BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter mødet med Susanne var tingene forandret. Sofia var blevet frækkere og mere vild i sengen. Det var selvfølgelig dejligt, og vi havde begge stor fornøjelse af hendes forvandling, selvom jeg ikke kunne leve op til den nat, hvor Susanne havde slikket fisse på hende. Men jeg tænkte kun på Susanne. Det var, som om jeg var forhekset. Jeg vidste, hvad jeg skulle gøre, jeg vidste, hvad der var godt for mig og Sofia og for vores fremtid sammen, men Susanne havde magten over mig. Jeg måtte være sammen med hende igen.

En dag sagde Sofia:

SEX I DAG?

- Susanne har ringet. Hun har inviteret mig på en venindeaften på fredag.

Jeg studsede og blev lidt urolig. Hvad var hun ude på?

- Nåh! Sagde jeg. Det lyder da sjovt. Det ville da være fantastisk, hvis I kunne blive veninder, sagde jeg uden at mene det. - Du må hilse hende, sagde jeg og prøvede at lyde upåvirket. 

Det var lørdag over middag. Sofia var lige stået op. Hendes hår var uglet og hun havde stadig g-strengstrusserne fra byturen på, så man kunne se hendes velformede baller. Hun havde en forvasket, hvid T-shirt på og hendes brystvorter stod skarpt aftegnet uden på stoffet. Vi stod ude i køkkenet.

- Du var sent hjemme.

- Var jeg?

- Klokken var fem.

Sofia lagde sig ind i sofaen og lå på ryggen med lukkede øjnene og en hånd på panden. Jeg betragtede hendes dejlige krop, de lange ben og den lille trekant af stof, der slet ikke kunne dække hendes mis. Jeg gik hen og lod en hånd glide prøvende op ad hendes ben. Hun vendte sig om på siden med ryggen til mig.

- Er der noget galt?

- Susanne fortalte mig om den aften, hvor vi overnattede i hendes lejlighed.

- Ja, det var en sjov aften. Du var så fræk Sofia! Hvad kunne hun ellers fortælle?

- Jeg ved det hele Christian! Jeg ved, at Susanne kom ind til os, mens jeg var blindfolded. At du tog hende bagfra, mens hun slikkede fisse på mig. At du kneppede hende igen senere på natten, mens jeg lå og sov ved siden af jer.

Hun vendte sig om mod mig med tårer i øjnene:

- Hun drak mig fuld i går, og vi endte inde i sengen, hvor vi havde sex. Hun slikkede fisse på mig igen, og jeg kom med et brag. Det var skønt Christian! Så nu har vi begge haft sex med hende! Og vi skal mødes igen i aften.

Jeg sank en klump. Det var meget at tage ind på én gang. Jeg gik ud på altanen med en øl og en smøg.

Klokken var otte. Sofia var ved at gøre sig klar til at tage ud til Susanne. Hun sad ved spejlet kun i et par røde minitrusser og lagde makeup på. Vi havde ikke rigtigt snakket, siden Sofias afsløring. Hun rejste sig for at gå ind til garderoben. Den røde blonde g-streng var endnu mindre end dem, hun havde på i går. Trekanten dækkede slet ikke hendes mis og en lille dusk af hår kunne ses ved toppen af trussekanten. Bagpå gik de helt op mellem ballerne, der vuggede frækt op og ned, mens hun gik. Da hun kom ud, havde hun en kropsnær rød netkjole på, som var næsten gennemsigtig. De røde blondetrusser sås tydeligt gennem netkjolen og brysterne var fuldt synlige, da hun ikke bar bh. Hun havde bare ben ned til lædersnørerne fra stiletterne, der snoede sig op ad hendes lægge. Synet af hende gjorde mig svimmel, og jeg vidste, at hun ikke ville få lov at gå i fred, hvis hun gik alene i byen med Susanne.

- Hvad i alverden er det for en kjole, du har på?

- Det er en, jeg har fået af Susanne. Hun har lært mig, hvor lækkert der er at tænde mænds begær og mærke deres liderlige blikke. Og hun fortalte, hvor meget du nød, at hun viste sig frem for andre mænd. At du tændte på, at hun var sammen med dem – og jeg ved jo, hvor meget du har ønsket, at jeg skulle gøre det samme.

- Jeg ta’r med i byen. Jeg kunne godt tænke mig en tur i byen, det er ved at være længe siden, sagde jeg.

- Du er ikke inviteret, Christian, sagde hun koldt. Det er en pigeaften. 

Jeg vågnede ved totiden, da fordøren gik op. Jeg stod ud af sengen i mine underbukser og gik hende i møde. Hun var ikke alene. Susanne og en anden mand var med. Jeg genkendte ham med det samme.

- Hej Christian. Vækkede vi dig? Susanne kender du jo, og det her er Paick. Ham kender du vist også, smilede hun.

Susanne var i en kort, hvid sommerkjole, som var nedringet og lige nåede ned og dækkede hendes trusser. Sofia var i de røde minitrusser, som var fuldt synlige lige som hendes bryster under den røde netkjole. Hendes gyldne, lysbrune hår skinnede, og man kunne se enkelte små, lyse fregner i hendes smukke ansigt. Paick stod mellem dem og kiggede på mig med sit ironiske smil med en hånd om Sofias hofter.

Hun kiggede på mig med sine varme, brune øjne med de lange øjenvipper:

- Sørger du for noget musik og nogle drikkevarer til os, Christian?

De havde sat sig i sofaen, da jeg kom ind med bakken med drikkevarer. Paick sad tæt op ad Sofia og talte sagte til hende med en hånd på hendes bare lår. Hun grinede ad et eller andet, han sagde, mens Susanne kiggede indgående på mig, da jeg stillede bakken og gik hen og tændte for musikken. Jeg satte mig ned over for dem uden at sige noget.

Sofia og Paick rejste sig for at danse. Susanne og jeg blev siddende og så på dem. De dansede i tæt omfavnelse. Sofias hoved hvilede på Paicks skulder og hans hænder gled fra Sofias bare ryg til hendes baller, som han blidt masserede. Sofia løftede sit hoved og de kyssede længe. Så tog Paick fat om hendes netkjole og trak den op over hendes hoved, så hun nu kun var iført de røde blondetrusser og stiletterne. Hun vred sig frækt i hans favntag og gled rundt, så hun stod med front til mig. Hendes bryster med de mørke strittende brystvorter stod skarpt tegnet i skæret fra gadebelysningen. Paicks havde sine hænder bagfra om Sofias hofter. De gled nu op over hendes mave længere op til hendes bryster, mens hun havde løftet sine arme op over hovedet for at han bedre kunne komme til. Han tog fat om begge hendes bryster og masserede og klemte dem blidt samtidig med, at han førte tommel- og pegefinger ud og fik fat i brystvorterne. Sofia havde åbnet munden og var begyndt at stønne, mens hun vred sine skønne hofter til musikken foran mig.

Jeg vidste, jeg ikke kunne gøre noget for at stoppe det her. Hvis jeg blandede mig ville jeg blive ydmyget, og Sofia ville hade mig endnu mere, end hun allerede gjorde. Jeg var så jaloux, at jeg ikke kunne være i mig selv, jeg kunne ikke tro, at Paick endnu en gang var i færd med at stjæle min kæreste. Samtidig bandede jeg over, at jeg ikke kunne kontrollere min pik, der var stenhård i bukserne. Det var ikke til at bære, og jeg tænkte på, hvilken rolle Susanne spillede i den her forestilling, og hvordan det hele skulle ende.

Paicks ene hånd gled nu ned til Sofias skød og masserede hendes mis uden på de røde minitrusser. Han trak hånden lidt op og ned i trussen og fortsatte med at gnide ned over missen. Da han stak to fingre op i hende og begyndte at bevæge dem ind og ud af hendes fisse, åbnede hun munden helt og begyndte at stønne højt.

Paick satte sig hen i sofaen og så på mig:

- Jeg skal til at kneppe din kæreste nu Christian, men jeg skal ha’ dig til at trække trusserne af hende.

Sofia gik langsomt med vuggende hofter hen og stillede sig foran mig, så hendes trusser var ud for mit ansigt. Jeg tog fat i trussekanten i hver side og trak dem ned langsomt ned over hendes hofter, så hendes smukke mis med den fine lysbrune behåring kom til syne. Jeg var lige ved at komme i mine bukser ved synet. Hun trådte ud af trusserne og gik hen til Paick, der havde knappet bukserne op og nu sad og gned sin store, stive pik. Hun gik op på knæ på sofaen og skrævede hen over Paick, så hun havde et ben på hver side af ham. Så tog hun fat om hans skuldre og gled ned over hans pik, indtil den var helt i bund oppe i hende. Hun begyndte langsomt at bevæge sig op og ned, og jeg kunne se hans tykke pik, der glinsede af hendes safter, forsvinde op i hende gang på gang. Det varede ikke længe, inden Paick syntes, det gik for langsomt, så han tog fat om hendes hofter og stødte hårdt op i hende i et hurtigt tempo. Han kneppede Sofia i et hårdt opskruet tempo i ca. 5 minutter, og til sidst huggede han til og holdt sin pik oppe i hende, mens han tømte sig, og hun skreg og krummede sig sammen på hans pik i en kraftig, langvarig orgasme.

Min pik var jernhård i bukserne, men jeg orkede ikke ydmygelsen ved begynde at tilfredsstille mig selv. I stedet tog jeg vodkaflasken og drak i store slurke. Jeg stillede den på bordet:

- Hvad skal det her forestille Sofia?

Sofia var kravlet af Paick og stod nøgen og kiggede på mig fra den anden side af sofabordet. Sæden sivede langsomt ud af hendes fisse og dryppede ned på gulvet. Hun gik hen til mig, tog fat om mit hoved og trykkede det ind mod sin mis, mens hun rodede mig i håret. Så gik hun ned i knæ og kiggede mig ind i øjnene:

- Hør her Christian. Paick, Susanne og jeg sover inde i vores dobbeltseng. Du kan sove på sofaen.

Jeg sad i lammet i sofaen og så Sofia følge Paick og Susanne ind i vores fælles soveværelse. Jeg drak lidt mere af flasken og lagde mig på sofaen, men det var umuligt for mig at sove. Jeg havde ingen ro, og nu begyndte der at komme lyde derinde fra.

Jeg listede hen og lindede på døren, så jeg kunne se ind. Paick lå oven på Sofia og kneppede hende, og Susanne tog billeder med sin telefon. Så trak han sig ud og vendte Sofia om på maven og trak i hendes hofter, så røven stod lige i vejret. Han sad nu på knæ bag ved hende . Med et solidt tag om hofterne maste han sin pik ind i hende i hele dens længde og begyndte igen at kneppe hende. Susanne lagde sig ind under hende og gav sig til at kysse hende, mens hun masserede hendes bryster. Sofias mave begyndte at trække sig sammen, og hun begyndte at gispe højlydt, og så stødte Paick dybt ind i hende og fyldte hende med sin sæd for anden gang den nat. Paick trak sig ud af hende og gav hende et hårdt klask i røven, inden han satte sig hen i lænestolen i det ene hjørne af soveværelset og tændte en smøg. Han kiggede hen mod døren og fik øje på mig:

- Åh, hej Christian. Nyder du forestillingen? Henter du lige en øl til mig? Du ved, der er ikke noget som en øl og en smøg, efter et godt knald!

Uden at tænke gik jeg ud efter en øl og vendte tilbage med den og stillede den på bordet foran Paick:

- Og hun er sgu et godt knald din nye kæreste, fuldt på højde med din eks. Og akkurat lige så villig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.