BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fredag aften og pigerne havde gjort sig klar til en tur i byen. De var tre single piger der i et par år havde mødtes engang om måneden for at spise og så tage i byen på jagt sammen. De var meget forskellige
Lise på 23, var lille og buttet med karamelfarvet hår, og små høj bryster og altid et smil på læben.
Dina 22 var høj, blond og havde store tunge bryster, der tiggede om at blive rørt ved.
Sidst var Maya 25 hun lignede gennemsnittet af kvinder, bortset fra hendes rødt hår og et temperament der passede til.

Forskellige var de, men havde alle samme smag i mænd, han skulle være høj mørk og flot.

SEX I DAG?

De havde bestilt pizza i aften og da det ringede på døren og de åbnede stod et højt mørkt og flot pizzabud. De smilede til hinanden og trak ham inden for.
"Hej", smildede Dina og gik hen til budet og tog pizza æskerne fra ham, mens hun gav ham et godt udsyn til hendes svulmene kavalergang.
"He..ej, det.., det bliver 100kr", stammede budet og kunne ikke vriste blikket fra hendes bryster.
Lise dukkede op bagved ham og tog hans jakke af mens hun begynde at kysse og nippe ham i nakken.
"dem får du om lidt", hviskede hun i øret på ham.
"Øhh, ok".
Maya ville ikke snydes og mens Dina gik ud med pizza æskerne stillede hun sig foran fyren og begynde at kysse ham dybt, mens hun trak hans T-shirt over hoved på ham. De beundrede alle tre hans velformede brystkasse, inden de trak ham med hen til den seng de havde lavet til dem selv og aftenens "bytte". Han blev kastede ned på sengen. Mens Maya gik i gang med at trække hans bukser ned over hans allerede store bule, havde Lise fundet hans mund og havde placeret sig overskrævs på ham mens han slikkede hende.
Maya tog hans store lem i munden og slikkede ham til han stønnede højt, imens havde Dina stået og kigget på og nu ville hun til.
Hun gled ned over hans pik og begynde at ride ham, hårdt.
Lises klit var blevet meget kyndigt bearbejdet af hans tunge og meget indgående fingre. Igen og igen blev hans finger stukket ind i hendes våde mis og hun kunne mærke at en orgasme var på vej, den voksede og voksede indtil hun ikke kunne holde et højt skrig inde og sank sammen over ham.
"flyt dig", mumlede Maya og ville og så prøve lidt af hans tunge.
Han smilede, "mhh, jeg elsker en lille rødhåret mis!!".
Lise var kommet over bag Dina der stadig red budet og begynde kyndigt at kilde hendes lille perle, og hurtigt efter kunne Dina mærke at hendes våde mis trak sig sammen, om hans stadig meget stive lem. Også hun måtte give efter for orgasmens kraft.
"Lig dig på alle fire!", budet skubbede Maya væk fra hans ansigt og ned på alle fire. Hans hænder begyndte at kærtegne hendes balder og en finger gled ind i hendes stramme stjerne. Maya stønnede, Lise lagde sig ind under hende og begynde at slikke hendes klit, mens Lise bare sad og nød synet.
Budet spredte Mayas baller helt og trængte nu forsigtigt ind i hende. Da hendes krop gav efter om ham, trak han sig tilbage og stødte ind igen. "åh hvor har du en dejlig røv!", stønnede budet og sammen arbejdede de sig imod en orgasme der fik jorden til at tippe.


Efter deres vilde sex, slappede de alle fire af med lidt pizza og et glas rødvin, inden pizzabudet tog af sted. Han kyssede pigerne godnat inden han gik, men ville ikke have pengene som Lisa tilbød ham "De er blevet rigeligt betalt", sagde han smilende inden han gik ud af døren.

Pigerne kiggede på hinanden, "Skal vi i byen eller har alle fået hvad de skal ha´?", spurgte Maya, mens hun rodet op i sit hår.
"Jeg tror godt, jeg kan klare en runde mere!", svarede Lise. Dina nikkede "Men først et bad"
Sammen gik de op og tog et bad inden de igen gjore sig klar til at gå i byen.

De tre piger ankom til deres stamdiskotek, blev de hilst med et videne smil og et kys og knus fra dørmanden. Han var selv blevet inviteret hjem, efter arbejdstid af de tre, mere end en gang.

Pigerne gik ind og fandt et bord, og skiftevis gik de ud for at finde den rigtige, blandt de mandelige gæster. Når de havde fundet en der måske kunne bruges, blev han præsenteret ved bordet, hvis han blev godkendt blev han taget med hjem til deres lille "rede" på gulvet.
Det var en sløv aften og pigerne begynde at tale om at måske skulle dørmanden have en chance mere.
Så kom han ind af døren høj, mørk yderst veltrænet og meget flot. De kiggede på hinanden og uden ord var han godkendt. Dina rejste sig og gik over gulvet, "Er du til noget?", hviskede hun i øret på ham. "Hej jeg hedder Nick, og ja jeg er til noget. Hvorfor?"
"Kan du se de to piger der sidder oppe ved bordet bag mig? Brunetten og Hende den rødhåret?"
"Ja"
"Vi vil gerne inviterer dig med hjem og bruge dig sexuelt hele natten! Er du frisk?", Dina nappede Nick i øret "Eller har du det kun i munden?"
"Nej men det kan jeg vel få?!", grinede han villigt. Dina vinkede til Maya og Lise, de rejste sig og gik hen for at møde deres meget villige "offer". "Maya, Lise dette er Nick han har sagt ja."
De sagde godnat til dørmanden efter han havde skaffet en taxa og kørte hjem.

Da de kom ind af døren, blev Nick klædt af og lagt behageligt på de rene lagner. De havde lagt rent på inde tog af sted. Lise tog tøjet af og lagde sig sammen med han. Hun tog hans pik i munden og begynde at bearbejde den og hans nosser.
Dina og Maya var begyndt at klæde hinanden af, mens de kyssede hinanden dybt og vådt. Maya knælede for Dina for at rulle hendes selvsiddende strømper af og hendes tunge fulgte strømperne ned af Dinas lange den. Derefter vendte hun tilbage til hendes små gennemsigtige trusser og lod en finger glide ind under elastikken, og fandt den hårde perle. Maya masserede den, til hun kunne mærke af Dinas safter begynde at løbe, trak så trusserne af og fandt en stol som Dina lænede sig over.
Nick havde fuldt udsyn over Dinas frække røv, og det rykkede i hans pik, hans hånd gned over Lises røv og hun fik nogle små klask, mens hun ivrigt suttede vidre.
Maya havde fundet en stor DILDO, og langsomt lod hun den trænge ind i Dina våde kusse, og forsatte med at kilde hendes klit. Man kunne høre kussesafterne når dildoen bevægede sig. Slurp slurp Dina klynkede "hårde Maya, gi´ mig den hårde!" Maya grinede og trykkede dildoen helt i bund på veninden, "Ja, mere" hun trak den næsten ud for så at trykke den ind igen og igen. Maya kunne mærke at Dina snart ville komme, "Lise, lad Dina ride hun er tæt på at komme." Lise flyttede sig og Dina kastede sig over Nicks nu meget ivrige pik. Hun red ham voldsomt indtil de begge kom i et højt skrig.

Da Dina rejste sig, lå Nick med et smil på læberne. "med lidt hjælp skal jeg nok bevise at jeg ikke kun har det i munden...", sagde han
"..Lise ikke?, hvorfor kommer du ikke her hen så skal jeg nok, gøre gengæld for før!" Lise gik hen til Nick, som kyssede hendes bryster og bide i hendes brystvorter. "Du har dejlige bryster, Tøs, lige til at bide i, Mhh, lækkert!" Nick forsatte med at kysse bide og slikke sig ned af Lises krop, til han fandt hendes varme mis. Han skilde hendes læber og duftede til hendes safter, inden hans tunge begynde at kilde hendes perle. Hun sukkede, "Dejligt, mere!" Han pustede kold luft der hvor han lige havde slikket varmt. Lise klynkede højt igen. Hun var tændt og ville snart have mere, hun ville have han store stive pik til at, massere hendes varme kusse inde fra.

Maya havde siddet med et glas vin og kigget på, mens hun havde nusset Dina i håret. Hun havde kigget på Nicks røv og nosser som strittede i vejret, mens han slikkede Lise. Hun kravlede over og lagde sig ind under hans underkrop. Langsomt tog hun ved hans pik, mens hun kærtegnede hans røv med den anden hånd. Hendes finger nærmede sig hans stjerne langsomt, inden hun lod den glide ind i hans hul. Han stønnede højt og hun kunne mærke at det rykkede i hans pung. Maya fjernede fingeren, han skulle ikke komme allerede. I stedet blottede hun han violette hoved, og tog et fast greb om pungen, inden hun lod tungen glide hen over revnen på hovedet. Hun suttede han indtil han jamrede "Jeg kommer nu hvis du ikke stopper!!" Maya vendte han om og Lise placerede sig på han meget stive jern og fik en ridetur, udover det sædvanlige.
Maya satte sig overskrævs på hans hoved og mens han slikkede hende, kyssede hun Lise, og nød Lises næsten forpinte ansigt, da orgasmen skyllede over hende. Nick var ikke kommet endnu og forsatte med at bevæge sin pik i Lises meget overfølsomme fisse. Igen kunne hun mærke en orgasme, ramme hende. Hun skreg højt og rullede af inden han kunne begynde igen, hendes fisse dunkede hårdt og hun kunne næsten ikke få vejret.
"Han er helt din nu, jeg kan ikke mere!", jamrede Lise.

Nick lagde Maya på ryggen og hentede den dildo hun havde brugt på Dina. "Nu har du sørget for de andre har fået deres, så nu må det være din tur", smilede Nick. Han pressede dildoen ind i hendes våde mis, og begynde at køre den ind og ud, mens han nev i hendes brystvorter, til de stod som små bjerge. Igen og igen kørte den hårde dildo, helt op i hendes våde fisse og Maya kunne snart ikke mere. "Jeg vil også mærke din pik, jeg vil ha´ den op i mig nu. Jeg er så liderlig, giv mig nu din store pik!" tiggede hun.
Nick grinede og trak dildoen ud "Som fruen ønsker, jeg er her jo for at tjene!"
Han pressede sin dunkende pik ind i hendes varme hule og den første orgasme ramte Maya. Inden hun var kommet sig trak han sig ud igen og skubbede sig frem igen og igen. Han kunne mærke at han ikke kunne holde til meget mere og lod sin pik hamre ind i den villige mis og sprøjtede sin varme sæd helt op. Da Maya mærkede at Nick kom hun også selv igen. En høj jamren forlod hendes læber inden Nick faldt sammen over hende.

De lagde sig til at sove sammen, alle fire. Da solen vækkede dem næste morgen spiste de morgen mad sammen og Nick lagde sit telefonnr. inden han gik. Lise hængte det op på tavlen, "Ham må vi hellere gemme" De andre nikkede.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.