BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var juli nu. Der var gået to måneder. Vi havde talt meget om tingene. Susanne var sluppet med skrækken, de havde utroligt nok ikke gjort hende gravid. Jeg havde efterhånden lagt mareridtet fra mig. Det sidste stykke tid kunne der faktisk gå en hel dag, uden jeg tænkte på det. Vi lå oppe i klitterne i en gryde. Susanne havde trukket sine bikini af og lå nu helt nøgen. Jeg accepterede det, hun havde jo det behov, og der var heller ikke mennesker i umiddelbar nærhed. Det gik godt lige for tiden. Jeg var begyndt at tro, at vi kunne få en normal tilværelse sammen, hvis bare vi kunne undgå alkohol og byture. Jeg havde indset, at jeg ikke kunne leve uden hende, trods hendes særlige behov var hun vidunderlig, sexet, smuk og kærlig. Måske kunne vi flytte på landet og få et familieliv der med børn og hund? Langt væk fra storbyen.

Jeg kiggede på Susanne som hun lå der og halvsov splitternøgen. Jeg lod min hånd glide hen over hendes krop, hendes lange, brune ben, den glatbarberede mis, flade mave, de smukke, fyldige b-skålsbryster, hendes ansigt med de lange øjenvipper og den lille opstoppernæse, hendes læber. Hun var så dejlig. Hun åbnede øjnene, spredte benene og smilede til mig:

SEX I DAG?

- Fik du lige lyst til mig, Christian? Hun spredte benene. Den stod på mig allerede, og jeg smed hurtigt badeshortsene og trængte stille ind i hende. Hendes mis var våd og klar. Hun stønnede ind i mit øre:

– Ååh ja, sådan Christian, bliv ved sådan, ja, ja, jaa… min skat! Jeg elsker dig! Susanne lukkede øjnene, jeg betragtede hende, mens jeg stødte op i hende og så et lille, hvidt ar på hendes højre bryst henover brystvorten. Arret var et minde fra den nat, hvor 4 mænd i en kokainrus mishandlede og voldbollede hende og sprøjtede deres sæd op i begge hendes huller. Det fremkaldte billeder på min nethinde, billeder af Karsten med pikken i hendes røv og Henning med sin store pik i hendes kusse, mens hun er spændt op i loftet i Hennings lejlighed – og klimakset, da de begge kommer samtidigt dybt oppe i hendes huller. Bøssen Gary der knepper hendes røv og Paick, der mishandlede hende, før han kneppede hende som en hund. Billederne bragte mig tæt på klimaks. Jeg stødte hårdere og hårdere op i Susanne, og hun åbnede øjnene og så op på mig:

– Ja, ja, kom oppe i mig min skat, kom, stønnede hun, mens hun holdt om mit ansigt og kyssede mig gentagne gange. Og så kom jeg til billederne af Susanne, der lader sig misbruge af fire mænd. Da hun mærkede min orgasme rulle gennem min krop, bøjede hun nakken bagover og kom selv i et lille hvin.

Bagefter lå vi tavse ved siden af hinanden med lukkede øjne. Pludselig kom jeg til at tænke på, hvilke billeder, der gik igennem hendes hoved, når vi elskede. Var jeg nok for hende, eller havde hun brug for at genkalde sig den aften, hvor hun var centrum for fire mænds begær? Savnede hun det, eller var hun færdig med det? Spørgsmålene hobede sig op, og tankerne ville pludselig ikke lade mig være i fred. Jeg vendte mig om på siden:

–Hvad tænker du på Susanne?

–Jeg tænker på dig…

– Kun på mig?

– Næsten…

– Hvad mener du?

– Ingenting. Glem det min skat.

– Nej, jeg vil vide det.

– Er du sikker på det, Christian?

– Ja.

– Langt det meste af tiden er jeg glad og lykkelig over at have mødt dig. Du opfylder alle mine behov både seksuelt og på alle andre områder. Men da vi bollede, da dukkede billederne fra den nat op i mit hoved, jeg mærkede igen deres hensynsløse begær, da de tog mig igen og igen, deres pikke i min fisse, deres grådige hænder på mine bryster, deres voldsomhed, og så kom jeg. Du fik mig til at komme, da vi bollede, Christian, men Henning, Karsten, Paick og Gary gjorde også.

Vi var meget på stranden den sommer. Vejret var godt og Susanne kunne jo godt lide at vise sin smukke, sexede krop frem. Vi lå altid det samme sted i vores afsidesliggende gryde oppe i klitterne.

En eftermiddag sad jeg alene og kiggede ned mod vandet. Susanne var gået ned for at bade, og jeg kunne se hende på vej tilbage op mod vores sted. Hun havde taget sin bikinitop af, da vi kom, og hendes dejlige bryster vippede op og ned, mens hun gik. Hendes diminutive g-strengstrusse dækkede kunne lige akkurat hendes glatbarberede mis, og der var frit udsyn til hendes baller. Alle mændene i nærheden fulgte hende med øjnene. Hun så fantastisk ud. Så fik jeg øje på 4 mænd i badebukser kommer gående fra højre. De havde hver en øl i hånden, og de grinede og snakkede højt sammen. Pludselig blev de tavse og kiggede ned mod Susanne, som snart ville krydse deres vej. Hun fik øje på dem for sent og kunne ikke vende om. Hun prøvede at ignorere dem og bare passere dem på vej op til mig. Men den store, behårede af dem, som måtte være Henning, tog fat i hendes arm og sagde noget til hende. De slog alle fire ring om hende, og jeg kunne se, de snakkede sammen. De sluttede tættere op om hende. Én af dem, det må have været Karsten, tog hende på ballerne, men hun tog hans hånd væk. Paick forsøgte at få en hånd ned i trussen på hende, men hun trak sig hurtigt væk og kom til at støde ind i Karsten, som stod bagved hende. Han tog fat om begge hendes arme og holdt hende fast, og Paick kom nærmere og fik denne gang sin hånd ned i trussen på hende og begyndte at kneppe hende med to fingre. Susanne lagde hovedet bagover på Karstens bryst, mens Paick fortsatte med at køre sine fingre op i min kæreste. Henning havde fat om begge hendes bryster og klemte om brystvorterne. Et par af tilskuerne havde rejst sig, og jeg hørte én råbe:

- Hov, hvad laver I! Lad damen være!

Henning slap hende og Paick tog hånden op af Susannes trusser, og de gik alle videre op ad stranden. Susanne vaklede lidt på benene og var lidt ude af balance et kort øjeblik, inden hun fortsatte op mod vores sted. Jeg havde lagt mig på håndklædet og lod som ingenting, men jeg kunne dog ikke skjule den store bule i mine bukser.

- Du har vist tænkt på mig, grinede Susanne - lidt anstrengt forekom det mig -  da hun så bulen i mine badeshorts. Hun trak dem uden videre af mig og satte sig på mig. Hun trak trussen til side, og jeg gled op i hende helt uden modstand, vi sejlede i hendes kussesaft, og hun red mig hårdt med lukkede øjne. Hun lænede sig ind over mig, så jeg kunne få fast greb om hendes dejlige b-skålsbryster. Brystvorterne var stadig hårde og rejste efter Hennings behandling bare to minutter forinden.

 – Hvad tænker du på nu? Spurgte jeg hende. Susanne stønnede uden at svare. Jeg gentog mit spørgsmål.

- Jeg tænker på dig og mig, der elsker med hinanden, svarede hun stakåndet

 Jeg erklærede mig tilfreds med svaret, men måtte så alligevel spørge:

- Ikke andet? Der var en lille pause, og så sagde hun:

- Og Hennings pik. Hennings pik, der knepper mig bagfra op ad væggen, så mine stilethæle løfter sig og fissesaften løber ned ad mine ben.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.