BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde kendt Susanne i 8 måneder. Hun var mit livs kærlighed. Hun var sød og smuk, og hun elskede mig. Hun havde en fantastisk krop, 170 cm høj, smukke b-skålsbryster og en dejlig pariserrøv, men hun havde et umætteligt behov for at blive set med så lidt tøj på som muligt, og hun blev svag, når hun kunne mærke, at mænd begærede hende.

Det havde været en fantastisk tid med Susanne, men også en turbulent tid, hvor der havde været mange episoder, der skulle snakkes igennem og bearbejdes. Men det var alligevel lykkedes os, at få en hverdag til at fungere. Jeg var på 4. år på lærerstudiet, og Susanne på 2. år på jura. Seksuelt fungerede det fantastisk mellem os, og Susanne var altid klar til mig. Jeg begærede hende voldsomt, og kunne blive svimmel bare af at se på hendes frække pariserrøv, der blev endnu frækkere, når hun var i stilethæle, der gav det helt rigtige lændesvaj.

SEX I DAG?

Sommeren var ovre og vi var i oktober, og der var gået godt tre måneder siden den sidste episode ved stranden, som egentlig ikke var Susannes skyld overhovedet. Hun havde lige været i vandet , var selvfølgelig topløs, kun iført en minimal g-strengstrusse, der lige akkurat dækkede hendes glatbarberede mis. Således kunne hun flashe sine struttende bryster og sine frække baller. Hendes bryster gyngede æggende, som hun kom gående op til mig i klitterne. På vejen stødte hun ind i 4 mænd. Det viste sig, at det var dem, som havde misbrugt hende en hel nat i en lejlighed i den indre by i maj måned – to måneder forinden. De slog ring om hende og én af dem tog hende på ballerne, men hun slog hans hånd væk. En anden forsøgte at få en hånd ned i trussen på hende, og hun trak sig hurtigt væk, men kom derved til at støde ind i den tredje, som stod lige bagved hende. Han tog fat om hendes arme og holdt hende fast, og så kom ham foran nærmere og fik denne gang sin hånd ned i trussen på hende og begyndte at kneppe hende med to fingre. De blev heldigvis afbrudt af nogle andre strandgæster, inden det gik helt galt.

Den nat i maj, hvor de havde kneppet hende alle fire, var vi i byen med et andet par for at fejre vores 6 måneders dag. Vi havde spist middag på restaurant og var gået på diskotek for at få et par drinks. Susanne var som sædvanlig udfordrende klædt: En kropsnær kjole med slidser foran ned til navlen og bagtil op til lige under ballerne, i et tyndt, nærmest gennemsigtigt stof. Og selvfølgelig høje stiletter med tynde læderfletninger op ad læggene. Hun var stødt ind i de fire på et diskotek, og de dansede på skift med hende og blev mere og mere nærgående, som aftenen skred frem. Det lykkedes ham, der hed Henning, at lokke Susanne op i sin lejlighed, hvor de andre 3 ventede på hende. Jeg var i mellemtiden gået hjem, da jeg ikke kunne finde hende, og jeg troede, at hun også var gået hjem. Det endte med, at de i en kokainrus piskede hende og bollede hende i alle huller gennem en hel nat, inden de sendte hende hjem i en taxa. 

Det var fredag, og jeg havde lavet aftensmad til os som jeg plejede om fredagen, da Susanne havde sent fri. Jeg var ved at knappe en vin op, da en sms tikkede ind:

Undskyld, undskyld, undskyld Christian. Jeg er taget med veninderne i fredagsbar og kommer sent hjem. Du skal ikke vente oppe på mig. Kys, kys min skat og undskyld for aftensmaden. Vi ses i morgen, så skal vi bolle! Kh din frække SusanneJ

En uro bredte sig i min krop. En beruset Susanne alene i byen. Det var sådan, det var gået galt de andre gange, og da havde jeg endda været der – det meste af tiden. Jeg spiste hurtigt aftensmad og tog ned i byen for at finde hende og holde mig i nærheden, så jeg kunne fragte hende sikkert hjem, inden det gik galt. Jeg ledte de sædvanlige steder og mødte, Claus, en af vores fælles venner. Han havde set hende godt lakket til i selskab med nogle mænd, der ”virkede noget nærgående”. Jeg blev ledte desperat videre indtil midnat, men gik så slukøret alene hjem, hvor jeg tømte vinflasken og tumlede i seng. Næste morgen var hun stadig ikke kommet hjem. Jeg ringede rundt, men ingen vidste, hvor hun var.

Dagene gik uden jeg hørte fra hende, jeg befandt mig i et limbo og forestillede mig alle mulige uudholdelige scenarier. Der dukkede billeder op fra overgrebet på stranden og den nat, hvor hun blev misbrugt. Jeg var fortvivlet og vidste ikke, hvad jeg skulle stille op. En uge efter ringede hun til mig:

- Hej Christian, sagde hun stille.

- Susanne! Råbte jeg ind i telefonen. Hvor er du? Hvad er der sket? Hvorfor har du været væk? Kom hjem!

- Christian. Sæt dig lige ned, før vi går videre. Jeg satte mig med bankende hjerte. - Der er ikke nogen nem måde at sige det her på Christian. Jeg er frygteligt ked af det, men jeg er flyttet ind hos Henning…

Det føltes som om jeg faldt ned i et dybt sort hul, og det svimlede for mig.

- Henning! Du er flyttet ind hos ham, der misbrugte dig sammen med sine tre medpsykopater! Nej, nej, nej, det passer ikke, Susanne!

- Jo det passer. Jeg er forelsket i Henning, men jeg elsker dig Christian,  vi skal stadig være kærester, jeg har brug for dig: Du skal se på.

- Se på hvad? Gispede jeg.

- Det ved du godt Christian. Og jeg ved, at du også får noget ud af det, selvom det samtidigt gør ondt på dig eller måske netop derfor.

Der var en lang pause, jeg kunne ikke få et ord over mine læber. Så sagde hun:

- Du kan finde mig hos Henning, Bredgade 14, 1. sal. Kom nu på fredag. Der kommer tre andre også…

Hun ringede af og jeg sad i flere minutter og stirrede tomt på telefonen tappet for energi. Da jeg rejste mig, gav mine ben efter under mig. Jeg tog flasken med Jack Daniels, drak i store slurke og tænkte på fredag.

 

Fredag aften stod jeg ud af en taxa i Bredgade. Taxaen holdt bagved en sort Audi A6 lige ud for nr. 14. Henning tog imod mig, og fulgte mig ind i stuen, hvor Karsten, Gary og Paick sad med en øl og en smøg i hånden. 

- Hvor er Susanne? Spurgte jeg med skinger stemme.

- Bare rolig, hun er her skam, grinede Henning. Hun er lige ved at gøre sig klar. Sæt dig hen til os og tag en øl og en bane. Henning rakte et sølvfad med kokain frem mod mig. Jeg tog imod øllen. Vi sad lidt og drak i stilhed, så lød der skridt fra stilethæle ude fra en gang ind til nogle værelser. Susanne kom ind i stuen.

Hun så ud som den aften, da vi fejrede 6 måneders dag iført en lang, kropsnær kjole, der sad perfekt på hendes 170 cm. Fortil havde kjolen en dyb slids ned mellem hendes bryster, og bagtil en høj slids. Hvis hun bukkede sig lidt ned, ville man tydeligt kunne se hendes bare baller, som g-strengstrusserne ikke skjulte. Hendes smukke bryster aftegnedes tydeligt bag kjolens tynde stof. På fødderne havde hun de samme højhælede fletsandaler med tynde lædersnore op omkring hendes lægge. Det nye var at hun bar et sort læderhalsbånd med krog i. Jeg hev efter vejret… hun så fantastisk ud, fræk og smuk på samme tid.

- Susanne… begyndte jeg og gik i stå.

Susanne smilede forsigtigt og blegt til mig og sagde:

 - Hej Christian, godt du kom…

- Susanne, prøvede jeg igen, det her er ikke det du vil. Kom med mig hjem, vi kan stadig…

Henning afbrød mig og sagde myndigt:

- Tror du ikke det kunne være en god ide hvis du præsenterede os for din kæreste, Susanne?

- Susanne pegede på de fire mænd, mens hun sagde deres navne.

Paick rejste sig fra sofaen og gik hen til Susanne og krængede kjolen til side så hendes højre bryst blev synligt. Hun havde fået en piercing med en ring, som han nu tog fat i og vred, indtil hun stønnede højt og blev usikker på benene:

- Ikke sådan. Du skal være mere detaljeret Susanne. Fortæl din kæreste, hvad du ved om os.

 Susanne kiggede på mig længe og pegede så hen mod sofaen.

- Det er Gary. Han kan godt lide, det gør ondt på mig, og så kan han li’ mit bagerste hul. Det er Paick, der lige nu tager mig på brystet. Han tager billeder, og så kan han lide alle mine huller. Henning vil ha’,  at det skal være hårdt, og han foretrækker at tage mig stående bagfra, når jeg har stilethælene på. Så er der Karsten. Han kan lide at jeg sidder på ham, mens han knepper mig, så han kan ha’ fat om mine bryster.

- Og din kæreste, Susanne, fortæl lidt om ham.

- Det er Christian, Susanne pegede over på mig i lænestolen, hvor jeg sad med min øl og havde tabt underkæben.

- Han elsker mig og tilbeder mig. Jeg tror, han vil gøre alt for mig, og jeg er måske det frækkeste, der er sket for ham i hele hans liv. Men Christian kan også godt li’, at jeg viser mig frem for andre mænd. At de begærer mig seksuelt, … at de knepper mig.

Det sidste hviskede Susanne ud i lokalet, mens hun drejede hovedet og kiggede mig i øjnene med sine smukke, blå øjne.

Der var stille i 2-3 sekunder. Så rejste Henning sig:

- Det var fint Susanne, så kender vi vist alle sammen hinanden, og så skal vi videre til næste punkt på dagsordenen.

Jeg rejste mig op fra sofaen og gik hen til hende og tog hende i armen.

 – Kom  med mig Susanne og glem alt det her. Du bliver udnyttet, de vil dig ikke noget godt. Jeg elsker dig, jeg kan ikke leve uden dig.

Susanne kiggede på mig med sine blå øjne, og jeg så tvivlen i hendes ansigt, og jeg fortsatte:

- Vi skal være sammen resten af livet. Jeg vil gøre dig lykkelig, vi skal have børn og jeg skal passe på dig og elske dig, som ingen anden har elsket dig. Men du skal væk herfra, lad mig få dig ud af den her lejlighed!

- Åh Christian, du er så dejlig, jeg elsker også dig, men…

- Ikke noget ”men” Susanne. Kom med mig hjem, det er nu eller aldrig. Gør dig fri af de her mænd, så vi kan elske hinanden.

- Ja, få mig ud af lejligheden, Christian, jeg vil leve med dig og være lykkelig, og få dine børn…

- Ja det lyder jo alt sammen meget yndigt!

Henning havde rejst sig fra sofaen og gik hen til Susanne. Han gav hende en hurtig lussing, så førte han sin hånd ind mellem slidsen i hendes kjole, stak to fingre op i hendes fisse og begyndte at fingerkneppe hende. Efter få sekunder lukkede hun øjnene og begyndte at stønne højt.

- Sæt noget musik på, sagde han henvendt til Karsten.

- Lad os nu ikke skuffe din elskede Christian, som tilbeder dig sådan og godt kan li’ at se på. Han gav hende et hårdt rap i røven. Strip for os, og gør det lidt sexet, vi skal ha’ gang i festen!

Susanne begyndte at vride sig i takt til musikken, mens hun lod stropperne i kjolen falde og hendes smukke, fyldige bryster kom til syne. Jeg fik et chok, da jeg så piercingerne i begge hendes bryster, men samtidig voksede bulen i mine bukser udenfor min kontrol. Kjolen hang nu ned over hendes hofter, men hun vred sig til musikken med armene oppe over hovedet.

- Videre! sagde Paick, lad os se det hele!

Susanne bevægede sig sensuelt til musikken, mens hun krængede kjolen ned over hofterne og g-strengen. Hun trådte ud af kjolen og stod nu i sin diminutive g-streng, som lige akkurat dækkede hendes lækre, glatbarberede mis. Vi kunne alle se en stor våd plet, der voksede frem der hvor de små trusser lige akkurat dækkede hendes mis. Hun lod hånden glide ned i trussen og legede med sig selv. Derefter drejede hun langsomt rundt, så vi kunne se hendes frække pariserrøv, mens hun vrikkede indbydende med hofterne.

Hun stod nu kun iført sine små trusser og sine højhælede fletsandaler. Der var friske røde striber på hendes baller og bryster.

Jeg var gået i stå, jeg havde en plan om at få hende væk fra det her mareridt, men sad nu med åben mund og en kæmpe bule i mine bukser og stirrede på hende, mens jeg trak vejret tungt. Paick, Karsten og Henning havde spændt deres bukser op og sad og gned deres pikke. Gary sad med sin øl og kiggede over på mig med et ironisk smil.

Henning bøjede sig frem over bordet og tog to baner kokain. Så gik han hen til Susanne:

- Skal vi ikke vise din kæreste, hvad der skete sidst, du var oppe i min lejlighed? Så kan han se, hvordan du skal tages.

Få sex i dag

Pludseligt gik det stærkt. Henning pressede Susanne op mod væggen, trak trussen til side og huggede sin pik op i hendes pariserrøv. Jeg hørte hendes skrig og høje vedvarende stønnen, da han kom ind i rytmen. Jeg knappede bukserne op og begyndte at onanere til synet af Henning, der huggede sin store pik op i Susannes fisse. Han var en stor mand, og selvom han gik lidt i knæ, og hun havde stiletter på, som gjorde, at hun kom højere op, og hoften havde den helt rigtige vinkel, så lettede hendes sandaler, hver gang han trængte sig op i hende. Henning samlede hendes lange lyse hår i en pisk i nakken og trak Susannes hoved bagud, samtidig med at han øgede tempoet i hendes fisse. Hun stønnede højere og højere og kussesaften glinsede, da den løb ned langs hendes inderlår. Min Susanne, kvinden jeg tilbad og elskede. Pludselig røg jeg op fra stolen med pikken ud af bukserne og tog fat i Henning for at stoppe det, men han vendte sig, svingede sin arm og ramte mig i hovedet, så jeg kastedes tilbage i stolen.

- Lad for fanden være med at forstyrre mig, når jeg knepper din kæreste! råbte han.

Det sang for mine ører, og jeg havde mistet orienteringen efter slaget, men kom langsomt til mig selv og kiggede hen på Susanne. Hun stod med begge arme op ad muren og øger lændesvajet og vrikker let med røven, mens hun venter på, at Henning skal gøre sig færdig i hende. Hun havde aldrig været frækkere. Min pik er stiv igen, og jeg gnider videre. Han tager fat i hendes hofter og trænger atter op i hende.

Karsten havde rejst sig og stod  tæt på dem og gned sin pik, mens han blik var fikseret på Hennings pik, der huggede ubehersket ind mellem Susannes smukke baller og op i hendes sjaskvåde fisse.

Da Henning havde voldbollet min kæreste i noget der føltes som halve timer, men som nok i virkeligheden ikke var mere end 4-5 minutter, kom han dybt oppe i Susanne i 6-7 hårde stød med et fast tag om hendes hofter. Hun skreg samtidig sin orgasme ud i stuen, mens hele hendes krop rystede, og jeg måtte overgive mig henne i lænestolen og kom ubehersket ud over både bukser og stol. Ovre fra sofaen lød brøl af latter:

- Nåååh, man nyder nok forestillingen, hva’? Var det ikke godt, at vi overtalte din kæreste til at blive?

I mellemtiden havde Paick og Gary hentet madrassen, som de også havde brugt sidste gang. Karsten lagde sig ned på den og gned videre på sin pik. Susanne blev nu ført hen til madrassen af Henning:

- Nåh, Susanne, før du glider ned over Karstens stive pik, tror du så ikke, at vi skal vise Christian din nye tatovering.

 Han tog fat om hendes små trusser og trak dem ned over hofterne. Susanne trådte ud af dem og stod nu helt nøgen. Så så jeg tatoveringen. På hendes lækre og smukke mis, hen over det glatbarberede venusbjerg lige over skamlæberne stod der: HENNINGS EJENDOM. Jeg tabte kæben og en rød tåge fyldte rummet.

 Susanne stillede sig med et ben på hver side af Karsten, som lå og gned sin tykke pik. Hun gik ned i knæ indtil hendes mis var ud for hans stive pik, gled ned over den, og den gik i bund oppe i hende i første forsøg. Henne ved bordet tog Gary en slurk af sin øl, sniffede en bane kokain fra fadet og gik hen til Susanne. Han satte sig ned på knæ bag Susanne og pressede hendes overkrop ind over Karsten, så hun halvvejs lå ind over ham, og hendes bagerste hul blottedes helt. Derefter førte han hånden ned til Susannes sjaskvåde fisse og med fingrene smurt ind i hendes fissesaft  trængte han ind det det bagerste hul og begyndte at kneppe hende. Hun gispede højt, da han hårdt og brutalt trængte ind med sin pik og gav sig til at hugge den ind i hende, mens han tog fat i hendes lange, lyse hår og trak hendes hoved helt tilbage, så hun kiggede op i loftet. Hun drejede hovedet og kiggede hen på mig med en blanding af smerte og ophidselse aftegnet i sit ansigt:

- Ååååh ja, ååh. Se hvordan det ta’r mig Christian. Lad mig se dig onanere, mens jeg de ta’r mig.

Jeg kunne ikke svare hende, men min pik fortalte alt. Den stod igen rank og stiv op fra mine bukser. Jeg kunne ikke gøre andet at tage fat om den igen. Susanne stønnede:

- Du kan godt lide det Christian, du kan li’ at se mig blive håndteret af mænd, der ved hvad de vil!

- Ååååhhh, skreg hun af smerte, da Karsten tog hårdt fat om hendes lækre bryster og trak i piercingerne samtidig med, at han huggede sin stive pik op i hendes glatbarberede mis, og Gary øgede tempoet i hendes bagerste hul.

Da Karsten, der lå nederst, huggede sin pik op i Susanne og kom i lange sprøjt inde i hende, var det tydeligt at Gary også var tæt på. Han huggede sin pik ind i min kærestes bagerste hul og rev hårdt tilbage i hendes hofter for at komme helt i bund. Han kom med et brøl oppe i hende, trak sin pik ud af hende igen og tumlede prustende tilbage i sofaen, hvor han tændte en smøg og skålede med Paick. Karsten væltede Susanne af sig, og hun faldt slapt ned på madrassen, hvor hun lå på ryggen og stønnede, mens spermen løb ud af begge hendes huller. Han rejste sig og kiggede grinende over på mig:

- Puha, det var godt at få lettet trykket. Det er en dejlig fræk og liderlig kæreste, du har. Så satte han sig hen i sofaen til de andre. De gav high fives til hinanden og skålede og grinede. Henning rejste sig og gik over til mig og satte en øl på det lille runde bord, der stod ved siden af lænestolen, som jeg sad i.

- Nåeh, sagde han og så på min stive pik, som jeg stadig havde fat i. – Det har vist været en heftig omgang, det her. Men nu mangler vi også kun sidste akt. Paick skal jo også til. Han har et helt specielt show, som du ikke må gå glip Christian. Drik din øl. Du må hellere få en vodka at stive dig af på. Han stod parat med flasken. Jeg bundede tre vodkashots, mens han stod og fyldte på.

Susanne kiggede hen på mig uden at sige noget. Hun lå stadig nøgen på madrassen uden at bevæge sig. Min pik var slap, og jeg havde pakket den ned i bukserne igen. Jeg gjorde mine til at rejse mig for at gå hen til hende, men Paick kom på benene og puffede mig tilbage i stolen:

- Bliv du bare siddende og nyd showet. Og lad rigtige mænd håndtere din kæreste.

Han gik hen til Susanne og trak hende op og stå. Hun var lidt usikker på benene, og han måtte støtte hende på vej hen til pull-up bar’en, hvor Henning stod klar med rebet. Hendes håndled blev bundet sammen og derefter bundet til pull-up bar’en over hendes hoved. Hun stod nu helt udstrakt , forsvarsløs og nøgen, gennemkneppet med Hennings, Karstens og Garys sæd løbende ned ad lårene.

Gary spændte sit bælte op og trak det ud af sine bukser. Han gik rundt om hende med bæltet i hånden, mens han kiggede forventningsfuldt på hende. De flettede stiletsandaler fremhævede hoftesvajet og fik hendes smukke baller til at stå endnu mere frem, og hendes velformede, piercede bryster bød sig fristende til. Hendes glatbarberede mis og røv var til fri afbenyttelse. Hendes tunge slikkede frækt henover overlæben, og hun bed sig let i underlæben, mens hun kiggede rundt på mændene, der stod tæt rundt om hende.

Da Gary uden varsel trak armen tilbage og ramte Susannes baller hårdt, gav hun et skrig fra sig og vred sin krop rundt i tovet. Igen samme sted, og igen. Musikken blev skruet op, og Gary fortsatte. Slagene haglede ned over min kærestes bryster og baller. Små bloddråber var begyndt at pible ud fra sårene, og tynde blodstriber løb langsomt ned ad hendes mave og lår fra de mishandlede bryster og baller. Efter 5 minutter smed han stønnende og svedende livremmen fra sig, gik bagom Susanne og knappede sine bukser op.

- Ta’ mig så Gary, råbte hun insisterende.

Hun gispede, da han trængte op i hende bagfra og begyndte at kneppe hende, og hun stønnede af smerte, da han masserede hendes mishandlede bryster og hev hårdt i piercingerne. Henne i min lænestol kom jeg for anden gang  i 5 lange, seje sprøjt ud over mine bukser .

Da han var færdig med hende, bandt de hende op og støttede hende hen til madrassen, hvor de lagde hende. Mændene knappede øl op og skænkede vodkasjusser op og sad og snakkede lidt om aftenen. Så kiggede Henning ned på Susanne:

- Susanne! Er du vågen?

Hun kiggede op på ham og nikkede.

 – Leg lidt med dig selv, giv os lidt underholdning, spil noget fisse. Du skal også lave lidt.

Mændene grinede. Susanne lod sine hænder glide ned over sine bryster, hev lidt i ringene i sine brystvorter, fik dem rejse sig, gled videre ned over maven, ned over venusbjerget og ind i revnen, hvor hun gned frem og tilbage henover clitoris og af og til lod en finger glide indenfor. Hun fortsatte med at fingerkneppe sig selv og begyndte hurtigt at stønne. Susannes bevægelser ind og ud af hendes fisse øgedes i tempo i takt med hendes frække stønnen. Mændene kiggede tavse på hende med åben mund og smøger, der røg sig selv i hænderne. Hun begyndte gispende at vride hofterne i en begyndende orgasme. Både Paick, Karsten og Henning havde fundet deres pikke frem og onanerede til synet af min frække kæreste, der tilfredsstillede sig selv. Inden Susanne nåede klimaks, råbte Henning stop. Susanne stoppede bevægelserne og lå lydigt stille.

- Læg dine arme op over hovedet og spred dine ben. Susanne adlyder. Hendes piercede, glatte fisse var smurt ind i sæd og fissesaft  og klar til at kneppe. Mændene sniffede coke. Karsten rejste sig og fandt et kortspil frem. De trak kort om, hvem der skulle kneppe hende først. Højeste kort nr. 1, næsthøjeste nr. 2 osv. Paick trak hjerter konge, Henning ruder ni og Karsten klør fire. Paick gik hen til madrassen og lagde sig oven på hende og stak sin stive pik ind i hende og kneppede hende, mens han vred ringene i hendes brystvorter rundt. Synet af hendes smertefortrukne ansigt fik ham til at komme hurtigt oppe i hende. Henning hen til madrassen. Hans pik stod i en kæmpe bue ud fra hans opknappede bukser. Han gik ned på knæ foran Susannes fisse, tog hendes ben op om skuldrene og borede sig ind i hende i ét langt stød, som fik hende til at gispe højt. Han huggede sig ind i hende i en hård, vedholdende rytme, som fik hendes bryster til at vugge frem og tilbage. Susanne skiftevis stønnede og gispede, mens hun tog imod hans store jern i sin stramme, glatbarberede fisse. Til sidst trak han sig ud og kom med et brøl ud over hendes bryster og ansigt i 6-7 store ladninger. De fire mænd drak videre i en halv times tid, Karsten gik hårdt til kokainen. Da han til sidst rejste sig fra bordet, havde han store pupiller og virkede aggressiv. Susanne lå på ryggen, og Karsten tog fat i hendes ben og vendte hende voldsomt om, så hun lå på maven. Han spredte hendes ben og trængte brutalt ind i hende. Kokainen fik ham til at holde længe. Undervejs vendte han hende om på ryggen og borede sig igen ind i hende. Hun var efterhånden godt brugt, men stønnede og gispede i takt med, at han stødte op i hende. Jeg sad ovre i min stol og så på, at han over det næste kvarter voldbollede min kæreste i sin kokainrus. Til sidst råbte han til hende:

- Nu kommer jeg, jeg fylder jeg din kusse med sperm, Susanne, jeg boller dig tyk, din lækre slaveluder!!!

Det blev for meget for Susanne. Hun krampede i hele kroppen og skreg højt, mens hun kom og kom og kom i en kæmpe orgasme, der helt tog vejret fra hende.

Da Karsten rejste sig fra Susanne, lå hun tilbage på madrassen i uændret stilling og gispede. Hendes krop sitrede fra eftervirkningen fra orgasmen. Hun havde fået nok nu, jeg kunne se det på hende. Hun drejede hovedet og kiggede på mig med tårer i de blå øjne. Hun blinkede tårerne væk, de blev hængende i hendes lange, smukke øjenvipper. Noget af hendes lyse, lange hår dækkede dele af hendes ansigt, andet lå spredt ud på madrassen. Hun havde store klatter af sæd på brysterne og i ansigtet. Hendes fisse var rød og opsvulmet af Paicks, Hennings og Karstens pikke og deres sæd sivede langsomt ud af hendes revne.

Karsten satte sig ved bordet. Mændene grinede, gav ham high fives og skålede igen. De drak tæt nu og ænsede ikke længere Susanne eller mig. Jeg sad helt stille i håb om at de glemte, at jeg var der. Susanne lå og halvsov på madrassen. Ved halv totiden tumlede Henning ind i sit soveværelse uden at se på mig eller Susanne. De tre andre faldt i søvn på sofaen kort efter og begyndte at snorke højt.

Jeg rejste mig stille fra stolen, samlede Susannes tøj sammen og gik hen til hende for at give hende det på. Det lykkedes mig at få hende lempet ud af lejligheden uden at vække mændene. Jeg prajede en taxa, og vi kørte hjem til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.