BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg bliver jaloux og svimmel af lyst efter dig. Men Michelle, jeg skal vide, hvad der foregår på det advokatkontor. - Daniel, vil du virkelig vide det? Jeg sank en klump. - Ja, sagde jeg med svag stemme og bange anelser.

Der var nu gået seks måneder, siden jeg forlod Michelle på stranden ikke langt fra det sommerhus, vi var på ferie i. Vi havde været på vej til købmanden og havde mødt Dimitrij, Niko og Heine fra motorcykelklubben på en gangsti bagved klitterne, hvor vi lå. Michelle havde været nøgen, og de havde lagt hende ned i græsset og kneppet kende efter tur, mens jeg stod og kiggede på. Bagefter trak de afsted med hende hen til det sommerhus, de havde lejet for weekenden. Der skulle hun være underholdning for resten af klubben om aftenen og hele natten.

SEX I DAG?

Jeg led stadig under efterdønningerne fra det ydmygende og dramatiske brud mellem Michelle og mig. Jeg kæmpede med at forstå den udvikling, der var sat i gang af min spilafhængighed. Hvordan vores forhold var blevet ødelagt af min svaghed. Og Michelles udvikling fra at være min smukke, selvstændige kæreste til en ekshibitionistisk, sexafhængig luder, der tændte på at blive udnyttet og misbrugt af kyniske mænd.

Jeg var ikke glad og savnede Michelle ad helvede til. I hvert fald savnede jeg den, hun havde været. Men jeg forsøgte at opretholde en normal tilværelse og passe mit job som selvstændig it-konsulent. Mit sociale liv var begrænset, men jeg gik dog i byen ind imellem og havde enkelte flygtige forhold, som ikke for alvor kunne opfylde mine behov.

En dag ringede telefonen:

- Det er Daniel.

- Hej Daniel…

- Michelle! Gispede jeg, uden at ville det.

- Uhm, det er godt at høre din stemme – og den måde du siger mit navn på…

- For fanden Michelle! Hvad skal jeg sige til det? Og hvad vil du egentlig?

Vi mødtes på en cafe over en kop kaffe og fik en lang snak om det, der var sket. Der var indrømmelser på begge sider. Jeg havde ikke rigtigt nogen sag. Min spilafhængighed havde startet lavinen. Jeg var skyldig uden forsvar. Michelle på sin side indrømmede, at hun var blevet grebet af sine lyster. Hun havde ikke forstået, hvad der skete med hende og havde bare fulgt sine lyster uden at tænke på konsekvenserne. Hun var flov over, hvad der var sket og fortrød det hele. Men hun kunne ikke skjule, at hun aldrig før havde følt større lyst, end da hun var blevet misbrugt af Hassan og hans venner og senere af mændene fra motorcykelklubben. Hun indrømmede, at hun havde elsket, at Hassan så åbenlyst begærede hende og ville bolle hende. Hun havde nydt at vise sig frem for ham nøgen og pirre ham til det yderste. Hun havde fået flere orgasmer, da Hassan, Muharram og Farah havde gennemkneppet hende mod hendes vilje på plænen foran det sommerhus, vi var på ferie i sidste sommer. Hun var skræmt over sin udvikling og specielt over det faktum, at hun gradvist var parat til at acceptere vildere og hårdere former for misbrug uden at kunne sige stop.

Vi blev enige om, at vi skulle ses igen og prøve, om det kunne fungere mellem os. Vi lovede hinanden, at historien ikke måtte gentage sig. Jeg skulle holde mig fra spil og give Michelle større opmærksomhed i dagligdagen. Michelle skulle på sin side undertrykke de mørke sider af sit seksualliv, der åbenbart lurede under overfladen, og som hun ikke rigtigt kunne kontrollere, hvis hun gav efter for dem. Hun måtte gerne klæde sig udfordrende og vise sin lækre krop frem, det havde jeg også stor fornøjelse af, men det skulle blive ved det. Hun skulle afvise de mange tilnærmelser, der kom fra andre mænd, og lade være med at spille op til dem.

Efter to måneder flyttede vi sammen i hendes lejlighed. Vi var meget glade for hinanden, nærmest nyforelskede. Sex med Michelle var fantastisk. Jeg begærede hende nærmest døgnet rundt og kunne få rejsning bare ved at se hende, når hun gik rundt lejligheden i en forvasket T-shirt og minitrusser, så der var frit udsyn til hendes lækre pariserrøv.

Jeg havde mit job som it-konsulent og arbejdede meget hjemmefra, når jeg ikke var på kundebesøg. Michelle var sekretær på et advokatkontor, så hun skulle afsted hver dag. Det var et mindre firma med 4 advokater og en ung mand, der var ansat altmuligmand. Hun var godt tilfreds med sit job. Vi havde bygget en hverdag op, som vi var glade for, og vi begyndte så småt at lægge planer for fremtiden.

Efter nogle måneder – jeg kunne ikke finde ud af præcist, hvornår det begyndte – lagde jeg mærke til at Michelle nogle gange havde gjort lidt mere ud af sig selv, når hun tog afsted. Det var små ting. Fx brugte hun lidt længere tid på badeværelset. Makeuppen var knap så diskret og lidt mere iøjnefaldende. Blusen kunne være en anelse mere udfordrende. Nederdelene blev lidt kortere, så man kunne se hendes minitrusser, når hun bøjede sig forover. Jeg nød selvfølgelig synet af hende, men undrede mig alligevel over, at hun fandt det nødvendigt at være sådan klædt på et advokatkontor.

En dag havde hun taget en sort silkebluse på, hvor push-up BH’en sås tydeligt under det tynde stof, og der var knappet op, så der var frit udsyn til det meste af hendes bryster. Ugen efter havde hun samme bluse på, men denne gang havde hun ingen Bh på. Konturen af hendes smukke og fyldige bryster sås tydeligt under blusen og brystvorterne stod som frem som mørke skygger under stoffet.

- Michelle, hvad er det, der sker. Hvor er din BH? Er der noget, du ikke fortæller mig?

- Jamen Daniel, der er ingenting. Jeg nyder at vise mig frem for dig og for andre mænd, ikke andet, og jeg ved, at du også nyder det. Vi var enige om, at det var i orden, at jeg klædte mig udfordrende, ikke?

Hun kiggede på mig og knappede blusen yderligere op og trak den til side, så hendes bryster var fuldt synlige. Hun tog fat om dem begge og klemte blidt om dem og nulrede brystvorterne, så de rejste sig og blev hårde:

- Er jeg fræk, Daniel? Får du lyst til mig nu?

Mit hjerte bankede, så pulsen dunkede i mit hoved og pikken rejste sig på rekordtid. Jeg var henne ved hende i to skridt og kyssede hende. Jeg vendte hende om, så hun stod med ryggen til og tog fat om hendes bryster.

- Åååååhh, ja Daniel, kom så! Nu skal du misbruge mig. Du skal tage mig hårdt og hensynsløst!

Min hånd gled ned over hendes flade mave, ned over nederdelen og op under den til hendes skød.

- Hvad fanden! Har du heller ingen trusser på?

- Nej Daniel, det er for dig, så du lettere kan komme til. Er det frækt, at jeg er så tilgængelig?

Jeg kunne ikke svare, jeg var så ophidset, at jeg rystede over hele kroppen og fik små synsforstyrrelser. Jeg lod to fingre trænge op i hendes fisse, mens min anden hånd masserede hendes bryster.

- Aaaah, ja, det er godt. Gør som du vil med mig Daniel, misbrug mig!

Jeg pressede hende op mod væggen og trak den stramme nederdel op over hendes baller.

- Spred benene og svaj i hofterne, så du strutter mere med røven!

Michelle adlød, og hun var nu helt åben og blottet. Min pik var lige ud for hendes våde fisse. Den var så hård, at det gjorde ondt. Fissesaften løb ned af Michelles inderlår.

- Giv mig den Daniel, stik den op i mig. Knep mig!

Jeg pressede min pik ind imod fissen, og den gav let efter, og jeg gled hele vejen ind ledsaget af Michelles stønnen. Med et fast greb om hendes frække bryster kneppede jeg hende i et afsindigt tempo, der var båret oppe af en ophidselse, jeg ikke havde været i nærheden af at føle før. Da jeg kom, var jeg bogstaveligt talt ved at besvime. Jeg huggede den op i hende gang på gang og tømte mig fuldstændigt helt uden tanke på Michelle og hendes behov. Da jeg trak mig ud, stod hun opad væggen og gispede. Hendes ben og underkrop rystede og sitrede i takt med, at de sidste efterdønninger fra hendes orgasme døde ud.

Det var lørdag aften. Vi havde planlagt en god middag med stearinlys og noget godt rødvin. Bare os to. Da vi havde spist maden og drukket den første flaske og var næsten færdig med den anden, faldt snakken på sex. Vi snakkede om vores sexliv og var begge enige om, at det var fantastisk. Vi drak lidt mere og begyndte på den tredje flaske. Så tog hun hul på det, vi begge sad og tænkte på.

- Tænker du nogen gange på det, der skete?

- Skete hvornår?

Hun kiggede på mig og smilede.

- Da Hassan og Hans venner kneppede mig på græsset foran dig, og da Dimitrij og de to andre gjorde det samme i klitterne. Og da jeg var underholdning for hele motorcykelklubben i det hus, de havde lejet sidste sommer. Du har aldrig fået at vide, hvad der skete. Har du aldrig tænkt på, hvad der egentlig foregik i det hus?

- Jo, Michelle, jeg tænker på det tit. Specielt når vi har sex.

- Tænker du på, at jeg bliver kneppet af andre mænd, mens du knepper mig?

- Ja, billederne dukker bare op i mit hoved.

- Hvordan føles det?

- Jeg bliver jaloux og svimmel af lyst efter dig. Men Michelle, jeg skal vide, hvad der foregår på det advokatkontor.

- Daniel, vil du virkelig vide det?

Jeg sank en klump.

- Ja, sagde jeg med svag stemme og bange anelser.

- En af advokaterne, Vincent, er ret lækker, og han kigger altid på mig med de her begærlige øjne, når jeg går forbi i min ultrakorte nederdel og vrikker ekstra med røven. Jeg ved, at han er ude på at kneppe mig. Det er for Vincents skyld, at jeg ikke ta’r trusser og BH på. Når jeg bøjer mig ind over hans skrivebord, kan han kigge ind under min bluse og se mine bare bryster. En dag bad han mig om at gå ind på lageret og hente nogle sagsmapper. De stod på den nederste hylde, og jeg måtte bøje mig ned efter dem, så min korte nederdel gled et lille stykke op over mine baller, og man kunne se min mis. Pludselig mærkede jeg en hånd mellem mine ben. Han gned på min fisse og stak to fingre op. Jeg blev stående lidt i samme stilling, mens han fingerkneppede mig. Det var utroligt frækt. Men jeg tog mig sammen og rettede mig op og puffede ham væk, sagde til han, at jeg havde en kæreste. Så pressede han mig op mod væggen, tog fat om mine bryster inde under blusen og begyndte at kysse mig. Jeg åbnede munden. Han stak sin tunge ind og gramsede videre på mine bryster. Jeg prøvede igen at skubbe ham væk, men der var ingen kraft i mine bevægelser. Vi kyssede videre. Han trak min nederdel op over mine hofter og tog fat om mine lækre baller. Jeg havde ingen vilje længere, og jeg lod ham gøre, hvad han ville med mig. Han hev sin store pik frem og kneppede mig op ad væggen inde i lagerrummet. Mine ben var oppe omkring hans hofter, og han holdt mig oppe med et fast greb om mine baller, mens han huggede sin pik ind i mig, indtil han kom inde i mig og fyldte mig med sin sæd.

Michelle kom over til mig og tog min pik frem. Den var allerede stiv. Hun begyndte at gnide på den:

- Har du savnet det en lille smule, Daniel? Det tror jeg, du har. Jeg har i hvert fald. Jeg er aldrig kommet mig over det. Sex med dig er dejligt og smukt. Og jeg nyder hvert sekund. Men det andet, når andre mænd bare ta’r mig uden at spørge om lov, det er bare alt for frækt til, at jeg kan lade være. Den lyst, jeg føler og de orgasmer, jeg får. Det er for vildt. Jeg ved nu, at det vil jeg aldrig kunne undvære igen.

Så kom jeg, og Michelle tog mig i munden og slugte hver en dråbe.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.