Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For et par år siden havde jeg et sommerjob på Bakken. Jeg arbejdede i en restaurant som alt-mulig- pige. Det vil sige jeg serverede lidt, hjalp lidt med maden, ryddede af bordene og så videre. På det tidspunkt var jeg 26 år og alene, så de ubekvemme arbejdstider betød ikke så meget for mig.

Ofte havde jeg først fri, når Bakken lukkede.

SEX I DAG?

Eftersom jeg også serverede, for- langte min arbejdsgiver, at jeg skulle klæde mig i en lille, kort, sort nederdel og en hvid bluse. Det var vigtigt, sagde han, at kunderne syntes jeg så godt ud.

Og der gik da heller ikke en dag hvor jeg ikke fik komplimenter for mine ben. Enkelte berusede gæster kommenterede også mine bryster og deres størrelse. Men den slags tog jeg ikke så tungt.

I køkkenet arbejdede et par dren- ge som opvaskere. De var omkring de 17-18 år og der var altid fuld tryk på, når de var i nærheden. De kunne være ret grove i den måde de talte til, og om, mig. Men det generede mig egentlig ikke, fordi det trods alt var ret uskyldigt. Og desuden må jeg indrømme, at jeg på en vis måde nød deres direkte og meget seksuelt betone- de opmærksomhed. Husk på, jeg var jo ungkarlepige. Desuden var de et par kønne knægte med en god sans for humør. Ofte fulgtes jeg med dem til toget efter den lange arbejdsdag. Og så gik snakken om dagens arbejde, men altså mest om sex. De havde fremlejet en lille lejlig- hed i den indre by og spurgte mig ofte om jeg ikke ville med hjem til et godt knald. Jeg slog det altid hen, men takkede alligevel for til- buddet.

Så en fredag i slutningen af juli vågnede jeg og var meget liderlig. Det var der ikke noget underligt i. Jeg bliver altd meget liderlig i to- tre dage omkring min ægløsning.

Og den morgen var den virkelig gal. Jeg havde ikke tid til at onane- re, fordi jeg havde en del ting, jeg skulle ordne, inden jeg skulle på arbejde.

I løbet af dagen, mens jeg senere- de og bar ind og ud, blev jeg mere og mere liderlig. Jeg nød de mand- lige gæsters interesse for mine ben og mine hoppende bryster Og når en eller anden dristede sig til at sige, at jeg havde kønne ben eller et par dejlige bryster, svarede jeg med et smil.

Drengene i køkkenet - Stig og Bjar- ne hed de - kunne åbenbart mær- ke forandringen i mig. For deres normalt ret grove bemærkninger blev endnu grovere.

- Det er fandeme et par go'e patter, der sidder på Jette, hva' Bjarne?

- Ja, og de der ben er lige til en kro- nisk ståpik.

Da jeg hørte deres frække ord, hoppede jeg op på køkkenbordet og lagde benene overkors, så de rigtig kunne nyde synet. Så sagde jeg drillende, at det vist bare var tom snak fra deres side. De var jo bare et par dengsedrenge når det kom til stykket.

Så vendte Bjarne sig mod mig og pegede på den store bule, han havde mellem lårene. Han spurgte om den måske var tom snak. Og så svarede jeg, at han jo ikke turde vise den frem. Jeg regnede med, at det var det sidste ord i den sag, men jeg tog fejl.

For til min store forbavselse svare- de Bjarne, at han godt turde tage den frem, hvis jeg til gengæld tur- de røre ved den. Jeg troede, han bluffede, så jeg sagde okay.

Jeg gjorde store øjne, da han kig- gede sig hurtigt omkring og skynd- te sig at åbne sine bukser. Han kom helt hen til mig og viste sin meget store og meget stive pik frem.

Og for at de ikke skulle tro, at det var mig, der var fuld af tom snak, rakte jeg hånden frem og tog fat i pikken.

Jeg kørte forhuden et par gange frem og tilbage og mærkede en liderlig varme brede sig i min krop, mens han begyndte at stønne. Så hørte vi noget støj lige udenfor køk- kenet og han skyndte sig at pakke sammen. Han nåede lige at få pik- ken indenbords, inden en af de andre servitricer dukkede op. Resten af dagen gik jeg rundt med våde trusser og kunne ikke slippe tanken om Bjarnes store pik. Jeg var liderlig og jeg var trængende. Det var længe siden jeg havde fået pik. Så derfor var jeg opsat på at der skulle ske noget efter arbejds- tid.

Da vi sad i toget på vej mod København, spurgte de som de plejede, om jeg ville med hjem til et lille glas.

Jeg sagde ja tak.

Hjemme hos dem var de pludselig ikke nær så kæphøje, selv om deres kæppe så ud til at være høje.

Jeg selv denmod havde svært ved at beherske min liderligehd. derfor sagde jeg:

- Tør du stadigvæk vise pikkeman- den frem, Bjarne?

- Hvis du tør sutte, svarede han omgående.

Jeg nikkede ja og kunne næsten ikke vente med at få den i munden.

Jeg har altid elsket at sutte, men den nat var jeg særlig ivrig. Da han havde hevet dyret frem og stillede sig hen foran mig, begyndte jeg at sutte med det samme. Dybt og vådt og jeg nød hvert eneste sekund.

Og dygtig som jeg var, gik der ikke mange sekunder før Bjame pruste- de af ophidselse. Mens jeg suttede sad Stig næsten lige ved siden af mig og kiggede på.

- Hold kæft, hvor hun kan sutte, sagde han.

Ud af øjenkrogen så jeg, at han også fiskede sin pik frem og jeg rakte ud og tog fat i den. Den var lille og tynd, men stiv som et ondt år.

Mens jeg trak forhuden frem og bage på den, rykkede han nærme- re og knappede min bluse op. Da mine babser sprang frem klem- te han dem hårdt og ivrigt. Han havde tydeligvis ikke forstand på at lege med bryster, men jeg sagde ikke noget. Jeg kunne mærke, at Bjarne var ved at komme og jeg vil- le gøre det så lækkert for ham som muligt.

- Hold kæft Bjarne, har du set et par patter?

Bjarnes svar var nogle varme, dejli- ge sprøjt i min mund. Der kom meget sperm og jeg slugte det så godt jeg kunne. Og samtidig spille- de jeg pik på Shg. Da Bjarne ikke havde mere til mig, troede jeg han ville trække sig ud af legen. Men i stedet lagde han sig på knæ og trak mine våde trusser af mig.

Jeg spredte ben med det samme og nød at vise min fisse frem for drengene. Til min store glæde begyndte Bjarne at slikke fisse. Og til min endnu større glæde var han forbavsende god til det, alderen taget i betragtning. Efter et par minutter hggede han op på mig med et ansigt, der glinsede af kus- sesaft.

- Må Stig ikke lade den gå ud over dine patter? spurgte han.

Det måtte han selvfølgelig gerne, hvorefter han lagde sig på knæ i sofaen så hans pik pegede direkte mod mine bryster. Så slikkede Bjarne videre, mens jeg fortsat masturbe- rede Stig.

Jeg nåede kun lige at se det første sprøjt ramme mine patter, inden jeg forsvandt i mine egen orgasme. Og mens jeg kom, råbte jeg uden at tænke over det:

- Knep mig, knep mig...

Og eftersom Bjarnes pik var b]evet stiv af slikkenet, var han klar. Stig gav mig de sidste klatter på brystet og Bjarne kneppede mig. Jeg nåede at få endnu en udløsning, inden han sendte dagens anden ladning op mellem mine ben. Og så var vi alle tre færdige. De tilbød mig, at jeg kunne overnatte der, men jeg tog en taxi hjem. Næste dag havde jeg fri.

Da jeg så dem igen, var jeg ikke overliderlig, som jeg havde været et par dage før. Og derfor gentog ikke succesen. Jeg holdt op på restauranten et par uger senere og så aldrig mere noget til drengene. Men det hænder da, at jeg sender en kærlig tanke til Bjarnes pik. Som for eksempel nu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.