Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Egentlig ingen planer, da der pludselig ligger en mail i Scor indbakken:

"I ser frække ud og lyder rare – Vil I tage min "parmødom?""

SEX I DAG?

Kryds i kalenderen, et af de store kryds faktisk, 15 år på scor og det første deciderede sextilbud fra en single kvinde!

Vi taler kort om det, tjekker profilen, føler os en smule fetterede faktisk, men profilen er i grænselandet af hvad vi normalt kigger efter, så taler igen... Hun søger jo ikke par i profilen, hun er mere til bdsm, hun er måske endda en smule mere erfaren end vi sådan lige synes er rart - Det kan umuligt være en parmødom???

Nå – Vi enes om, at det skader i hvert fald ikke at svare med et par spørgsmål... Så vi skriver:

"Tak for mail, som vi helt ærligt er en smule overraskede over, at du har sendt til os, da vi jo normalt slet ikke er i din målgruppe, eller du i vores, men da du nu har spurgt så direkte, så svarer vi direkte, at det er bestemt ikke uinteressant, at tage din "parmødom", omend det da vidst ikke er første tur i gyngen du søger her?

1. Hvad forventer du, at vi skal gøre for dig?

2. Hvornår og hvor forestiller du dig denne oplevelse skal foregå?

3. Hvorfor faldt dit valg på (måske bl.a.) vores profil?

Klikker på send og tænker, at hende hører vi sq aldrig fra igen.

10 minutter senere lander der igen en mail fra kvinden. Basalt set, så er det en dybdegående forklaring om, at trekanter har hun da dyrket, men ikke privat, og ikke med par, der elsker hinanden. Hun mener, af en aller anden årsag, at kunne se, at vi elsker hinanden, at vi er forstående, ærlige, rolige og rare at være sammen med.

Og det er vigtigt for hende, at vi har forståelsen om, at hun er den tredje, og at vi derfor tager hånd om hendes følelser og behov, også for at tale om oplevelsen bagefter.

Ydermere formulerer hun, at hun, når hun skal være sammen med et par privat første gang, så ønsker hun sige heller ikke, at det skal være BDSM relateret - Hun har set, at vi ikke er til det.

Mailen slutter ret kort : "I dag, eller så snart I vil?"

"Hold dog kæft!"

Vi kigger på hinanden... Er det, DET vi skal bruge vores aften på, eller er hun FOR direkte? Spontaniteten er ikke det, der normalt præger vores swingerliv.. Vi skal lige have lidt tid, at kunne synke og bearbejde det vi skal til at opleve.

Smider en mail med et telefonnummer... Og beder hende ringe.

Aftalen indgås, og der er 1 time til vi får besøg af en single kvinde – det kaldes vidst hurtig ekspedition?

Vi når lige at køre støvsugeren over stuegulvet, komme i bad, sætte kaffe over, sætte vores "legemadras" klar, i bryggerset, vi vil nemlig ikke ha' fremmede med i vores soveværelse, og så er den time gået.

Hun kommer.. Pæn pige, glad og smilende og på overfladen ikke for to kroner nervøs. Hej og dawz og alle de der høflighedsfraser, ind i sofaen, kaffe – det drikker hun sq ikke, nå... Cola så...Og så tales der, hyggeligt og målrettet drejer denne "nybegynder" samtalen ind i grænser, ønsker og frygt.

Hun har virkelig gennemtænkt faldgrupperne, frygten for at være 3. hjul er hendes største, men ellers så er der stort set ingen grænser for, hvad hun gerne vil... Hun udtrykker bare igen, at da hun aldrig har været hos et par privat, så aner hun ikke hvordan man kommer i gang.

Vi har den opfattelse, at man allerede indenfor den første times tid, af et privatmøde ved, om man vil sexe med dem man nu møder, og de signaler vi bruger for at kommunikere "NEJ" igennem, har ikke været fremme efter den times tid, der nu er gået, så Gitte tager teten, i øvrigt ikke noget hun normalt er ret vild med, men lige her, i dag, er det hende der har erfaringen, så hun rykker tættere på den skønne gæst.

Samtalen fortsætter, alt imens Gitte stille men målrettet begynder at kæle for vores dejlige gæst, hun responderer positivt, som hun sidder der i sin korte nederdel, ved at lade HunZaps hænder bevæge sig rundt om hendes nakke, op og ned af hendes arme og overkrop, op af de bare ben, kælende og undersøgende. Jeg kan se, hvordan Gitte anvender alle de feminine berøringsmetoder, som vi mænd overhovedet ikke kan lære. Der er noget smukt i den måde kvinder kan kærtegne på, noget unikt.

Gitte sidder tæt op af hende, i "den lille havfrue" position og lader sine hænder vandre, gæsten responderer, ved at lade sine hænder forsigtigt røre ved Gitte´s, bare ben, og alt imens fortsætter den hyggelige konversation, som en nærmest surrealistisk pendant til det spil, der er ved at gå i gang.

Gitte indsnuser duften fra kvindens hår, ansigter nærmer sig og det første kys udveksles.. Varmt, følsomt, forsigtigt og samtidigt uendeligt erotisk, langsomt leger læber og tunger med hinanden, øjne lukkes, der smages og føles ømt, hænder kærtegner nu primært ansigter, lægges følsomt på kinder, nyder intensiteten af det varme lange følsomme kys, der fortæller så meget mere end tusind ord.

I sagens natur ophører samtalen, alt kommunikation bliver nonverbal og intenst. Pigerne lader kærtegnene og kyssende udvikle sig fra følsom ømhed, til også at indeholde en snert af erotisk begær.Gitte får sat sig overskrævs på vores gæst, og der kysses nu med en intensitet, der helt naturligt udvikler sig til kærtegn, små støn og et stigende begær.

Gæsten løfter op I Gitte's top, får den trukket over hovedet på hende, så HunZap sidder i sin korte nederdel med nøgen overkrop og mavekæde over taljen. Forsigtige florlette hænder går på opdagelse på den nøgne overkrop imens kyssene intenst fortsættes. Gæstens lette skjortebluse åbnes og åbenbarer en smuk overkrop og BH, hvis stropper skubbes ned over skuldrene, hvorefter Gitte lader sin mund vandre over hals og nøgleben, med florlette slik og kys, ned mod gæstens dejlige fyldige bryster.

Den intensitet hvormed de to, indtil for 2 timer siden ukendte, kvinder elsker på, er så smuk, at jeg faktisk slet ikke har lysten til at blande mig. Fysisk er jeg ikke ophidset, men psykisk tænder det mig enormt, at overvære denne intense og smukke elskov, hvor kvinder virkelig nyder blødheden og sensitiviteten i de kærtegn, der udveksles.

Gitte skubber med det ene ben til sofabordet, et helt tydeligt signal til mig om, at nu skal jeg finde madrassen, der passer lige i hjørnet af sofaen. Jeg er ikke sen, og trækker bordet helt væk, og henter madrassen, lægger den til rette, og serGitte's øjeblikkelige reaktion, der er at skubbe den smukke kvinde tilbage i sofaen og lægge sig på knæ på madrassen.Gitte's hænder kærtegner intenst kvindens mave, hals og bryster, alt imens hendes mund finder vej op af lårene, op under den nederdel, der faktisk stadig sidder om livet på kvinden.

Reaktionen fra kvinden er umiddelbar, hun trækker op i sin nederdel og spreder sine ben så Gitte's tunge og mund kan komme til. Jeg ser, hvordan Gitte kysser og slikker hendes inderlår intenst, lader tungen spille op til den trussekant, der endnu er der, lægger sin mund over venusbjerget uden på trussen og puster. Kvinden reagerer med en intenst støn, varmen på hendes ophidsede skød er mere end hun stiltiende kan kapere. Gitte fanger det ret tydelige signal i, at kvinden løfter sin bagdel og trækker hendes g-streng ned.

Jeg kender Gitte's signaler og kan se på spillet i hendes øjne og hendes krops bevægelser, at hun lige nu er i sit es.. Hun elsker at sætte en anden kvinde i centrum, elsker at mærke intensiteten af, at hendes kærtegn giver nydelse i en sådan grad, at modtageren glemmer alt andet omkring sig, men blot er væk i sin egen intense nydelse.

Gitte slikker og elsker at gøre det, hun læser kvindens signaler, lader fingre og hænder kæle for hendes nu temmeligt ophidsede krop, lader et par fingre gå på opdagelse inden i kvinden, der responderer ved at rykke sit ophidsede skød længere ned mod Gitte Jeg kan se på den blødhed og ømhed, som Gitte udfører denne orale oplevelse med, at hun elsker at gøre det, ligesom modtageren elsker at få det gjort.

Gitte kigger på mig, nikker efter mig, og jeg blander mig. Hun får hvisket til mig, at vi skal holde gæsten i centrum, give hende hvad hun kom efter, jeg nikker indforstået, da Gitte kravler op i sofaen til kvinden og igen kysser hende intenst. Jeg overtager hendes velduftende skød. Leder roligt mine hænder gå på opdagelse omkring hendes ophidsede underliv, imens jeg stille og roligt smager på hende.

Pigerne kysser med hænder, der farer over kroppene i intense og ophidsede kærtegn. Gitte sidder igen overskrævs på gæstens mave, hendes lårkorte nederdel er krænget op om hendes egen mave, og trusser ved jeg hun ikke havde på, så jeg sidder fra mit leje og kigger op mod hendes blottede skød, der lige nu bearbejdes intenst af gæstens fingre, alt imens jeg lytter til klynkelyde, der drukner i intense kys.

Som jeg sidder der og slikker denne dejlige frække kvinde, alt imens jeg nyder udsigten op over hendes mave, lytter til lydende og mærker ophidsede kroppe, der spændes mere og mere op, tænker jeg, at centrumfiguren, kvinden der er aftenens midtpunkt, må kunne tilfredsstilles som jeg ligger her. Det må være fantastisk at opleve orgasmen, tænker jeg, med den feminine ømhed i kys og kærtegn, kombineret med min maskuline måde at stimulere oralt og i hendes skede.

Jeg lader mine fingre kroge sig op mod hendes g-punkt, suger hele klitområdet ind i min mund, og bearbejder hende mod det nu uundgåelige – hendes orgasme.

Spiller min tunge over hendes klit, kærtegner "valnødden" på indersiden i store bløde bevægelser, hører hendes intense stønnen, der bare tager til og tager til, hører hvordan Gitte, ond som hun er, lader sin mund og tunge føle den ophidsede kvindes mund.

Hendes krop kapitulerer og hun kommer.. Orgasmens rus vælter ind over hendes krop, stønnene og kramperne forskydes så når hun ikke kramper om mine fingre og mit ansigt, så stønner hun højlydt i nydelse, Hun kysser intenst Gitte holder omGitte krop som om hun aldrig vil slippe, og sprøjter hele sin nydelse ud imens hun forgæves forsøger, at holde sig en smule tilbage...

Jeg slipper hende, kysser blødt hvert af hendes inderlår, lader lige min tunge strejfe klitområdet og venusbjerget, hvilket resulterer i efterveer af orgasmen, hun stønner, trækker kroppen sammen og holder endnu mere intenst fast på Gitte, der nu sidder og kæler blødt for hendes ansigt og skuldre, med florlette berøringer.

Målet var forGitte og jeg fyldt – man skal ikke komme i vores hjem og føle sig som tredje hjul. Vi har hinanden – du har kun dig også selvom du ikke helt er nybegynder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.