Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jytte og Frank er i slutningen af fyrrene og hat et godt liv, de har hver Biografen.

et godt arbejde, et stort hus, stor bil og børnene er godt i vej.

SEX I DAG?

På hjemmefronten er det knapt så glamouragtig, det kørte på rygraden. Frokost hver lørdag formiddag med en øl og en lille snaps til, aftensmad hver dag kl 17.30, kaffe kl 20.00. Onsdag aften er "hyggelig", i sengen er det 2 ryk og en aflevering og så om på ryggen og snorke, det er jo ikke særlig ophidsende. Frank har mange venner som han hjælper ustandselig, han er næsten aldrig hjemme om aftenen og i weekenderne.

En almindelig hverdags aften, da de har spist spørger Jytte, om Frank ville med i biografen. Frank kan desværre ikke, han skal hjælpe Kurt med en bil, ved ikke hvornår han kommer hjem, men det vil nok blive sent. Så hun må gå selv, hvis hun har lyst.

Jytte tog sin cykel og kører til biografen. Der er ikke ret mange. Hun finder en plads bagest, hvor det slet ikke sidder nogen, så det tegner til at blive en stille og roligt forestilling.

Lyset bliver slukket og reklamerne blev vist. Pludselig kommer der en mand og sætter sig på sædet til højre for Jytte, kort tid efter kommer en kvinde og sætter sig på sædet til venstre for Jytte. Jytte tænker ikke særlig meget over det.

Efter fem til ti minutter kan Jytte mærke, at hendes venstre hånd bliver strejfet. Dette gentager sig en del gange, på et tidspunkt begynder kvinden at kærtegne hånden ganske let. Jytte tænker, det er da underligt, men ikke ubehageligt, men flytter alligevel hånden lidt. Kvindens hånd følger efter og fortsætter med at kærtegne, Jytte nyder det egentligt og flytter ikke sin hånd. Pludselig begynder manden at kæle for hendes anden hånd. Jytte tænker: hvad foregår der egentligt. Kærtegnene fortsætter, det er ikke så afskrækkende, så Jytte nyder at der er nogen der nusse lidt om hende, selvom det er fremmede mennesker hun ikke kender.

Pludselig tager kvinden Jyttes hånd op til munden og kysser den let og ømt. Kvinden kysser op ad Jyttes hånd og arm, når albuehulen og slikker den kærligt. Jytte syntes det er skønt, bemærker så at manden holder hende i hånden, og stille lægger sin hånd på hendes knæ. Jytte skal lige til at protestere, da kvinden fortsætter med at kysse op ad Jyttes arm, når skulderen og kærtegner og kysser den med sin mund. Kvinden fortsætter op til Jyttes hals, kysser og slikker hvad hun kan nå. Kvinden begynder at kysse Jytte på kinden, samtidig fører hun Jyttes hånd ned til sit skød og gnubber sit skød let med Jyttes hånd. Manden er begyndt at kærtegen Jyttes lår, små fine kærtegn, der sætter noget i gang i Jytte. Så er han oppe ved strømpekanten og nusser det bare stykke over de selvsiddende. Han fortsætter lidt efter op til trussen og kærtegner meget let skridtet, Jytte er nu næsten ude af kontrol og vrider sig lidt. Kvinden tager Jyttes hånd fra sit skød og fører den op til Jyttes mund, Jytte slikker på hånden, det er første gang hun smager en anden kvindes safter. Kvinden fører igen Jyttes hånd ned til sit skød, vender hånden så Jytte kan lege med hendes skød. Kvinden kører sin tunge over Jyttes læber. Jytte er i syv sind, hvad skal hun gøre, skrige op og flygte, eller blive og nyde det. Jytte vælger det sidste og åbner sin mund ganske let. Kvinden stikke nænsomt sin tunge ind mellem Jyttes læber og begynder at lege med Jyttes tunge. Kvindens hånd slipper Jyttes hånd i skødet og tager den op til Jyttes bryster og begynder at ae dem blidt. Manden har i mellemtiden fået hånden ned i Jyttes trusser og leger med hendes kusse, klitten bliver nusset og der kommer et par finger op i Jytte. Jytte vrider sig i sædet mens hun gnubber kvindens kusse, de to kvinder kysser helt vildt, og kæmper en kamp med deres tunger. Manden tager Jyttes anden hånd og fører ned til sin pik, der er meget stor og stiv. Jytte sidder så og bearbejder en kusse med den ene hånd og en stor pik med den anden, mens hun selv bliver bearbejdet både foroven og forneden. Det hele koger på Jytte, hun kan ikke sidde stille, hun er hele tiden ved at få orgasme, men de to kan mærke det, så de sætter farten ned, lige før Jytte kommer. Kvinden har fået åbnet Jyttes skjorte og fisket brysterne ud, kysser, sutter, bider og krammer dem. Manden har pillet trusserne af Jytte, og han sidder og skampuler hende med tre fingre så det smasker.

Pludselig tager manden Jytte og sætter hende op på sin pik så hun kan ride ham, kvinden kravler ned foran dem og begynder at slikke Jytte samtidig. Pludselig kommer Jytte med en kæmpe orgasme, kvinden når lige at komme op og kvæle Jyttes skrig med sin mund. Jytte er helt færdig men kvinden kysser videre, Jytte begynder igen at ride på manden, sætter tempoet op, han har rigtig godt fat i hendes bryster, krammer og ælter dem, niver lidt i vorterne mens han kysser hende i nakken.

Manden skubber Jytte ned på knæ og bøjer hende forover og fører pikken op i hende bagfra. Kvinden lægger sig med kussen under Jyttes mund, tager hende i håret og tvinger hende til at slikke sig. Det smager egentlig ikke så dårligt, så Jytte slikker hende. Pludselig kommer kvinden, vrider og vender sig mens hun ryster, Jytte og manden lige efter, han skyder en ordentlig ladning af oppe i hende mens han grynter, Jytte maser hele hovedet ned i kvindens kusse mens hun skriger.

De får bragt deres klæder i orden. Giver hinanden et stort kys og et kram. Manden og kvinden forsvinder derefter. Jytte sidder et øjeblik og tænker på hvad der er foregået, tror det er en drøm, men der er sperm i hendes kusse og kussesaft i ansigtet, så det må være foregået.

Det må have været en meget spændende FILM, ingen havde opdaget hvad der var foregået bag i biografen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.