Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den karakteristiske lyd af en standart tone SMS lyder... Det er nemlig så håbløst umoderne at anvende Nokias standarter, at jeg er den eneste i min omgangskreds, der gør det, hvorfor jeg altid ved, når det er min telefon der bimler.

"Jeg er SÅ tændt" står der, i det der viser sig at være en MMS... Alt det nymodens lort... Hvad skete der med at løfte røret og ringe? Nå – jeg scroller ned af, for at se hvad hun har fundet af lort på nettet og sendt med..

SEX I DAG?

Jamen... Halløjsa... Tror sq hun mente, at hun var tændt... Men.. Hvordan i alverden er det lykkedes hende at tage det billede?? Billedet, på den lille skærm på min gamle telefon, viser hende nedefra, med nøgen underkrop, man kan se stort set fra begge knæ og opad.. Hun står med det ene ben på et badeværelsesmøbel, jeg ikke kender, og hun har den ene hånd dybt begravet i sit skød. Min reaktion er øjeblikkelig, mit lem vågner fra "vi er på arbejde" stadiet til "HALLO.. Der er fisse i farvandet" stadiet.

Klokken er 9,34 og vi er begge på arbejde!

Jeg er lige ved at trykke på "ring op", men tænker, at jeg hellere må lege legen, og trykker derfor på "besvar". Hader, HADER, H A D E R bare at sende SMS'er... En eller anden lortestandart ordbog, der aldrig kan finde det rigtige ord... øv, øv og atter ØV! Susanne bliver til Stramme og Stine bliver til Svine og ingen af de kvinder jeg kender, af de navne, er skide begejstrede for at blive kaldt henholdsvis Stramme og Svine, i stedet for deres rigtige navne... Og jeg kan ikke finde ud af at skifte. Pisselortesystem!

Nå – det lykkes mig dog at få skrevet: "Uhm... Ser dejligt og frækt ud skat, og det virker... Nu fik du også tændt mig!" Jeg overvejede endda, om jeg skulle fare ud på toilettet og spille min pik helt stiv og tage et billede og sende med, men blev enig med mig selv om, at selve det at se et billede af min stive pik, for det første ikke er skide ophidsende, ej heller for hende, og dernæst ville jeg ikke ane, hvordan lortet skulle vedhæftes, så jeg trykkede bare på "send".

Klokken var blevet 9,48 før det lykkedes mig at anvende nymodens teknik... Og jeg var faktisk temmelig tændt pirret af hendes MMS.

Arbejdet går videre og sådan en fredag kan være ret hektisk i min branche, så jeg får hurtigt hjernen på lidt andre tanker end hendes lille spil... "Bip bip, BIP bip.. Endnu en SMS:

" Jeg går på knæ foran dig, lyner ned og fisker din halvstive pik frem, tager dig i munden og slikker med min tunge over dit blottede pikhoved og op og ned at skaftet, lader min tunge spille over strengen"...

Min første tanke er: "Modbydelige kvindemenneske... Her er jeg på job, har pissetravlt, og så leger du med min pik i fuld offentlighed". Men for fanden hun kan tænde mig med sine ord, Jeg kan næsten mærke den intensitet hun anvender, når hun virkelig har lyst til at slikke pik, og denne SMS er helt tydeligt formuleret i lyst og begær – Hun tilbeder lige nu min pik, om end det er på afstand.

Klokken er 10,03. og der er længe til fyraften!

Jeg tænker, at den her leg må fortsætte, så jeg "plugger" telefonen i pc'en, hvor jeg så kan skrive SMS'er på tastaturet, se NU begynder det sq at ligne noget – SMS'er med tifingersystem – Så er jeg med!

"Holder dig om nakken, og trykker din mund helt ind over min nu helt stive pik" Svarer jeg, og fortsætter: "Trækker op i din top og blotter dine bryster, niver i dine brystvorter imens du begærligt deep throater mig"... Jojo, tænker jeg.. Har hun sagt A må hun sq også sige B.. Det der med arbejde er pludseligt blevet en sekundær ting.. Det er SEX, der er det vigtige nu!

Kl. er 10,14, da jeg får klikket på send.

"Pis også" tænker jeg, "jeg har et møde kl. 10,30, og det skal jeg altså lige forberede lidt". BIP bip, Bip, bip – standart SMS tonen lyder igen..

"Jeg rejser mig op, imens mine hænder spiller din stive pik, trækker dine bukser ned om haserne og klemmer dine nosser med den ene hånd, bider dig i halsen, øret og læberne, kysser dig begærligt, slipper din jernhårde pik og trækker din skjorte op i begær – knapperne flyver til alle sider, bider i dine brystvorter, gnubber mine nøgne bryster og overkrop mod din pik og mave".

Virkningen er nu total – her sidder jeg kl. 10,27 og skal ind og være i et rimeligt seriøst møde om 3 minutter, i mine nålestribede habitbukser, der lige nu ville egne sig fantastiskt som cirkustelt! Jeg er ham, der skal være ovenpå og leder, og vi skal tale strategi og udviklingsmuligheder, og lige nu er jeg skide ligeglad – Jeg er liderlig og vil bare ha' hende!

Telefonen sættes på lydløs, da jeg træder ind af døren til mødelokalet og arbejdet, du ved det der lige nu er sekundært, går i gang. Jeg kan mærke telefonen vibrere i brystlommen, men er standhaftig, jeg bliver selv pisse tosset, når kollegernes telefoner ringer under møderne, og har derfor indført "telefonkvajekage" til alle møder. Ringer eller bipper din telefon, så har du kage med til næste møde! Der er ALTID kage til de møder. Men det bevirker jo, at jeg selv er nødt til at fremstå som et godt eksempel.

Et langt, og i min hjerne ligegyldigt, møde afsluttes kl. 12, og alle går til frokost. Jeg ser lige mit snit til at gå lidt afsides og kigge på telefonen – 4 ubesvarede opkald, 3 beskeder fra min telefonsvare... Og der – Beskeden fra dig:

"Du svarede ikke, så Jeg har arrangeret, at hende her kommer, med hendes mand i aften!"

"Hold da kæft" tænker jeg, der bliver virkelig taget initiativ i dag, og jeg scroller ned til billedet, der viser en temmelig velproportioneret kvinde, iført gennemsigtig sort tyl, liggende afslappet på en seng på siden, så hendes forside er vendt mod kameraet. Billedet er skåret lige ved halsen, så jeg kan altså ikke se noget ansigt, men kan dog se, at det er en brunette, da håret er langt og slanger sig ned over hendes hals og skulder.

Jeg plugger igen telefonen i pc'en, får endda hevet billedet af den nydelige brunette op på skærmen, imens jeg i mit stille sind takker direktionen for, at jeg har enekontor med skrivebordet vendt mod døren. Hold kæft hun er lækker...

"Jeg sad i møde skat" skriver jeg og fortsætter "Synes nu egentlig hun er ret lækker, hende du har sendt mig et billede af... Og stoler 110% på din dømmekraft i valget.. Glæder mig til at mærke og dufte dig igen". Jeg klikker på send, tager telefonen ud af stikket og går i kantinen.

Kl. er 12,25 – Der er nu om muligt endnu længere til i aften!

Bip Bip, bip BIP, siger den igen: "Tag headset på" er det eneste der står i den nye MMS.

På vej til kontoret tænker jeg lidt over DEN besked.. Hvad har hun nu fundet på. Jeg finder headsettet frem og stikker det i telefonen og trykker på "play".

Lyden af hendes stønnen og klynken er ikke til at tage fejl af, hun leger med sig selv! Min hjerne danner billedet af hendes fingre på den ene hånd, der kæler grådigt for hendes klit imens hun, med den anden hånd, begærligt fingerknepper sig selv mod orgasmen. Lyden af hende, der klynker og stønner ophidset, helt tydeligt på et toilet, for lyden er "hul", går lige i min pik, der igen rejser sig til fuld og hel kampklar størrelse. Hendes stønnen intensiveres, og hun kommer helt tydeligt, imens hun forsøger, at begrænse larmen. "Da Harry mødte Sally"? Go home!! Det her er ikke skuespil – det er den ægte vare!

Jeg plugger igen telefonen i pc'en og skriver: "Du er ond! Du ved hvor meget jeg tænder på dine lyde når du er ophidset" og klikker på send.

Klokken er 13,10, og jeg er ved at opgive at arbejde mere i dag.

Klokken 13,12 bipper telefonen igen: "Så skulle du prøve at dufte til mig, og lugte til mine fingre, og så er jeg så våd, at jeg har været nødt til at tage trusserne af, i håbet om, at jeg kan lufttørre lidt oppe under min nederdel!"

Jeg var bristefærdig... Jeg prøvede at genkalde mig, hvilken nederdel hun havde på i morges, og kom i tanke om, at den på det nærmeste er lårkort... Billedet på nethinden af hende, iført en lårkort nederdel, bare brune sommerben i halv høje sandaler, tændt og uden trusser, på en arbejdsplads med ca. 40 sultne mandlige kolleger, kombineret med lyden af hendes orgasme og den i erindringen klare ophidsende duft af min ophidsede kvinde, lagt oven i umuligheden for at gøre noget ved det lige nu...

Det var ulideligt!

Jeg MÅTTE hive en sidste kanin op af hatten:

"Jeg går lægger dig henover skrivebordet på ryggen, spreder dine dejlige ben, lader min våde varme tunge spille henover din våde hævede klit, imens jeg stille og roligt lader to fingre kærtegne dit g-punkt. Kører dig mod orgasmen, mærker hvordan du begynder at krampe sammen, slikker dig begærligt, lytter til dine støn og små skrig, mærker at om fire slik så kommer du, fortsætter.. Og stopper – lige der, hvor du ville være kommet, hvis min tunge havde rørt bare én gang mere"

Klikker selvtilfreds på send og håber i mit ophidsede stille sind, at hendes dag bliver mindst ligeså lang som min er.

Klokken er nu 13,31 og jeg overvejer igen, om jeg skal kaste håndklædet i ringen og gå ud på wc'et og tage en spiller... Jeg læste et eller andet sted, for ikke ret længe side, at over halvdelen har arbejdsstyrken har onaneret sig selv til udløsning på jobbet, og min bedre halvdel har jo lige sendt mig bevis for, at hun tæller med i den statistik... Men jeg har altså lige nu, meget svært ved at koncentrere mig om noget som helst andet end sex.

Bip BIP, bip, BIP. ""

Uhhh... Kigger på uret.. Jeg har 20 minutter hjem, får fat i en af kollegerne og siger "Noget presserende er dukket op, jeg er nødt til at køre", mente måske ikke lige, at han behøvede at vide, at det presserende var trykket i mine nosser, men han åd den og sagde: "jamen det gør du da bare, kan vi fange dig på mobilen"?

"Jeg sidder i møde om en halv time... Men det tager nok kun 1 times tid" løj jeg, "så der kan i fange mig igen, men jeg kommer ikke ind mere i dag – God weekend" fik jeg lige fyret af på vej ud af døren.

I bilen kan jeg mærke hvordan sikkerhedsselen generer bulen i mine bukser, min pik er stenhård, alene af forventningen... Jeg kigger på uret, er hjemme om 7 minutter og der er så ca 12 til hun kommer hjem... Jeg kan vidst lige nå, at finde madrassen frem og komme ud af klunset.

Bip BIP, bip BIP :". Pyyhhh Jeg købte lige 8 minutter, så jeg holder ind til siden og skriver, nu på almindeligt telefontastetur: "Ja og Ja det skal jeg nok", imens jeg tænker på, at den blindfold fantasi endeligt ser ud til at skulle udleves..

Jeg kaster bilen i indkørselen, småløber ind i huset, tænder lige for det varme vand da jeg suser forbi badeværelset, trækker "legemadrassen" ind på stuegulvet, imens jeg trækker tøjet af min tændte krop. Kaster lige et blik på uret.. Jo jo.. Jeg når det har 10 minutter før hun er her.. Skylder min krop under bruseren, vasker min stadigt stive pik grundigt, slukker for vandet og er klar...

Fuck – Blindfoldet... Hvor fanden er det henne?? Jeg farer op i soveværelset, flår alle legetøjskasser ud fra skabe og skuffer i panik.. Hvor fanden er den??? Støder på glidecremer, dildoer, håndjern, vibratorer og forskellige tørklæder.. Men hvor fanden er de skide blindfolds... KOOOMM NUUU... Panikken breder sig.. Jeg har under 3 minutter.

Få sex i dag

DER... Selvfølgelig – på væggen bag det ene sengebord sammen med piskene... Og vi der aldrig bruger de skide piske.. Men de er flotte. Jeg kaster et hurtigt blik på vækkeuret... Klokken er 14,41.

Jeg når det – fanger en flaske Tokay Pinot Gris i køleskabet, proptrækkeren i skuffen og to glas i i skabet og vælter ind i stuen, imens jeg forsøger at åbne vinen med glassene i hænderne. Får proppen af, lægger mig på madrassen og tager blindfoldet på... Fuck – stress er ikke godt for potensen, så jeg er nødt til at få styr på åndedrættet og tankerne... Endnu engang gribes jeg af panik – min pik er faldet, og ordren lød, at den skulle være stiv, når hun kom hjem.

Jeg tager fat og spiller min pik hård, egentlig, set i bakspejlet, en bedrift i sig selv, men jeg var jo i forvejen temmelig tændt af hele scenariet og den digitale leg, der var foregået hele dagen, så det gik relativt nemt... Jeg hører hendes bil i indkørselen. Er spændt, hver en fiber i min krop er tændt af det der skal ske, og jeg aner ikke selv, hvad hun har tænkt sig.

Jeg hører hende komme ind af døren, "Hej skat, er du klar til mig?" hører jeg hendes kælne stemme sige. Hun tænder anlægget, blød lækker gotisk melodisk musik vælter ud af højtalerne og jeg råber: "Ja da – det bad du jo om".. "Jeg bad ikke" svarede hun "jeg beordrede, og det ser ud til, at du har nået det hele.. Ligger du godt?"

"Jeg ligger vel meget godt" svarede jeg, "men er temmelig spændt"... Intet svar, og musikken forhindrer mig i at høre hvor hun er. Jeg gribes et øjeblik af angst og er lige ved at tage blindfoldet af, blot for at sikre mig, at hun er der endnu, men pludselig hører jeg hende sige: "Du skal rykke ud, så det kun er din nakke, der ligger på madrassen".

"Underligt" tænkte jeg, men lystrer hendes kommando. "Uuhhh gulvet er koldt" siger jeg ret spontant, da jeg mærker det kolde parketgulv mod min nøgne ryg. "det tager ikke så længe" svarer hun "Så er det varmet op under dig", og hun havde jo ret...Jeg kan høre hun åbner køleskabet i køkkenet og roder ved et eller andet – spændingen i min hjerne ser hende for mig, iført den næsten lårkorte nederdel, den lille top, under den tækkelige skjorte. Der lyder ingen fodtrin. Så hun må have taget sandalerne af og går rundt på bare tæer.

Jeg fornemmer, at hun placerer et ben på hver side af mig, men er ikke sikker, fornemmer igen, at hun roder ved et eller andet... "UUUUHHHHHhhh.. Det er koldt" siger jeg, da jeg mærker isterningen over min mave. Hele min krop nærmest vrider sig ved de iskolde kærtegn. Kontrasten imellem min brandvarme hud og den kolde isterning er næsten for meget, men jeg føler hendes varme ånde kun 5 cm. bag isterningen og mærker hendes florlette kys og slik, i isterningens kolde spor.

Isterningen har fået en størrelse, hvor hun tager den ind i munden.. Jeg mærker hvordan hun lader sin mund vandre over min lyske, ned på inderlåret, hen over mit mellem kød til det andet inderlår, mærker hendes tunge, der trækker kolde spor op over mine nosser... Hun suger den ene sten ind i munden.. Jeg føler den iskolde fornemmelse af den hårde isterning på nosserne og den er fantastisk. Hun lader munden glide op af skaftet på min pik, lægger den sidste rest af isterningen imellem sine læber lige på strengen på undersiden af pikhovedet, det mest følsomme sted jer har på kroppen.

Endelig sker det... Jeg mærker hendes kølige mund sænke sig ned over mit blottede pikhoved, mærker hendes kolde tunge spille over glansen, alt imens billedet i mit indre, viser hendes lystfulde og begærlige øjne, der har spillet i "Jeg elsker at pirre dig" blikket... Min nydelse er total, pirrende og fuld af kærligheden til hende og legen.

Hun slipper mig – Jeg fornemmer hun rejser sig... "Hvor skal du hen??" spørger jeg ud i rummet... "Rolig" siger hun, "jeg kommer igen om lidt, behold blindfoldet på".

Hun kommer igen ind i stuen, denne gang lyder det til, at hun er meget målrettet. Jeg fornemmer, at hun sætter sig på knæ til venstre for mit ansigt, mærker at hun tager min venstre arm, fører den ned til hendes våde skød, lader mig mærke hvor sejlende tændt hun er. Jeg stikker en finger halvt op i hende, og lader resten af hånden ligger over hele hendes glatte våde fisse, jeg mærker varmen og væden i min håndflade og tænder enormt på det.

"Så har du mærket" siger hun spidst, og jeg mærker hvordan et blødt stof vikles om mit håndled og trækkes over hovedet på mig, tankerne farer igennem min hjerne og en anelse usikkerhed breder sig i min krop – jeg er bange for at være fikseret.

Jeg mærker hvordan hun binder først min venstre og derefter højre arm fast, formodentlig til sofabordets ben, og hører mig selv sige "Nu må du ikke gå fra mig, og du skal hele tide røre mig, så jeg er sikker på du er her, jeg er bange for at være fikseret"... Hun Svarer blidt og roligt: "Jeg ved det min skat, og jeg kunne aldrig drømme om, at gøre noget, som jeg ved du ikke kan lide, så jeg bliver her!".

Jeg mærkede hendes kærtegn på min krop, men jeg generedes en del ved ikke, med mine hænder, at kunne røre hende, men fandt efterhånden roen til at nyde hvad hun gjorde... Igen slikkede hun mig begærligt, og lod sine hænder kærtegne min brystkasse, hals og mave, hele tiden visende, at hun var der og hun elskede at gøre hvad hun gjorde.

Jeg mærker igen, at hun flytter sig, fornemmer at hun sætter et ben på hver side af mit ansigt, mærker den dejlige fornemmelse af hendes tændte underliv, der mases ned over mit ansigt.. "Slik" siger hun, og jeg lader begærligt min mund og tunge smage på hendes ophidsede safter, hun læner sig forover, og tager igen min pik i munden.. Sådan ligger vi lidt.. Nydende og ydende og igen danner min hjerne billeder bag blindfoldet, der denne gang viser hendes fantastiske krop liggende overskrævs på mit ansigt, med brysterne på det nederste af min mave imens hun har min spændte pik i munden.

Musikken er stadig den rolige gotiske instrumental, der egentlig bare underbygger hele den mørke stemning jeg har bag min blindfold, synssansen er sat totalt ud af spillet, min bevægelsesfrihed er væk, så jeg har kun min følesans, lugtesans og smagsløg, at binde sammen med den rolige dæmpede, men dominerende musik, og jeg nyder til fulde at være i hendes vold.

Hun rejser sig en smule op med overkroppen, jeg mærker hvordan hun skyder ryg mod mit ansigt, ser igen billedet for mig, med hendes lange hår, der ligger om muligt endnu længere ned af hendes smukke ryg, når hun nu lægger nakken tilbage i nydelse. Hendes støn og skrig kommer som en overraskelse for mig, men jeg smager hendes safter, der i orgasmens rus løber ned over mit ansigt og ind i min mund – hun gennemrystes af nydelse, da hendes orgasme kulminerer.

Hun løfter skødet lidt, men bliver i øvrigt siddende over mit ansigt, kærtegner stadig min krop og pik med bryster, hænder og mund, jeg napper i hendes inderlår slikker begærligt hendes safter i mig, smager hende, dufter hende og føler hendes forløste krop ligge hen over mig... Hun slipper mig med sine hænder roder lidt ved siden af mig, og tager så igen fat om min pik, sænker sin mund hårdt og stramt ned over den, jeg mærker den fantastiske følelse det er, at få rullet et kondom på med munden.

Igen danner der sig billeder i min hjerne, der viser denne fantastiske kvinde udføre det alle mænd drømmer om, påførelse af gummi, som en integreret del af legen. Jeg deep throates imens hendes hænder ruller gummiet det sidste stykke ned til mine spændte nosser.

Hun sætter begge hænder på mine hofte ben, og sænker igen sit underliv ned over min mund, imens hun igen, i hvert fald i min hjerne, rejser sin lækre krop op fra min og skyder ryg, tager hårdt fat om roden på min pik og så sker det...

Jeg mærker den varme fornemmelse af en kvindes skød, der langsomt og roligt sænker sig ned over min stive pik, hun er stram, og arbejder hårdt med sine muskler i malkende bevægelser, men jeg overrasket, så overrasket, at jeg helt glemmer at slikke... "Du fortsætter bare med at slikke" siger hun, "så skal vi nok lege i denne ende"... De er to... Og min hjerne får pludseligt helt nye billeder at lege med...

Min mund får pludselig konkurrence af feminine fingre, der leger sammen med min tunge jeg kan mærke, at ikke kun min pik er i gang i skødet på den ukendte kvinde, min hjerne danner billeder af to kvinder der kysser hinanden, begærligt og kæler sanseligt og krævende for hinanden, alt imens jeg bruges af deres ophidsede kroppe.

De arbejder samme.. Sammen mod det vi alle lige nu har mest lyst til, orgasmens rus. Jeg mærker igen den intense bearbejdning af min efterhånden bristefærdige pik, mærker min kvindes ophidselse, hører deres brummen og stønnen, der kvæles i deres kys af hinandens munde og kroppe, jeg mærker hænder, der kæmper om min krop, hænder der begærligt niver, aer og pirrer, jeg mærker min kvindes hænder i skødet på den fisse, der er ved at skamride mig mod orgasmens tinder, jeg fornemmer ukendte kvindehænder på min elskedes krop og mærker fingrer, der borer sig ind i hendes skød, alt imens jeg slikker det bedste jeg har lært. Jeg mærker den velkendte følelse af, at nu er der ikke længe til jeg eksploderer.

Lydende over og på mig intensiveres, bevægelserne bliver mere og mere krævende, kvinden, der rider mig, rejser sig op på fodballerne og rider mig hårdt og begærligt helt i bund. Der stønnes og skriges, kysses og kæles, hele den ridende kvindes underkrop roterer om min pik, helt i bund, jeg kan mærke bunden af hendes fisse, mærke livmoderhalsen danse cancan på mit pikhoved, jeg kan mærke, hvordan safterne nærmest løber ned over min pik, nosser og ned mellem mine baller.

Min kvindes støn lyder igen til at nå orgasmens tinder, hendes ophidselse er for mig den største lystgenerator, der findes, og da jeg mærker hendes lår begynde at sitre må jeg give op.. Give slip.. Mærke hvordan orgasmens fangarme breder sig i min krop. Jeg føler den komme, helt ude fra fingerspidserne af mine fikserede hænder, tåspidserne summer og krummer sig sammen, jeg mærker hvordan nydelsen, der føles som perfekt tempereret lunkent vand, der rammer en når man småfryser, løber igennem hver en fiber af min krop og efterlader følelsen af tempereret veltilfredshed, alt imens følelsen løber videre mod lystens epicenter i min hjerne.

Jeg hører i min orgasmerus, hvordan kvinderne over mig skriger, mærker hvordan kvinden, der rider, mig kramper sammen om min pik, mærker min kvindes lår stramme så hårdt sammen om mit ansigt, at jeg hindres i at trække vejret. Jeg fornemmer kulminationen på deres totale nydelse og mærker hvordan min pik bare malkes for alt sin opsparede sperm, mærker eksplosionen og forløsningen brede sig i min krop, som festfyrværkeriets finale, der bare er bedre og smukkere end resten.

Hvor længe vi sidder og ligger sådan ved jeg ikke, men jeg føler efterveerne af min totale orgasme som små kramper, der løber igennem min krop. Jeg kan høre, at der kysses og småklynkes over mig, og ser igen det fantastiske billede for mit indre, af to tilfredse kvinder, der nu i ømhed og varme kysser og kærtegner hinanden, alt imens de stadig sidder helt stille over min mund og min nu halvslappe pik.

De kravler af, og jeg mærker at de lægger sig ved siden af mig, løsner mine bånd og tager Blindfoldet af mig.. Jeg misser lidt med øjnene i lyset og siger "Hej, den ukendte kvinde, hun svarer mig ved at kysse mig og sige:" Og jeg har lige reddet mig til den fedeste orgasme!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.