Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg bor i en lille 'privilegeret landsby på Sjælland. Jeg har en skøn kone og to mindre børn.

Via børnenes institution og skole, kommer man i kontakt med en masse andre forældre.

SEX I DAG?

Især er vi blevet nære venner med to forældrepar, som indbyrdes kender hinanden.

De to skønne damer hedder Cecilie (Sille) og Johanna (Jo), og er hhv. 37 og 40 år. Sille og hendes mand, Bo, bor få hundrede meter op ad gaden, mens Jo og Peter er blevet vores naboer. Sille er lysblond med runde, fyldige former, mens Jo er mørkblond, høj og meget slank. Begge har de et særligt glimt i øjet, der fra dag ét har tændt mange fantasier i mit sexfikserede sind.

Det var en kold vinterdag, og jeg var alene med børnene. Min kone var på arbejde som stewardesse, og kom først hjem om et par dage. Jeg havde afleveret børnene i deres respektive institutioner, og skulle hjem og hygge mig alene med morgenkaffe og avis. Jeg havde selv fri, så jeg havde god tid og tog et langt, varmt bad. Jeg elsker, at gå nøgen omkring i huset, men kunne mærke huset var lidt koldt efter en iskold nat. Jeg slog morgenkåben omkring mig og begyndte på morgenmaden og kaffen. Jeg opdagede til min store irritation, at vi ikke havde mere mælk, og jeg kan simpelthen ikke drikke sort kaffe. Orkede ikke, at hoppe i tøjet og køre til købmanden lige nu, så jeg tøffede i stedet over til Jo og Peter, i håb om en skvæt mælk.

Det var stadig halvmørkt, og jeg kunne se der var lys i huset. Jeg bankede på et par gange uden svar. Vi låner ofte hos hinanden og børnene løber ud og ind af begge huse, så jeg tænkte ikke nærmere over det, da jeg  tog i døren og gik indenfor. Der duftede af kaffe og to kopper stod stadig næsten fulde på bordet. Hallo! kaldte jeg forsigtigt. Ingen svar. Jeg kiggede mig omkring i køkken-alrummet, og undrede mig over nogle bukser og bluser, der lå og flød på gulvet. Jo og Peter har ellers altid et pletfrit hjem!? Som ren refleks samlede jeg tøjet op, og fandt også en BH længere inde i huset. Jeg holdt den op og nåede lige, at tænke den så noget stor ud til Jo's små bryster, da jeg hørte en lyd fra soveværelset. Shit, tænkte - de ligger sgu og knalder! Jeg burde være gået med det samme, men en lille pervers djævel i mig blev nysgerrig. Jeg listede hen foran døren til soveværelset, og hørte nu tydeligt de velkendte klynkelyde fra en nydende kvinde. Jeg burde gå, tænkte jeg igen, men lydene gjorde mig blot mere nysgerrig - og mere og mere liderlig. Døren var skubbet i, men ikke lukket, så jeg prøvede nu om jeg kunne se noget gennem sprækken, men den var for smal. Meget langsomt skubbede jeg lidt til døren, så sprækken nu var et par centimeter bred. Det rumsterede allerede i pikken, da jeg satte øjet til sprækken og kiggede ind.

Det var ikke Jo, der stønnede så frækt, men derimod Sille! Hun lå på sengen, på ryggen, og mellem hendes store lår lå Jo og slikkede hende af hjertets lyst. Jo's spinkle fingre kærtegnede Silles store, bløde bryster, mens tungen legede tagfat mellem benene. Jo så næsten skrøbelig ud, som hendes spinkle krop lå der mellem de kødfulde lår, og hendes lille, blege røv pegede lige mod døren - og mig. Jeg var tryllebundet af synet, og havde allerede et godt tag i pikken, der havde rejst sig, stor og stiv ud af morgenkåben. Jeg glemte alt om den mælkekande jeg havde i hånden, og et uopmærksomt øjeblik stødte den mod dørkarmen med en hult dunk...

Både jeg og pigerne fór sammen, og før jeg nåede, at tage flugten, rev Jo døren op, og stirrede bistert på mig; Søren!? hva fanden laver du? udbrød hun tydeligt rasende. Jeg løftede forfjamsket mælkekanden uden at mæle et ord. Sille havde rejst sig og kom langsomt over til døren. Hun tog det tydeligvis anderledes afslappet, og var mere fokuseret på mit blottede lem, end på det upassende i mit lureri. Slap af, Jo - det er jo bare Søren! Og se lige der, tilføjede hun og pegede meget lidt diskret på min rejsning. Jo kiggede ned og et lille smil gled over hendes læber. Sille tog Jo's ansigt mellem hænderne og kiggede hende dybt i øjnene, og med et intenst, varmt kys fjernede hun den sidste rest af raseri i Jo's øjne.

Kom, sagde Sille, og tog både mig og Jo ved hånden og trak os hen til sengen. Jeg kunne ikke fatte, at dette rent faktisk var ved, at ske. Sille smed sig igen på ryggen, og sagde kælent til Jo; nå, hvor kom vi fra? Jo smilede nu frækt til mig, og lagde sig oven på Sille og kyssede hende inderligt og dybt. Jeg stod blot og måbede mens de to damer igen begyndte at kærtegne hinanden. Langsomt kyssede og slikkede Jo sig vej ned mellem Silles lår, og fortsatte hvor hun slap for et øjeblik siden. Jeg må have set helt idiotisk ud, som jeg stod der med åben mund og polypper, mælkekanden i den ene hånd og en voldsom erektion i den anden. Heldigvis kom Sille mig igen til undsætning, og vinkede mig over til hende. Hun greb straks fat i mit stive lem og trak mig helt tæt på. Hun begyndte at gnide min pik i seje træk, lukkede øjnene og nød tilsyneladende kombinationen af en flittig tunge i skødet og en stiv pik i hånden.

Få sex i dag

Jeg fik sat kanden fra mig på sengebordet, krængede morgenkåben af, og begyndte så småt at slappe af, og nyde dette vildt frække scenarie. Jeg knælede på sengekanten, og Sille rykkede nærmere så hun kunne tage mig i munden. Det var fantastisk! Hun nærmest sugede sig fast, som havde hun vacuum i mundhulen. Hendes venstre hånd nussede mine nosser, og fandt snart vej til mine bare balder under morgenkåben. Mit blik vandrede ned over hendes frodige krop, og jeg nulrede hendes stenhårde brystvorte. Blikket vandrede videre ned over hendes bløde mave til et glatbarberet venusbjerg, hvor jeg blev mødt af Jo's drillende øjne. Jo stoppede slikkeriet og kiggede storsmilende på mig inden hun med blide kys atter dykkede ned mellem Silles bløde lår. Det her var for vildt! Jeg var så ophidset som aldrig før.

Jeg kunne se på Silles urolige underliv, at hun var godt på vej mod klimaks. Hun opgav snart sutteriet af min pik og hengav sig helt til Jo's intense slikkeri. Jaaaeeehh, for helvede!, skreg hun idet orgasmen tog fat. Hun havde nær kvalt Jo, da hun klemte lårene sitrende sammen om ørene på Jo. Hun slap igen et par sekunder efter, og både hun og Jo snappede efter vejret. Da Sille var faldet lidt ned smilede de frækt og kærligt til hinanden. Jo mavede sig op til Sille og de omfavnede igen hinanden med et lidenskabeligt, dybt kys.

Jeg stod  helt opslugt af optrinnet, mens jeg langsomt masserede min stive pik. Nu kiggede de to damer på mig, jeg stoppede lidt forfjamsket min onani. De grinede og kyssede legende videre på hinanden. Sille kærtegnede Jo på den spinkle ryg og de blege,faste baller.

Det var hende, der igen tog styringen, da hun med et lille prik på mit lår fangede min opmærksomhed og pegede demonstrativt på Jo's røv. Jeg fangede hintet, og satte mig velvilligt på sengekanten bag Jo. Da jeg nærmede mig, kunne jeg mærke varmen fra deres kroppe, og ikke mindst duften af to våde, liderlige kusser. Jeg kyssede Jo på halebenet, lige der hvor revnen mellem de to baller starter. Det gav et lille gib i hende, men hun svarede ved, at skyde røven lidt i vejret og sprede benene. Hendes duft stod mig i næsen, og jeg lod liderligheden tage over. Med en teenagers iver, kastede jeg mig over hendes faste baller, der blev kysset og slikket det bedste jeg havde lært. Jeg spredte ballerne, og lod tungen vandre ned ad revnen til den hårde knop og op igen til den frækkeste, lille lysebrune krans. Den fik en ordentlig tur, og Jo vred sig velvilligt under behandlingen. Sille legede med, og sneg en finger ned og masserede blidt Jo's anus. Hun lod mig igen komme til og tog i stedet godt fat i Jo's baller, og spredte dem helt ud, så den lille roset åbnede sig en smule. Jeg slikkede og slikkede, og førte nu pege- og langemand ind i hendes varme fisse. Jo tog imod med et dybt suk, og hun lå nu blot mellem Silles store bryster og nød behandlingen. Sille havde sluppet ballerne, og krøb nu ud under Jo. Da hun rejste sig kunne jeg rigtig se hendes frodige krop, de store, tunge bryster hang forbavsende lidt, men gyngede dejligt da hun kom imod mig. Jeg stoppede slikkeriet, rettede mig op og nød synet. Hun kom helt hen til mig, og kyssede mig resolut, næsten hårdt på munden. Hun kiggede mig dybt i øjnene og smøg sig kælent om bag min ryg. Hendes fingre kærtegnede og udforskede nu hele min krop, og idet hun greb mit stive lem, hviskede hun mig i øret; 'det her har jeg fantaseret om mange gange'. Wauww, tænkte jeg - så er vi sgu to! Hun kyssede og slikkede mit øre, mens hænderne legede med min pik og de spændte nosser.

Jo havde i mellemtiden vendt sig om, og tog nu over hvor Sille slap, og onanerede min stive pik i foruroligende højt tempo. Heldigvis holdt hun hurtigt inde, og tog mig glubsk i munden. Fuck, det her var for lækkert! Samtidig var Sille alle steder på min krop, men hendes frække fingre vendte hele tiden tilbage til mine baller. Jo stoppede sutteriet og lagde sig ned på ryggen med vidt spredte ben. Jeg var over hende på et splitsekund, og vores varme, nøgne kroppe mødtes for første gang i en hed omfavnelse. Hun kyssede først lidt reserveret, så jeg fortsatte med at kysse ned ad halsen til de markerede kraveben, ned mod brysterne. De var meget små, næsten helt flade når hun lå sådan på ryggen. De mørke brystvorter stod hårde mod min tunge. Jeg slikkede mig igen opad hendes spinkle bryst og hals, og da vore læber igen mødtes, trængte mit hårde lem langsomt ind i hendes glohede fisse. Hun tog imod uden tøven, og knugede mig ind til sig da pikken kom helt i bund. Hun holdt mig fast et øjeblik, inden hun slap grebet og gav sig hen. Jeg prøvede igen at kysse hende og denne gang var der ingen forbehold. Hun kyssede og krammede, og vores tunger legede med hinanden. Jeg stødte nu hårdt til i hendes varme grotte igen og igen. Vore tunger måtte slippe for at gøre plads til støn og suk. Vi åbnede øjnene et splitsekund, og vore blikke mødtes. Hun holdt mit hoved mellem hænderne og hendes isblå øjne holdt mit blik fast. Jo's intense blik var næsten hypnotisk og jeg stirrede tilbage mens vores svedige kroppe klaskede mod hinanden. Jeg bruger sjældent det ord, men her kneppede vi virkelig, hårdt, dyrisk, svedigt og superintenst. Jeg var ved, at nærme mig 'point of no return', da jeg igen mærkede Silles hænder på røven. Denne gang var hun meget målbevidst, og fingrene gled ned mellem mine svedig baller til mit røvhul. Hun nussede lidt, og med et fast tryk førte hun fingeren op i røven på mig. Det var for meget, og efter et par hurtig stød mere, brølte jeg min orgasme ud og sprøjtede langt op i Jo.

Efter fem-seks dybe sprøjt, væltede jeg prustende ned på sengen ved siden af Jo. Hun rullede straks op på mig og gav mig et lækkert, lidenskabeligt kys. Igen fangede de isblå øjne mine; 'tror du du kan en gang til?' Hun havde åbenbart ikke nået helt i mål. Jeg følte mig helt tømt, og måtte bekende, at jeg tvivlede på om der var mere krudt i kanonen. 'Vi får se', sagde Sille smilende. Hun var kommet op på siden af os, og lænede sig ind og vi kyssede alle tre hinanden på skift. Det blev lidt fjollet, og vi knækkede alle tre sammen af grin.Jo var tydeligvis ikke færdig. Hun satte sig op på min mave, og gled langsomt ned mod min slappe pik. Hun rakte hånden bagom og tog mit fedtede lem i de spinkle hænder. Hun pressede den ind mod røven. Med langsomme, næsten umærkelige bevægelser, begyndte hun at gnide mit lem. Jo' så skidefræk ud som hun sad der og vuggede stille frem og tilbage. Følelsen af hendes varme, våde fisse mod min mave, og min pik klemt blidt mellem hendes spinkle fingre og faste baller, gav til min store glæde resultat. Pikken begyndte igen at røre på sig, og jeg smilede tilfreds til Jo. Hun smilede frækt tilbage og gav Sille et bekræftende nik. Sille lå ved siden af mig og kyssede mig varmt, inden hun kravlede op og skrævede over mit ansigt. Jeg tog gladeligt imod den glatbarberede fisse, og slikkede ivrigt hendes varme køn. De store, bløde skamlæber var snart skinnende af mit spyt, og jeg så nu, at Sille havde en usædvanlig stor klitoris. Det tændte mig voldsomt og jeg gav den min fulde opmærksomhed. Jeg slikkede på livet løs, ja, faktisk var den så stor, at jeg nærmest kunne sutte den som en mini pik. Silles stønnede under min behandling og sad mere og mere uroligt. Det her var bare for vildt! Min pik føltes igen hård og kampklar. Jo slog hurtigt til, og førte målbevidst pikken ind i Jo's varme fisse. De to damer stønnede i kor. Sille sad nu meget uroligt og nærmest red mit ansigt. Meget pludseligt kom Sille i en voldsom orgasme, hun rystede over hele kroppen, greb mig hårdt i håret og knugede med et langt hvin, mit ansigt mod den sjaskvåde kusse. Hun trillede ned på sengen og kom til sig selv, mens Jo red mig i voldsomt tempo. 'Du ser fandme dejlig ud, skat', kom det pludselig fra Sille, der lå på ryggen, og nød synet af hendes ophidsede veninde ride mig som en præmiehingst.

Jeg troede Sille var færdig, men med ét satte hun sig igen overskrævs på mig - denne gang med front mod Jo. Jeg nåede lige, at se dem kysse, inden Sille store røv tog alt udsyn. Hun løftede sig lidt og igen fik jeg lov at slikke hendes umættelige fisse. Min næse blev presset mod det bagerste hul og duften gjorde mig endnu mere ophidset. Jeg kunne mærke at Jo's ridt også begyndte, at have sin virkning på mit underliv. Hun red mig i et vildt tempo, og endelig kom også hun i en intens orgasme. Hun gav næsten ikke en lyd fra sig, men hendes krop rystede og sitrede længe. Sille rykkede lidt frem, og jeg kunne høre de to kysse. Jeg havde nu frit udsyn til Silles store, kødfulde baller og hendes duftende anus. Jeg tøvede ikke og lod tungen smage hendes lille, stramme knude. 'Uhh ja', kom det begejstret fra  hende. Jeg slikkede det frække hul, kyssede de store baller, og nød hvert et sekund.

Jo' gled af min stenhårde pik med et højt svup, og Sille kastede sig straks grådigt over min våde pik. Fuck, hvor kunne den kvinde sutte pik! Det rykkede nu alvorligt i pikken. Jeg ville det her skulle vare for evigt, men Silles særlige vakuumsug var så lækkert... Med tungen godt oppe i Silles store røv, overgav jeg mig og lod det komme.

Men Silles havde andre planer, og hun stoppede pludselig og klemte hårdt om både pikhoved og nosser. Det gjorde sgu  lidt ondt, men på et øjeblik var det som om udløsningen trak sig tilbage. Hun slap forsigtigt og slikkede blidt præspermen af pikhovedet. Jo', der stod og kærtegnede Silles tunge bryster og ryg, bukkede sig også ned og slikkede mig blidt. Pikken vippede stiv og hård mellem de to varme munde. Jeg kunne høre dem hviske. Jo' rejste sig og hentede noget i klædeskabet. Hun skjulte det fnisende for mig, men snart mærkede jeg pikken blive smurt ind i olie. Det var en ubeskrivelig lækker følelse, at mærke to rutinerede damers hænder give min pik den frækkeste oliemassage. Hele pikken, skaftet, glansen, nosserne, ja, selv mine inderlår blev gnedet grundigt med olien. Sille skubbede igen røven ned mod mit ansigt, og jeg slikkede gladeligt videre i hendes våde røv. Glæden var kort, for Sille rykkede sig nu helt ned til min stive, glinsende pik. Hun gned pikken et par gange og lod den nu gnide mod hendes glatte venusbjerg og den store klit. Jeg kunne ligefrem mærke klitten mod skaftet. Jo stod ved siden af os, og jeg havde frit udsyn til, at hun nu kærtegnede Silles fyldige baller med de slanke, glinsende hænder. Jo tog lidt mere olie i hænderne og de store baller skinnede i det skarpe morgenlys. Sille stønnede nu tungt og klemte pikken hårdere og hårdere mod hendes underliv. Jo kyssede kærligt Silles baller og førte nu hånden ned mellem dem, hvor de slanke fingre fandt det lille mørke hul. Røvhullet fik en grundig behandling af de kyndige,fingre. Olien blev gnedet godt ind, og endelig stak Jo fingeren op i Silles lækre røv. Sille skød røven lidt tilbage, mens Jo langsomt kørte fingeren ud og ind af den mørke knude. En lille sjat olie, og en finger mere gled ind i den store glinsende røv. Det var så frækt! Sille sad mere og mere uroligt, og havde sluppet taget på min pik. Jo smilede frækt til mig, og uden større besvær gled en tredje finger ind. Sille var nu helt vild og stødte hårdt imod Jo's fingre. Jeg var sikker på hun ville komme igen, men 'nu vil jeg' ha' pik', udbrød hun pludselig, rykkede resolut frem mod mit stive lem, tog et fast greb om den og førte den sikkert ind i hendes varme, våde kusse. Hun red mig først pinefuldt langsomt, men snart satte hun tempoet i vejret. Jeg anede igen den velkendte fornemmelse i mellemgulvet, og prøvede at holde lidt igen. Sille mærkede det og sad et øjeblik helt stille. Hun greb sig selv i de store baller, og stak så to fingre op i røven. Det var så frækt jeg nær havde eksploderet der og da! Hun kørte fingrene ud og ind et par gange, trak dem så ud og løftede sig af pikken. Den svuppede ud og klaskede hårdt mod min mave. Sille greb den igen og uden videre, satte hun den mod hendes røvhul. Hovedet blev gnedet godt og grundigt mod ringmusklen. jeg var ved at sprænges af ophidselse. Endelig pressede hun på og pikhovedet gled ubesværet indenfor. Sille kæmpede for, at slappe af. Jeg kunne mærke hvordan ringmusklen skiftevis strammede og slappede af. Jo kom til og masserede mere olie på pikken og omkring ringmusklen. Jeg måtte lukke øjnene, for det var så lækkert et scenarie, at jeg snart ikke kunne holde mere. Jeg mærkede nu hvordan pikken langsomt, men sikkert gled længere og længere op.Jeg måtte kigge igen, og ganske rigtigt var jeg nu helt i oppe i Silles skønne, store røv. Den var overraskende stram, og hun sad stille sådan et øjeblik. Jeg kunne ikke holde mig i ro længere, og begyndte som en refleks at rotere i underlivet, og støde endnu dybere. Sille reagerede med en bestemt hånd på min mave; 'ikke endnu', hviskede hun. Jeg tvang mig selv til, at ligge stille, og Jo forsøgte at aflede mig med kys og kærtegn på hele overkroppen. Jeg tror næsten vi lå sådan en halv til et helt minut, før Sille langsomt begyndte, at bevæge røven op og ned på min pik. Jeg turde endnu ikke bevæge mig, men Silles vejrtrækning indikerede, at hun var ved, at være helt klar. Røven strammede ikke så meget om pikken, så jeg kastede mig ind i kampen igen med et dybt stød. Det gav et ordentlig klask da mit underliv stødte mod de store baller; 'Uhh ja, kom så!', stønnede hun bekræftende. Hvert stød forplantede sig op gennem de store, skvulpende baller. Vi lod os begge rive helt med og stønnede vores liderlighed ud i rummet. Jeg registrerede Jo gå om foran Sille, hvor hun tilsyneladende igen kyssede og krammede de fyldige bryster. Nu fik Silles støn et gear op, og så vidt jeg kunne se, var Jo nu godt i gang med at stimulere Silles klitoris. Sille kom med et voldsomt, langstrakt hyl, og hendes røv strammede hårdt om min pik indtil hun væltede af og lå sammenkrøbet og dirrende på sengen. Jeg var selv sekunder fra udløsningen, og heldigvis så Jo min desperation. Hun hoppede på sengen og stillede sig legende på alle fire. Det skulle hun ikke gøre to gange, og jeg kom straks på højkant og knælede bag hende. Uden tøven stødte jeg hårdt og brutalt pikken op i hendes sjaskvåde kusse. Jeg holdt hende i et skruestik om hofterne, og hamrede min pik helt i bund igen og igen. Jeg tænkte slet ikke på Jo, men havde kun øje for min egen dyriske lyst. Jeg stak hårdt to fingre op i Jo's stramme røv, og så kom den rullende... helt nede fra baglårene, ud i nosserne, op i mellemkødet og endelig ud i pikken som en eksplosion. Jeg blev ved med at støde og sprøjte, støde og sprøjte som aldrig før. Jo gled ned på maven og jeg faldt prustende sammen oven på hende.

Vi lå alle tre helt stille en tid. Jeg rullede ned fra Jo, og lå nu med et saligt smil mellem de to skønne damer. 'jeg kunne vel ikke låne lidt mælk', spurgt jeg spruttende af grin. Vi grinte alle tre så tårerne trillede.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.