BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej alle læsere, her kan i se hvordan man får en indkøbstur til at blive spændende.
Kira, min kone, og jeg har længe haft lyst til at få anskaffet noget nyt frækt legetøj. Men da vi bor i vestjylland er indkøbsmulighederne meget små, og da vi samtidig synes at det er mest frækt selv at tage tingene ned fra hylde istedet for at købe på postordre, var gode råd dyre.
Men så fik jeg en ide: "Kira hvad siger du til at at vi kører til Grænsen og du der tar på indkøb i sexkiosken sammen med Frank (vores husven). Bagefter skal i komme hjem og demonstrere indkøbet for mig."
Først kiggede Kira på mig som om jeg ikke var rigtig klog, så smilte hun pludselig til mig og sagde,"Det lyder frækt, tror du Frank vil med til det"?. "Ved jeg ikke men jeg kan da ringe og spørge ham", svarede jeg.
Franks eneste bekymring var hvad de skulle købe, men jeg sagde at det jo var det som var det spændende for mig at de selv fandt ud af det i butikken.
Så oprandt dagen hvor eksperimentet skulle prøves, vi havde aftalt at mødes hos Frank som bor dernede. Vi var der kl. 17 til en kop kaffe og en halv time efter kørte Kira og Frank, Kira med lidt rødere kinder end hun plejer. Jeg måtte jo så vente spændt hjemme hos Frank så længe. Og det blev længe, for først efter 2,5 time kom de hjem igen. Turen måtte havde været meget hård eller varm, for det første jeg så var at Kira havde mistet sin BH på turen. Jeg spurgte dem ," Hvordan kan det tage så lang tid at ordne sådant et indkøb, jeg vil vide i detaljer hvad i har lavet mens i har været væk". Kira mumlede noget og kiggede på Frank, men han sagde "Det må du hellere fortælle".
"Jo altså, da vi begyndte at køre sagde Frank til mig, tag din BH af jeg vil kunne se om du er liderlig på dine brystvorter gennem din bluse, efter vi havde kørt lidt kørte Frank ind på en rasteplads, som lå godt gemt bag nogle træer. Vi steg ud af bilen og Frank gav mig et stort klem og kys, mens han med den ene hånd fik fat i mine trusser under den korte nederdel. Så satte han sig på knæ og hjalp mig mine trusser helt af og puttede dem i lommen, nu får du dem først tilbage i morgen tidlig når i skal hjem. Frank løftede min nederdel op og stak sin finger op til min mis for at mærke om jeg var våd allerede, om jeg var, jeg sejlede næsten. Så satte han munden til og gav sig til at suge på min klit, hvilket fik mig helt op at køre, jeg var mest bange for om der var nogen som kunne høre mig. Frank rejste sig op og løsnede sine bukser så de faldt ned om hælen på ham, så tog han ved mine skuldre og skubbede mig ned på knæ, slik mig sut mig, sagde han, og det var lige det jeg havde lyst til. Jeg kunne desværre ikke ha hele Franks pik i munden men jeg gjorde mit bedste. Sæt dig oven på mig sagde Frank mens han satte sig op på bordet på rastepladsen, jeg kravlede op over ham og satte mig langsomt på hans Pik, Nøjhh hvor han fyldte mig dejligt ud, langsomt førte jeg min kusse op og ned på hans stang, efter få minnutter kom jeg . Da jeg var kommet bad han mig sætte mig på bordet og lege med mig selv, mens han selv ville spille sin Pik af, efter et par minutter kom han også og ved hjælp af hans fingre også kom jeg anden gang.
Efter vi havde fået vores tøj lidt på plads igen, jeg stadig uden trusser, kørte vi videre ned til sexkiosken/butikken. Der var utroligt mange spændende ting at vælge imellem, vi gik rundt mellem hylderne, mens vi så, mærkede og snakkede om tingene. Jeg fik dog hurtigt forklaret Frank at jeg ikke ville have at han pillede ved mig i butikken, det kom ikke andre ved.
Efter nøje overvejelse endte vi med at købe en DILDO som kunne stå selv på bord med sugekop, en lille analplug, vaginalkugler og to sommerfugle. Jeg glædede mig sådan til at komme hjem og vise dig vort indkøb. Vi kørte fra butikken, men ud for rastepladsen kørte Frank igen ind. Hvorfor kører du ind her igen spurgte jeg. Du skal lige have sat analpluggen op inden vi kommer hjem, vi skal lige overraske Albert. Efter 2,5time var de så hjemme igen, og da Kira var færdig med at fortælle om deres tur, vendte Frank hende om og løftede op i nederdelen så jeg kunne se Pluggen som stak ud. Jeg BLEV overrasket.
Dette var en fortælling om hvordan man kan gøre en spændende indkøbstur endnu mere spændende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.