Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du har igennem den seneste uge opført dig utroligt eksemplarisk. Du har svaret høfligt, du har været kælen og du har løst alle opgaver jeg har stillet dig uden så meget som én eneste protest. Jeg har ellers presset dig netop for, at du skulle træde lidt ved siden af.
Først små opgaver sidste weekend, "Sut Daddy's pik prinsesse, vådt og grådigt." Du gik til opgaven som om det var din vigtigste mission i livet, du slugte endda hver en dråbe da jeg kom. "Prinsesse, du skal onanere for Daddy." Du smilede, sagde tak og gik straks i gang med dit yndlingslegetøj og huskede endda at spørge om lov inden du kom. Først på ugen blev jeg mere krævende, en SMS tikkede ind imens du var på job. "Daddy vil se dig onanere på jobbet." 20 minutter senere kom et billede retur, du var gået på toilettet med den lille vibrator fra din taske og var straks gået i gang. Senere på ugen begyndte det at irritere mig at du bare smilende gik til enhver opgave jeg kastede efter dig, så fredag aften ville jeg virkelig udfordre dig. "Når du skal i byen med dine veninder i aften, så vil jeg se dig med en fremmed mands pik i munden!"
Da klokken rundede midnat og intet var sket tænkte jeg, at missionen var vellykket. Men jeg tog fejl. Et par minutter over et rullede en lille FILM ind på messenger. Dig siddende på hug i en mørk baggård med en pik i munden. Nogle minutter senere kom endnu en VIDEO hvor fyren kommer ud over dine bare bryster. Det var lige godt pokkers. Jeg kommer nok ikke udenom, at dette kræver en større belønning.
Jeg svarer ganske kort: "Daddy's prinsesse er så dygtig. Stå klar kl. 16 i morgen, kort kjole, fletninger og flade sko, pikant undertøj indenunder. Du skal på DATE med Daddy." "Javel Daddy, og tak." lød svaret. Så pokkers lydig du da pludselig er.

Kl. 16 kommer jeg som aftalt og samler dig op, jeg kysser dig blidt i døren. "Er du klar prinsesse?" "Jeg er altid klar til dig Daddy." Siger du frækt smilende.
Vi sætter os i bilen og triller på motorvejen sydpå. Vi gør holdt på en rasteplads lige før vejle, du skal tisse. Da du kommer ud fra toilettet, står jeg klar udenfor og skubber dig ind igen og låser døren bag os. "Ned på knæ." "Ja Daddy." Du adlyder og åbnermunden allerede inden jeg får lynet bukserne ned. Uden et ord tager du mig dybt, ganske som jeg har lært dig det. Jeg hiver dig op at stå, vender dig rundt, løfter op i kjolen og trækker trusserne til side. Jeg trænger ubesværet op i dig og knepper dig hårdt stående ind over vasken. Lige inden jeg kommer trækker jeg mig ud, og jeg sprøjter min ladning ud på gulvet. Du sætter dig igen og slikker mig ren og pakker min pik væk.
Vi følges ad hånd i hånd ud til bilen og du nynner og laver gadedrengehop.

Vi drejer med motorvejen mod Fyn og stopper ved lystbådehavnen i Middelfart. Vi slendrer hånd i hånd langs vandet og kommer til en café helt ud til vandet. Her spiser vi en lækker let aftensmad i sommervarmen og nyder et glas hvidvin. "Sikke en smuk udsigt Daddy." siger du og kigger ud over vandet. "Ikke så smuk som dig prinsesse." Svarer jeg og tager din hånd i min. Du bliver let forlegen og kigger ned imens du fniser. Vi forlader caféen og finder bilen. Vi kører tilbage mod Jylland. "Hvad skal vi Daddy?" "Vent og se prinsesse."
Kort tid efter drejer vi af motorvejen og kører ad små veje langt ud på landet. Vi stopper ved en stor gård. Der er en del biler parkeret udenfor og du er både spændt og nervøs, det kan jeg mærke. Jeg stiger ud af bilen. Åbner døren for dig, tager din hånd og din taske og hjælper dig galant ud.
Du knuger min hånd da vi går mod entrédøren og går indenfor. Nu er du ikke længere i tvivl, du ved godt hvor vi er. Indenfor døren er der en skranke, bag den står en letpåklædt kvinde og byder os velkommen. Jeg betaler hende, får en nøgle og et par håndklæder og vi går indenfor. Jeg viser dig ned i garderoben hvor vi finder et skab og klæder os af. Jeg står kun iført boksershorts og du i dit sorte blondeundertøj.
Vi låser vores ting inde i et skab og går i baren og afleverer nøglen.

Jeg tager din hånd og giver dig en rundvisning. Først baren, diskoteket, det store rum hvor der bare er én kæmpe seng midt i rummet på 4x4 meter med et laklagen på. De små rum man kan lukke af, terrassen, biografen, toiletterne, et lille helt mørkt rum kun oplyst af lyset der trænger ind igennem 4 gloryholes, spaområdet med brusere og et kæmpe spabad og loungeområde. Jeg fører dig ned i kælderen og viser dig S/M rummet og det lille aflukkede rum med en sybian.
Vi går op igen og fortsætter op på overetagen. Her er endnu et S/M rum, et lille rum med spejle over alt og gloryholes. Et rum fyldt med en stor seng hvor 3 par allerede hygger sig, tantratemplet og en hems hvor der kun er tilladt for par.
Vi går ned af en trappe og havner igen i stueetagen. Jeg trækker dig med i spaområdet, klæder dig helt nøgen og kysser dig. Vi går ind under bruseren sammen, jeg sæber hver en centimeter af din krop ind og gnubber ekstra grundigt på brysterne, på ballerne og imellem benene. Du får også sæbet mig ind og får kælet lige grundigt nok så jeg igen får rejsning. Vi skyller os rene og sætter os i spaen. Her er allerede 2 par. Hos det ene par sidder manden på kanten, kvinden sidder med hovedet imellem hans ben og er allerede godt i gang. Det andet par kæler lidt for hinanden imens de kigger på.
Vi sidder bare stille i vandet og nyder showet og jeg nusser dig i håret. Mine fingre finder dit skød og begynder kælent at arbejde sig indenfor. Lige så stille får du finger imens der er live porno lige foran os.
Fyren kommer i munden på hende og de forlader spaen, det andet par følger hurtigt efter. Jeg tager din hånd "kom prinsesse." Vi går op i bruseren og skyller os af og får os tørret.

Vi går hen ad gangen og jeg viser dig ind i det lille mørke rum med gloryholes. Vi lægger os ned på madrassen og kysser og kæler, efter lidt tid stikker en stor flot pik ind igennem et af hullerne. "Vis ham hvad du kan prinsesse." Du tøver lidt men giver så efter og mærker forsigtigt på den, så tager du spidsen i munden. Lader tungen cirkle om pikhovedet, din hånd lukker sig op pungen på ham og du lader den forsvinde i munden på dig. Jeg kæler for dig, roser dig for dit arbejde og nusser dig imens du er i gang. Fyren er tydeligt påvirket af dit arbejde og jeg begynder igen at give dig finger og give dig sporadiske klask i måsen.
Du begynder at gagge den store pik så godt du kan imens du hiver ham dybt i din hals ved et greb om hans nosser. Lige inden han kommer trækker du hovedet til dig og spiller hans pik færdig ud over dine bryster. Han kommer i lange klistrede store sprøjt. "Flot prinsesse, Daddy er stolt," siger jeg smilende til dig. Du fniser da jeg med noget papir tørrer sæden af dig.

Vi lister ind i baren og får et par flasker vand, jeg kysser dig, du smager af pik. Jeg beder bartenderen om noget, du ser ikke hvad det er da jeg hurtigt pakker det væk i håndklædet. Vi går ned i kælderen og jeg åbner døren ind til sybian rummet. Vi går ind og jeg sætter kæden for. Ud af håndklædet tager jeg en forseglet plasticpose frem, åbner den og hiver en lille gummidildo op af den. Jeg monterer den på sybianen. "Hop op prinsesse!" Du gyser men adlyder, lader den lille attrap trænge op i dig og sætter dig til rette på maskinen. Jeg finder fjernkontrollen frem, tænder den først meget svagt, men skruer stille og roligt mere og mere op for vibrationerne. Du begynder at bevæge dit underliv frem og tilbage så din klitoris pirres af de vibrerende små bløde pigge. Du er helt salig og ænser slet ikke at der er kommet tilskuere. Et ungt par står i døren og kigger ind. Jeg blinker til dem og skruer op for vibrationerne, vi er på halv kraft nu og du kan slet ikke sidde stille. Du stønner højlydt og kaster med hovedet. Igen får den et hak opad og din krop skælver. "Stop, stop, STOP DADDY!" Men det gør jeg ikke. I stedet skruer jeg bare op igen og du overvældes nu af orgasmen der skyller ind over dig. Du skriger af lyst og glæde og da rystelserne fortager sig, skruer jeg stille og roligt ned for den.
Du kommer langsomt til dig selv igen og først nu ser du det unge par i døren. Du kigger forlegent på mig, jeg kan se hvad du tænker. "Ja prinsesse, de så det hele." Du rødmer og kigger ned. Parret takker høfligt for showet og går så videre.
Vi går op i baren og afleverer den lille gummi manchet og går ud og tager vores undertøj på igen. Vi sætter os ind i diskoteket, her er ret mange mennesker men vi finder en plads for os selv. På podiet i midten står 2 kvinder og danser æggende rundt om en stripperstang. Du putter dig ind til mig og hvisker "Tak Daddy, jeg elsker allerede vores DATE."
Jeg aer din kind og kysser dig i panden. Her sidder vi lidt tid og drikker lidt vand. Der bliver stillet en salatbar op og vi går op og tager os lidt at spise. Vi sidder i sofaen og småsludrer lidt, får spist vores salat og du får samlet energi igen. Dine øjne stråler. "Hvad skal vi nu Daddy?"
Vi går ovenpå og finder S/M rummet. Jeg giver dig bind for øjnene og lænker dig med ryggen til mig på det store kors i enden af rummet. Jeg tager en lille flogger fra væggen og begynder langsomt i bløde slag at varme dine baller, lår og ryg op. Den røde farve begynder at indfinde sig og du kommer med kælne lyde. Floggeren bliver hængt på plads og jeg begynder med hule hænder at give små hurtige klask på de røde områder, du tager pænt imod og skubber røven imod mig. Jeg opfanger signalet og ændrer nu til flad hånd. Der er ingen tvivl, du elsker min behandling. Du kan slet ikke skjule din egen krops små tegn, og jeg fortsætter ufortrødent mine slag. Jeg tager en større og tungere flogger fra væggen og begynder at piske dig i lange, blide, tunge slag. Du er nu helt rød og der kommer lidt mere kraft på. Helt rytmisk varmer slagene dine muskler op og den rødmende varme spreder sig i kroppen på dig. En ung fyr er kommet ind i rummet, han stiller sig på afstand og finder pikken frem og leger lidt med sig selv.
Jeg skifter til en ridepisk og lader små sirlige svirp afsætte røde striber på dine baller, så din ryg og til sidst på lårene. Til sidst får du tur med en bred læderpaddle, nu skal vi have varmet op helt ud i overhuden. Du brokker dig lidt ved slagene, men det er først ved de sidste slag at jeg kan se, hvordan du går let op på tæerne. Nu har du fået nok, jeg løsner dig fra korset og for dig bukket forover ned i en gabestok. Jeg trækker min pik frem og lader den ramme dine læber så du ved hvad du skal. Du åbner villigt munden og tager imod mig. Jeg får signaleret til den unge fyr, at han godt må være med. Han tager et kondom på og med et tag om dine hofter trænger han op i dig og jeg mærker hvordan chokket rammer dig. Du havde slet ikke opfattet at her var andre. Han knepper dig i voldsom hast og du stønner halvkvalt med min pik i munden. Det varer dog ikke længe før den stakkels fyr må give efter og kommer oppe i dig. Han trækker sig ud og siger pænt tak og forlader lokalet. Jeg trækker min pik ud, løsner dig og fjerner bindet. "Hvem var det Daddy?" "Det betyder ikke noget prinsesse, bare du nød det." "Det gjorde jeg Daddy, meget."
Da vi forlader rummet, møder vi det unge par fra kælderen. "Hej igen" siger kvinden, "det var lige jer vi ledte efter, vil i lege med os?" "Det kan i tro" får jeg sagt og vi hilser pænt på hinanden. Det unge par er begge 28 og hedder Lise og Jacob. Vi går sammen ind i et rum med en stor madras. Her begynder vi først at kæle parvis, men da kvinden finder fyrens pik frem, beder jeg dig gå over og hjælpe hende. I sutter ham i fællesskab og jeg sidder bag dig og nusser for din røde mås. Den har smukke røde striber og begynder at se lidt hævet ud, så jeg nusser helt blidt på de udsatte områder. Jeg kan se hvordan safterne driver af dig, så jeg begraver ansigtet i skødet på dig bagfra. Jeg tager fingrene til hjælp. Sådan fortsætter vi lidt da du stønnende kigger på mig over skulderen "Må jeg ikke nok kneppe ham Daddy?" "Jo prinsesse, hvis det er ok for Lise." Lise griner og giver Jacob et kondom på. Du lægger dig på ryggen og han trænger op i dig, tager dine ben på nakken og begynder i rolige stød, at kneppe dig dybt. Du kysser med Lise og hun kravler op og sætter sig på dit ansigt, kigger på mig og vrikker med røven. Du slikker hende imens du nyder Jacobs behandling. Jeg tager imod Lises invitation og får et kondom på og finder hendes våde hul. Du har gjort hende helt klar til mig. Spidsen af min pik glinser af hendes safter da jeg støder op i hende og tager hende hårdt bagfra.
Jacob har sat farten op og banker nu i bund i dig med hårde klask. Jeg selv har fundet en god rytme bag Lise og hendes stønnen er ikke til at tage fejl af. Jeg hører også dæmpede lyde komme fra dig dybt begravet under Lises røv. Lises støn bliver til skrig og hendes krop spændes i en bue bagover imod mig og møder mig i dybe kys da hun kommer. Jeg selv følger trop og stønner min orgasme ind i munden på hende. Jacob kommer kort efter med et par korte grynt og falder sammen ind over dig og Lise. Vi får os viklet ud af hinanden og ligger et stykke tid bare og nusser i en stor bunke på kryds og tværs. Vi får gjort sengen ren, tager afsked og trisser ned i baren.
Jeg bestiller et par gin og tonics til os og vi nyder dem oppe i baren. Vi følges ad ud under bruserne og bliver skyllede. Bagefter går vi ind i det store rum ved siden af, hvor en 10-12 personer allerede er i gang på den kæmpe seng og mindst lige så mange står og ser på.
Vi finder en ledig plet på sengen og jeg ligger mig på ryggen. Du får mig suttet op at stå igen med lidt grundig indsats og du kravler op og ridder mig langsomt imens du leger med dine bryster og nyder alt det der foregår omkring os. Jeg får øje på 2 pæne fyre der står og ser på. Jeg får dem vinket over til os og beder dig hilse pænt på de to mænd. Du trækker boxershortsene af den første "Hej mand" siger du flabet inden du griner og tager ham i munden. Den anden tager selv underbukserne af og du tager ham straks under kærlig behandling. Du har en pik i hver hånd og sutter dem på skift.
"Hop af prinsesse" du hopper straks af og jeg får bedt den ene fyr om at lægge sig ned. Du giver ham et kondom på og hopper op på ham. Du sutter igen videre på den anden, dybt og hårdt sluger du ham så savlen løber ned ad hagen på dig. Jeg tager et kondom på og tager en lille pose glidecreme. Jeg smører fingrene og pikken godt ind, og begynder at lade en finger arbejde sig ind i din røv. Efter lidt arbejde lykkedes det at få 2 derind og så er du klar. Jeg hviler pikken imod dit stramme hul og glider langsomt længere og længere ind. Du kommer med små skrig med pikken dybt i halsen og vi begynder nu begge at pumpe pikkene i dine huller. Fyren foran dig har opdaget hvor god du er, med et hårdt tag i dine fletninger knepper han din lille hals, du har intet at skulle have sagt, du bliver bare brugt hårdt og brutalt. Fyren i munden på dig kommer først, med et brøl sprøjter han kaskader af sperm ned i halsen på dig og du kan slet ikke sluge det hele, det løber ud af dine mundvige og drypper ned på dine bryster. Så kommer jeg oppe i røven på dig, i lange seje stød sprøjter jeg dagens tredje ladning langt op i dig og trækker mig ud. Fyren under dig får dig tippet af, han kaster dig med hovedet først ned i madrassen og trænger op i dig bagfra og knepper dig hårdt til han også med dybe støn kommer i dig. Fyrene takker pænt, roser dig og går deres vej.
Jeg får dig samlet op og halvvejs bærer dig ud i bad. Vi hopper i spaen bagefter og sidder bare og nyder hinanden, kysser, nusser og krammer. Du kysser mig dybt. "Tak Daddy, nu er jeg godt nok træt."
Vi får skyllet os, henter nøglen, får tøj på og afregner. På vej ud til bilen stopper du op, kysser mig længe og giver mig et kæmpe kram. "Daddy?" "Ja prinsesse?" "Tak fordi du er min Daddy og passer på mig." Jeg kysser dig på kinden. "Du vil altid være min prinsesse." Du fniser og løber hen til bilen. Vi kører ad de små snoede veje og når ikke engang motorvejen før du sover. Jeg smiler lidt for mig selv, jeg er så fandens stolt af den lille pige.

UngtRandersPar
Par af 33 og 34 år fra 8920 Randers NV
Kvinder, Par, Sexpartner, Venner
Følg forfatter
Følg blog Like denne blog
Nye blog indlæg
UngtRandersPar
Mangel på respekt for BDSM og termerne
Nu har jeg den seneste tid fyldt vores galleri ud med billeder og videoer, der viser min interesse for dominans og rollespil. Det har nogle mænd set som en fribillet til, at kalde mig tøs eller kalde sig selv for Daddy i breve og kommentarer. Hvad b
15 juni
Der fantaseres i natten
Du stiller dig ved skiltet i udkanten af skoven, ligesom du havde fået besked på. Du har din korte blomstrede kjole på, flade sko, håret sat op i rottehaler og du begynder at tage manchetterne på håndled og ankler. Du kigger på din telefon, kl. Er 1
14 juni
Billeder, VIDEO og kommentarer.
Jeg har efter en længere periode med jævnlig tilføjelse af nye billeder og VIDEO i vores galleri, observeret en underlig tendens. Umiddelbart tror jeg kun, at det er mænd der kigger billeder igennem og det er der flere grunde til. Langt de fleste li
30 april
Se mere

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.