Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Var på ferie med min smukke kone Louise.

Louise er en køn naturlig pige, fræk lille røv og strit a-b skål bryster. Vi lå ved poolen og hun blundende på sol briksen. Hun lå på ryggen og hendes frække numse strittede i vejret i hendes sorte bade trusser. Jeg blev honey af at se på, den krop. Og når hun gik i poolen nød jeg synet af hende små frække bryster og den super dejlige røv. Jeg tænkte, hvor var det bare skønt, at det var mig der kunne kneppe hende. jeg tog ned og tog en spiller på wc'et i hytten.

Vi gik en tur og hun sagde hun var træt og ville hjem i hytten og læse bog.

For mig er forspillet halvdelen af sex, man kan virkelig tirre dem op, til at de bliver så horney, at de nærmest skriger knep mig.

Pis man tænkte jeg, jeg var fuldstændig klar på at kneppe hende og pirrede hendes klit, til hun sprøjtede. Så tænkte jeg nå så tager jeg bare en spiller på toilettet. Og tænke på at tage hende bagfra og slikke hendes fisse. Jeg over sprøjtede wc'et. Og lagde mig ind i seng. Hun lagde sin bog og puttede ind til mig. Så nussede hun min pik uden på bokse shorts og gjord den stiv og hun spurgte skal jeg tage den frem, så du kan kneppe mig.

Pis tænkte jeg hun var sgu horney. Jeg kæmpede en kamp om at komme hun suttede min pik, kneppede hende i alle huller. Jeg kunne bare ikke komme 3 gang.

Måtte indrømme overfor hende, at det ikke var hende. Men jeg havde spillet den af, hun sagde at det var okay, og lagde sig skuffet nøgen ned i sengen. Nænæ sagde jeg bare fordi jeg ikke kan komme, så vil jeg stadig nyde din krop. Jeg nussede hendes nøgne bryster. Og æltede hendes nøgne perfekte numse og kørte min hånd ned til hendes klit og legede med den,imens hun stod på knæ i sengen. Jeg smed hende ned må maven, så hendes numse strittede op og jeg sprede hendes ben til siderne og legede længe med hendes fisse og slikkede den, imens jeg nussede hendes numse. Så ventede jeg hende om og tog hendes ben i vejret, så fissen stak op ad og jeg slikkede hende længe helt op til 5 gange og stoppe lige inden hun kom, hun viskede slik mig færdig jeg er så våd og horney. Hun fik udløsning. Og vi lå i ske og slappede af. Jeg tænkte i morgen aften, skal hun bare have pik. Jeg gik heletiden med en halv stiv pik, ved tanken. Hun gik ned til pool og tilbage og jeg blev mere og mere horney. Så kom aften og vi gik i seng og hun tog sin bog frem og jeg var nøgen under dynen. Og min pik var mega stiv og jeg tog bog væk fra hende og tog dynen væk. Så så hun min stive pik, var klar på hende.hun tog om den og spillede den af og jeg tog fat i hendes hovede og proppede min pik i munden på hende.

Hun nød at sutte den stive pik. Så sagde jeg vend dig om med numsen i vejret så, jeg kan kneppe dig hårdt bagfra og jeg gennem kneppede hende i mens hun nussede min nosser og hendes klit. Vi kom næsten sammen tid og jeg havde fået nok fisse for den uge. Jeg sagde til hende, at jeg kunne kneppe hver dag, så lækker var hun, hun sagde jeg elsker at blive kneppet af dig.

Vi var sammen med hendes søster og mand i hver vores hytte. Og de. Synes vi så trætte ud begge dage. De skulle bare vide at vi havde kneppet fra 10 til midnat begge aftener.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.