Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en varm torsdag morgen. Solen skinner så smukt og dejligt allerede. Jeg er på vej hen til bageren.

"Eh også," tænker jeg, da jeg træder ind af døren til bageren. Har hele byen tænkt sig og sku til bageren i dag. Men nu er jeg kommet her hen, så kan jeg lige så godt stille op i køen. Jeg kigger mig rundt, for at se om der er nogen, jeg kender. Det er der ikke. Foran mig står der en flot pige. Hendes røv ser i hvert fald dejlig lækker ud. Jeg lægger hovet lidt på skrå for ligesom tilfældigt at kunne komme til at se hendes bryster. "Uhm tænker jeg, dejlig velformet d-skål."
Jeg står og savler lidt, men bliver afbrudt af bager ekspedienten.
"Hvad skulle det være?"
"Øh bøh.." får jeg fremstammet, "et valnøddebrød."
"Desværre, jeg har lige solgt det sidste," siger hun.
"Så giv mig et majsbrød."

SEX I DAG?

Det får jeg så, og vælter fortumlet ud af forretningen.
Udenfor står hende den flotte sild fra før. "Hej," siger hun og smiler så dejlig til mig, at jeg er ved at lette fra jorden af. Hun siger: "Jeg købte valnøddebrødet for næsen af dig. Vil du i det mindste ikke med mig hjem og have et stykke?"
"Jo tak" svarer jeg smilende. Jeg rækker hånden frem, og siger "Anna."
"Sille," siger hun. Hendes hånd er så dejlig blød, og jeg forestiller mig hvordan den vil føles og mærke hendes hånd på min fisse..
"Kom" siger hun og begynder at gå. Jeg følger efter som i trance. Hun snakker på livet løst, men jeg ænser ikke rigtig hvad hun siger. Glor bare betaget på hedes flotte bryster. Overvejer om jeg skal bide i dem.
"Her bor jeg," siger hun og afbryder min tanker.
Jeg smiler til hende og siger "pænt hus du bor i." "Kan jeg lige låne badeværelset, fortsætter jeg.
"Tredje dør til højre," smiler hun med sit frække smil.

Jeg pjasker lidt vand i hovedet. Samtidig forsøger jeg og få styr på mine tanker og liderlighed...
Jeg går ud til i køkkenet til Sille. "Skal jeg hjælpe dig med noget?" spørger jeg.
"Ja hvis du tager juicen så kan vi gå ud på terrassen."
Jeg følger efter hende. Ude ved terrassen er der en dejlig pool. Vi sidder og spiser i tavshed.
Pludselig siger Sille: "Skal vi bade?"
"Jeg har jo ikke noget badetøj med," siger jeg.
"Pyt med det," siger Sille, "vi bader da bare nøgen, det gør jeg da så tit." Hun smider tøjet og hopper i. Hun svømmer lidt rundt, indtil at hun opdager at jeg sidder og glor på hende. Hun siger: "kom nu, eller skal jeg komme og hjælpe dig med at få tøjet af?"
"Meget gerne," griner jeg.
Hun står nu foran mig, og jeg kan se hun er glat barberet. Heddes fisse drypper lidt.
Jeg spekulere på, om det er på grund af vandet eller fordi hun er lidt liderlig. Jeg sætter en pegefinger mod hendes våde kusse, og kigger op på hende og spørger, "hvorfor er du våd, Sille?"
Men hun fjerner bare blidt min hånd, og siger: "kom nu skal vi bade, så bliver du nok også våd."
Hun hiver toppen af mig. Jeg smider villigt selv bukserne og trusserne, som i forvejen er gennemblødt af min liderlighed. Sille er allerede hoppet i vandet igen og jeg hopper ned til hende. Vandet er dejlig kølende, og det får mine patvorter til at trække sig sammen. Sille svømmer hen til mig. Hun spørger: "fryser du siden dine patvorter stritter sårn, nu skal jeg varme dem!" Hun tager den ene af mine patvorter i munden, mens hun begynder at nuldre den anden. Hun tager den helt ind i munden og sutter på den, som var det et bolche.
Jeg stønner sagte, og fører en hånd ind mellem hendes lår. Åh hun er så dejlig at rører ved. Jeg kæler lidt for hendes kusse, hun spreder benene lidt, så jeg bedre kan komme til. Jeg stikker langsomt en finger op i hende, hun stønner voldsomt, og bider hårdere i min patvorte. Pludselig vrider hun sig fri, og svømmer lidt rundt. Hurtig er jeg efter hende. Hun råber, "ha ha" du kan ikke fange mig.
"Jo" råber jeg. Jeg får fat i hendes ankel, og trækker hende hen til mig. Hun følger villigt med. Jeg lægger armene rundt om hende, og kysser hende forsigtig på munden. Hun virker til at ku´ lide mit kys. Jeg stikker prøvende min tunge ind i hendes mund. Og sekundet efter har vores tunger byttet plads.

Verden forsvinder omkring os. Det eneste jeg sanser er at Sille, lader en hånd glide om på min røv, og klemmer den hårdt. I forhold til at hendes hånd virkede blød, så er der alligevel kræfter i hende. Hun skubber mig mod trappen, i poolen. Jeg ender med at halvt sidde og ligge på trappen. Hun spreder mine ben ud til siden. Hun lader en hånd køre op på indersiden af mit lår. Det kilder så skønt, at jeg bliver endnu mere liderlig. Jeg troede ikke at man kunne blive så liderlig.
Mens vi kysser videre, så stikker Sille to fingre op i mig.
"Åh" udbryder jeg.
Sille tager det som et tegn på at jeg kan lide det. Hun finder hurtig mit g- punkt, og med tommelfingeren på mit g- punkt og to fingre kører hun mig til lang orgasme. Hun lader langsomt tommelfingeren køre rundt i små cirkler, mens hun knepper mig hurtigt med de to andre. Jeg begynder at blive svimmel, og samtidig føler jeg som at jeg er klar til flyve. For ikke gøre nogen af delene, så må jeg holde fast i trappetrinnet. Pludselig så kommer jeg, men jeg sanser det ikke, før end at jeg glider ned i vandet, og min i forvejen godt liderlige kusse at trække sig sammen, og mit skrig vil ingen ende tage.

Jeg ligger bare der og sanser kun det dejlige vand, og Sille der holder om mig. Åh hun er så sød og dejlig. Endelig falder jeg lidt til ro igen. Jeg kigger hende dybt ind i øjnene, og kysser hende blidt på munden, og "du er sku skøn min egen."
Hun smiler bare og siger, "se du blev også våd."
"Hm" siger jeg bare, "og nu skal jeg vise dig frække tøs, hvordan man slikker fisse."
Sille lægger hovedet på skrå, og spørger: "ved du hvordan man gør?" "Nææææ," svarer jeg. Så smiler hun endnu mere og si'r, "forestil dig at du skulle slikke din egen fisse, og start så med at slikke på mig, der hvor du allerhelst ville mærke en dejlig lang og våd tunge.
Hun hopper op og lægger sig på kanten af poolen, med meget spredte ben. Jeg prøver forsigtig at sætte min tunge mod hendes underliv. Hun giver et lille hvin fra sig. Jeg antager at jeg har ramt plet. Jeg skiller prøvende hendes skamlæber forsigtig med min tunge. Jeg trænger langsomt min tunge ind i hendes fugtige revne. Åh, hun smager så dejlig, at det slet ikke kan beskrives. Jeg lader en hånd finde vej til hendes ene bryst. Jeg klemmer det først blidt, men begynder så nærmest at ælte det. Sille stønner mere og mere, jeg lade min tunge køre hurtigere og hurtigere mellem hendes skamlæber. Hun vrider sig mere og mere. Og pludselig vrider hun sig fri, og rækker ud efter mig.
Og alt imens at valnøddebrødet er blevet tørt, og solen går ned i vest ligger Sille og jeg i en 69'er...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.