Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en helt normal dag. Jeg stod i baren ved Caféen. Jeg havde hældt kaffe op hele dagen, og jeg var mega træt. Mine kollegaer var allerede ved at være færdige med vores opgaver. Jeg havde været frustreret hele dagen. Ikke fordi der var mega meget at lave, og at der var nogle irriterende børn der løb rundt og larmede, men fordi jeg har været pisse liderlig siden igår aftes. Jeg overvejede næsten at snuppe dildoen og tage en lidt lang pause.

Pludselig kommer der en helt vild dejlig fyr ind. Jeg vågner helt op med et stort smil. Jeg retter på håret og skyder brystet frem. De to øverste knapper I min bluse bliver også åbnet. Jeg dagdrømmer allerede om ham lidt.

SEX I DAG?

"Hej! Hvad skulle det være?" spørger jeg glad. Han smiler varmt til mig og bestiller bare en enkel kaffe. Imens han sætter sig ned kigger jeg på ham. Fuck hvor er han dejlig. Muskuløs mørk fyr med sort hår. Han havde en mega fed tøjstil. Jeg løber ud bag ved og tager noget læbestift på. Jeg smiler til mig selv I spejlet på personale toilettet. Lige før jeg går over til ham med hans bestilling, kysser jeg koppen og skriver mig nummer. Jeg krydser fingre for, at han er single og klar på lidt hygge.

"Hej, her en din kaffe? Skulle det ellers være noget?" jeg smiler varmt til ham. Han ser kysset og nummeret.

"Hvornår har du fri?" Jeg smelter helt, da han siger det. En fantastisk stemme.

"Jeg får fri om en halvtime." svarer jeg lidt genert.

"Altså, jeg bor tæt på, hvis du ikke skal noget, så vil jeg da gerne give frokost." Jeg smiler til ham og takker ja tak.

Lidt senere smutter jeg ud bagved igen. Jeg har endelig fået fri. Den sidste halve time har været ren tortur. Vi har kigget på hinanden i en evighed. Jeg kan mærke min krops reaktioner allerede. Jeg er allerede små våd, og mine brystvorter er også tændt. Jeg tager min jakke på og går hen til ham.

"Hej, hvad hedder du egentlig?" Jeg smiler til ham og blinker. Han bliver helt genert, og jeg griner blidt.

"Rasmus, og dig?" svarer han, imens vi går ud af caféen. Jeg kigger tilbage på min kollega, og hun giver mig et blink og en blowjob bevægelse. Jeg rødmer og kigger væk.

"Jeg hedder Angelina." siger jeg da vi kommer ud på fortorvet.

"Angelina? Flot! Fantastisk navn!" siger han helt overrasket. Hvor er han dejlig!

Lidt senere efter frokost på en lille restaurant står vi i hans stue. Vi havde flirtet hele tiden, og jeg har været våd I næsten en time nu. Fuck hvor er jeg liderlig.

"Hva så hvad laver du i fritiden?" spørger han. Jeg smiler og ryster på hovedet. Jeg går helt tæt på ham, og han læser mit signal med det samme. Han lægger sine hænder på min hofte og smiler.

"Hmm, jeg arbejder og træner." svarer jeg. Jeg kigger ham i øjnene og håber han læser mig lige så godt som før. Min prædiken bliver hørt. Han læner dig fremover og kysser mig. Jeg lukker øjnene og lægger mine arme rundt om halsen på ham. Hans tunge bryder med min, imens vi kysser. Pludselig bliver jeg løftet op i luften. Jeg gisper, og han griner.

"Jeg er mega glad for, at du kom ind på caféen i dag." Han smiler til mig. Han for elegant min trøje af. Han stirrer på mine bryster i den stramme push-up BH.

"Jeg synes Calvin Klein er rimelig lækkert." jeg smiler til mig og bliver endnu mere liderlig af hans sultne blik. Mine bukser ryger af lige så hurtigt. Fuck han er dygtig til det her. Hans trøje flyver af lige bag efter. Jeg bider mig i underlæben. Han er markeret og stor. Lige sådan jeg kan lide det. Jeg knapper min BH op og lader den falde til jorden. Jeg kan ikke engang nå at reagere, før jeg gisper. Hans læber finder min ene brystvorte helt vildt hurtig. Han stønner.

"Jeg elsker dine bryster." mumler han. Han leger med mit andet bryst imens. Jeg giver ham en drillende, blid lussing og løber hen til sofaen. Han følger hurtigt efter og tackler mig ned. Jeg griner. Han ligger oven på mig, hans ene ben imellem mine ben.

"Jeg vil have dig." hvisker han i mit øre. Han kysser mig dybt igen. Jeg lader mine hænder løbe langs hans rygmuskler. Jeg er allerede driv våd. Han stimulerer mine bryster, imens han begynder at kysse min hals.

Mine underbukser bliver revet af og han stirrer igen. Jeg rødmer og dækker mig lidt til. Han åbner sit bælte og og hans bukser ryger ned. Jeg bider mig i læben og smiler, da jeg ser hans kæmpe bule.

Han kysser min veltrænede mave, og jeg stønner højt. Han begynder at kysse mine inderlår. Pludselig mærker jeg hans tunge på min skamlæber. Mine hænder løber igennem hans hår, imens hans tunge penetrerer mig. Han slikker mine safter op, og jeg er så tæt på at komme. Men han stopper lige før.

"Ej? Hvor stopper du?" spørger jeg irriteret. Jeg sætter mig op i sofaen.

"Fordi jeg også gerne vil have det dejligt." svarer han. Underbukserne ryger af og min kæbe falder næsten af. Han er gigantisk. Jeg slikker mig om munden, og nu er det mig, der tackler ham. Mine læber finder hans tip. Jeg åbner munden og sluger hans enorme pik. Han stønner, da min ene hånd finder hans klunker. Min anden hånd kører op og ned af hans pulserende pik.

Efter er kort blowjob kysser vi igen. Han samler mig pludselig op, og jeg griner. Han sænker mig langsomt ned og mit hjerte banker så hårdt, at jeg tror det hopper ud af mit bryst snart. Jeg stønner højt, da hans enorme pik penetrerer mit våde hul. Han lader mig komme helt ned. Jeg kommer næsten bare med det samme. Han begynder at kører ind og ud. Jeg holder på hans skuldre, imens han knepper mig.

Min hjerne er ved at gå blank. Jeg kan ikke tænke på andet end hans kæmpe pik dybt inde i mig. Han stønner og bliver ved med at kneppe mig hårdt. Jeg bliver lagt ned på sofaen. Min orgasme er tæt på. Jeg bider min underlæbe i frustration. Jeg folder mine ben rundt om hans talje.

"Knep mig! Knep mig hårdere!" skriger jeg næsten. Han adlyder og pumper endnu hårdere og dybere. "Ahhh! Jeg kommer!" skriger jeg. Min orgasme rammer hårdere end nogensinde. Jeg skriger. Mine ben og underkrop ryster. Jeg kan mærke mine safter sprøjte ud af mig. Rasmus stopper ikke. Han bliver ved med at kneppe mit følsomme hul.

"Nej nej! Stop! Jeg beder dig! Jeg kan ikke tage mere!" beder jeg. Min vejrtrækning og mit stønnen tænder ham endnu mere.

"Må jeg kommer inde i dig Princesse Angelina?" spørger han. Jeg nikket og kysser ham dybt. Min ryg bøjer, da min anden orgasme rammer. Han stønner dybt, og jeg kan mærke hans varme sperm sprøjte ind i mig. Hele min krop ryster. Han bliver bare ved med at pumpe mig hårdt. Jeg sveder og stønner dybt, da han kollapser ned på mig. Hans ansigt imellem mine bløde meloner.

"Du var fantastisk Rasmus." hvisker jeg i hans øre. Han kysser min hals og siger: "Må jeg ikke få dit nummer og din Facebook smukke?"

"Selvfølgelig! Men må jeg anmode om noget først?" spørger jeg. Han er stadig stiv og begravet dybt inde i mig. Hans pik fungerer som en prop, så ingen af hans sperm flyder ud af mig.

"Jeg da smukke! Alting for dig!" svarer han glad imens han kysser mine bryster.

"Hvad med runde to?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.