Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil ikke trætte jer med en masse skriveri om byggeriet, men det forløb godt, og vi fik ved fælles hjælp rummet færdig om torsdagen i den 2. uge af mit ophold. Isle kiggede ind et par gange og vi fik da også tid til både at hygge og dyrke sex. Jeg oplevede bl.a. at se Ilse både slikke sin mor til udløsning og sutte pik og blive kneppet af sin far, og jeg fik også pik i hoved og røv i perioden. 

Sent torsdag aften var vi færdige. Vi var godt tilfredse med resultatet. Rummet var udstyret med et stor X på væggen med øjer til snore og lænker, en gabestok, et højt smalt bord, som var betrukket med latex og ligeledes udstyret med øjer til bondage. Der var også monteret store kroge i loft, gulv og vægge, strategisk placeret så man kunne blive bundet på mange forskellige måder. En lille sofagruppe var der også blevet plads til, og så naturligvis alt det dejlige legetøj, som Lens og Kim købte i Kruså, ophængt på vægge og placeret i skuffer.

SEX I DAG?

Der var dæmp bart lys, foto- og videooptager samt et lærred og en projektor som kunne tilsluttes en PC, så man ville kunne se de FILM som blev optaget i rummer, eller andre film, hvis det var det man ville. Heldigvis var der tilknyttet et lille badeværelse i forbindelse med soveværelset på 1. sal, så det skulle vi ikke lave. Da vi alle havde sommerferie, blev vi enige om at indvie rummet fredag middag.

Vi sov alle sammen længe fredag, vel vidende at dagen kunne blive lang, og formiddagen gik med at tage bad og hyggesnakke. Lene havde bestilt noget smørrebrød, som Ilse ville tage med. Lidt i 12 rullede Ilse ind på gårdspladsen, og jeg var da glad ved, at der var langt til naboerne, for jeg var splitternøgen, de jeg gik ud for at hjælpe hende med at bære ind.

Ilse smed hurtigt tøjet. Hun så bedårende ud da hun kom gående ind på sine lange ben, med de små bryster struttende og en helt glatbarberet fisse. Lige det øjeblik blev jeg for alvor forelsket. Kim sørgede for at vi havde rigeligt med øl og snaps til det lækre bord, og da vi var færdige var stemningen allerede meget løssluppen, så vi skyndte os at rydde op og gik spændte op i rummet.

Da det jo var Lene og Kims rum havde de fået første valg. Kim valgte mig og Lene valgte Ilse. Kim ville gerne have, at jeg prøvede gabestokken, så jeg lagde hals og håndled ned i rillerne, hvorefter Kim lukkede gabestokken, så jeg sod foroverbøjet med røven strittende frækt og åbent bagud. Jeg fik monteret en ben spreder på mine ankler, så jeg stod helt forsvarsløst. Ilse blev udstyret med manchetter og spændt op på det store træ X med ryggen ud imod os. Både Lene og Kim udvalgte nu et par piske, som de ville afprøve.

Gabestokken var heldigvis placeret så jeg kunne se Ilse og Lene, og jeg så hvordan Lene startede med en lang, tynd pisk som hun lod smække ind på Ilses frække røv. Ilse gav et hvin fra sig, da hun blev ramt første gang, og så mærkede jeg også en svidende smerte på mine balder, da Kim var begyndt at piske mig. De havde aftalt at vi skulle have 20 slag hver, hvorefter de ville skifte til en anden type pisk, den såkaldte ni-halede hvor vi dog kun skulle have 10 slag hver.

Det var faktisk en skøn fornemmelse at få pisk i røven, og jeg kunne også høre på den måde, Ilse stønnede på, at det var noget hun kunne lide. Da de var færdige med de i alt 30 slag til hver, blev Ilse løsnet og vendt om, så hun stod med front imod os, hvorefter hun blev spændt fast igen. Lene fandt nu en Buttplug som hun fugtede og placerede i Ilses røv, hvorefter hun hentede et spanskrør som hun svirpede lidt med i luften foran sin datter.

Jeg kunne mærke at Kim var ved at gøre mit røvhul klar og inden længe trængte han op bagi mig og begyndte at kneppe mig. Hver gang han røg helt i bund, kunne jeg mærke at hans krop ramte mine ømme balder, hvilket bare forstærkede lystfølelsen. Lene var begyndt at smække Ilses bryster, mave og fisse med spanskrøret, og hver gang hun ramte udstødte Ilse et gisp, og der kom en rød stribe på hendes krop. Kim og jeg havde frit udsyn til mor og datter, og det var med til at gøre nydelsen med Kims pik i min røv endnu bedre. Da Lene havde givet Ilse de aftalte 20 slag med spanskrøret, lagde hun det fra sig og gik hen og gav hendes datter et dybt tungekys, samtidig med at hun pressede en DILDO op i Ilses fisse. Ilse stønnede og vred sig da Lenes mund nu fandt hendes to stive brystvorter, som hun bed lidt i, og nu kunne jeg se at Ilse fik en kæmpe orgasme, som gennemrystede hendes krop. Lene tog nu dildoen ud og satte sig på knæ og kysses fissesafterne væk.

Jeg kunne mærke at Kim stødte vildere og vildere op i min røv. Han havde godt fat i mine hofter og hans pik røg ud og ind af mit røvhul som et stempel. Pludselig gav han et brøl fra sig og hamrede pikken helt i bund, og så kunne jeg mærke, hvordan han pumpede sin sperm op i mig. Ilse var i mellem tiden blevet løsnet, og nu åbnede Lene gabestokke og fjernede ben sprederen så jeg også kunne komme fri. Vi gik alle over til sofagruppen og satte os for at slappe af og få en øl.

Liderligheden lyste ud af Lene. Hun og jeg havde jo endnu ikke fået udløsning, og min pik stod da også stiv ud i rummet. ”Jeg skal pisse”, bekendtgjorde jeg. ”Det skal jeg også” sagde Lene og gik med mig ned på det store badeværelse i stueetagen. Da vi kom ind på badeværelset, satte Lene sig foran mig og tog min pik i munden. ”Pis på mig” sagde hun ”det har jeg længe drømt om”. Jeg var heldigvis så pistrængende, at jeg omgående åbnede for sluserne. Hun drak så meget hun kunne og resten løb ned over hendes små bryster og dannede en sø på gulvet.

Da jeg var færdig, sagde hun ”Læg dig på ryggen” og jeg lagde mig på gulvet, oven i mit eget pis, hvorefter hun skrævede ind over mig så hendes fisse kun var få centimeter fra mit ansigt, og så var det hendes tur til at pisse og min tur til at drikke. Hendes varme pis smagte fantastisk godt, og jeg labbede det meste af det i mig. Vi tog et hurtigt bad og skyndte os ovenpå, hvor Ilse lå på knæ foran sin far og havde hans halvstive pik i munden. ”Godt i kom. Jeg er ved at gøre far klar, for nu er det vores tur, Aksel” sagde hun mens hun blinkede til mig.

Vi blev hurtigt enige om, at jeg skulle have Lene og Ilse tog sin far. Vi fik dem begge bundet til det høje bord, én på hver side. Jeg startede med at give Lene et par klask i hendes dejlige røv med bar hånd. Jeg kunne se, at Ilse var i gang med at piske hendes far. Jeg fandt nu en rimelig stor dildo, som jeg smurte godt, for så at presse den op i Lenes røv. Hun stønnede lidt da den gled op, men vrikkede samtidigt liderlige med røven, så hun nød det garanteret.

Jeg tog nu spanskrøret og sagde ”Så er den din tur til 20 rap i røven” hvorefter jeg gik i gang. Lene gav et hvin fra sig, hver gang spanskrøret lavede en ny, rød stribe på hendes røv. I mellemtiden havde Ilse spændt en Strap On omkring sig og var i gang med at røvpule hendes far. Jeg kunne se på Kims ansigt at han nød at blive kneppet af sin datter. Da jeg var færdig med at spanke Lene, løsnede jeg hende og førte hende over til gabestokke, men først fik hun lige et par brystklemmer på.

Efter at Lene var blevet placeret i gabestokke, stadigvæk med en dildo i røven, hentede jeg fotografiapparatet og tog nogle billeder, både af Ilse, som stadigvæk kneppede sin far, og af Lene som så så dejlig ud, med hendes små bryster, som blev tynget af klemmerne. Jeg stillede mig så bagved hende og pressede min pik op i hendes meget våde fisse, og således blev Ilses mor og far kneppet af os unge. Jeg kunne høre på Lene, at hun var tæt på at komme, og synet af Ilse, som røvpulede sin far samt Lenes våde fisse gjorde at jeg til sidst sprøjtede min sperm ind i Lene, samtidig med at hendes fisse sprøjtede en vild orgasme ud.

Jeg løsnede nu Lene fra gabestokken, og sammen satte vi os hen for at se, da Isle løsnede sin far og fik ham ned på rygge, hvorefter hun satte sig over ham og førte hans stive pik op i sin fisse. Hun red ham nu til en udløsning, samtidig med at hun selv kom. Da hun rejste sig op, holdt hun en hånd for fissen, så spermen ikke skulle løbe ud, og satte sig så over sin fars ansigt, fjernede hånden og lod hans sperm dryppe ned i hans mund.

Efter denne vilde indvielse af det nye rum, satte vi os udmattede ned i stuen for at nyde en kold øl. Vi var alle enige om, at det var en super god investering, som Lene og Kim havde lavet, og de var også begge meget tilfredse med mit arbejde. At dagen skulle byde på en kæmpe overraskelse, var jeg endnu ikke klar over, men herom i næste, og indtil videre sidste afsnit.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.