Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kim fortalte, at han og Lene faktisk havde inviteret det par, som de af og til er sammen med, til en form for housewarming, nu da rummet var færdigt, og at de ville komme om ½ times tid, så han bad Ilse og jeg om at tage et bad og gå op i rummet, og iføre os manchetter på hånd- og fodled. Jeg var godt nok lidt betænkelig, men jeg kunne se, at Ilse ikke var overrasket over sine forældres beslutning, så jeg overvandt min tvivl og skyndte mig i bad sammen med Ilse.

Sammen gik vi op og hjalp hinanden med at få manchetterne på, og så ventede vi bare på at der skulle ske noget. Ilse gav mig et kys for at berolige mig lidt, og så kom Lene og Kim op til os. Vi blev ført hen til den ene væg, hvor der var kroge i loft og gulv, så vi kunne blive spændt op ved siden af hinanden, med vidt spredte ben og armene over hovedet. Lene satte sig på hug og gav først min pik en lille suttetur før hun så satte sin mund til sin datters fisse og slikkede hende lidt.

SEX I DAG?

Vi fik nu en maske trukket over hovedet, så vi ikke kunne se noget, og så gik Lene og Kim nedenunder, for at vente på deres gæster. Jeg spurgte Ilse, om hun kendte det andet par, men det gjorde hun ikke. Det havde hendes forældre holdt hemmeligt for hende. Nu hørte vi en bil køre ind på gårdspladsen, og vi kunne høre at gæsterne blev budt velkommen. Der blev grinet og snakket nedenunder, og vi kunne høre, at der blev sagt skål.

Efter nogen tids venten kunne vi høre, at de kom op til os. Da de trådte ind, udbrød kvinden ”Hold da op, det er et flot rum, og sikken nogle flotte unge mennesker I har fundet frem” og så slog et lyn ned i mig. Den stemme kendte jeg kun alt for godt. Det var min mor, og da manden også roste rummet, kunne jeg tydeligt genkende min fars stemme. Jeg overvejede ganske kort, hvordan jeg skulle reagere, men bestemte mig for at køre linen ud.

Jeg havde set min mor og far nøgne ved flere lejligheder, og måtte nok også indrømme at min mors buttede, lækre krop med de store tunge bryster af og til havde fristet mig lidt. ”Må vi lege lidt med dem” spurgte min mor, og Lenes svarede ”Ja, selvfølgelig, det er derfor at de er her”. Jeg mærkede nu en varm hånd kæle for mine brystvorter samtidig med at en anden hån greb fat omkring min stive pik. Jeg kunne høre på Ilses stønnen at der også var én i gang med hende. Jeg regnede hurtigt ud, at det var min mor som var hos mig, da hånden var blød og lille.

En varm mund sluttede sig nu omkring min pik og jeg kunne mærke en fræk tunge lege med mit pikhoved. ”Hold da op” tænkte jeg ”Her står jeg bundet og får suttet pik af min mor.” Jeg hørte samtidig, at Ilse sukkede dybt, og fik senere at vide, at det var, da min far pressede sin store pik op i hendes fisse. Lidt efter forsvandt munden til min store skuffelse, men kun for at blive erstattet en dejlig, varm fisse. Mor havde vendt sig om og Lene havde hjulpet hende med at få min stive pik ind i hende.

Jeg bed mig i læberne for ikke at komme med det samme, for jeg ville trække nydelse i langdrag. Jeg hørte at Ilse stønnede helt vildt, da far kneppede hende. Efter lidt tid sagde Kim ”Nå, vi må heller få løsnet de unge mennesker, så de kan deltage lidt mere i legen.” Min pik smuttede ud af mors fisse, da hun trak sig væk og kort efter trak Kim vores masker væk. Alle i rummet blev vildt overrasket da jeg med et flabet smil sagde ”Hej mor og hej far.” ”Aksel” udbrød mor forskrækket ”er det dig”. ”Ja mor, og du har lige suttet og kneppet mig, mens far har kneppet Lene og Kims datter” sagde jeg med et stort smil.

Ilse kunne godt se komikken, at hun lagde armen omkring mig og sagde ”Når nu i er kommet jer over chokket vil vi da gerne fortsætte. Det var faktisk dejligt at blive kneppet af en fremmed pik” Lene og Kim prøvede at undskylde overfor mor og far, men jeg sagde til dem, at der ikke var noget at undskylde. Vi var bare 2 familier som nød godt af hinanden. Jeg kunne godt fornemme, at både mor og far samt Lene og Kim var lidt beklemte ved situationen, så for at bløde lidt op gik jeg hen til mine forældre og gav dem hver et kys. Ilse gjorde det samme med hendes mor og far.

Jeg trak nu Ilse lidt væk, og hviskede en plan i hendes øre. Jeg havde faktisk lidt ondt af vores forældre som bare stod mit på gulvet og så brødetyngede ud. Jeg gik hen og satte mig på foran far og tog hans pik i munden og Ilse gjorde det samme med Kim. Mor og Lene stod stadig som lammet på gulvet. Da min tunge legede med fars store pikhoved, kunne jeg fornemme at han begyndte at blive stiv. Ilse havde samme resultat med Kims pik, og da vi havde suttet dem helt stive, bad vi dem om at lægge sig på ryggen på gulvet.

Jeg tog nu mors hænder og førte hende hen til far, og Ilse førte Lene hen til Kim. ”Sæt jer ned på pikken og begynd at ride sagde jeg frækt til mødrene” og de gjorde begge som jeg havde sagt. Mor sank ned over fars store, stive pik og Lene ned over Kims og langsom begyndte de at ride deres mænd. Mors store bryster svingede flot i takt med at hun red op og ned ad fars pik.

Ilse og jeg tog nu hver sin flaske glidecreme og smurte vores mødres røvhuller godt ind. Mor stønnede ekstra meget, da jeg pressede to fingre op i hendes stramme røv, for at smøre den godt. Ilse havde i mellemtiden spændt sin Strap On omkring livet, og nu satte vi os bag vores mødre, pressede deres overkroppe frem og stak vores pikke op i røven på dem. Mor gav et skrig fra sig, da mit pikhoved passerede hendes ringmuskel, men så kunne jeg trænge helt i bund hos hende. Ilse havde godt fat i Lenes hofter og gennem kneppede hendes røv, men Lene red som en vild på Kims pik.

Som på bestilling kom begge mødre samtidig med at deres mænd tømte deres pikke oppe i dem. Jeg kom med et brøl oppe i mors røv og pumpede hende fuld af min sperm. Totalt udmattede sank de 2 kvinder om ved siden af deres mænd, og jeg kunne ikke dy mig for at lægge mig mellem mors ben og suge hendes fisse og røvhul ren for min og fars sperm. Ilse, som endnu ikke havde fået orgasme, satte sig over Lenes ansigt, og pressede sin fisse ned over Lenes mund. Lene begyndte med det samme at slikke Ilse, og inden længe kom hun også i et brag af en orgasme, hvor fissesaften væltede ud af hende og ned i hendes mors ansigt.

Vi gik nu parvis i bad og mødtes så i stuen til en Irsk kaffe og en øl. Mor og far var endnu ikke kommet sig helt over at møde mig i det forum, men jeg fik dem fortalt, at det var helt i orden, og jeg kunne da se, at det beroligede dem en hel del. ”Du har faktisk også en dejlig pik” sagde mor med et smil, og gav min fars pik et klem for at han ikke skulle blive jaloux.

Resten af aftenen og hele den næste dag hyggede vi os alle sammen. Der blev suttet og kneppet, pisket og tisset, ja alt hvad vi kunne forstille os. Jeg kneppede min far i røven, mens Kim tog mig bagfra. Ilse, Lene og mor slikkede hinandens fisser til adskillige orgasmer alle piger blev kneppet i fisse, mund og røv, sperm blev sunket i stride strømme og på et tidspunkt var vi alle sammen ude på græsplænen hvor vi overpissede hinanden.

Enden på historien er at Ilse og jeg nu bor sammen, og at vi, når vi besøger vores forældre, altid har dejlig sex sammen. Vi er naturligvis også samlet alle 6 af og til hvad vi kalder for vores familie orgie. Alt dette fordi jeg tilfældigvis så en annonce på en hjemmeside.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.