Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter frokosten satte vi os ud i havemøblerne for at høre, hvad Britt havde af ønske. Britt kiggede lidt forlegent på os, og sagde så, mest henvendt til mig "Ja, som du jo fandt ud af, så kan jeg godt lide at få smæk, og der er andre ting, som nogle måske finder underlige, som jeg også godt kan lide".

Camilla og jeg sad med armene omkring hinanden og nikkede beroligende til Britt, for at hun skulle fortsætte.

SEX I DAG?

"Ser i, min gamle skoleveninde Lill og jeg er blevet forelsket på efterskolen, men jeg kan ikke rigtigt få hende til at gøre andet end at slikke mig. Det er også dejlige, men jeg vil gerne videre" sagde hun.

"Bare rolig, min skat, det klarer Ann og jeg" sagde Camilla til sin datter. Nu sætter vi os og laver en plan, og så sørger du for at Lill kommer i aften". Britt strålede af glæde og gav et en kæmpe knuser.

Vi satte os nu for at planlægge lidt. Vi blev enige om at Camilla skulle køre til Malmø og handle lidt legetøj, men Britt og jeg forberedte herhjemme.

Efter at Camilla var kørt gik Britt og jeg lidt rundt om huset for at finde et godt sted. Bagved huset, godt skjult fra vejen stod der to træer med 3 meters mellemrum. Under stor morskab fik vi nu trukket et reb fra det ene træ til det andet.

Rebet blev placeret højt, så det var nødvendigt at kravle op på en stige for at fastgøre det. Britt kravlede op og jeg stod under hende og holdt stigen.

Jeg havde frit udsyn til hendes dejlige røv og fisse, og kunne ikke lade være med at kommentere det. "Du ser sgu lækker ud fra den her vinkel" sagde jeg med et grin. Det resulterede i at Britt kom til at grine så meget, at hun begyndte at tisse.

Hendes varme tis ramte mig i ansigtet, mens hun kramagtigt holdt fast i stigen for ikke at falde ned. Det var helt nyt for mig, så jeg åbnede munden for at smage hendes tis, og måtte indrømme, at det smagte godt.

Hun kom nu kravlende ned, og så helt flov ud. "Det må du undskylde, jeg kunne ikke holde mig". Jeg slikkede mig om munden og sagde "Det gør ikke noget. Er det også en af de ting du vil prøve". Genert kiggede hun ned og svarede "Ja, meget gerne".

Jeg fik hende nu lagt ned på ryggen, hvorefter jeg skrævede ind over hende og begyndte at tisse. Hun lå med åben mund og lod mit varme tis plaske ud over hendes ansigt. Hun sank et par gange og så virkelig ud til at nyde det.

Hun rejste sig op, da jeg havde tisset færdig og klemte sin våde lille krop imod mig, løftede hovedet og kyssede mig. Mit tis dryppede fra hendes hår og ned over vores ansigter. Det var så første gang at jeg smagte mit eget tis.

Vi skyndte os ind i bad, og blev enige om at det, indtil videre skulle være vores lille hemmelighed, og at vi først senere ville fortælle hendes mor det. Nu ventede vi så bare på at Camilla skulle komme hjem igen. Vi var meget spændte på hvad hun havde købt.

Nu kom Camilla endelig hjem og vi løb nøgne ud for at hjælpe hende med at bære ind. Hun havde to spore poser med hjem, og vi var ved at gå til af nysgerrighed.

Da vi gik ind, fik jeg fornemmelsen af at der var nogen der kiggede på os, og jeg mener også at jeg fik et glimt af den gamle nabokone, men det glemte jeg hurtigt igen.

Vi tømte begge poser ud på køkkenbordet og så med begejstring hvad Camilla havde købt. Der var et par piske, manchetter til ankler og håndled, masker til at trække over hovedet, samt dildoer både til fisse og røv.

Det jeg blev mest fascineret af, var dog en DILDO, til at spænde omkring livet. Den var dobbelt, så man selv havde en dildo i fissen, mens man kunne kneppe. Den var spændende og jeg foreslog at vi testede den med det samme.

Camilla og Britt grinte lidt, men de var med på legen. Vi bestemte at Britt skulle have den på, og så skulle hun kneppe os begge to. Vi fik indstillet remmene så de kunne passe omkring hedes lille slanke krop, og fik så presset den ene dildo op i hendes fisse og fik spændt bælterne.

Jeg skyndte mig at hente min telefon og fik taget et par gode billeder af den smukke, lille pige, som nu stod der med en stor pik strittende ud fra sit underliv.

Camilla havde lagt sig på knæ på den ene stol, og nu stillede Britt sig bagved, spyttede på dildoen og pressede den så op i sin mors fisse. Jeg fotograferede på livet løs mens den frække tøs stod og kneppede sin mor.

"Jeg vil også prøve" sagde jeg og tog en stol hen ved siden af, og satte mig på samme måde som Camilla. Britt trak nu pikken ud af sin mor og stak den op i mig og begyndte at kneppe mig.

Camilla satte sig foran mig og kælede for mine bryster samtidig med at hendes tunge legede med min i min mund. Jeg var efterhånden så liderlig, at der ikke gik lang tid for min fisse, trak sig sammen i en stor orgasme.

Britt trak nu pikken ud af mig og stak den op i sin mor igen og inden længe kom Camilla også. Vi blev enige om at indkøbene var godkendt.

Da vi satte os for at slappe af, fik jeg igen den fornemmelse af at der var nogen der lurede, men jeg sagde ikke noget.

Jeg sagde nu højt, at jeg lige ville på toilettet, og gik ud af køkkenet, og smuttede så ud ad bagdøren og rundt om huset, hvor jeg så Agnete stå med fingrene begravet i sit skød.

Jeg stod stille og betragtede hende, mens hun gned sin fisse med øjnene på mor og datter inde i køkkenet. Hun var faktisk en flot gammel kvinde, og jeg stod og blev småliderlig igen, men samtidig lidt sur over at hun lurede på os.

Jeg listede hen til hende og greb hendes arme og pressede dem bagud. Hun gav et gisp fra sig og vendte forskrækket hovedet. Jeg trykkede et kys på hendes læber, for at hun ikke skulle skrige, og den gamle kone var åbenbart også tænd, for hun besvarede mit kys.

Jeg gjorde tegn til hende om at hun skulle være stille, og jeg kunne se, at hun var meget ydmyg og flov. Jeg begyndte at klæde hende af, og da jeg havde fået hendes kjole løfte op over hovedet, så jeg, at hun ikke havde noget inden under.

Hendes gamle slappe bryster hang helt ned til navlen og hendes fissehår glinsede af safter. Hun havde rigtigt hygget sig mens hun så havde set hvordan Britt kneppede os i køkkenet.

Jeg tog nu fat i hendes arme igen og trak hende med ind i køkkenet. "Se hvad jeg fandt udenfor" sagde jeg da jeg trådte ind med Agnete foran mig.

"Jeg er så ked af det" sagde Agnete til Camilla "men jeg er så ensom, og da jeg så jer nøgne ude i haven fik jeg sådan en lyst til at kigge på jer, men jeg turde ikke komme ind til jer"

"Ok" sagde Camilla "Men helt ustraffet skal det nu ikke passere" hvorefter hun tvang Agnete hen til spisebordet og fik hende til at bøje sig forover.

Jeg var vildt fascineret at de lange slappe bryster, som nu hang ned fra hendes krop, og jeg kunne ikke lade være med at gå hen og daske til dem, så de dinglede frem og tilbage.

Britt havde stadig pikken spændt omkring sig og nu sagde Camilla "Britt, knep den gamle kone, så hun kan finde ud af hvad der sker når man lurer".

Britt stillede sig, med et frækt smil bagved Agnete og stødte den store pik op i hendes våde gamle fisse. Agnete gav et skrig fra sig, da Britt tvang sig ind i hende, men Britt fortsatte med at støde pikken hårdt ud og ind i hende.

Jeg tog et par billeder mens jeg nød synes af de store bryster som svingede voldsomt frem og tilbage og af og til ramte Agnetes maveskind med et klask. Jeg kunne se, at Camilla stod og gned sig selv i fissen mens hun betragtede sin datter som kneppede hendes gamle nabo.

Det varede ikke lang tid, for Agnete stønnede kom, og Britt fik også, med hjælp fra pikken som hun havde oppe i sig en udløsning.

Vi fik nu placeret Agnete i en stol, hvor hun sad og hang, mens vi andre også satte os ned, for at finde ud af hvad vi nu gjorde.

Jeg vil love jer, at afsnit 4 bliver meget spændende og frækt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.