BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Er lige kommet hjem efter et fantastisk frækt døgn hjemme ved en bekendt, som jeg tidligere har leget lidt med.

Startede med at kysse og gramse lidt allerede i døren, da jeg ankom. Så gik vi ind i stuen og småsnakkede, og det blev hurtigt til flere intense kys og mere kælen. Jeg var selvfølgelig nødt til at hive hans pik frem. Han var allerede knaldhård. Suttede ham dybt og vådt, mens han sneg en hånd ind under mine sweatpants og legede lidt med min røv.

SEX I DAG?

Han sagde, at han ikke kunne holde til meget mere, hvis jeg fortsatte sådan. Jeg sagde bare, at jeg trængte til at mærke ham eksplodere i min mund. Det var for meget for ham, og der gik ikke lang tid, før han tog fat i min nakke og pressede mit hoved næsten helt ned over hans dunkende pik og sendte en god ladning ned i min hals.

Bagefter snakkede vi lidt videre og kom hurtigt ind på frække oplevelser og fantasier. Det ledte til, at han sms'ede til to gutter, som han åbenbart havde set før. Kort fortalt kom de forbi, smed bukserne med det samme og satte sig i sofaen ved siden af hinanden. Jeg satte mig på gulvet og begyndte at betjene deres stive pikke. Den ene af dem var godt over middel. Jeg fik også slikket dem lidt bagi. Da de var klar til at komme, sad jeg på knæ, og de rejste sig op og spillede deres pikke af og kom begge to ud over mit ansigt.

Samtidig havde min makker nydt synet og var blevet stiv igen, så han kom også over til os og gav mit ansigt en lille klat.

Det var så frækt at mærke den varme sperm løbe ned over mit ansigt, mens jeg sad helt nøgen og spillede min pik. Jeg endte selv med at komme ud i min egen hånd og førte den bagefter op til ansigtet og smørrede det hele godt rundt.

De to gæster smuttede hurtigt igen. Det var bare et lille event midt i det hele.

Det var nu sidst på eftermiddagen, så vi gik i gang med at forberede maden - begge nøgne og med masser af kys og kram ind i mellem. Det var vildt hyggeligt.

Efter maden fik jeg en ordentlig omgang pik. Jeg blev kneppet virkelig hårdt og presset hårdt ned i madrassen. Det endte med, at han bankede pikken dybt op i mig, da han gav mig endnu en lækker ladning.

Bagefter så vi en FILM. Eller vi prøvede, for vi fik ikke slutningen med. Jeg lå i sofaen med hovedet på hans lår, mens han nussede mig. Jeg nussede også, og det blev han så liderlig af, at vi slukkede og gik ind i soveværelset, hvor jeg startede med at sutte ham lidt. Han syntes, det så frækt ud, da jeg slikkede gæsterne i røven, og det ville han også gerne prøve.

Så jeg lagde mig mellem hans ben og skubbede dem helt op, så jeg rigtigt kunne komme til at bore min tung op i ham. Det tændte mig helt sindssygt.

Efter lidt sut og slik satte jeg mig oven på ham og red ham stille og roligt, mens vi kyssede lækre, intense, dybe kys. Det var så hedt!

Så begyndte han at bevæge underlivet og kneppe mig hurtigere og hurtigere. Lyden af vores hud, der klaskede mod hinanden, var så frækt, og han endte med at give mig hans fjerde ladning på lidt under 12 timer. Imponerende! sf

Vi sov begge tungt og godt, startede med at ligge i ske. Det var dejligt.

Om morgenen fornemmede jeg, at han kom ind i soveværelset (jeg havde ikke hørt, at han var stået op). Jeg mærkede et par fingre bagfra lege med min røv. Så lagde han sig i ske tæt op ad mig og pressede sin pik forsigtigt op i mig. Sådan lå vi og vuggede i noget tid, indtil han spurgte, om jeg ville med han ud i badet.

Derude pressede han mig med ansigtet op mod væggen og trængte op i mig. Hans vejrtrækning blev hurtigt heftigere, og pludselig trak han sig ud, vendte mig om og pressede mig ned på knæ, hvor han begyndte at kneppe min mund hårdt. Jeg kunne næsten ikke få vejret, og mens han kom blev han ved med at kneppe min mund, så både sperm og savl løb ned ad mig. Jeg prøvede at synke noget af det, men han var for voldsom. Det var så frækt.

Så satte han tempoet helt ned og lod bare sin pik glide ind og ud af min mund og meget langsomt tempo. Pludselig mærkede jeg varmen i min mund. Hans pis fyldte mig helt, så jeg spruttede det ud, mens han bare fortsatte med pikken i munden. Han smagte meget neutral. Jeg tror, han havde været oppe i noget tid og drukket masser af vand. Lusket :D

Da vi var færdige i badet, spiste vi lidt morgenmad. Han fik lyst til at sutte mig, inden jeg gik, og det fik han selvfølgelig lov til. Jeg havde edget så meget siden i går aftes, at jeg sendte en fed ladning ind i munden på ham efter kort tids sutten.

Han kom op til mit ansigt og spermkyssede mig intenst. Hvis ikke jeg lige havde fået udløsning, så var jeg blevet stiv lige med det samme. SHIT, det var frækt.

Desværre nåede vi ikke mere, men nu kan jeg vist også lidt igen sf

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.