Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var 16 år og gik en tur i udkanten af en skov, der lå tæt op at nogle træningsbaner som ofte blev brugt at kvinder der nogen gange havde meget lidt tøj på og jeg var jo en ung dreng der var nysgerrig så gik ofte ture dernede.
Det var sommerferie og forældrene og mine søskende var ude på en tur så havde en hel dag alene. Jeg gik rundt og fandt et lille buskads hvor jeg kunne stå og kigge, og jackpot, der var et par virkelig lækre tøser, omkring de 20-21 år, i meget lårkorte shorts og toppe der spillede tennis og synet af deres hoppende bryster kunne jeg næsten ikke holde. Jeg stod og kiggede i et par minutter indtil de stoppede for at gå over i et tilhørende skur og kunne ikke se derind.

Gik lidt væk derfra og kendte en lille lysning hvor jeg kunne tage pikken frem og spille lidt til tankerne om de bryster. Jeg havde intet tæppe eller noget med, men tænkte fuck det og lagde mig på græsset og tog bukserne samt underbukserne lidt af. Tog fat om min pik, lukkede øjnene og spillede langsomt min pik mens jeg tænkte på de bryster.
Hørte pludselig noget raslen i et buskads tæt på mig og kiggede forskrækket derover og så en ældre mand (omkring de 50-55 år) stå og kigge på mig med sin pik fremme og fuck det var en stor pik. Jeg forsøgte at få bukserne på hurtigt, men manden kom ud og sagde smilende "ej lad da vær med at pakke den lækre pik væk, den er da flot og stor for en knægt i din alder".
Han kom hen mod mig og hans pik hang stadig ude og jeg kunne ikke få øjnene fra den. Han satte sig nu på hug ved siden af mig og kørte sin hånd gennem mit hår og spurgte om han måtte se mere på min pik og måske røre den.

Jeg kiggede ned på hans pik med store øjne. "Det tager jeg som et ja" grinte ham og lod den anden hånd glide ned over min tshirt og ved til min stadig halvstive pik. Det gav et lille chok i mig da hans hånd tog fat om min pik. Jeg mærkede hvordan min pik blev mere stiv nu ved hans berøring. Jeg slappede mere af og lagde mig på græsset igen.
Mærkede hvordan han stille og roligt spillede min pik og med tommelfingeren nussede pikhovedet. Jeg begyndte at stønne lidt og endnu et chok og støn kom da jeg mærkede hvordan han tog min pik i munden og suttede den stille og roligt mens han kærtegnede min pik.
"åååh jeg er ved at komme" fik jeg stønnet og han stoppede inden jeg kom. Kiggede på ham og han kiggede på mig og spurgte om hans pik ikke skulle prøve at få samme tur?
Jeg kiggede på den og den var stadig hård og stor. "Tror du jeg kan få den i munden?" fik jeg sagt, hvilket kom bag på mig for havde aldrig tænkt på at sutte en pik.
Han grinte og sagde prøv og lagde sig ved siden af mig. Jeg kom på knæ og tog stille fat om hans pik, forsigtigt tog hovedet tættere på, kyssede pikhovedet. Kyssede ned af skaftet og til sidst tog liderligheden over og jeg tog pikken i munden. Den salte smag af præsperm mødte mig, men jeg nød det.
Jeg begyndte at køre den ud og ind af munden mans tungen kørte rundt om skaftet og pikhovedet.
Han lød til at nyde det med hans tunge støn. Min ene hånd tog fat om hans nosser og masserede dem. Jeg fokuserede på at sutte pikhovedet som en slikkepind og det kunne han slet ikke holde til da min massering af hans nosser, min anden hånd som var begyndt at gnide op og ned af hans store pik blandet med min slikkepindsslik af hans pikhoved endte med at han kom i et par store kraftige stråler af sperm som ramte mig direkte i hovedet.
Fuck knægt, du er fantastisk til at sutte pik, det kunne jeg godt bruge igen fik han sagt efter et stykke tid hvor han lige skulle sunde sig.
Han kiggede på min pik som stadig var stiv og dryppede af presæd. Han smilte og sagde kom over med den pik. Jeg kravlede op til ham på knæ hvorefter h

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.