Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tirsdag eftermiddag blev lidt af en oplevelse :-) jeg blev småliderlig og tænkte jeg ville se, om ikke der var en frisk fyr med stiv pik på chatten. Det er ikke ligefrem der jeg har haft mest held, men hvad pokker, kunne det blive til lidt lir, så var det også godt nok for mig den dag *s

Jeg mødte en fyr der ledte efter en lige-på aftale, han var aktiv og ville mødes i naturen. Han lød småfræk, så jeg begyndte at tale med ham. Der gik lidt hat og blå briller i den da vi skulle aftale tid og sted. Vi skulle mødes på en rasteplads på Fyn hvor han var fra. Hans bil var en rød polo der ville holde der. Når jeg kom til pladsen skulle jeg følge ham til et diskret sted, hvor han ville tage mig.

SEX I DAG?

Det lød lidt suspekt, men jeg tænkte hvorfor ikke. Det kunne jo være det ikke var en fuser alligevel. Lidt naivt måske.

Den røde polo var ingen steder at se. En grå citroen holdt der. Det er bare typisk ikke? Så jeg gik ud af bilen for at ryge en smøg, inden jeg vendte snuden hjem igen, øv...

Citroenen begyndte at opføre sig mærkeligt, imens jeg stod og røg på pladsen. Den kørte lidt frem, holdt stille. Så kørte den ud midt på pladsen næsten, og holdt stille. Næsten som om chaufføren ventede på et eller andet. Så jeg tænkte - det kunne da være... Hoppede ind i bilen, startede op og kørte langsomt ud bag bilen. Han kørte langsomt ud fra pladsen og jeg fulgte med. Hele vejen kørte han som om, at han ventede på jeg kom med. Så det var måske ikke helt ved siden af?

Vi endte ved et naturområde med hække omkring, buske, bålsted og bænkesæt under overdækning. Meget tilbagetrukket. Han parkerede, gik ud af bilen og gik om ved overdækningen ved bænkesættene. Jeg fulgte forsigtigt med, i god afstand og mit hjerte var ved at banke vej ud gennem brystkassen. Jeg tror ikke jeg har været så nervøs i mit liv. Han stod der og legede med sin pik, da jeg kom op til ham.

Vi hilste og han spurgte om jeg søgte nogle? Ja sagde jeg, jeg skulle møde en fyr og følge ham til et eller andet sted. Jeg fulgte efter dig og tænkte du måske var ham. Det ved man aldrig, sagde han, skulle du noget bestemt? Han fiskede lidt og siden han stod med pikken i hånden svarede jeg, at ham jeg skulle møde skulle give mig en gang pik... Han smilede og ville se min pik.

Bukserne kom ned, og jeg begyndte at gnubbe min pik. Han tog lidt på den og jeg følte på hans stive jern, der strittede lige ud i luften, lige til at sutte på, Han kom nærmere ogog jeg kunne mærke hans nosser og pik i min hånd, hårde og klar. Han tog på min røv og jeg ville bukke mig ned for, at få hans pik i munden, men han havde andre tanker.

Han trak mig over til bordet, vendte mig om og bøjede mig ind over det. Der stod jeg bøjet ind over bordet med røven mod hans stive pik. Jeg tog hænderne om og spredte mine balder så han kunne komme til. Han fandt hurtigt mit liderlige hul, pressede pikken langsomt op og da han var inde, tog han fat i mine hofter og trak mig helt ind til ham, så hans pik gled helt op.

Til at starte med kørte han ganske langsomt op i mig, trak sig lidt og stødte pikken op igen. Han begyndte at sætte tempoet op og imens jeg støttede mig op af bordet med den ene hånd og spillede pik med den anden, kneppede han mig med hårde stød, så jeg kunne mærke hans nosser ramme op mod mine balder, han tog fat og kneppede mig hårdere og hårdere, indtil jeg kom. Han trak sig ud, hev kondomet af og spillede den af så han kom ud over min røv.

Helt færdig og godt gennemkneppet, hvilede jeg mig lidt ind over bordet imens han trak sine bukser på. Han klappede mig en gang på røven, takkede for et godt knald. Du har en dejlig stram røv, var hans sidste ord til mig, imens han klemte min ene balde, og så gik han mod sin bil.

Jeg trak roligt mine bukser op igen, lidt øm efter den omgang og med en summen i hele kroppen gik jeg også til min bil, kørte hjem med sperm over min røv.

Det kan godt være jeg skal til at være lidt mere åben og ikke tænke, at de tager pis på mig inde på chatten. Jeg havde ikke troet der kom nogle den dag, hvis det var ham, havde han heller ikke været ærlig med hvilken bil jeg skulle se efter, - men der kom altså en *s og det blev en dejlig fræk oplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.