BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg hedder Lars, er 49 år, er single og har en datter på 16 år (Trine). Trine har en god jævnaldrende ven, der hedder Janus. Troede de var kærester, men det benægter de begge og nu om dage er det jo ikke unormalt, at ens bedste ven er af modsat køn.

Trine arbejder i sommerferien i en iskiosk på stranden i Løkken, hvor hun 5 dage om ugen arbejder fra kl. 10.00 - 18.00. Har et sommerhus i Løkken, så det er jo ikke noget problem. Hele sommeren bor vi der og mit arbejde ligger kun 20 min. kørsel derfra, så selvom hun arbejder, ser vi stadig en del til hinanden.

SEX I DAG?

De havde aftalt at Janus skulle komme og være hos os i industriferien, da hans forældre skulle på ferie. Janus ankom fredag til aften. Havde handlet ind til vi kunne grille, da der var kanon godt vejr. Vi fik en flaske vin til maden, dog ikke Trine da hun ikke bryder sig om alkohol. Vi fik også et par øl og kunne mærke på Janus, at han var ved at være beruset. Ca. kl. 23.00 var Trine så træt, at hun krøb til køjs. Jeg lavede et par rom og colaer og vi sad ude på terrassen og sludrede, det vil sige at Janus snakkede det meste af tiden.

Fik et par drinks mere og Janus var godt fuld. Spurgte ham om, at det godt nok var rigtigt, at de kun var gode venner, hvilket han bekræftede var helt sandt. Han fortalte at han endnu ikke havde haft en kæreste og var i tvivl om, om han var til piger eller drenge. Jeg beroligede ham med, at sådan har vi fleste tænkt på et tidspunkt og jeg skulle nok holde tæt.

Havde morgenkaffen klar kl. 08.30. Kaldte på de unge, som kom søvndrukne ud, kun iført t-shirt og underbukser. Janus sagde ikke mange ord, havde lidt ondt i hovedet. Trine smuttede på arbejde og vi fik ryddet op fra aftenen inden. Solen bagte og Janus ville have lidt sol på kroppen. Han skiftede til små badeshorts og smed sig på solvognen. Han så faktisk helt godt ud og havde en pæn lille bule i shortsene. Han faldt i søvn og jeg vækkede ham efter en halv time. Gav ham noget solcreme og sagde at han nok hellere måtte bruge det, hvis ikke han ville blive forbrændt. Han smurte sig ind og smed sig på maven. Det duer sgu ikke Janus, du er slet ikke smurt ordentlig ind bag på, nu skal jeg gøre det for dig.

Startede på skuldrene og bevægede mig nedad. Shortsene gjorde desværre. at jeg måtte smyge mig udenom hans faste dejlig røv, Bevægede mig nedad af benene og op igen på indersiden et par gange. Da det var klaret, bad jeg ham lige tage ved bordet inden han faldte i søvn igen. Han var ikke meget for at rejse sig og jeg forstod hvorfor, da han endelig gjorde det. Han havde fået ståpik, af at jeg smurte ham ind.

Jeg smilede til ham og han sagde med røde kinder, at han ikke kunne styre den, da jeg kørte ham på inderlårene. Jeg ville også have lidt sol på kroppen. Spurgte om det generede ham, at jeg smed alt tøjet, hvilket jeg altid gjorde når jeg var alene og sommerhuset lå så ingen havde frit udsyn hertil. Det gjorde det ikke sagde han. Jeg kom af kludene og bemærkede at han kiggede på min pik, da jeg smurte mig ind i solcreme. Jeg er er godt udstyre med 22 cm. i stiv tilstand. Smed mig på maven og spurgte om han gad smøre mig ind bag på.

Han forsøgte at efterligne mig og det var ikke uden virkning, min pik rørte også på sig, da han berørte mine inderlår. Han gik over og smed sig på sin solvogn og jeg rejste mig op og sagde med et smil, at så må jeg jo selv smøre ballerne, når du ikke tør røre dem. Han kiggede intenst på min halv stive pik. Ja jeg blev da også liderlig sagde jeg og gned min pik godt med solcreme. Hold kæft den er stor og flot røg det ud af munden på ham. Det er fordi jeg ikke bruger de stramme shorts sagde jeg til ham, mens jeg gik over og trak dem ned på ham. De hvide baller får også lidt creme sagde jeg og inden han nåede at sige, noget, var jeg igang med at massere dem. De fik en ekstra god gang. Jeg trak hans shorts helt af og sagde han skulle vende sig, hvilket han gjorde uden videre. Tog godt med creme på hænderne og begyndte at gnide på hans pik, som stod ret op af maven. Det varede ikke længe inden han begyndte at stønne og da jeg kunne mærke, at han var ved at komme satte jeg munden over hans pik. Hold da op en ladning der blev skudt af, fik næsten slugt det hele.Jeg nussede ham på brystevorterne som var godt stive og spurgte ham om det var godt. Det var det bedste han nogensinde havde prøvet, men han havde jo heller ikke været sammen med nogen før.

Da vi begge havde ligget og sundet os på hver sin solvogn i ca. en time og jeg begyndte at ligge og gnide på min pik, kunne jeg se at hans rørte på sig igen. Jeg spurgte om han havde lyst til at prøve røre den, så måtte han da gerne hjælpe mig. Han kom over og tog omkring med begge hænder. Han startede forsigtigt med at køre op og ned, men det blev bedre da han hørte at jeg nød det. Det var så liderligt, at se denne unge knægt spille på min store pik og det varede ikke længe inden jeg var ved at komme. Jeg rejste mig op og sagde han skulle sætte sig og åbne munden. Jeg sprøjtede med det samme min sperm ned i halsen på ham, da jeg så ham sidde der med åben mund. Det smager faktisk godt sagde han med et liderligt glimt i øjnene.

Lagde ham ned på ryggen og lod min tunge glide op og ned af skaftet på hans stive pik, legede med strengen på hans pikhoved inden jeg lukkede læberne om hans pikhoved. Jeg mundkneppede ham helt i bund og snart kom han i et brøl og denne gang fik jeg slugt hele ladningen, ikke en dråbe gik til spilde.

Janus hentede Trine da hun havde fri og de gik en tur ned i byen. Vi sludrede en halv times tid da de kom hjem og så gik de begge til ro. Næste morgen da Trine var taget afsted, snakkede vi om det der var sket dagen før. Jeg undskyldte og sagde, at jeg vist var gået lidt for vidt. Janus sagde at det havde været fantastisk, så det var bare helt ok. Jeg gik om bag ham og masserede blidt hans skuldre og spurgte om han havde nogle ideer til, hvad vi skulle lave idag. Han drejede hovedet og kiggede op på mig og sagde, det må du helt have lov at bestemme. Jeg bukkede mig ned og kysse ham på munden. Han rejste sig op og vores tunger legede liderligt med hinandens. Tog hans hånd og førte ham ud i badet, vi sæbede hinanden godt ind og da vi gik ud af badet havde vi begge den stiveste ståpik.

Jeg tog det store tæppe og smed det ud på græsplænen. Janus kom med solcreme. Det venter vi lidt med sagde jeg idag vil jeg smage dig rigtigt. Jeg lagde mig ovenpå ham og begyndte at kysse ham inderligt, mens vores pikke blev godt gnubbet mod hinanden. Jeg lod tungen lege med hans øreflipper og videre ned af halsen. Legede med hans brystvorter og bed blidt i dem, hvilket gjorde ham endnu mere liderlig, længere ned, op og ned af inderlårene. Hans nosser blet suttet og prespermen slikket af hans pikhoved. Bøjede hans ben op og lod tungen lege med hans dejlige drenge stjerne. Knægten var fuldstændig liderlig og ude af kontrol, da jeg kneppede ham ligeså stille med min tunge. Fik noget solcreme på fingeren og lod den forsigtigt glide op i ham. Var ikke i tvivl om at han nød det og lidt efter lidt to og tre fingre. Han var nu så liderlig og langt ude, at jeg kunne gøre hvad jeg ville. Var nødt til at stoppe, da jeg ikke ville have han skulle komme endnu. Jeg var selv så liderlig at jeg kun havde i tankerne at kneppe denne dejlige unge stramme røv........Jeg ville tage hans mødom!!!!!!!

Bliv ved bliv ved jeg kommer snart stønnede han. Vil du have min store pik spurgte jeg, mens jeg smurte den godt ind i creme med den ene hånd og gned hans pik med den anden. Ja prøv stønnede han. Jeg satte pikhovede mod hans stjerne og pressede forsigtigt og efter lidt tid smuttede det indenfor. Selvom jeg var meget forsigtig kunne jeg høre og se det gjorde ondt på ham, da hans pik blev slap. Jeg forholdt mig i ro kun med pikhovedet indenfor og gav ham tid til at vænne og udvide sig, mens jeg gned på hans pik og hviskede hvor lækker han var. Da jeg kunne se, høre og mærke at han var klar til mere, trak jeg mig ud og ind kun med pikhovedet nogle gange. Han var igen kanon liderlig og ville have mere. Jeg trak mig ud og smurte en god klat creme på pikken. Pressede stille og roligt mig helt i bund. Han gav sig lidt men denne gang forblev hans pik helt stiv. Jeg lod der igen gå et kort stykke tid, mens han vænnede sig til den. Da jeg fornemmede at han var klar, trak jeg mig stille og roligt så kun pikhovedet var indenfor. Tog begge hans ben op på mine skuldre og kørte den stille og roligt i bund nogle gange. Helt ubeskrivelig følelse at mærke den lille stramme og lækre røv totalt omklare min store pik. Da han begyndte at stønne højere og højere, desto hårdere jeg kneppede ham, kunne jeg ikke holde mig længere. Vi kom begge samtidig i et højt brøl.....------

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.