Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sad på knæ på Herrens seng. Jeg var nøgen, og jeg kiggede på Herren, der klædte sig af. Mit hjerte hamrede og det svimlede for mig. Jeg var meget nervøs og samtidig meget ophidset. Herrens pik dinglede foran mig og jeg kunne ikke få øjnene fra den. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg havde fantaseret om at smage og mærke en pik. Og nu skulle mine fantasier blive til virkelighed. jeg kunne ikke vente. Jeg spurgte Herren om jeg måtte tage hans pik i munden. Min stemme var næsten kun en hvisken, så nervøs og ophidset var jeg. En strøm af varme bredte sig i hele min krop og det sitrede i mig da jeg fik den varme bløde pik i munden. Den voksede sig hurtigt hård i min mund. Det er det frækkeste jeg nogensinde har oplevet. Jeg smagte på pikken, suttede på den, tog den så langt ind i munden somjeg overhovedet kunne. Det var bedre end jeg havde forestillet mig. Herren sukkede og sagde at jeg var dygtig til at sutte pik.

Samtidig smurte Herren min numse ind i olie. Med fingrene masserede og kildede han omkring mit hul. Han lod en finger glide ind i mig. Så to fingre. Jeg tror jeg rystede over hele kroppen. Jeg havde prikker for øjnene. Nu tog han sin pik ud af min mund og trak et kondom på den. Han kommanderede mig omkring så jeg lå på alle fire med numsen mod ham. Langsomt pressede han sin pik mod mig og da pikhovedet gled ind i mig gav det et spjæt i mig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. herren sagde at jeg bare skulle slappe af. Jeg trak vejret dybtog lukkede øjnene. Langsomt pressede han sig helt ind i mig mens han holdt fast om mine hofter. Han kneppede mig langsomt. Trak pikke næsten helt ud og pressede den helt i bund i lange dybe bevægelser. Jeg slappede mere af nu. tog bare imod. Jeg lukkede øjnene og nød den helt vanvittigt frække og grænseoverskridende oplevelse. Jeg havde den salte smag af pik i munden og jeg fik pik for første gang. Det var næsten ikke til at tro.

Nu bad Herren mig om at lægge mig på ryggen. Han spredte mine ben og skubbede dem op ad så min numse lå blottet. Han pressede sig op i mig igen og kneppede mig nu i missionærstilling. Han var ikke helt så blid mere. Han stødte hårdt til helt i bund. Jeg udstødte lyde og små gisp. Jeg forsøgte at lade være men det kunne jeg ikke. Hver gang han gled i bund i mig jog et lyn af mild og sød smerte gennem hele min krop. Herren stønnede. Og jeg tog gispende imod ham. Belysningen var dæmpet men jeg kunne skimte hans ansigt. Jeg var for flov til at kigge ham i øjnene.

Jeg lagde hovedet til siden og lukkede øjnene og ønskede bare det skulle blive ved. Jeg ved ikke hvor længe det varede. Han kneppede mig hårdere og hurtigere. Jeg var sunket ind i en tilstand af total underkastelse. Jeg tror, at han lige på det tidspunkt kunne have gjort hvad som helst ved mig. Jeg ville bare have pik. Jeg forestillede mig at jeg samtidig havde en pik i munden. Da han kom rystede hele hans krop. det først jeg tænkte var at jeg ville ønske det ikke stoppede. Jeg ville ønske at en anden pik tog over og kneppede mig mere.

Herren faldt om ved siden af mig i sengen. Jeg kom langsomt til mig selv. det var som at vågne fra en drøm. Det snurrede og dunkede i min numse. Og nu kom flovheden. Jeg fik ret hurtigt tøjet på. Herren sagde at det havde været vidunderligt. Jeg mumlede et eller andet om at det synes jeg også. På vej hjem var jeg både konfus, flov, følte skam, Havde ondt i numsen samtidig med at smerten var sød og fræk. Hjemme onanerede jeg mens jeg forestillede mig at jeg både fik pik i numsen og i munden samtidig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.