BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde i lang tid ledt efter en fræk oplevelse med en anden mand der som jeg tænder på nylonstrømper, det var egentligt ikke sex imellem to mænd der tænder mig, men mere det at mænd er frække sammen med en fælles fetich.

jeg havde skrevet med en fyr som hed Stig og som gik klædt som dame når lysten var der, og boede alene, han ville have selskab den følgende fredag. Det blev fredag og aftalen var at han skulle være klædt i kjole og strømper, og han ville se mig tage nylonstrømperne på.aftalen var at vi ikke skulle have sex, men kun røre og så se hvad der ville ske. Det passede mig fint da jeg aldrig havde prøvet dette før.

jeg kom frem til Stigs hus som lå lidt for sig selv ude på landet, igennem dørens vindue så jeg en flot mand på ca 35 år, jeg selv var 44 år. Han åbnede døren med et smil og gav mig et kram, han duftede af en god dame parfume og jeg var allerede tændt. Vi gik ind i stuen og han bød på et glas vin som jeg drak ret hurtigt da jeg var temmelig nervøs, jeg kiggede meget på hans ben der var klædt i hudfarvede strømper og en kort kjole. kom sagde Stig, jeg satte mig i sofaen ved siden af ham, og lagde min hånd på hans lår, og lod hånden køre op og nedad hans strømpeben, mums tænkte jeg. Nå sagde han, skal jeg se lidt af dig? " ja da jeg kan lige så godt tage tøjet af" sagde jeg, T shirt, sokker og bukser røg af og jeg stod i mine nylon shorts,  Stig lagde hånden på min pik og gav den et klem, jeg lod ham gøre det og kunne mærke at den voksede, Stig tog fat i mine shorts og trak dem af mig, min pik var halv fed nu, og jeg rakte ud efter de nylonstrømper jeg havde med, jeg satte mig ned og fik dem trukket på" Uhm sagde Stig, lækker med sorte strømper" Stig gik bag mig og gav min røv et klem og aede dem, han stønnede nu, og gik ned på knæ foran mig og begyndte at kæle for min pik som hurtig var stor og stiv, han masserede den igennem nylonen, og det var en lækker fornemmelse. Min hænder havde fat i hans paryk og jeg var hamrende liderlig nu, " rejs dig op" sagde jeg og trak hans sommerkjole over hovedet på Stig, som havde en pæn blonde bh på, hans hud var blød og han duftede godt, jeg ragede på han pik som var af en pæn størrelse som stod flot og rank bag stoffet i hans strømpebukser, jeg gik på knæ, og kiggede på den." Tag den ud og spil den sagde Stig" jeg gjorde som han sagde og begyndte at lege med hans forhud, jeg spyttede på den og den gled nu bedre i hånden på mig, Stig stønnede nu højt, og jeg havde læberne 2 cm fra han pikhovede, " sut mig gerne hvis du vil sagde Stig, og jeg var ikke sen til at tage en pik i munden for første gang, det var en fed fornemmelse at kunne smage den og høre han nød det, min hånd fik også fat i hans nosser som jeg hev i og kort tid efter sagde stig " jeg kommer" jeg spillede nu hans pik og han kom ud over min ben. "Læg dig på sofaen sagde stig" jeg kom ned på ryggen og Stig trak et hul i mine strømpebukser og tog min pik i munden, aldrig har jeg fået et så vådt blowjob, og Stig kørte sine hænder op af mine ben, det var mere end jeg kunne klare og jeg skød min sperm af i Stigs mund og han slikkede den helt rent. Bagefter var vi stille og for at bryde stilheden lagde jeg en hånd på Stigs ben og kyssede hans brystvorte igennem bh. tak sagde han og vi tog endnu et glas vin. Det var frækt og vi aftalte at mødes igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.