Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mig (16.år) og min kammerat som var 2 til 3 år ældre en mig. Vi legede lidt med hinanden sexuelt, vi prøvede at sutte hinanden og bollede hinanden. Så jeg havde prøvet det før. Når med det er ikke det historien handler om.

En dag hvor jeg var sammen med min kammerat, sagde han til mig at han lige skulle omkrin en kammerat og spurte om jeg ville med, hvad jeg svarede ja til, vi tg hen til hans kammerat, og ringede på døren som blev åbnet af en mand på 55 år. han sagde vi skulle komme ind (lidt brysk), da vi var kommet ind sagde han at jeg skulle sætte mig i sofaen mens han snakkede med min kammerat.

SEX I DAG?

Min kammerat og hans ven gik ind i soveværelset og lukkede døren. Efter en 20 minutters tid kom min kammerat ud fra soveværelset helt nøgen og sagde at jeg skulle skynde mig at smide mit tøj og følge med ham ind i soveværelset, vilken jeg sagde nej til. Min kammerat trylede mig om, om jeg ikke nok ville for ellers ville det gå ud over ham, efter at havde hørt på ham et lille stykke tid, gik jeg modvilligt med til det, jeg begyndte at tage mit tøj af, min kammerat hjalp mig. Da jeg kun havde min underbukser på to min ven fat i min arm og træk mig ind i soveværelset, da vi kom derind lå hans ven på sengen helt nøgen, hans store tykke pik stod lige ud i luften, han sagde meget bestemt til mig at jeg skulle komme hen til ham i sengen og ligge mig ved siden af ham, jeg tøvede, han hævede stemmen og sagde "KOM SÅ" hvilken jeg så gjærde tøvende. Da jeg havde lagt med ned ved siden af ham, bad han min kammerat om at skrubbe ind i stuen og lukke døren efter sig, da døren var blevet lukket begyndte han at tage mig i skridtet og massere min pik, vilken blev stiv meget hurtig. han flådede hurtig min trusser af hvor han tog lidt hårdt fat om min pik, trak min forhud helt tilbage så det gjorde ondt, hvor efter han trak det helt frem så det gjorde mega ondt, så jeg var nød til at løfte min røv lidt fra madressen, da jeg løftede min røv var han hurtig til at flytte sin anden hånd i under mine baller, han trak min forhud tilbage igen vilken gjorde at jeg lå oven på hans hånd. han stak en finger op mellem min revne fandt mit hul og prøvede at stikke sin finger op i mig, Jeg løftede min røv lidt op for at slippe for at få hans finger op, vilken gjorde at at han trak min forhud længer tilbage, så jeg var nød til at presse min røv ned til hans hånd igen så han kunne arbejde videre med at få sin finger op, der gik ikke lang tid før den var ide i mig. han lå et stykke tid og kørte min forhud frem og tilbage, så jeg enlig selv lå og kneppede han finger.

Efter en stykke tid trak han min forhud tilbage, bøjede sid ned og tog min pik i munden men han stadig havde en finger oppe i min røv, han sutte vel en 5 minutters tid. hvor han så bad mig lægge mig på haven med samlet ben. Han satte overskrevs over på mine ben og bad mig om at sprede mine baller. Han begyndte at gøre sin pik og min røv god våd med sit spydt. Han sagde at jeg skulle blive med at holde min baller spredt, han lagde sig ned oven på mig, prøvede at trænge ind i mig vilken gjorde mega ondt, jeg slap min balle så han ikke kunne trænge ind i mig og prøvede at komme fri fra ham, hvikke gjorde ham mega vred og hidsig. Han pressede mig ned i sengen så jeg ikke kunne røre mig og sagde at jeg bare skulle gøre som han sagde ellers vil det blive værst for mig selv og at jeg skulle sprede mine baller nu og blive ved med at sprede dem ind til han sagde at jeg skulle slippe.

Jeg spedte ballerne igen og han lagde sig ned over mig igen og denne gang trængte han ind i mig. Det gjorde mega ondt, men jeg turde ikke slippe mine balle igen før han sagde at jeg måtte. Han trængte helt op i mig og da han var helt inde sagde han at jeg skulle slippe mine baller. Da jeg havde gjordt det begyndte han at bevæge sig ud og ind i mig, det gjorde bare ond så jeg lå og vred mig mens han bollede mig og holdt mig godt fast så jeg ikke kunnne slippe fri. Det gjorde så ond at jeg begyndte at græde. Han kneppe mig vel en 5 minutters tid før han kom, men det føltes som en evighed. da han kom trak han sig ud af mig og trillede om på siden ved siden af mig. Da vi havde lagt et stykke tid og jeg var kommet til mig selv og hold om med at græde, sagde han at jeg skulle komme igen i morgen helt alene og vis jeg ikk gjorde det ville det blive værst for mig selv, han fik mig til at love at jeg nok skulle komme, da jeg havde lovet det kalde han på min kammerat som kom ind i soveværelset igen, hvor han fik besked på at han skulle hente mit tøj inde i stuen til mig. min kammerat kom ind i med mit tøj og vi fik at vide at vi skulle ta vores tøj på. Jeg skulle tage min kammerats vens trusser på og så kunne jeg få mine egne i morgen. så han var sikke på at jeg ville komme. Da vi havde fået vore tøj på skulle vi gå. Da vi gik kunne jeg ikke går ordenligt, gik og humpede lidt. havde mega ond i røven og min pik. min kammerat fik mig til at love at jeg ikke vil sige noget til nogen, hvad jeg selfølgelig lovede ham. vi gik hjem til ham, hvor jeg skulle sove om natten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.