Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han var 20 år, rigtig sød og maskulin. Han var 188/88/19 og trimmet/muskuløs med sixpack. Endvidere var han trimmet 1 mm på hovedet og havde trimmet fuldskæg samt pæne blå øjne, smilerynker ved øjnene og mundvigerne og lidt på kinderne. Han kom hjem til mig i humle joggingbukser og hættetrøje og bar en kasket. Noget tydede på, at han ikke havde underbukser på, for pikbulen var tydelig i hans bukser. Jeg havde dækket op inde i stuen med et krus til ham og til mig. Men inden da, gik han ud på badeværelset og tog bukser, hættetrøje og sko af og kom ind i stuen til mig i ført kun strømper og en hvid tanktop. Man kunne se hans smukke brede skuldre tydeligt. Hans numse var velskabt, rund og trænet.
Han gik over til sofabordet og satte sig ned på hug støttende på venstre ben og sådan jeg kunne kigge. Han havde meget behårede ben og fine nosser med hår på den side der vendte mod hullet.

Han slappede af og nød sin kaffe. Vi snakkede hyggeligt og fortroligt sammen. Jeg satte mig på fodskamlen ved siden af ham og han rejste sig for derefter at sætte sig på hug helt tæt på mig og tog om mig, og vi begyndte at nusse og kæle samt kysse lidt og snakkede igen fortroligt. Jeg fortalte ham sjove vittigheder og han åbnede munden helt og grinede meget, man kunne se hans drøbel der hoppede op og ned.

Jeg blev tændt af det og han masserede min bule, mens vi kyssede og kælede intimt, det var så dejligt. Han tog mine underbukser ned om knæene og kælede lidt for min pik og begyndte at spille den lidt ind til den dunkede og jeg var lige ved at komme, men så stoppede han og vi kyssede igen og så spillede han den igen, ind til jeg kom.

Jeg fik fat i hans pik og slikkede den og han sukkede tungt, det var jo dejligt og så spillede jeg den, til han stønnede og kom i ansigtet på mig. Han skiftede fra venstre til højre ben, og vi nussede og kælede igen samt kyssede, det var hyggeligt.
Om aften gik vi i seng og lå og kærtegnede hinanden indtil vi faldt i søvn. Næste morgen duftede der af bacon og kaffe, jeg gik ud i køkkenet, hvor han stod helt nøgen og tilberedte morgenmad. Hans krop var meget smuk, man kunne se hans sixpack og et lille pikslips fra navlen til ned over pikken. Han havde dækket op ved sofabordet og satte maden der og for derefter at sætte sig ned på hug med fronten mod mig støttende på venstre ben og der sad han længe, mens vi spiste og snakkede sammen.

Simpelthen sådan en dejlig morgen og aften før var skøn i hans selskab, utrolig sød og sympatisk ung mand og så syntes han at jeg var dejlig, selvom jeg var buttede. Vi var forelsket i hinanden, det var tydeligt og vi aftalte at ses igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.