Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en sen, sommer eftermiddag, da jeg kom ind i den lille autohandel, og kikkede på de nye biler, der stod i udstillingen. Da jeg kom over til hjørnet hvor kunderne kunne side og vente på betjening, så jeg mekanikeren. Han forventede sikkert ikke flere kunder denne dag. Jeg kunne ikke lade være med at kikke. Jeg måtte simpelthen suge indtrykket til mig. Få det helt ind, så det aldrig blev glemt igen. Jeg havde ikke været her før, og havde heller ikke set mekanikeren før, men han så virkelig sød ud som han nærmest lå i en af stolene. Det var meget varmt, og han var også varm. Hans nussede arbejdsbukser var smøget meget op og man kunne se hans brune behårede underben, der svagt glinsede i sollyset. Hans hvide sokker var fugtige kunne man se, og de var nussede i kanterne. Han havde sparket sikkerhedsskoene af, og det så ud til at han vidst havde en pæn fod der inde under sokkernes skjulende stof. Jeg følte mig helt forlegen over at glo så direkte, og intens på manden, men jeg kunne ikke stoppe det. Mekanikerens ben var temmelig spredte, og til venstre for hans buksers lynlås, kunne man tydeligt ane en semierigeret pik, der lå hen over låret. Den var ikke stiv og heller ikke slap, og man kunne altså tydeligt se den var der. Mekanikerens underbukser var et par cm. over arbejdsbuksernes linning. Man så noget af den blottede mave, fordi T-shirten var trukket lidt op af hans venstre hånd der hvilede lige over maven. T-shirten var også fugtig, og man kunne tydeligt se de våde sved skjolder ved brystet og ved armhulerne. Mekanikerens højre arm lå hen over hans hoved, der således hvilede på underarmen. Han så ud til at være 30+. Jeg lænede mig op af den nærmeste bil i udstillingen, og lod mit blik hvile på manden. Han var meget smuk og indbydende, som han lå der i stolen, og blundede lidt. Der gik nogen tid, jeg ved ikke hvor længe, for jeg nød synet. Han missede med øjnene og kikkede på mig.

Undskyld ! sagde han.

SEX I DAG?

Du så ud som om du trængte til en lur, sagde jeg.

Der var sommerferie så han bestyrede både handlen og værkstedet, lige for tiden. Men der var nu heller ikke så mange kunder når det var så varmt. Jeg skulle have min egen bil til et service eftersyn, så det ville nok ikke være noget problem at finde plads til den i kalenderen. Smilende med glad stemme rejste han sig op og gik over mod skranken for at se i kalenderen. Jeg gik lige bag ham, og kunne ikke holde mine øjne for mig selv. Som han gik der på strømpefødder med stram numse i bukserne, der hang lidt længere nede end hans underbukser, og med uglet morgenhår, så han vildt sexet ud. I det hele taget var dette første møde med mekanikeren meget overraskende for mig. Jeg havde egentligt aldrig på den måde tænkt mig selv som fuldblods bøsse, men jeg blev sku lidt små forelsket i fyren, og det var mig lidt overrumplende. Jeg havde dog rundet 50 og det var virkeligt meget længe siden, at denne forelskelses følelse sidst var vågnet. Hvis jeg kom med bilen i overmorgen, så havde han en låne bil til mig. Sådan blev det.

Jeg kom med bilen aftenen før lige inden fyraften. Der var ingen synlige folk i nærheden så jeg tillod mig at låne toilettet. Da jeg kom der ud, stod mekaniker Jan og urinerede. Han stod med siden til den dør jeg kom ind ad, så jeg kunne på ingen måde undgå at se hans pik, og den tykke stråle af varm tis han plaskede ud. Hej ! hilste vi samtidig. Det var da utroligt, nu begyndte blodet igen at boble i mig. Jeg tog opstilling ved siden af og lod tissetøjet komme til syne, for også jeg skulle af med noget vand. Jan vaskede finger og gik ud i værkstedet, der var kommet en anden kunde som han skulle tage sig af, kunne man høre.

Da jeg kom ud i værkstedet gik den anden kunde, og jeg ville vise mekanikeren et problem med det ene bagdørs hængsel. Måske han også kunne få tid til at se på det. Mens vi talte, satte jeg mig på hug for at binde et snørebånd på mine sko. Mekaniker Jan trådte samtidig et lille skridt frem mod mig, og jeg måtte konstatere at mit hoved nu var i højde med lynlåsen i hans bukser. Jeg kom vidst til at kikke lige frem for mig, lidt for længe, og fik overbalance, og var ved at vælte bag over. Jan fangede mig inden det skete, og trak mig for voldsomt den anden retning. Det bevirkede at jeg nu væltede ind mod ham, Jeg tog fra med hånden, der nu landede direkte på hans pik der tydeligt kunne mærkes gennem bukserne. Jeg rejste mig, og lod min hånd lisom tilfældigt befamle og glide langs hans pik. Vi talte videre om hvad der skulle laves ved bilen. Mens vi talte, så vi direkte ind i hinandens øjne. Jeg tror vi begge kunne li det, Jeg svømmede rundt i drømmeland for en stund, og han kunne jo ellers bare ringe hvis der var noget særligt ved bilen.

Hele den næste dag var underlig. Jeg sejlede igennem dagen, på en let og lyserød sky. Ingen modgang kunne knuse mig, sure miner så jeg ikke, men hold op hvor synes dagen dog meget lang. Jeg kunne slet ikke vendte til jeg skulle op på værkstedet igen. Tanken om at jeg igen skulle møde mekaniker Jan, se ham, og tale med ham opstemte mit sind med bobler, af nervøsitet, og spending. Jeg havde meget svært ved at være inde i min krop, og jeg fik jævnligt små hedeture. Jeg var på en og samme tid, bange for hvad der kunne ske, og samtidig blussede et håb om noget unikt og smukt.

Da jeg kom for at hente min bil sidst på dagen, opdagede jeg mekaniker Jan, sovende godt tilbagelænet i kontorstolen, og med benene oppe på en taburet. Tanken om at han vidst var meget træt for tiden dukkede op. Men selvfølgelig havde han også bestyret hele forretningen, med salg, prøvekørsel, reservedele, og reparationer siden kl. 7.30 og nu var klokken 17.00 så han var vel lovligt undskyldt. Jeg stod og nød synet af den sovende mand.

Jeg trak kunde stolen over til taburetten, og berørte forsigtigt hans fødder. Han vågnede ikke, så jeg fortsatte med at give ham en fodmassage. Jeg kunne værke at hans sokker var fugtige, og fortsatte med at massere hans varme fødder. Jeg trak den ene strømpe af, og masserede hver enkelt tå også ned imellem dem. Selv om at mekanikeren stadig sov, var det tydeligt at han nød det. Han kom med små stønde lyde, og man kunne efterhånden meget tydeligt se han pik i buksen. Jeg fortsatte med den anden fod, og tog også den strømpe af. Hans fødder var pæne og rimeligt velplejede, ikke meget hård hud, og neglene var pænt passede. Jeg begyndte at sutte på hans ene storetå, mens jeg masserede foden. Jeg slikkede ham mellem tærene, og slugte hans storetå igen, og lod min tunge lege med den. I søvne tog han sig voldsomt i skridtet. Jeg hjalp ham lidt og lynede lynlåsen ned, så hans pik kunne komme ud i luften. Han begyndte langsomt at onanere, mens jeg slikkede hans tær. Forsigtigt kildede jeg ham under tærene, og flyttede kunde stolen om på den anden side af skrivebordet, og satte mig. Jeg kikkede på mekanikeren der sovende spillede pik. Plusli vågnede han, og så at jeg sad i stolen over for ham. Lidt overrasket, og befippet sagde han hej ! og rejste sig op. Hans stive pik stod i en flot bue ud ad arbejdsbuksernes åbning. Hej ! sagde jeg. Det er en flot pik du har der. Lige til at sluge. Han kikkede ned på den, hvorefter han resolut gik over til mig, med ordene "Vil du smage ?" Det ville jeg meget gerne, og han smagte godt. Jeg kikkede op på ham, og sagde. Du trænger til et bad kammerat. Hans svar var ja ! Vil du med ? Han trak sin pik ind i bukserne igen, og gik på bare tær, ud i værkstedet og forretningen for at låse af, for i dag.

Ja - jeg ville gerne med i bad, og jeg kunne nok også trænge til det. Jeg gik ud i omklædningen for at åbne for bruseren og gøre klar til at bade. Da jeg stod under bruseren og regulerede vandtemperaturen mærkede jeg plusli to hænder på mine hofter. Lidt efter mærkede jeg en stiv pik der ville op i mig. Mekanikeren var meget liderlig. Og hans stive pik var virkelig dejlig, at mærke inde i mit sultne hul. Det varede bare alt for kort tid før han kom i en gevaldig udløsning. Han havde været meget trængende, og det var for længe siden sidst han havde haft sex med andre end sig selv. Vi vaskede os under bruseren mens vi snakkede. Da jeg begyndte at vaske ham på ryggen, kom også en stor lyst til at bolle hans dejlige røv. Min stive pik, gled ind, uden besvær. Mekanikeren var i den grad meget modtagelig. Jeg trak hans pik bag ud mellem hans ben, så han bukkede sig ned. Jeg havde nu fri adgang til smørhullet, og jeg nærmest åd ham. Jeg slikkede og suttede hans åbne hul, mens bruserens varme vand plaskede ned over os. Så bollede jeg ham hårdt og maskulint. Han kom igen, og i vilde udbrud, for til sidst at modtage hele min ladning langt oppe i hans endetarm. Jeg fortsatte med at bolle ham lidt endnu. Da jeg trak mig ud, sprøjtede han min sperm ud af røven. Jeg lænede mig op ad vægen, nærmest helt færdig, og han kom over til mig og begyndte at kysse, og kælent kærtegne mig. Han var ikke kun køn at se på synes jeg, men han var også en utroligt sød mand. Han begyndte at tisse, og jeg tog han pik i hånden for at styre strålen. Han tissede på mig og min pik. Jeg begyndte også at tisse, hvorefter han satte sig på hug, så jeg kunne tisse ham i hovedet. Han begyndte at sutte på min pik. Det var en helt utrolig dejlig oplevelse, at være i bad sammen med mekaniker Jan, og det føltes afgjort som noget langet mere kostbart end bare sex.

Sådan et møde kunne ikke stå alene, og det skete derfor at vi mødtes igen. Inviterede hinanden på middag, og nød hinandens selskab på mange plan. Det endte altid med at vi havde varm og hed sex. Den lille by opdagede os, men det gjorde ikke noget for vi var, forelskede i hinanden. Javel jeg er 15 år ældre end ham, men det gør ikke noget. Vi er stærke, for vi elsker. Det er ti år siden, at jeg gik ind i den lille autohandel for første gang. Jeg har aldrig været så glad for at min bil skulle på værksted, som jeg blev det den gang. så Jan skal have blomster i dag når han kommer hjem. Den står på romantisk middag for to, og en lang erotisk nat.

KYS

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.