Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg kommer ind, tager du imod mig næsten nøgen, kun med et håndklæde rundt om dig. Jeg kan se en lille bule, men prøver på ikke at fokusere for meget på

den. Du har lovet at massere hele min krop grundigt med olie. Men vi har ikke aftalt decideret sex.

SEX I DAG?

Du giver mig et varmt knus og viser mig vej ind i soveværelset.

"Tag bare tøjet af, så kommer jeg om et øjeblik." Du peger ned mod fodenden: "læg dig med hovedet hernede, så jeg lettere kan komme til dine skuldre."

Du forsvinder ud på toilettet. Jeg klæder mig af og bliver lidt pinligt berørt over, at min pik er halvstiv. Jeg skynder mig at kravle op på den store seng og lægger mig godt til rette på maven, så du måske ikke opdager det lige med det samme, selvom du jo nok godt ved, at den kan vokse lidt under intim berøring.

Lyset er dæmpet. Noget stille, afslappende musik kører i baggrunden. Der er en god varme i soveværelset. Det føles rart. Jeg ligger næsten allerede og sumper, da du kommer ind, men din afslappede stemme får mig lidt op til overfladen igen.

"Du skal bare slappe af. Og du skal endelig sige stop, hvis det bliver for meget."

Dine stærke hænder begynder ved min læg og mine baglår. Der masser af olie, så de glider dejligt og uhindret op og ned. Efter lidt tid bevæger dine hænder sig langsomt op over mine balder. Du arbejder dig hurtigt op til min læn og den nederste del af ryggen.

Jeg slapper virkelig af. Ligger med lukkede øjne og nyder musikken og dine stærke hænders blide berøring. Du bearbejder min ryg godt, finder nogle ømme og spændte punkter. Og hele vejen ned igen.

Sådan bevæger hænderne sig sikre op og ned nogle gange.

Så stiller du dig oppe for enden ved mit hoved og bruger ekstra god tid på min overkrop. Bevæger dig op til nakken og ned over skulderen og ud på overarmene. Forsigtigt tager din ene hånd fat i mit hoved og drejer det en lille smule. Jeg tror først, at det er en del af massagen, men jeg mærker pludselig din pik ud for mine læber.

Du presser ikke på, men flytter dig heller ikke. Jeg holder mine øjne lukkede og åbner munden. Jeg byder dig velkommen. Jeg er helt afslappet, da du lader din pik glide ind i min mund. Og ud igen. Og ind igen.

Dine blide bevægelser samtidig med massagen får det hele til at virke som én og samme behandling. Mens du knepper min mund helt stille og roligt, glider dine hænder ned over min ryg, hen over min læn med blide tryk. De finder længere ned og masserer mine balder mere intenst. Dine fingre glider skiftevise over balderne og mellem balderne. Fingre med olie ned i revnen.

Den ene hånd begynder mere direkte at massere hullet uden på. Det føles dejligt, og jeg kan mærke, at det har en virkning på min pik, der ligger ned mellem mine ben.

Jeg nyder din hårde pik i min mund og dine rolige, olierede fingre på og mellem mine balder. Du læner dig mere ind over mig. Den ene hånd finder ned og tager fat i min pik og kører lidt frem og tilbage på den. En finger masserer mit hul. Den presser på. Glider blidt op i mig. Jeg stønner vist lidt, men du er meget forsigtig. Afventer, om jeg siger fra, som vi har aftalt, at jeg kan gøre til hver en tid.

Jeg siger ikke fra. Jeg nyder hver eneste berøring. Og din pik. Du smager dejlig. Du føles dejlig.

Din finger leger lidt i åbningen.

"Er du okay?" hvisker du roligt.

Jeg kan ikke svare med din pik i munden, men jeg får sagt "mmhhh", så du ikke er i tvivl om, at alt er okay.

Så glider din finger længere op i mig. Helt op i mig. Du masserer blid prostata. Der er ingen modstand på grund af olien. Du forsøger dig med en finger mere. Alt er okay.

Den ene hånd "masserer" stadigvæk min pik. Den anden har et par fingre oppe i mig, og din hårde pik glider roligt ind og ud af min mund. Mine øjne er stadigvæk lukkede, og jeg er voldtomt tændt.

"Bare bliv liggende," siger du og trækker dig lidt væk fra mig.

Jeg fornemmer, at du flytter dig. Du kravler op i sengen til mig. Sætter dig over skrævs på mine ben.

Dine hænder begynder igen at lege med mig forneden. Du hælder mere olie på, og masserer mine balder. Bevæger igen hænderne op over min læn, op over min ryg og mine skuldre. Du lægger hele din overkrop ned over min. Jeg mærker tyngden af din vægt på mig. Det er intenst. Det tænder mig. Du er stadigvæk så blid i din berøring og dine bevægelser.

Du hvisker mig i øret, at jeg er dejlig. Roligt spørger du mig igen, om jeg er okay.

"Meget," får jeg hvisket tilbage.

Du bliver liggende med hele din overkrops vægt på min.

Først mærker jeg din hånd nede mellem mine ben. Så mærker jeg din hårde pik presse sig forsigtigt mod mit hul. Du glider ubesværet ind. Først en smule. Så glider du helt i bund i et roligt, langt stød.

Sådan ligger du på mig. Glider helt ind og næsten helt ud. En dejlig, rolig rytme, der fylder mig med en liderlighed, jeg ikke har oplevet i langt tid. Jeg er helt fyldt op af velvære. Og af dig.

Mine hænder, som ligger ned langs siden, finder nærmest automatisk om bagved og tager fat i mine balder og spreder dem, alt det jeg kan. De giver dig lige en smule mere, du kan trænge op i mig.

Dine stærke arme har fat rundt om min hals og overkrop, mens du rytmisk knepper min røv helt i bund ved hvert stød. Vi stønner begge mere og mere.

Jeg får den første orgasme. Du rammer helt rigtigt i den stilling, og jeg stivner et øjeblik i kroppen. Så ryster den. Men du bliver ved. Følelsen er meget sensitiv. Jeg kunne godt bruge en pause, for jeg kan slet ikke holde op med at ryste. Men samtidig nyder jeg også at mærke dig. Det tænder mig, at du bevarer dine blide bevægelser, og dog så dybt, du kommer op i mig.

Pludselig presser du underlivet helt ned mod mig, så din pik rammer så dybt, det lader sig gøre. Jeg mærker, du stivner i kroppen. Du udstøder et dybt støn, og mens vi ligger helt stille, kan jeg mærke de små impulser i din pik. De er ikke kraftige, men jeg ved, at din orgasme ruller ind over dig... Op i mig.

Jeg har slet ikke lyst til at åbne øjnene. Måske kan jeg ikke engang. Jeg drejer hovedet lidt, og vores tunger mødes i et blidt, nærværende kys, der får det hele til at summe i min følsomme krop.

Din pik dybt oppe i mig og dine kys får igen min krop til at ryste over det hele.
Jeg føler mig helt udmattet, da du forsigtigt trækker dig ud. Jeg er ikke klar til at komme op til overfladen. Jeg vil have mere.

"Vend dig om på ryggen," siger du blidt.

Dine hænder får fat i mine hofter og hjælper mig rundt. Jeg føler mig som en slap kludedukke.

Du hælder olie direkte på min pik og begynder med det samme at massere den. Lege med den. Lader dine hænder glide roligt op og ned. Den bliver hurtig hård under din behandling.

Jeg er så liderlig, at jeg kunne eksplodere lige der. Jeg kan næsten ikke være i det. Og selvom jeg føler mig slap i hele kroppen, trænger jeg til en udløsning.

Og den kommer. Dine hænder sætter farten op, og pludselig sprøjter jeg en fed stråle op ad min mave. Du fortsætter din behandling. Det sitrer i hele min krop. Min pik glinser af sperm og olie. Jeg er for følsom til, at du skal blive ved, men jeg stopper dig ikke. Du tømmer mig helt for sperm.

Da du kan se, at jeg er helt tom, og at jeg ikke kan holde til det mere, lader du dig glide ned ved siden af mig. Dine hænder kører op over min mave. Blander sperm med olie.

Jeg ligger og prøver at få vejrtrækningen under kontrol. Smiler. Lukkede øjne.

Jeg kan mærke, at du har dit ansigt helt tæt på mit nu. Jeg mærker dit åndedrag. Jeg mærker dine fugtige læber mod mine. Vores tunger, der blidt leger tagfat. Jeg ved ikke, hvem der vinder den leg.

Lige nu føler jeg, at det er mig, der har vundet, men du virker også ret godt tilfreds.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.