Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Her til eftermiddag kørte ind på Skallebølle Rasteplads på vej hjem. Tænkte at jeg kunne finde lidt frækt inden weekenden. Jeg kom lige fra job havde ikke forberedt mig til anal, men jeg kunne måske give et blowjob eller se nogle andre sexe sammen.

Der holdt otte biler da jeg kom. Jeg parkerede og gik rundt, og der var ikke rigtig noget der tiltalte mig. På vej tilbage til bilen passerede jeg en ung asiat, som jeg bare skimtede ud af øjenkrogen. Jeg var for nervøs til at tage øjenkontakt. Da jeg var gået lidt videre, vendte jeg mig om for at kigge efter ham. Han var stoppet op og kiggede også efter mig.

Pyha, jeg var nervøs! Jeg begyndte at gå lidt tilbage, Vi gik frem og tilbage i adskillige minutter og havde god øjenkontakt mange gange, og jeg var ikke helt sikker på om han signalerede at jeg skulle komme med eller han bare ville af med mig :-)

På et begynder han at gå om bag et træ. Jeg står og tænker lidt og er rystende nervøs ... Men ... Jeg tager mod til mig og går langsomt hen mod træet, hvor vi får øjenkontakt igen. Han er ved at åbne bukserne og tage pikken frem. Jeg går langsomt hen imod ham, og jeg kan se at han ikke afviser mig. Så det er nok okay, tænker jeg.

Da jeg kommer hen til ham, har han trukket bukserne ned og står med pikken fremme. Jeg rækker hånden frem og tager den et kort øjeblik, og han smiler til mig. Så ... mens jeg stadig ryster af spænding sætter jeg mig på hug og begynder at slikke på undersiden af hans pik. Han har en fuldstændig glat og lækker hud, som tænder mig totalt. Hans nosser er naturligt helt glatte, så jeg slikker gladeligt på dem.

Jeg kigger kort op på ham og spørger om det er okay, at det bliver med kondom. Ja, det er fint - om jeg har noget? Det havde jeg tilfældigvis sørget for, så jeg trækker det op af lommen og rækker ham det. Han ruller kondomet på sin pik, og så tager jeg den i munden. Hans pik passer perfekt til min mund. Jeg kan tage det hele i munden og mærke hele hans stive og dejlige pik i min mund.

De næste minutter skifter mellem at jeg sutter hans pik og han bruger hånden lidt til hjælp. Jeg skæver mig nervøst til siderne en gang imellem, men der kommer heldigvis ingen mens vi er i gang.

Han begynder at signalere med sin vejrtrækning at han er tæt på at komme, så jeg tager hans pik helt i munden og glider helt ned over den. Jeg kan mærke varmen fra hans sperm gennem kondomet idet han kommer, og jeg venter bare indtil han er helt færdig med at sprøjte. Det øjeblik hvor en fyr sprøjter i munden på mig er så frækt og intenst - selv med gummiet.

Da han er færdig med at sprøjte, trækker han pikken til sig og siger tak med et smil. Jeg takker ham tilbage, og så smutter jeg ud i bilen og kører hjem - stadig rystende af adrenalin over den frække oplevelse.

Forhåbentlig møder jeg ham igen - og forhåbentlig vil han kneppe mig næste gang, og ellers bare have et blowjob igen - eller måske give mig et, hvilket også ville være dejlig frækt.

Det bliver en god weekend :-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.