Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tog på Hverringe strand Som altid var der pænt mange mænd på stranden. På vej mod min yndlings gryde, blev jeg imidlertid stoppet af en udlænding i 20'erne. Han gjorde tegn til at han ville se min numse, så sprang ned på alle fire med glidecreme i den ene hånd og kondomer i den anden hånd. Han spredte satte sig ned på hug og æltede mine baller, mens af og til spredte dem. Han gentog hele tiden ord som '' Numse '' og '' Wau '', gjorde tegn til ham, at jeg havde kondomer, men han sagde bare wau wau...jeg så at på min venstre side stod en ældre buttet mand og hev i sin pik , mens han kiggede på. En anden fyr kom forbi og stillede sig lig på min højre side og hev sin pik ud. J

Det var smadder frækt men samtidigt havde jeg en sol som skar sig igennem huden i min nakken og på min ryg, havde ikke haft mulighed for at putte solcreme på endnu. Netop som jeg troede, at han ville bolle mig over spermede han min røv som en varm champagneflaske der blev åbnet et par centimeter over min numse. Halvvejs i hans ladninger skød også den anden fyr henover min lænd og på mine baller...det løb som et vandfald ned ad min revne uden nogensinde at komme ind i mig. Han klappede min numse og grinede velfornøjet , mens han gik mod parkeringspladsen. Også den anden fyr hev op i sine bukser og traskede glad videre. Den gamle mand kiggede spændt på mig som et tegn om, at han da gerne ville slikke overflødigshornet af på mig mit haleben og videre ned. Men vendte blikket mod havet.

Hoppede ned på stranden og lagde mine ting til side. Vandet føltes lidt køligt men dejligt forfriskende mod min hud. Den ældre buttet mand blev rendt ud sagt fornærmet over, at han jeg vaskede spermen af i havet nu han havde tungen parat til det samme.Men saltvand er nu bedre til den slags :-)

Gik op på stranden igen og gik et stykke længere op af stranden. Fandt min gryde og lagde mig ned for at tag sol. Der gik ikke længe før en gut i 20'erne kom forbi og hev i min pik , mens han grådigt suttede på den og spillede sig selv af. Han kom ret hurtigt efter og gik videre. 3 forskellige mænd i 40'erne kiggede og så forbi i løbet af en 1 ½ time. Jeg suttede 2 til udløsning og en tredje slikkede min røv, mens jeg onanerede.

Havde ikke forventet noget analsex skønt man havde taget prævention med, og fik det såmænd hellere ikke. I stedet fik en del kys og en masse oralsex smil. Der skimtes mange vielsesringe derude:-) Da jeg var blevet mørbanket af solens stråler og kærtegnet nok af havets brusen vendte jeg snuden hjemad...klokken var omkring 16:30 og havde været derude siden klokken 12.

Et stykkede længere nede var der til tilskuer til en tandløs og ærligt talt, grim ældre mand som blev røvpulet af to silverdaddies, de tog ham på skift i hoved og røv og havde hele tiden enten pikkene i hans mund eller røv..Det var der mange der spillede pik til og den gamle nærmest sprudlede af uhæmmet dyriskhed.

Kiggede lidt på det før jeg drog videre. Længere nede sad unge som ældre klods op af hinanden som præriehunde på en savanne på udkig efter noget nyt og tiltrækkende og hver især var enten på BF eller en bøsse app. Der lå et ældre nøgent ægtepar af heteroseksuel statur i en dyb gryde. En mand i meget stramme blå bukser og sølvstænk i sit hår kiggede meget observant på parret. Det så ikke ud som om de lavede noget, men det vækkede alligevel opsigt på et tidspunkt...flere stod på skråningerne af bakken og hev i deres pikke eller kiggede voyeuristisk på hvad der skete i bunden af gryden.

Gad ikke gå tilbage og glo og drog i stedet mod parkeringspladsen. Fik fisket en flaske vand op fra min taske og tog en lang slurk .

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.