Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi har lavet en aftale og jeg har ventet udenfor din opgang til avisbuddet lukkede sig ud. Nu er jeg på vej op til din lejlighed på fjerde sal.

Du har lagt din nøgle under måtten, som vi aftalte og jeg åbner forsigtigt døren og træder stille ind i din mørke entre. Lukker forsigtigt døren efter mig og låser den, står så helt stille og lytter.

SEX I DAG?

Med undtagelse af dit dybe rolige åndedræt et sted ikke så langt inde i mørket, høres ikke en lyd. Jeg står lidt, får pulsen lidt ned, er godt tændt, men det må ikke røbe mig ved en ukontrolleret bevægelse, der kan skabe nye lyde for dig.

Trækker forsigtigt min poloshirt over hovedet og lægger den på gulvet ved min side. Løsner mine sko en ad gangen og træder meget forsigtigt ud. Åbner mine bukser knap for knap, bæltet har jeg lagt nede i min bil, spændet ville larme for meget. Jeg sætter mig forsigtigt på gulvet og lytter igen. Du snorker nu. Perfekt!

Jeg løfter mine ben og trække stille bukserne af, så strømperne og jeg sidder nøgen og lytter endnu engang.

Mine øjne har vænnet sig til mørket i din lille lejlighed. Jeg kan se lidt ind i rummet, hvorfra jeg hører din snorken. Jeg rejser mig forsigtigt og tager de første skridt hen til døren, rækker forsigtigt ned og fanger den flaske med glidecreme, som du lovede mig at stille dér. Det løber let ud, da jeg vender den og jeg smører en god portion ud over mit nu meget stive lem. Sætter flasken tilbage ved dørkarmen, puster ud og orienterer mig i rummet. Din seng står ved den fjerneste væg kun godt et par meter fra mig. Som aftalt, ingen snublegenstande på gulvet eller andet, der kan give lyd. På et lille bord lidt fra sengen kan jeg ane et glas og en flaske; du har sikret dig en rolig søvn, og den har endnu kun varet fire timer.

Jeg træder næsten lydløst ind i rummet og tager hurtigt de seks-syv skridt jeg behøver for at nå din seng, knæler ned ved din venstre side og lytter.

Du ligger på ryggen, venstre ben er strakt men bart. Du har trukket dynen af med det højre, da du trak det op under dig og det faldt ud til siden. Den dækker endnu skridt og mave og din venstre arm holder den ligesom på plads lige under brystkassen. Du snorker og har i søvnen glemt, hvad der venter dig.

Jeg vover min venstre hånd op til dit skridt, rækker ind under dynen, hvor jeg finder dit slappe lem og bløde men tunge pung. Den når ikke ned til madrassen, og jeg kan ane adgangen til dit indre. Jeg er meget opmærksom på dit åndedræt, men du er endnu helt væk.

Jeg løfter dynen lidt væk fra dit skridt og lytter. Ingen reaktion. Rækker op og rører let din venstre brystvorte. Samme.

Tager let om dit lem og skubber forhuden tilbage, den glider selv frem igen, da jeg flytter hånden op på skaftet og giver det et klem.

Jeg trækker ganske forsigtigt dit venstre lår lidt ud mod mig, så jeg får bedre adgang til det af dig, der er mit mål. Lytter. Gnider mit lem og smører mine fingre af den glidecreme, jeg tidligere smurte det i, og det min ophidselse siden har bragt til.

Fører venstre hånds pege- og langefinger op mellem dine ben til jeg finder rosetten. Masserer den let og lader forsigtigt første finger finde indenfor. Jeg holder øje med dit ansigt og åndedræt og fører endnu en finger ind. Du sover virkelig tungt.

Jeg lægger min højre hånd lige over roden af dit lem, mens jeg med venstre hånds fingre grundigt smører og udvider dig, til jeg er sikker på, at du slapper af og er åben nok. Din manddom er på vej op nu og dit åndedræt er lidt mere overfladisk end før. Du er på vej ud af søvnen, men endnu ikke klar over hvorfor.

Jeg giver dit lem endnu et par klem og føler, hvordan den retter sig op ad din mave, ved, at det er nu, griber om min egen med højre hånd, trækker forhuden tilbage og smør spidsen grundigt og slipper. Den er klar.

Trækker mine fingre ud af dig, tager fat om dine ben med begge hænder og fører dem op og ud, idet jeg kravler op i sengen til dig. Styrer min manddom mod dit fedtede og let åbne hul og støder mig langsomt men bestemt i bund. Du åbner forskrækket øjnene og udstøder et gisp, og jeg holder et fast tag om dine skuldre og bliver oppe i dit inderste i de fire-fem sekunder det tager dig at finde ud af, hvad der foregår ,,Ja, jeg kom faktisk, som vi aftalte''! Jeg trækker mig halvt ud og støder mig ind igen og igen. Du udstøder nogle dybe suk og jeg mærker din venstre hånd på mit lår. Du vil have mig helt i bund.

Du spreder dine ben, så jeg får fri adgang og jeg holder dine hænder, mens jeg banker mig i bund i lange dybe stød, helt ud og helt ind. Du vrister en hånd fri og spiller dit lem i vilde bevægelser. Pludseligt snører du dig sammen om mig og med et lille skrig sender du din varme sperm op i mit ansigt. Jeg behøver bare nogle få sekunder mere og sender med en dyb knurren min sperm op i dit indre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.