Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede her til morgen, og var godt liderlig, det dunkede dejligt i pikken.

Åbnede for pc.en og gik på BF. satte kaffe over og gik i bad, barberede pikken og nosserne, og smurte dem ind i creme så de var dejlige bløde. tog kaffen, og kggede på BF. en ældre fyr som jeg nogle gange har besøgt, skrev, kan du komme her i formiddag, vil sutte og slikke dig. jeg svarede, at jeg var klar og kunne være hos ham inden en halv time. han er en dejlig fyr, men han ønsker ikke at blive rørt selv, han har nok i at betjene andre.

Jeg ankom ca. en halv time senere, havde kun taget joggingbukser på - og da jeg kom åbnede han med det samme døren, og slikkede sig om munden. inde i entreen tog han på pikken uden på bukserne og krammede pikken, du har vidst ingen underbukser på din liderlige fyr, det kan jeg mærke. han tog mine bukser ned, og min halvstive pik sprang frem, ind i munden, hvor den voksede sig stor og stiv. han suttede et stykke tid, og slikkede på nosserne som var helt glatte. af med tøjet, ind i stuen, lagde mig på ryggen på hans spisebord, med bene ud over kanten, så pik og nosser hang frit ud fra bordkanten, så han kunne komme til. ham ned på knæ pikken dybt ned i halsen, suttede så spyttet løb ud af munden, ned over nosserne, og mellem røvballerne bare lækkert. jeg var godt liderlig, og pressede pik langt ned i hans hals, vi nød det begge. han legede med mine nosser, slikkede dem, så spyttet drev. måtte vende mig om, ellers ville pikken gå, lage mig ind over bordet med røven godt bagud, så han kunne slikke mit liderlige hul og presse tungen indenfor. mine ben rystede af liderlighed, og jeg mærkede hans spyt dreve ned ad nosserne bare så lækkert. han bad mig vende mig og inden jeg havde lagt med ned på bordet, havde han pikken dybt begravet i halsen, dette kunne jeg ikke modstå, så jeg sprøjtede min varme sperm ned i hans hals og han sank flere gange og pikken glinsede af sperm.

Hvilken en udløsning helt vidunderligt. vi tørrede os, drak en kop kaffe og skiltes. en helt vidunderlig udløsning tak skal du ha, kommer gerne igen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.