Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Egentlig kørte jeg bare fordi Risby af nysgerrighed i går eftermiddags, da det var ved at blive mørkt. Som sædvanlig sad fyrene bare inde i deres biler og lurepassede, så jeg ville køre igen med det samme. I det samme stod en fyr ud af sin bil og gik ind i skoven. Jeg kiggede lidt, og to andre fyre stod også ud og gik ind.

Nysgerrig efter at se lidt action gik jeg selv ind i den modsatte side og begyndte at gå rundt. Jeg passerede en, der også gik og kiggede sig nysgerrigt omkring. Jeg kunne ikke umiddelbart få øje på andre, så jeg gik bare lidt på kryds og tværs. Pludselig kiggede jeg til siden og fik øje på en fyr, der havde taget sin halvstive pik frem, som han stod og gned på. Jeg er ikke så god til kontakt på den måde, men han spurgte med en meget behagelig stemme, om jeg ville smage. Jeg kiggede mig lidt omkring for at sikre mig at vi var alene. "Gerne, hvis du sætter gummi på den", sagde jeg. Så gik vi længere ind for at have det for os selv.

Så kom det akavede øjeblik, hvor vi stod dér og lige skulle i gang. "Vil du smage?", spurgte han igen. Jeg gik på knæ foran ham og begyndte at slikke undersiden af hans pik. Han prøvede at styre pikhovedet ind i min mund, men jeg slikkede hans nosser i stedet og insisterede på aftalen med gummiet. Nå, okay, han rullede kondomet på og jeg begyndte at sutte på hans dejlige pik. Jeg kunne høre, at han havde det dejligt, og hans pik blev endnu mere stiv i min mund.

"Skal jeg slikke dig?", spurgte han så. Jeg svarede at jeg ikke havde noget kondom. Han ville gerne alligevel, men det afslog jeg.

Om han så måtte slikke mig i numsen? Hmm, det kunne da være frækt, tænkte jeg. Han ville have mig til at tage bukserne af, og da det var mørkt og diskret, lod jeg mig lokke. Han lagde sig på ryggen og dirigerede mig ved at tage fat om mine hofter og trække mig hen over sit ansigt, hvor jeg kunne fornemme på hans bevægelser, at han ville have mig til at sætte mig. "Sit on your face", tænkte jeg og kunne ikke helt se hvordan det skulle fungere. Men han havde tydeligvis prøvet det før. Jeg støttede på mine knæ og underben, men sad ellers oprejst over ham, og han begyndte mig slikke mig i hullet med stor iver. Jeg var anspændt og kiggede mig omkring for at sikre at vi stadig var alene, men det var samtidig helt vildt frækt at sidde der og blive betjent i bagindgangen. Han slikkede og trykkede og masserede med tungen, og det tændte mig helt vildt.

Hans pik lå stadig dér i kondomet foran mig, så jeg bukkede mig frem og tog den i munden. Det var en anderledes 69'er. Virkelig frækt. Jeg suttede på hans pik og nød hans tunge i min numse. Vejret var koldt, men jeg var varm de rigtige steder.

Lidt senere kunne jeg mærke at han var tæt på at komme. Han brugte tungen hårdere og jeg ønskede at han ville stikke pikken op i mig i stedet, men jeg nøjedes med at nyde behandlingen. Med et stille støn kom han i min mund, og jeg kunne mærke hans varme sperm gennem gummiet og tog hans pik så langt ned i halsen jeg kunne. Så var han vist alligevel ikke så ked af at bruge kondom ;-)

Da han var kommet, ville han gerne videre. Det passede mig fint, da jeg som regel ikke selv har brug for at komme, når jeg er sammen med en fyr. Da han var smuttet, fandt jeg dog et andet diskret sted, hvor jeg tog en hurtig rykker, for jeg var simpelthen blevet så tændt og måtte af med al den ophobede energi. Jeg fantaserede at han stod og bollede mig bagfra, da min pik eksploderede og skød lange stråler af gråhvid sperm ud i skovbunden.

Jeg fik bukserne på og skyndte mig tilbage i bilen og sætte varmen på maks :-) Jeg ved ikke om jeg rystede mest af kulde eller ophidselse, da jeg drejede ned på motorvejen, men frækt var det godt nok.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.