Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter en tur i Fields, hvor jeg ikke købte noget, cyklede jeg her til aften igennem Amager Fælled hjem mod Islands Brygge. Da jeg nærmede mig lossepladsen holdt der som sædvanligt en del biler, så jeg besluttede mig for at stige af cyklen og se om der måske var nogle trængende liderlige mænd på vej hjem fra arbejde.

Da jeg stillede cyklen fik jeg nærmest med det samme øjenkontakt med en mellemøstlig fyr med fuldskæg, ca midt i 20'erne. Jeg gik henimod ham og smilede til ham da jeg gik forbi, han kiggede mig lige ind i øjnene....og fulgte efter. Da vi kom til et rolig område med en del buske stod jeg stille og han kom op til mig. Jeg stak min hånd ud og følte ham på bulen i hans jeans. Ummm, den var allerede stiv og hovedet lå helt op til kanten af buksetaljen. På et øjeblik fik jeg hans pik fri fra de stramme jeans og ud poppede en flot meget stiv omskåret pik. Han følte også mig på min pik, så jeg åbnede op og lod den komme til syne. Selvom jeg har en rimelig stor pik kunne jeg godt se at han bare ville spille den lidt. Han var mere interesseret i et blow. Så jeg gik på knæ og tog den helt til roden. Han sukkede. Jeg begyndte at sutte det bedste jeg har lært. Har en lille teknik med hånden, som særligt får omskårede pikke til at stå som en flagstang på nul komme fem.

Mens jeg suttede pressede han mit hoved helt ned over skaftet så hans pik gik helt ned i halsen på mig. Han begyndte at kneppe mig ned i halsen. Det var dejligt.
Der samlede sig nogle mænd der på afstand observerede hvad der foregik. De havde taget deres pikke frem.
Han begyndte at kneppe mig hårdere ned i halsen og stønne. Og pludselig kunne jeg mærke en varm stråle og hans sæd fylde min hals. Jeg kunne ikke andet end at synke.
Da han havde kommet trak han sine bukser op og gik. Det hele foregik helt uden et eneste ord.
Jeg rejste mig op fra knæ og knappede bukserne. De andre mænd stod stadig og betragtede mig. Jeg lod som om jeg tørrede sæd af fra mundvigen og kiggede på dem. Så gik jeg hen imod dem. Den ene knappede op og begyndte at gå, mens den anden bare blev ved med at stå og spille pik. Han var i starten af 40'erne. En dansk fyr med ring på fingeren. Da jeg gik forbi kunne jeg se at han gerne ville have at jeg skulle se hans stive lige pik. Den var fræk. Jeg smilede til ham og lige da jeg var ved siden af ham, tog han fat i ballerne på mig og trykkede mig ind til ham. Derefter pressede han mig ned på knæ foran hans stive lem. Igen måtte jeg tage en pik i munden og ligesom ham før pressede han mit hoved helt ned over pikken så jeg kunne mærke den helt ned i halsen. Han havde et frækt skævt smil da han kiggede ned på mig. Jeg suttede løs, mens han spejdede efter om nogen så det vi var igang med. Han løftede mig op under armene og sagde til mig at jeg skulle følge med ham.

Vi gik over på den anden side af en større sti, hvor der ingen mennesker var. Han førte mig over til et sted under et stort træ og trak sin pik frem igen. Jeg gik på knæ og suttede ham. Han var mere aggressiv nu. Han spurgte om jeg kunne lide at sutte hans pik og jeg prøvede at svare ja med pikken i munden. Han kiggede på mig med et bestemt blik. Han holdt mit hoved fast og begyndte at kneppe mig hårdere ned i halsen. Han kaldte mig en fucking pikslikker og en masse andre ting. Det er ok med mig. Jeg smilede til ham med øjnene mens han betragtede hvordan hans pik gik ud og ind af munden på mig. Så trak han mig væk fra pikken ved at hive i mine nakkehår. "kan du lide sperm?" Jeg nikkede. "så skal du få sperm din so" og pludselig stod en tyk stråle ud af pikken på ham. Jeg fik det meste i ansigtet og på tøjet. Fandens jeg ikke havde taget papir med.
Da han havde sprøjtet sagde han tak og gik. Jeg var nød til at tørre spermen i hovedet af med min trøje.
Herefter bevægede jeg mig tilbage mod cyklen. På vej tilbage var der helt tomt, kun lige inden jeg nåede cyklen opdagede jeg skikkelsen af en stor fyr i en grønjakke og hans røde sportssko. Det var en ung sort fyr. Han ligende en basketballspiller med guldkæde og guldur. Damn han var lækker.

Han gik modsat vej af mig og jeg besluttede at følge efter. Efter 3-4 minutter kunen jeg se at han stod stille og jeg gik hen til ham. Jeg stak hånden ud og følte på hans pik igennem træningsbukserne. Wauw han var stor. Han trak bukserne ned og jeg tog hans pik i munden. Den var tyk og lang. Et pragteksemplar af en pik. Jeg kørte den helt ind og brugte også hånden til at massere hans pikhoved. Han var helt væk i ekstase. Jeg suttede videre. En mand med en hund kom gående og stillede sig op og betragtede os mens han spillede pik. Jeg suttede alt hvad jeg kunne. Han stønnede højlydt.

Jeg var ved at blive lidt træt i knæerne, så jeg stilled mig op og suttede videre i foroverbøjet stilling, imens han begyndte at famle på min røv. Han fandt hurtigt mit røvhul og stak en finger op..og to finge. Det var helt sikkert at han var ude efter at kneppe en villig fyr. Jeg stønnede lidt for ham. Det tog hans som et signal og fik vendt min røv mod hans pik. I løbet af ingen tid stak han pikken op i mig. Den gik helt i bund. Jeg sniffede lidt poppers. Han fyldte min numse helt med hans stive tykke sorte pik. Jeg begyndte at pumpe hans pik frem og tilbage med min røv samtidig med at jeg strammede min røv om hans pik. Han kneppede hårdere og hårdere. Klaskelydene gav genlyd i træerne. Jeg måtte holde fat i en gren for at tage hvert stød uden at falde forover. Han var god til at støde sin pik helt i bund. ummm.

Efter 5-6 minutter sagde han "jeg kommer". Jeg svarede med et "mmm". Jeg var så liderlig at jeg tænkte at han bare skulle trykke hans pik af op i mig. Med et brøl spermede han op i min numse og med hårde stød tømte han sig til sidste dråbe. Da han trak sig ud landede en stor klat sperm i min underbukser. Vi grinede lidt begge 2. Det var så frækt.

Han trak derefter sine bukser op og gik hen imod hans bil. Jeg pressede hans sperm ud på jorden og trak derefter underbukserne op og kunne mærke hans sædklat. Jeg var helt ør. Damn han var en lækker fyr.

Da jeg steg på cyklen og kørte henover pladsen, gassede han op og lavede hjulspor og kørte derfra i høj fart.

mmm, nu kan jeg godt gå på weekend

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.