Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde et stykke tid skrevet frem og tilbage med en fyr der gerne ville give mig en oliekropsmassage og da vi var enige om "spillereglerne" fandt vi en dato. Han boede heldvis kun 5 minutters gå gang fra hvor jeg bor.

Jeg kom fra job den pågældende dag og sikrede mig lige ved lidt skriveri at vi stadig "var på". Gik ud og tog mig et langt bad og brugte skaberen forsigtigt og grundigt så mine nosser pik og røv var fuldstændig silkeglatte. Hoppede i en T-shirt, et par joggingbukser (uden noget indenunder) og sko og jakke og begav mig til den adresse jeg havde fået.

5 minutter senere, ringede jeg på hans dørtelefon og blev lukket ind. Han ville ikke tage imod mig men være i sin stue og aftalen var at jeg skulle gå direkte ind i soveværelse, smide tøjet, ligge mig på sengen på maven og tage et blindfold på.

Det tog mig ikke mange sekunder at komme ud af tøjet og på sengen lå der ved siden af et håndklæde et blindfold som jeg tog på og lagde mig på maven og ventede .....

Lidt efter hørte jeg han kom ind på værelset, han lagde et håndklæde over mig så kun nakke og skulder parti var blottet og så startede han med at masserer min nakke og skuldre, tog lidt mere af håndklædet væk og masserede min ryg. Han gav sig god tid, masserede blidt og rart og der gik ikke længe før jeg følte mig helt afslappet. Han flyttede håndklædet op over min ryg og røv så mine ben nu var blottet og så blev de masseret. Da han nåede op til inderlårene og det nederste af min balder, kunne jeg mærke hvordan der begyndte at løbe blod ud til min pik, det lå bagudvendt, så den tittede frem mellem mine lår, hvilket gjorde at hans fingre snittede den sporadisk mens han masserede min inderlår og jeg kom vist nok til at sprede lårene lidt mere fra hinanden. Endelig fjernede han håndklæde fra min røv og hældte olie ud over dem og begyndte at masserer mine balder. Det var skønt at mærke han kærtegne og masserer dem og flere gange stoppede han for at hælde mere olie ud over dem og lod det løbe ned mellem mine balder g videre ned over mit mellemkød og min pik som efterhånden var halvstiv. Hans hænder om alle steder, mine balder, mellem dem, mine inderlår, mellemkød nosser og det af min pik der stak frem. Det var sindssyg lækkert.

Efter et godt stykke tid bad han mig vende mig om hvilket jeg gjorde.

Han lod en stor portion olie løbe udover mit underliv og begyndte at masserer min halvstive pik blidt og der gik ikke længe før den strittede lystigt og der undslap små suk fra mig. Han gned olie godt ind og så mærkede jeg at hans læber lukkede sig om mit pikhoved og han begyndte at sutte min pik, hvilket ikke gjorde den mindre hård. Han tog igen olien og hælde det ud over min pik i rigelige mængder og gned den godt og grundigt. Han vidste godt hvordan en stiv pik skulle behandles og jeg vidste at der ikke ville gå lang tid før jeg ville sprøjte. De næste par minutter suttede han den og gokkede den og gav den olie og gav den en læææækker behandling. Og pludselig ud af det blå begyndte de små sammentrækninger i mit underliv, hvilket jeg ikke kunne skjule, hvilket han reagerede på og hviskede at han ville se min dejlige pik sprøjte) og langsomt kunne jeg mærke hvordan det byggede sig op og at sammentrækningerne blev kraftigere og bredte sig ud i mit underliv og han blev ed med at gnide den rytmisk (og meget glidende) og så kunne jeg ikke holde det tilbage mere, prøvede at slappe af i hele kroppen, bare nyde det der nu ville ske og det gav bonus. En bølge at kraftige pulserende sammentrækninger rullede frem og tilbage i mit underliv og jeg mærkede sæden sprøjte ud af min pik. Jeg kunne ikke bedømme hvor meget jeg sprøjtede men følelsen i mit underliv var helt fantastisk og han satte tempoet ned eftersom min pik blev tømt og lod den til sidst ligge på min mave mens de sidste efter-krampetrækninger gik gennem den.

Han tørrede mig af med et håndklæde og forlod værelset. Jeg tog blinfoldet af og tørrede min krop for overskydende olie, hoppede i tøjet og forlod lejligheden. Og gik hjem med et smil på læberne og en dejlig følelse i mit underliv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.