Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En grå mandag morgen står jeg op, drikker kaffe med konen og kysser hende farvel, da hun drager på arbejde som jeg plejer. Men denne dag ved jeg at jeg får besøg af min gode ven Poul med hvem jeg deler en interesse for fiskeri, musik....og sex. Vi er begge færdige med arbejdsmarkedet, jeg stoppede for et års tid siden og er efterlønner og Poul er folkepensionist. Så vi har god tid til at dyrke vores egne interesser, hvorom vores koner ikke har kendskab til de bifile udfoldelser. Det er heller ikke altid at de bliver dyrket.

Denne fortælling handler om hvordan vi første gang overskred grænsen fra almindeligt mandehørm og så rigtig sex.

SEX I DAG?

Først på formiddagen ringede det på, og Poul stod i døren. Poul er en høj slank mand, hvorimod jeg desværre må erkende at jeg har en del mere at slæbe på end godt er. Han kom ind, smed overtøjet og vi indtog stuen, hvor jeg allerede havde sat frem til kaffe. Og snakken gik om en fisketur, vi var ved at planlægge og blet ret hurtigt enige om hvad det skulle handle om. Og så sad vi ellers og sludrede i allmindelighed. På et tidspunkt kom vi ind på de skader man pådrog sig gennem et langt liv, og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg åbnede for noget, jeg ellers kun har delt med min kone. Men jeg fortalt om mine problemer med svigtende potens efter en operation, hvor jeg havde fået skåret nogle nerver over, der var med til at styre erektionen. Og om hvordan jeg godt nok kunne få orgasme, men ikke få stiv pik. Jeg ved ikke hvordan, men han må have fornemmet på en eller anden måde, at jeg havde udviklet en ny sexualitet, for han kiggede mig i øjnene og spurgte om ikke det så næsten var som at være kvinde. Når min pik ikke kunne stå, men måtte gnides i blød tilstand, måtte det vel være lidt som en klitoris. Og jo, jeg måtte indrømme, at sådan var det nok lidt og vi snakkede om hvad det så måtte betyde for hvordan man opfatter sig selv. Og jeg fortalte hvordan jeg fra at have være maskulin potent nu nok mere var havde tilbøjelighed til underkastelse. Jeg havde nok inderst inde et håb om at han ville tage kontrollen. På et tidspunkt løb vi tør for kafffe og jeg rejste mig for at hente frisk kaffe. Da jeg kom tilbage til stuen, så jeg at han havde trukket stolen ud og vendte sig mod mig. "Ved du hvad, jeg tror at du inderst inde gerne vil vise mig din nye sexualitet. Hvis jeg tager fejl, så sig det med det samme?"

Jeg kiggede på ham og mærkede en gysen og samtidig en forventningsfuld kriblen i underlivet. Og jeg vidste, at jeg ikke ville kun stå imod, ikke ville stå imod. "Du tager ikke fejl" sagde jeg stille.

"Kom herhen" sagde han, og jeg gik over foran ham. "Træk dine bukser af" kommanderede han, og stå så her foran mig, så jeg rigtig kan se din pik og din røv."

Det føltes vildt underligt, meget grænseoverskridende og alligevel voldsomt ophidsende sådan at udstille sig selv foran en fyr. "Vis mig så hvordan du onanerer". Jeg gik tøvende i gang og følte en blanding af skam og ophidselse bruse gennem kroppen. Han så vel på mig i et halv minuts tid, hvorefter han gav mig besked på at klæde mig helt af. Da jeg havde gjort det, gav han mig besked på at vende røven til og bøje mig forover. Jeg mærkede hans hænder på mine røvbalder og han kommenterede at de var store og fyldig, hvilke han godt kunne lide, men at de mange hår skulle fjernes inden næste gang. "For jeg tror at der bliver mange gange fremover". Hans hænder spredte mine baller og jeg mærkede at finger presse mod mit røvhul og ønskede kun at han stak fingeren ind. "Jeg har tænkt mig at bruge dit røvhul" sagde han " men det kommer senere. Mens han talte lod han hænderne glide op og ned af mine inderlår og når de nåede helt op på balderne spredte han dem så mit røvhul stod pivåbent til brug og han lod en finger løbe rundt. Jeg var ved at gå til af ophidselse. Så lod han den ene hånd glide ind mellem ballerne og tog fat om mine nosser og klemte dem indtil det gjorde så ondt i dem, at jeg gispede. Dem her skal vi også nok få fornøjelse af, sagde han. Læg dig nu på knæ og vend dig om mod mig, hvilket jeg prompte gjorde. "Jeg har mange gange lagt mærke til dine bryster, når vi har været udendørs med bar overkrop, og tit tænkt på at man kunne kramme dem akkurat ligesom kvindebryster. De er vel et eller andet sted mellem en A og en B skål. Og lad mig mærke dine vorter". Han tog min nu meget stive mandevorter mellem tommel- og pegefingre og klemte. Det gjorde ondt, men også sindsygt dejligt.

"Hvis du synes vi skal gå videre at denne vej, så sig det nu. Så skal du fremover stå til rådighed for mig, når det handler om sex - men i alle andre sammenhænge, så skal det være som det altid har været. Vi laver de ting vi plejer, fisker, spiller, drikker et glas vin eller en håndfuld bajere, men lige så snart der er sex på programmet, er det mig, der styrer. Er det sådan det skal være??"

Jeg nikkede bekræftende, helt fyldt med en berusende ophidselse.

"OK, så vil jeg have at du trækker mine bukser af", hvilket jeg gjorde øjeblikkeligt. Jeg kunne godt mærke stivheden, da jeg trak bukserne nedover pikken og det var en tydelig bule, der stod ud i underbukserne, da han befriet for sine almindelige benklæder stod på gulvet foran mig, der stadigt knælede. "Brug så munden på min pik først og fjern så underbukserne - med munden og hænderne på ryggen"

Det var en berusende fornemmelse og mærke hans hårde lem mellem læberne gennem stoffet og jeg tog den forsigtigt mellem tænderne og klemte den. Med hovedet på siden kunne jeg bevæge munden ind og nippe til hans testikler mens jeg gnubbede ham i skødet med næsen. Jeg fik en fold af underbukserne mellem tænderne og begyndte forsigtigt at trække hans underbukser. Det gav lidt besvær at få elastikken ud over den nu svulmende stang, men det lykkedes og hans fine pik stod nu ret ud i luften. Det kan dårligt beskrives, hvor jeg glædede mig til at få denne varme, hårde kæp i munden. Men først gav han mig besked på at slikke nosserne så jeg tog disse lidt hårdede og ru kugler under behandling med min tunge og slikke overalt på dem for derefter at slikke langsomt op ad skaftet indtil jeg nåede underkanten af glansen, der hvor den lille streng forbinder skaftet til hans nu svulmende pikhovede.

"Tag pikken i munden og sut alt du kan" beordrede. Hovedet var varmt og hårdt og han stødte dybt ind i munden på mig, så jeg kunne mærke den varme pik mod bagsiden af ganen. Jeg klemte læberne sammen om pikken og sugede alt hvad jeg kunne og der undslap ham et højlydt støn. Efter en tid med energisk sutten begyndte han at støde og jeg tog den store pik helt til roden, selvom det føltes som om jeg skulle kvæles. I begyndelsen fremkaldte det mest kvælningsfornemmelser, men da jeg lærte at kontrollere mine desperate brækfornemmelser begyndte jeg at nyde den varme stang, som jeg kunne mærke glide ned i min halsåbning. Ind imellem træk han den helt ud så jeg bare havde pikhovedet i munden og så klemte jeg det skiftevis op mod ganen med tungen og sugede og så med tungespidsen at masere undersiden der, hvor strengen sidder på glansen indtil han igen kørte den varme og blodfyldte pik helt i bund i min hals. Sådan fortsatte det et par minutter og pludseligt rev han den ud. "Og så tror jeg faktisk at tiden er kommet til at se nærmere på dit røvhul!"

Jeg ville umiddelbart hellere have fortsat med munden, jeg synes hans pik var vidunderlig dejlig at bearbejde og ærlig talt, så var jeg lidt nervøs ved tanken om at han ville bruge mit røvhul, der aldrig før havde været brugt til sex. Men på den anden side – har man sagt A må man også sige B, og jeg havde jo ligesom lagt op til at afgive kontrollen til Poul.

"Læg dig på maven på bordet" kommanderede han "og spred benene så meget som muligt" og det gjorde jeg så. Jeg mærkede hans hænder på min baller og han spredte dem så meget, som det var muligt, og jeg mærkede hans finger mod mit røvhul. Ganske langsomt lirkede han en finger indenfor og bøjede det yderste led og drejede langsomt rundt, så han mærkede på min anus hele vejen rundt. Jeg gispede, det var en følelse, jeg aldrig før havde prøvet og det var vanvittigt frækt. Poul kender godt mit hus, og mens jeg lå på maven på bordet med røven i vejret og fri udsigt til mit lille hul, hentede han fire livremme inde i garderoben. Mine knæ blev nu spændt fast til bordben sådan at mine ben var så spredte, som de overhovedet kunne blive og han kælede blidt for mine baller. Så gik han over på den anden side af bordet og spændte mine håndled fast til de to andre bordben og jeg lå der og kunne næsten ikke røre mig. Jeg havde en klar forventning om at jeg nu skulle kneppes, men jeg tog fejl. Han gik ud i køkkenet og fandt en agurk, som han langsomt førte op i min lille hul, mens han med den anden hånd bearbejdede min nosser. "Vi må hellere lade den sidde lidt, så dit stramme hul kan blive udvidet en smule" Han gik langsomt rundt om bordet, hvor jeg lå uden at kunne røre mig, stønnende af liderlighed. Hver gang han passerede min røv gav han den balle, der var nærmest et kraftigt smæk. Når han kom til hovedet løftede han det i håret og fortalt hvor dum jeg så ud med en agurk i røven. Næste gang skulle det være en gulerod med top. Så ville jeg se endnu mere latterlig ud med en grøn hale. Han gik videre og smækkede lystigt løs på den anden balle indtil ham kam ned til agurken igen. Den fik nogle gange ind og ud og han greb fat om mine nosser og klemte indtil jeg stønnede. Jeg kunne egentlig ikke rigtig sige om det var smerte eller lider, men stønne, det gjorde jeg. Sådan gik han rundt om mig en 5-6 gange og mine røvballer sved og mine nosser værkede. Da han igen stoppede ved mit hoved var meldingen: "Nu puler jeg dig i halsen igen. Og jeg vil ikke mærke dine tænder. Gør jeg det, bliver din røv for alvor smækket igennem. Stik tungen ud og åbn gabet" Jeg gjorde straks som befalet og hen pressede i en bevægelse hele pikken id til roden og holdt den derinde i vel et halvt minut og jeg det begyndte at sortne for mine øjne. Så startede han med at lave samlejebevægelser og jeg var ved at blive kvalt, dels i hans store pik og dels i alt de slim, jeg selv producerede og som jeg ingen kontrol havde med. Jeg aner ikke hvor lang tid der gik, men da han stoppede var jeg fuldstændigt udmattet. "Se hvor du har svinet mig til i savl, dit elendige svin. Slik mig ren!" Og jeg slikkede hans pik, hans nosser og kønsbehåringen omkring pikken indtil det meste af savlet var væk. "Åben munden igen og stik tungen ud. Nu skal du for første gang i dit liv smage hvordan sparm fra en rigtig mand smager" Og han begyndte at onanere sin store stive pik indtil han sprøjte hele ladningen i munden på mig. "Slug det hele" og jeg slugte hele den varme, salte klat. "Så har du prøvet det, og så må vi se, hvor det ender henne næste gang. Og næste gang giver jeg besked om hvornår er. Inden da, er der to ting, du skal gøre: Du skal skylle dit røvhul ud, så jeg ikke får lort på pikken, når jeg tager dig. Og så skal du få fjernet alle de hår du har i røven og omkring pikken. Forstået?"

"Ja, Herre!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.