BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du ligger på ryggen og jeg binder dine arme, så jeg uhindret kan bruge din mund til min pik og nosser. Du skal have begge nosser og min slappe pik i munden samtidig. Du kæmper imod, så jeg niver dig kærligt men bestemt i dine følsomme brystvorter. For helt ind...det skal det hele...inden pikken bliver alt for stiv...

Jeg nyder, at du kan rumme det hele og strammer sammen med dine læber. Jeg holder dit hoved fast, mens pikken vokser sig stor og din hals er eneste sted, den kan få plads til at udvide sig... Bevæger mig forsigtigt frem og tilbage, så din hals kan udvide sig i takt med min pik vokser. Du skal holde det hele i munden.

SEX I DAG?

Nu vil jeg tungekysse dig. Du vil ikke kysse, men et fast tag i brystvorterne får dig villig til at følge mine ordre!

Tungen bliver skiftet ud med mine store nosser, der bare skal slikkes og suttes. Jeg presser dem helt ind i kæften på dig. Min halvfede pik skal også ind i varmen, men det vil du ikke have, så jeg tager igen et godt fat i dine patter og niver - hårdere og hårdere - indtil du gispende åbner munden så meget, at min halvfede og nu præ-spermende pik glider ind i din udblokkede mund...og bliver presset helt i bund.
Jeg holder presset et stykke tid, hvorefter jeg begynder at mundbolle dig - uden at nosserne glider ud! Jeg finder det frækt og min pik svulmer op til fuld størrelse. Du gakker lidt, men jeg får dig til at trække vejret gennem næsen, så jeg kan mundbolle dig i lange hug - stadig med mine hængenosser i kæften på dig.

Dit mundvand løber ned af kinderne og du er helt rød i hovedet... Men jeg tror sgu du kan lide det ..

Jeg læner mig frem, så pikken er helt i bund i din hals, og lukker for luften – binder et tyndt reb stramt om dine spændte nosser. Retter mig op igen med enden af rebet i hånden – trækker lidt i rebet. Det er ekstra pirrende at mundbolle dig, for smerten får dig til at stramme ekstra om min krævende pik og nosser! Dine ømme brystvorter er konstant under kærlig men hård behandling, samtidig med jeg har fat i rebet til dine nosser og fylder din mund og hals ud.

Jeg stiller mig imellem dine ben - binder snoren du har om dine nosser rundt om din nakken og tilbage til nosserne igen, så du ligger i en ubehagelig stilling med hovedet bøjet fremad. Retter du dit hovede op, gør det virkelig nas i dine nosser. Jeg løfter dine ben op over mine skuldre og rykker mig helt tæt på dig – nyder at du bliver pirret at spidsen af min pik, men samtidig lider under dit eget træk i snoren...
Jeg sætter en tøjklemme i hver af dine brystvorter. Herefter smører jeg lidenskabelig din røv ind i massage-olie. Intet hastværk...bare se dig ligge rigtig ubehageligt. Dine arme en bundet sammen bag din lænd, så din røv har en tilpas højde. Dine nosser er efterhånden blevet lange og ømme...snoren er begyndt at gnave...men jeg har godt tid til at udforske din røv...

Da det er hårdt for dig, at ligge i den stilling, løsner jeg dine hænder, så du frit kan gøre, hvad du har lyst til. Jeg presser min pik mod din velsmurte ringmuskel, men uden at trænge inden for. Dine nosser er stadig bundt stramt til din nakke, men dine hænder er frie. Jeg sætter 2 klemmer i hver side af din pik. Jeg har stadig et godt tag i dig, for dine ben er stadig anbragt over mine skulde og min pik vil ved den mindste bevægelse trænge dydere ind i din snævre røv...
Jeg løsner snoren fra dine ømme nosser, så du kan strække dit hovede og slappe lidt af, men øjeblikket efter trækker jeg i snoren om din hals, så din krop kommer nærmere til mig, så din røv må åbne sig og give plads til min smurte pik...jeg fjerner de 4 klemmer fra din pik og sætter en ekstra i hver af dine brystvorte og de sidste to i din følsomme nossehud...du har stadig dine hænder fri. Du omfavner mig, krammer mig og søger min mund.
Jeg gengælder dine kærtegn og kys. Løfter dig op, så du sidder overskrævs på min pik, så den glider helt i bund. Du har front mod mig! Jeg fjerner snoren om din hals og alle klemmerne, nu skal vi koncentrere os om, at du skal kunne tilfredsstille min pik. Du bevæg dig op og ned i lange glidende bevægelser.
Gør du det ikke godt nok, niver jeg dig i dine ømme brystvorter eller tager et fast greb om din nosser. Du bliver belønnet med dybe tungekys, når det tænder mig og min pik..
Jeg er måske hårdere ved dine brystvorter end jeg burde, for når jeg kniber dem, sitrer det i din ringmuskel...og det ophidser mig. Jeg belønner dig også med dybe tungekys.
Jeg kildrer din røv med mine fingerspidser og lader en finger fra hver hånd smutte med op i din røv, mens du stadig rider min pik. Du ømmer dig godt.

Jeg trækker forsigtigt mine fingre ud af din røv og vælter dig bagover, så du igen ligger på ryggen. Med mig ovenpå og min pik dybt plantet i din røv. Jeg suger din tunge ind i min mund og knepper dig virkelig voldsomt. Mens jeg har øjenkontakt med dig. Der går kun kort tid, så kan jeg ikke holde orgasmen tilbage...jeg når lige at trække pikken ud og spermen rammer udover din pik, bryst og mave.
Jeg sætter mig på dit bryst og lader dig slikke min pik. Du spiller dig selv til udløsning og sprøjter vildt stønnende op af min ryg og baller...
Hold kæft hvor du dejlig :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.