Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Havde endnu en fræk tur på Stenhøj vest rasteplads forleden.

Fik ordre på at komme nøgen, kun iført cap. Så da jeg kom op til Stenhøj Øst kørte jeg ind, steg ud og smed alt tøjet inkl. sko og satte mig ind i bilen og kørte det sidste stykke over til Stenhøj Vest fuldstændig nøgen i bilen. Det var ret koldt for da jeg kom i nærheden af randers begyndte det at sne relativt meget og det blæste kraftigt.

SEX I DAG?

Jeg ankom til Stenhøj Vest og der var kun én anden bil på pladsen, så jeg tænkte fedt at vi havde det helt for os selv. Vanen tro satte jeg mig om på bagsædet af min bil og begyndte at lege med pikken. En fyr går op ved siden af bilen og står kort og kigger ind på mig gennem ruderne i mørket, inden han åbner døren og sætter sig ind til mig.

Han hiver sin piercede pik frem og får mig til bøje mig ned og sutte dem. Imens tager han fat i min røv og klemmer mine balder og leger med en finger i mit stramme hul. Sidst vi mødtes på rastepladsen var det stadig omkring 20 grader udenfor, så han var ivrig efter at komme op mit stramme hul igen.

For at gøre mig klar til hans tykke stive pik vendte han mig om så jeg lå lænet ind over forsæderne, der i forvejen var skubbet helt frem og med ryglænet ført så langt forover som muligt, så jeg kunne ligge op ad dem. Med min røv lige mod hans ansigt sad han og nød synet og spillede pik, indtil han begyndte at slikke mig klar til ham. Jeg stønnede af liderlighed over hans tunge og fingre i mit hul.

Lidt efter mente han at jeg måtte være klar nok, og bad mig sætte mig ned over hans pik. Jeg er meget stram og hans pik dejlig tyk, så det gjorde stadig en smule ondt. Men med lidt tid lykkedes det mig at lade mit stramme hul glide helt ned over hans pik og mærke hvordan han trængte helt op i mig, inde i bilen. Jeg begyndte at ride ham så bilens affjedring kom på arbejde =) Det føltes så godt!

Ind i mellem kom der en bil kørende rundt, og selvom ruderne var godt dukkede måtte jeg kravle af hans pik, så vi ikke blev alt for oplyst af billygterne når de ramte bilen. Det betød også at jeg blev nød til at føre mit stramme hul ned over pikken igen fra ny hver gang. Det var så skønt at ligge foroverbøjet over ryglænet på forsæderne og bare lade røven kører op og ned med hans pik oppe i mig. Men han ville mere.

Så han steg ud af bilen og sagde jeg skulle køre op til handicaptoilettet, så han kunne kneppe mig hårdt og rigtigt. Jeg tænkte at det måtte være fordi det var så koldt udenfor med sneen, for ellers plejer jeg jo blot at blive kneppet på bænkene udenfor.

Jeg sætter mig om til rettet og kører nøgen op til toiletbygningen. Pladserne lige foran toiletterne er selvfølgelig handicap pladser og selvom der ikke er nogen som helst andre på pladsen end os, kører jeg alligevel forbi til den første almindelige bås, så jeg må stige nøgen ud af bilen, oplyst af gadelygterne på pladsen, og gå hele vejen hen til toiletbygningen uden andet end min røde kasket på hovedet. Hvis der kom en bil en fra motorvejen i det øjeblik ville den ikke kunne undgå at se mig rende nøgen rundt med det samme.

Inde på handicaptoilettet er der en lille bordplade. Jeg læner mig ind over den og mærker hans pik imod mit hul igen, hvorefter han banker den op i mig - det gør lidt ondt men føles alt for godt!

Han tager fat om hofterne på mig og gennemknepper min røv dybt og hurtigt, mens jeg presser mine hænder og mit ansigt op ad væggen i takt med stødene bagfra.

Lige før han kommer trækker han sig ud og får mig ned på knæ foran sig, så jeg kan sutte ham mens han kommer i munden på mig. Han spermer virkelig meget, så jeg sluger noget af det, mens resten løber ud af munden på mig og kan mærke det ryge ned på min nøgne krop.

Jeg sidder lidt på knæ og spiller min pik mens han vasker sig - jeg må ikke komme før jeg er kørt væk fra stedet. Så han åbner døren og kigger ud for at se om der er fri bane, inden vi går over til hver vores bil. Jeg går igen helt nøgen ude i det kolde lette snevejr hele vejen hen til bilen, hvor jeg sætter mig ind og tager tøj på og vi kører væk.

Jeg er både lettet over der ikke var andre, så jeg kunne rende nøgen rundt ude på p-pladsen, men omvendt havde det også været frækt hvis der var flere om mig derude. Men jeg fik i da en ordentlig tur til trods :)

Ser frem til næste gang, og når jeg igen engang kan komme ud og blive kneppet på bænkene i naturen i stedet for i bilen/på toilettet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.