Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde fået læreplads og måtte så flytte da der var langt til arbejde. Jeg så på lejligheder og faldt over en kælder lejlighed til rimelige penge, ringede og fik fat i konen, vi aftalte at jeg skulle komme forbi kl. 16.30 samme dag, så kunne vi snakke lidt og se lejligheden.

Kl. 16.15 ringede jeg på, kunne høre det puslede lidt i gangen og så gik døren op der stod der en nydelig ældre kvinde, i en lidt lille kjole den afslørede meget.
Hun spurgte om jeg skulle se lejligheden og jeg sagde ja og jeg hedder Jeppe, hun sagde hun hed Grethe men vi vidste jo godt hvad den anden hed, hun sagde kom ind og se på sagerne, min mand kommer lidt senere, hun viste mig ind i stuen og bød mig plads i sofaen.
Vi snakkede om hvad jeg lavede og lidt om hvorfor jeg ville flytte til byen, hun kendte godt firmaet jeg skulle starte i og sagde det var et godt sted.
Efter en halv time kom manden hjem, en høj og almindelig type, han gav hånd og sagde kurt. Jeppe sagde jeg.
Nå skulle vi ikke se på lejligheden sagde Grethe så, jo lad os det, så kan han se om det er noget for ham.
Vi gik i kælderen og så sagde Kurt at rummet til venstre brugte de når de havde gæster, der til højre er et toilet og der henne til venstre er soveværelset, der ku godt stå en dobbelt seng og et skab. Så er det stuen her og det var et pænt stort rum, knap 40 kvm.
Jeg spurgte om ikke der var et bad her, nej det skal du tage oppe hos os, ja ok det går jo nok...
Jeg sagde at jeg gerne ville ha værelset og om prisen fra annoncen kunne passe? ja den er skam rigtig nok det er 1600 kr. med det hele, vi kan dog snakke om at sætte den ned hvis du hjælper os lidt...
jamen det lyder fint, så tager jeg den. jeg kunne flytte ind næste dag.
Da jeg var kommet på plads fredag hen mod aften kom Grethe ned og spurgte om ikke jeg ville spise sammen med hende da Kurt først kom senere, jo tak det vil jeg gerne...
vi satte os ved bordet og snakkede om lidt af hvert, Grethe spurgte så om jeg fik pige besøg engang imellem, nej jeg havde ingen kæreste og havde ikke haft det de seneste års tid.
Hmmm hun sagde at det ku vi da gøre noget ved. jeg blev rød i hovedet og sagde hva. ja hun og kurt manglede en fyr til lidt hygge og det var det med prisen der kunne sættes ned.
Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle sige, men fik vist sagt ja, hun sagde så at de brugte en yngre fyr til at behage dem begge, Kurt ku godt li en ung fyr, de havde så brug for en de måtte binde og den slags, jeg sagde det lyder da frækt.
Jeg tænkte lidt over det og sagde at det tændte mig meget, min pik var da et godt godt bevis.
I aften vil vi bruge dig og så må vi se om du dur, Grethe førte mig op i stuen, der blev jeg sat på en stol og ben og arme bundet fast, så begyndte hun at nulre mine brystvorter stille og så mere fast, jeg stønnede og nød det helt vildt, hun mente jeg havde fået nok nu, får min pik blev helt fedtet på hovedet.
Kurt kom ind og sagde goddag, nå han ville godt være vores knægt, ja sagde Grethe, han må så vise om han dur til det, hans pik er da stiv nok sagde Kurt og kørte hans hånd op og ned af den.
Jo sagde Grethe vi tager ham med ind i sengen og så får han lidt godt. Grethe suttede nu min pik I takt med Kurts stød, hendes tungen spille på min glans. Jeg sukkede og snappede efter vejret da Grethe lod næsten hele min drengepik glide ind I hendes åbne mund. jeg havde lukket øjnene og gjorde alt for at holde spermen tilbage, men med et brøl sendte jeg kaskade af sæd ind I hendes åbne mund. Grethe var nu så ophidset, at hun grådigt kiggede på og slikkede de dråber, der til sidst flød langsomt ud af min pik. Jeg åbnede øjne og så resultatet af mit værk. Grethe rystede kraftigt og hendes orgasme kunne ses som kraftige sammentrækninger omkring Kurts pik. Grethe fortsatte med at sutte min pik og den forblev stiv. Kurt trak sig ud af Grethe og Grethe vendte sin kusse mod mig og trak min stadig stive drengepik mod hendes spermvåde fisse. Grethe gned på min pik og lod mit pikhoved køre hen over hendes klitoris, imens hun vrikkede med sit underliv og dermed førte min pik længere og længere ind I hendes liderlige kusse. Kurt havde ført begge sine lår ind under hendes arme og hun hvilede sit hoved på lidt på det en lår.
– Åååååhh, ja knep mig, Jeppe, knep mig, stik din drengepik ind I min fisse , stønnede hun,
Kurt, se han er stadig liderlig, se han knepper mig, se hans pik I min fisse. Grethe stak to fingre ned omkring min pik og klemte til. Kurt krammede hendes bryster og hun vendte sig mod Kurts pik og lod den glide ind I hendes dejlig varme mund. Kurt kikkede på mig, der med min drengepik pumpede løs I Grethes kusse.
– Må han sprøjte I min fisse ?, spurgte Grethe, må han komme oppe I mig ? jeg er så liderlig, at jeg har lyst at få mere sperm I min kusse. Kurt klemte hendes bryster som tegn på at det var ok.
– Ohhhhh jaaa.... Jeppe, knep min kusse, sprøjt I min fisse, kom med dit drengesperm inde I
Hendes skød og kussehår pressede sig stadig kraftigere mod min pik, der gled ud og ind og lod hendes skamlæber helt omkranse min glinsende pik.
Pludselig kom Grethe med kraftige rystelser, der tydelig viste, at hendes orgasme var på vej. Hun begyndte at gnide hårdt og hurtigt på min pik og greb ud efter roden af min pik, og imens hun næsten holdt op med at ånde gennemrystedes hun af en intens orgasme. Jeg kom samtidig med vilde brøl, imens jeg var i gang med at fylde hendes fisse med sperm. Synet af Grethes næsten dyriske liderlighed betød, at Kurt kort efter kom med store kaskader af frisk sperm, der I store klatter landede på Grethes bryster.
Vi sank alle tre om på sengen og gispede alle efter vejret. Grethe lå stadig med min pik inde I sig og nulrede min kugler imens jeg kyssede hendes bryster. Grethe tog Kurts pik I hånden og hviskede:
Tak for en dejlig sexoplevelse. min elskede – I lige måde, min elskede.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.