BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I en alder af 15 år havde jeg en af mine allerførste sexuelle erfaringer sammen med min mors allerbedste veninde. Jeg havde naturligvis interesse for det andet køn, men jeg kunne mærke noget speciel ved modne kvinder. De har erfaring og lyst til et eventyr, sådan var det også med Rita, som hun hed.

Jeg har altid synes at Rita var en dejlig kvinde. Hun havde skulderlangt lyst hår, mellemstore bryster og var slank af bygning.

SEX I DAG?

En dag havde jeg fået før fri fra skole, så jeg kom mere end en time tidligere hjem end forventet. Jeg låste mig som vanligt ind i vores store lejlighed og gik ind på mit værelse. Jeg begyndte at lave lektier, for jeg ville have det overstået, så jeg kunne komme ud og nyde eftermiddagenssolen i den nærliggende park. Mens jeg sad ved skrivebordet, syntes jeg pludselig, at jeg kunne høre lyde fra mine forældres soveværelse, som lå i den anden ende af lejligheden. Jeg var noget overrasket, da jeg troede, at jeg var alene hjemme. Min nysgerrighed tvang mig til at gå mod deres soveværelse. Døren var lukket, men forsigtigt åbnede jeg den på klem.

Jeg blev noget overrasket, da det ikke var far som var ved at give mor en kærlig behandling, men mor og Rita, som hyggede sig med hinanden. De opdagede mig ikke, så jeg blev stående og betragtede de to kvinders elskovsleg. Rita lå på sengen og hendes nederdel var trukket op og hendes lyserøde trusser hang om hendes lækre lår. Mors underliv var blottet. På senge lå en sort DILDO med knopper og andet legetøj. Mor trak Rita hen til sengekanten og begyndte at massere hendes klitoris med den sorte dildo. Rita var ikke barberet forneden, men havde en kraftig behåret mis. Rita pev af fryd, da mor nu begyndte at slikke hende og stikke den store dildo op i hendes skede. Jeg kunne mærke, at jeg fik rejsning, så jeg begyndte at gnide på mit halvstive lem. Det var utroligt dejligt at se de to kvinders leg. De kyssede hinanden vildt og inderligt, imens de tog BHérne af hinanden. De var helt nøgne, da de lagde sig i en 69ér og begyndte at slikke hinanden. Jeg kunne se, at Rita skilte min mors skamlæber ad for derefter at slikke hendes klitoris og skedeåbning. Hun stønnede højlydt, da Rita stak en noget større dildo op i hende og masserede hendes små bryster. Mors og Ritas fisser var drivende våde og mit lem var nu knaldhårdt. Jeg betragtede de to og kunne se, at de nød det. Da mors mis var barberet kunne jeg rigtig se,hvordan Rita skilte hendes store skamlæber. Mor lå på ryggen med spredte ben og jeg kunne se, at Rita bollede mor med en endnu større dildo. Hun førte dildoen ind med kraftige og hurtige bevægelser. Min mor var ved at komme. Hun stønnede højere og intensiver, mens hun bevægede sit underliv op og ned. Hun skreg og havde et liderligt blik i øjnene og jeg kunne se, at hendes krop blev gennemrystet af en kæmpe orgasme. Det var ophidsende at se sin egen mor i elskovsleg med en lækker veninde.

Min mor kyssede Rita kærligt, samtidig med, at hun rørte ved hendes spændte brystvorter. Hun gled langsom ned mod hendes mis. Rita spredte villigt benene og lod mor slikke hende og kæle for hendes inderlår. Rita stønnede stille, alt i mens min mor førte en lille gylden dildo op i hende, samtidig med, at hun slikkede hendes dejlige fisse.Jeg kunne se, at mor også berørte Rita anus, idet hun lod en finger glide rundt om lukkemusklen. Det resulterede i, at Rita fik en vældig stor orgasme.

Jeg var nu så liderlig, at jeg havde lyst til at være med på legen. Jeg åbnede døren og de to kvinder så forskrækket på mig. Det var noget uvirkeligt og meget ophidsende at have set sin mor i en hed elskovsleg. Jeg stod bare der og kiggede på dem. Rita rejste sig op og gik hen mod mig. Hun kyssede mig blidt på munden. Mor stod og kiggede på og var vel lidt usikker på, hvad hun skulle gøre eller sige, så hun satte sig på sengekanten. Rita kiggede på mor, ligesom for at få lov til at forsætte. De to kvinder så på hinanden og jeg kunne se, at mor smilede og måske var hun også spændt på at se, hvordan hendes søn ville tilfredsstille en voksen kvinde. Rita lynede mine bukser ned, samtidig med, at hun tungekyssede mig. Det var dejligt. Mundvandet løb ud af vores mundvige. Pikken var bare stor og stiv og den dryppede. Rita legede forventningsfuld med min nosser og trak forhuden tilbage. Mit åndedræt blev hurtigere og nu lukkede Rita munden om mit pikhoved. Hendes dejlige varme tunge gled op og ned af skaftet. Det var bare så dejligt. Jeg rørte ved hendes bryster. De var bløde og varme. Brystvorterne var hårde og spændte. Jeg slikkede på dem, mens jeg førte min hånd ned i mellem hendes ben. Jeg strøg over hendes silkebløde inderlår og rørte ved hendes fugtige, behårede mis. Den var stadig våd efter den sidste orgasme. Jeg stak en finger op i elskovsgrotten. Rita stønnede og vi faldt ned i sengen. Mor stod og kiggede på. Vi lagde os i en 69ér og slikkede hinanden. Det var dejligt at mærke Ritas læber om min pik og endnu dejligere at smage Rita fissesafter. Rita vred sig og lavede kraftige bevægelser med underlivet. Jeg stak to fingre op i hende, samtidig med, at jeg med den anden hånd masserede hendes numsehul. Det virkede. Ritas mis var helt våd og hun blev endnu mere ophidset og lidt efter blev hun gennemrystet af en voldsom orgasme. Jeg kiggede på mor, som nikkede anerkendene til mig. Rita lå nu på ryggen og trak mig ned over sig. Hun viskede, at hun ville kneppes hårdt. Hun tog fat om min stive pik og førte den hen mod hendes kønsåbning. Pikhovedet var rettet mod skamlæberne og langsom gled jeg ind i hende. Der var varmt, vådt og rart i hendes kusse. Jeg begyndte at køre pikken ind og ud, først langsomt, men siden hen hurtigere.

Pikken faldt ud af skeden. Rita benyttede lejligheden til at rejse sig op og placerer sig på alle fire i sengen. Hun ville tages bagfra. Hun fik med et hurtigt tag fat i pikken, men i stedet for at lade mig komme op i skeden igen, førte hun den hen mod hendes numsehul. Det havde min mor set, så hun skyndte sig over til natbordet, hvor der lå en tube med glidecream. Hun tog noget på fingrene og smurte Rita anus ind. Mor kyssede min pik og førte den hen til Ritas numsehul. Hun slappede af i numsen og med et let tryk gled jeg langsomt ind i hende, alt i mens, jeg strøg over hendes gyngende velformede patter. Det var vidunderligt at mærke hendes snævre velsmurte anus. Jeg måtte holde lidt igen med tempoet for ikke at få for tidlig udløsning. Rita stønnede, skreg og vred sig, da jeg begyndte at bolle hende hurtigere. Mine nosser klaskede rytmisk mod hendes velformede numse. Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere, så jeg trak mig ud af numsenhullet og med lange, kraftige, sprøjt, sprøjtede jeg min varme sperm på hendes numse og ryg. Vi faldt udmattede om i sengen og mor lagde sig ned ved siden af Rita og kyssede hende.

Hvad ville far mon have sagt, hvis han også var kommet tidligere hjem og set os i elskovsleg?

Vi var alle enige om at bevarer oplevelsen som vores søde hemmelighed.

Jeg tog et bad bagefter og løb over i parken for at mødes med mine kammerater.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 128 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.