Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var på vej til byen for at spise, min kæreste og jeg. Det er nogen år siden nu, og vi var nok femten eller seksten år gamle, Og jeg boede på landet. Vi sad bagest i bussen og kælede og elskede hinanden med krop og sjæl. Jeg stak flabet en hånd i hans bukser, og mærkede hans faste 17 cm vokse mere i min lille hånd.

Vi havde allerede haft sex flere gange, men vi havde også været sammen i to år.

Han så på mig. Han har altid været mere genert end mig, men jeg var ligeglad.

Der sad ikke andre bagest i bussen og der var ikke nogen spejle der kunne afsløre os for chaufføren. Alexander gispede, da jeg trak ned i hans boxershorts. Hans stive pik stod lodret op i luften. jeg løftede op i min nederdel. Jeg havde ingen trusser på, så jeg satte mig på ham og mærkede spidsen af hans pik i min fisse. Jeg stønnede liderligt. Han lagde sig op ad vinduet med benene på sædet så jeg kunne ride ham. Jeg var våd og ophidset af situationen, og jeg smed blusen. Mine dengang små myggestik af bryster var ikke hæmmet af en bh, og de hoppede op og ned mens jeg kneppede min kæreste. Jeg stønnede højere. Jeg var ligeglad med situationen, og Alexander var også ved at give sig hen, så vores åndedræt var høje og rytmiske.

Pludselig kørte bussen ind til siden og stoppede. Buschaufføren kom ned imod os og sagde brysk "Er I ikke lidt for små til det der?" Jeg vendte mig om. Jeg havde stadig Alexanders stive pik inde i mig, og jeg kunne se en stor bule i chaufførens bukser. "Du kan da bare smide os ud..." kurrede jeg og lænede mig bagover og spredte benene, så han kunne se min lille fisse, der var fyldt op af den svulmende pik. Alexander sagde ingenting.

"Jeg er nødt til at sige det til din mor, Tami," svarede han, "hun vil garanteret ikke have, du laver sådan noget."

"Kan vi ikke lave en aftale?" spurgte jeg frækt, "Jeg sutter den af på dig, mens min kæreste tager mig bagfra, og så siger vi ikke noget til nogen." hvæsede jeg.

Han lynede sine bukser ned, og jeg gik på alle fire på sædet, med hans stive pik foran min mund. Den var rynket og ret lille, og lugtede lidt surt, men jeg var ligeglad, for jeg var vild og safterne løb ned ad mine ben. Alexander kneppede mig hårdt og jeg kom i et skrig. han fortsatte og der gik ikke længe før chaufføren trak sig ud af min mund og kom på sædet lige under mit ansigt. Han satte sig og så på, mens Alexander gjorde mig færdig, og jeg fik en kæmpe orgasme mere, og chaufføren sad med sin igen stive pik i hånden og kørte den af. "Kom og rør ved mig, gamle stodder!" hvæsede jeg frækt, og han tog mig på brysterne med den ene hånd, mens han kørte den af med den anden. Alexander kom til sidst i et kæmpe stød inde i min krop, og han sank sammen over mig.

Sædpletten er stadig på sædet og bussen kom en halv time for sent den aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.