Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Helle havde udviklede sig til en sand Domina. Hun elskede at have mig i sin magt, at kende mine lyster, min svag sider og at manipulere med dem. Hun havde fortsat med at dyrke sine Lesbiske tendenser, men ikke altid samtidig. Jeg ved ikke om jeg er i virkeligheden en M – en masochist… jeg synes det gøre ondt at blive slået, når jeg bliver ydmyget, så føle jeg selvfølgelig også ydmygelse og det er ikke rart. Men Helle samtidig kan få mig til at føle som jeg ellers ikke gøre, han kan få mig til fuldstændig at tabe mig i hengivenhed til hende, hun ved at jeg vil gøre alt for hende.

På yderfladen havde hun ikke ændret sig meget i det 8 år jeg nu havde kendt hende, vores sex liv var blevet bedre og bedre, og om noget, så synes jeg hun var blevet smukkere med årene. Hun havde stadig det fræk rødt page hår, smilet, blikket, hun havde tabte sig lidt, det sidste rester af hvalpefedtet var forsvundet, tilbage var hendes kvindelig former, smukke bryster, snævre talje, pariser røven som jeg tilbedt… Hun havde lærte make-up kunsten, og at være forføriske og selv sikker. Hun havde bestemt ikke svært ved at tage magten. Aften var i virkeligheden startede om morgenen, fordi hun SMS’ede mig derhjemme at når hun kom hjem fra arbejde, så skulle lejligheden være pænt og i orden, maden skulle serveres med en god vin, jeg skulle være vasket og nybarberet, og klædt på en bestemt måde, og at jeg skulle være parat til at adlyde hendes befalinger…

SEX I DAG?

Jeg havde bekræftet modtagelsen af SMS’en, og så var min ellers udmærket arbejdsdisciplin derhjemme, ødelagt for resten af den dag med forventninger til det som skulle ske.

Jeg gik og ordnede lejlighed, vaskede op fra morgenmad, kørte støvsugeren rundt en gang over det hele, støvede af, lagde tøjet på plads, stillede tallerkener væk, vaskede køkkengulv og i det hel taget var simpelthen blevet så liderlig af at gå og forestille mig hvad der skulle ske den aften at på et tidspunkt befandt jeg mig på badeværelset, med pikken i hånden, og så mig selv i spejlet, imens pikken voksede og voksede og jeg spillede den af, og kom i min hånd, åndeløs, ophidset og ikke i det mindste tilfredsstillet af den lille spiller…

Jeg havde været i bad, barberet mig, både her og der, bestilte sushi, været ud og hente det, haft sæt en flaske dejlig hvidvin på køl, og nu var tiden ind til jeg tog den mundering på som Helle havde bestemte. Det bestod i en sort ærmeløs fiskenet trøje, hvor man kunne se alt igennem og hvilket min ophidset brystvorter gnedet liderligt imod, en sort hofteholder med tilhørende nyloner med en streg op hele bagsiden af benet og som blev sat fast til hofteholderen sådan at der var et stykke bart lår og både røv og pik var i det fri, nøgle særlig sorte sko med hæl Helle havde indkøbte til mig, og til sidst en lille hvide forklæde, bundet om ryggen over den bare numse, men så den tildækkede pikken. Det var ikke en trans uniform som sådan, da jeg havde hverken paryk på eller på anden vis forsøgt at gøre mig feminin. Det var nok bare det ydmygende i den beklædning.

Og ydmygende var det da jeg hørte Helle kom ind i lejlighedens hoveddør midt i en samtale. Jeg skyndte mig ind på vores soveværelse for at skifte tøj. Hun kaldte på mig og fortalte vi havde en gæst til middag. Jeg svarede at jeg skulle lige skifte, og vil være der om 1 minut. SÅ spurgte hun strengt om ikke jeg havde taget det tøj på hun havde befalet…? Jo…! Så kom dog frem og vis os det, sagde hun.

Ud i entréen stod hun så med Andrew. Han er fra England og arbejde på den samme bureau som Helle. Jeg havde mødte ham nogen gange; en stor fyr der spillede ret meget sport, og samtidig havde udstråling af en Engelsk gentleman. Han smilede og hilste pænt som om der var ingenting der var forkert ved situationen, faktisk behandlet han mig som om jeg var ung pige i huset, ved at tage sin jakke af og række den til mig som om det var det naturligst i verden, at jeg skulle sørge for at hænge den op.

For at gøre en lang historie kort, og det føltes lang for mig, ydmygende som det var at skulle servere mad til dem i denne mundering… og at blive omtalt og berørte som om jeg kun var til stede som en fysisk genstand, uden hverken hørelse eller følelse. Men da de var færdig med at spise de sushi jeg havde købt i dyrt dom til Helle og mig, drukket de kølige hvidvin jeg havde særligt udvalgt, annonceret Helle at nu vil hun gerne gennemkneppes af Andrew – og som den gentleman han er, svarede han: Altid til tjeneste!

Jeg blev tvunget til at følge med ind i soveværelset, og måtte hjælpe Helle af med al sin tøj, uden at jeg måtte så meget kom med en intim berøring eller på anden vis træde udenfor den rolle hun havde tildelt mig. Andrew stod nøgen på nær et par tætsiddende bokser shorts, hans muskler var ikke til at tage fejl af, ej heller den lang, tykke aftegning af hans pik på indersiden af det ene lår. Han stod og så på Helle og hendes fantastiske velskabte krop. Hun kom hen til ham, og måtte stå på tæerne for at kysse ham på munden, det første kys i øvrigt.

Kysset var dybt, lidenskabeligt og langt. Da hun endelig brød fri for at trække vejret var det som om Helle først huskede at jeg var der også… i mellem tid havde jeg en intern kamp kørende mellem min jalousi og min lyst til at gennemføre rollen som den tjenende ungepige i huset. Hun sagde skarpt til mig: Så hjælp dog Andrew af med hans bukser.

Jeg måtte få fat i kanten af hans underbukser og krænge dem nede over hans erigeret pik, som svuppede op, en fantastisk flot pik, også hvad dimensionerne angår… derefter træk jeg dem nede langs hans ben. Jeg måtte helt på knæ for at få dem væk fra hans fødder, i mellemtid var hans pik i højde med mit hoved. Nu kunne jeg se den tæt på… det blev den ikke mindre af!

Imens jeg var stadig på knæ, kom Helle glidende nede ad hans krop, med små kys hist og her, for at tage hans pik i munden lige foran næsen på mig. Hun nydt virkelig at sutte og slikke den, tage den dybt nede i halsen, få den helt skinnende med hendes mund vand… hans ene hånd holdt hendes hoved på plads og langsomt begyndte han rytmisk at mundkneppe hende. Hun viste mig hans pik, og hvordan den skulle behandles, den glinsede helt af hendes mundvand, og min egen mund løb også i vand ved tanken om at få hans pik i munden – jeg havde besluttet mig, jeg var parat.

Men i stedet for som jeg ventede, at Helle tilbud mig hans pik, fik jeg hans knæ i hovedet, da han igen løftede hende til hende fødder for at ligge hende nede på sengen. Igen kyssede de, og hændes hænder var ikke længe om igen at søge mod hans pik og kærtegne den. Hans fingre søgte hendes hul, og noget brutalt, synes jeg, begyndte han at kneppe hende med to fingre. Men Helle vredet sig i lyst, og gispede på en måde at jeg viste hun var orgasmen nær. Han hånd arbejdede hårde og hårde i min kærestes fisse, alt imens kyssede han og slikkede hendes bryster, hendes krop pludselig løftede sig i en bue, og hun kom i en stærk orgasme imens hun skrig sine lyster ud.

Andrew blev ved at kneppe hende lidt med fingrene, og jeg så hvordan hun nærmest havde udløsning over hans hænder, som var blevet fuldstændig væddet til i safterne fra hendes kusse. Langsomt kom hun tilbage til jorden. Jeg sad stadig på knæ for en eller anden grund, ved siden af sengen, med en enorme erektion ind i min lillepige tøj. Jeg længtes for at tage den frem og kærtegne den.

Andrew nu træk sig op hen over Helle liggende mellem hendes ben, han tog en på hver skulder, og tog alt sin egen vægt på armene, jeg kunne ikke andet end beundre den muskel tone han viste frem, nu lå hun hjælpeløst og blottet for ham, hans vældig erektion pegede på hendes udvidet hul.

”Være nu en sød lille pige, og hjælp den på plads,” sagde Andrew. Jeg troede han mente Helle, men så gik det op for mig at han ventede for mig at føre hans pik hen til min kæreste hungrende hul, der ventede på ham. Som befalede så gjort. Han gav mig en venlig smil imens han langsomt glid op i min kæreste, og førte sin pik helt til bunds i en lang tag. Helle lå med hovedet til den ene side, og med lukket øjne, og nydt følelsen af at blive kneppet.

Det virkede som om han vil kunne blive ved i timevis. Han kneppede og kneppede hende, kontrollerede stød, dybe stød, støde der gik helt ind i hendes krop og rørte ved de steder der fik hende allermest vilde. Jeg sad på knæ ved siden af, forglemt troede jeg, og snød en hånd nede under min nederdel og legede lidt med min pik, men så blev jeg opdagede af Helle.

Jeg blev beordret til at stille mig med hænderne ovenpå den madras hvor de lå og bollede. Helle spurgte Andrew hvad de skulle gøre ved mig og mine utålmodige hænder? Hans svar var at det var jo altid godt, at få en ekstra sæt ungepige hænder til at røre ved sig. Helle bekræftet udtalelsen, og jeg fik ordre fra hende til at kærtegne Andrews krop imens han elskede med hende.

Jeg var noget nervøst for at røre ved denne ekstrem mandig krop, nervøst og flov. Men Andrew opfordret mig igen med en venlig bemærkning, Helle var mere grov – jeg skulle bare se at komme i gang med at gøre ham tilfreds. Jeg begyndte med at aer hans stærke arme, hans skulder, hans ryg. Det var som om mine hænder fik et liv af deres eget da de begyndte at gå på opdagelse over hans krop, alt imens glemte jeg mere og mere situationen, og lod duften af deres elskov, varmen, sveden, lystigheden stige mig til hoved og jeg lod mine hænder beundre denne mandekrop som arbejdede hårdt for at tilfredsstille mine kæreste.

Mine hænder søgt ned over hans balder, hen til hans adskilte lår, nede ad benene og op igen. Jeg kærtegnede indersiden af lårene, strejfede bunden af hans balder, og det var som om han flyttede sig lidt, løftede sig så han kunne sprede sine ben lidt mere. Jeg tog det som en hentydning, og let adskilte hans balder, og lod en hånd strejfe ham over revnen i mellem balderne, det var som om der stod en elektrisk varme ud af ham derfra, og sveden piblede i mellem hans ben. Jeg lod en finger dvale ved han hul, lige på kanten, bare lige spidsen, og mærkede hvordan han skubbede tilbage mod fingeren. Nu lod jeg fingeren begynde at lege med ham som om det var Helles røv, som om jeg skulle gøre hende klar til en hed omgang analsex… i stedet var det den her reserveret Engelsk fyr, med en figur som en græsk gud.

Jeg ved ikke hvad jeg tænkte på. Men jeg kunne ikke lade være med at kysse ham på balderne, og slikke lidt på dem, at mærke sveden og ophidselsen var ved at blive for meget for mig… al normer var gået tabte. Nu levet jeg kunne i øjeblikkets ophidsende moment, de følelser, de berøringer, de var alle med til at dyrke min egen lystighed og begær. Jeg slikkede tættere og tættere på hulet, hans bevægelser stilnede lidt imens han krummede ryg for at give mig lov til at komme til med tungen. Og så tænkte jeg at nu vil jeg styre tingene lidt, og begyndte at slikke og lege med hans hul det bedste jeg vidste. Jeg lod mine fingre pirre ham, søg op i ham, som jeg selv kunne lide det, og som Helle elskede det når jeg gjorde det med hende.

Han lagde sig helt ned med hovedet, træk sin dejlige pik ud af hende, og eftergav sig til følelserne af at jeg legede med hans røv. Min ene hånd begyndte at kærtegne hans pik imens jeg legede med ham. Helle træk sig ud fra under ham, og rejste sig på knæ foran ham, så hun kunne se os, se mig i min lillepige tøj, lege med hans røv, hans pik, og Helle onaneret, hurtigt, hårdt, desperat. Og min tung søgte op i hans hul, og jeg slikkede ham, udvidet ham, gjorde ham klar, til trods for at jeg havde ikke gennemtænkte nogen handling. Og jeg slikkede han nosser, og nede langs hans pik, træk den tilbage så jeg endelig fik den i munden, og hørte Helle kom i en heftig orgasme.

Nu kravlede jeg op bag ham, løftede op i kjolen og nede med de sarte trusser. Min pik styrede direkte for hans hul. Og langsomt, stykke for stykke, førte jeg min pik op i Andrews røv, så han kunne mærke hver en tomme, hver en millimeter, så den var dybt begravet op i ham som han lige havde været op i min kæreste. Og så begyndte jeg at kneppe ham.

Imens jeg var optaget af de enorme følelser af at kneppe Andrews røv, havde Helle hoppet nede af sengen, og nu stod ved siden af os, hun havde hentet noget glide olie fra skuffen. Det var den slags der vi brugte til at massere hinanden med, og som altid bragte mig i en næsten ekstatiske tilstand. Hun lod et par dråber falder på min pik, da den skulle presse sin veje tilbage i hans udspillet røv, og så lidt mere, til det hele bar glid så let og uhindret, og nu kom hendes hænder. Hun masseret olien ind i hans balder, på min nosser, og en finger søgt om og op i mig. Og Jeg tog fat i Andrews hofte, jeg viste jeg havde ikke langt igen, og jeg begyndte at gennempule ham med alt mine kræfter.

Helle havde en hånd på hans pik som hun legede med på en eller anden måde, og den anden kneppede min røv med et par fingre. Andrew og jeg kom samtidig. Jeg brølede min orgasme ud, der var ingen lille pige over det, imens jeg huggede min pik i bund i hans røvhul og lod mig selv sprøjte hans hul til… alt imens Helle mælkede Andrews orgasme ud i sin hånd. Stilheden langsomt faldt hen over os.

Helle ventede til vi kom os lidt, så løftede hun sin hånd og viste os hvor fuldt med hans sperm det var. Hun viste Andrew, og så viste hun mig. Kig nærmere sagde hun, kan du se det? Jeg kiggede. Slik det, sagde hun. Jeg kiggede på hende, det kunne hun ikke mene, så kom den, strengt og determineret. Slik den. Forsigtigt begyndte jeg at slikke Andrews sperm i mig fra min kærestes hånd… Dygtig pige, sagde hun. Slik det hele op, kom nu, der kommer mere senere…

Andrew blev hele natten, vi var sammen på kryds og tværs. Jeg fik først lov at tage min lille pige uniform af næste morgen. Det var en hed aften der gik langt over mine grænser og mine forventninger…

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.