BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den lille menage á trois mellem min kæreste Helle, Trine og jeg fortsat i noget tid med en spænding der stadigvæk vækkede en utrolig lidenskab i mig, og Trine og jeg fortsat også at mødes for os selv, hvor vi dyrkede rå sex. Med Helle var der altid kærlighed involveret, jeg ved ikke helt hvordan, men jeg elskede hende, og trods alt de vilde vi havde begge lavet havde jeg bevaret en enkelte følelser af forelskelse i hende. Jeg var stolt over hende, og jeg turde at være mig med hende.

Med Trine var det anderledes, jeg var, et eller andet sted mere macho orienteret… hun kunne få min pik til at rejse sig på et sekund, og det tog heller ikke længere end det at smide hende op over et eller andet bordet og banke min pik op i hendes lækre lille fisse. Eller til at tvinge hende nede på knæ så jeg kunne fiske pikken frem og tryk den ind i hendes mund, og kom uden hensyn dybt nede i hendes hals.

SEX I DAG?

Og Trine og Helle fortsat også med deres kærligheds forhold sammen, hvor jeg nogen gange var kommet hjem for at finde dem i en 69’er midt på køkken gulvet eller tæt omslynget i et dybt kys. Men Trine havde også fået en kæreste. Lars hed han, de havde været over som par og spise mad en aften. Jeg var ret sikker på han ikke viste noget om Trine og Helle, og slet ikke om mig og hende, så stor var min chok da jeg kom hjem for at finde Lars med sin pik begravet i min kærestes mund, hvor hun lå på ryggen på spisebordet, imens han mundkneppede hende, og Trine sad mellem hendes ben og slikkede hende så Lars kunne se det.

Hvad gøre man?

Var jeg skinsyg?

Det kunne jeg ikke tillade mig, men hvad så? Hvordan skulle jeg reagere. I virkeligheden brød jeg mig ikke så meget om Lars. Han var en flot fyr, meget muskuløs, mørkt hår, isblå øjne, men han var også lidt af en slagsbror og havde været med i en af det der ”hang around” motorcykel klubber tilknyttet HA’erne. Og så fik jeg også nu chancen for at se alle hans tatoveringer, og dem var der ikke så få af endda!

Der var ingen der havde lagt mærke til mig. Luften simrede af sex, både duften og i det hel taget var stemningen hedt. Jeg mærkede hvordan der kom liv i min pik, hvordan lyset fra lamperne accentueret rundingen af hans røv, hvordan Helles ene lår løftede sig fra bordet, for at dække Trines ansigt der åndede sin egen luft mellem hendes ben.

Det var en imponerende pik han havde, ham Lars, en imponerende pik der forceret sin vej i munden på min kæreste, som hun tog imod, sulten, ivrig, liderligt, imens hans hænder legede med hendes bryster.

Det gik op for mig hvad der egentlig sket. Det var Trine og Lars, der tilsammen skulle elske med min kæreste… de skulle deles om hende. Trine var sikkert ved at vise ham hvad hun nydt godt af. Han var sikkert ikke typen der kunne lide at gå nede på en pige eller sådan noget, for macho, for et eller andet.

Trine rejste sig op fra at slikke Helles søde mis for at kysse med sin kæreste. Jeg kendt det godt den følelser, en mund på sin pik, og en på sin egen mund. Det var himmel selv. Det var alt hvad der skulle til, den uvant fornemmelse af at være tændt flere steder, at være pirret, at hungre efter forløsning og efter det ubeskrivelige. Jeg viste præcis hvordan han havde det, og ønskede at det var mig. Jeg tog min nu erigeret pik frem, følte luften på den, træk forhuden tilbage, følte luften på min fugtige glans, og langsomt begyndte at onanere. Langsomt, frem og tilbage, frem og tilbage, følelsen overtog fuldstændig mit rationelt jeg, og samtidig som min pik voksende til sin yderst potens i min hånd krympede ethvert form for fornuft ind til ingenting.

Jeg tænkte ikke længere på Lars og hans HA tilknytninger, jeg tænkte på at kneppe hans kæreste lige foran øjnene på ham, så han skulle se hvordan min pik udvidede hans kærestes køn, hvordan hun gispede og stønnede imens jeg bragte hende til randen af ekstase, på hvor stor min pik vil se ud lige op i hans fjæs, hvor stor og hvor smuk, og hvor meget hans kæreste elskede den, elskede at få den, elskede at mærke den i sin fisse, i sin mund. Men som det var, var det min kæreste der lå mellem hans ben med hans enorme pik mellem hendes læber, og jeg skulle bare kneppe Helle imens hun havde hans stor pik i hendes mund og tog sin fornøjelse uden hensyn til hende eller mig, hvis jeg overhovedet skulle gengive min tilstedeværelse.

I mellemtid havde Trine kravlet op over Helle så de kunne gnubbe deres våde misser mod hinanden, imens hun kyssede med sin fyr, dybt og lidenskabeligt, og Helle suttede hans pik, hendes hænder om hans lem, om hans nosser, om hans balder.

Og Trine træk sin mund væk fra sin kærestes læber, kyssede hans kind, hans øre flip. Hendes dejlige rød hår vældende hende over dem begge, hendes Julia Roberts smil hen over hendes mund, hendes bedårende øjne var lukket i øjeblikkets ømhed, og deres kinder lå ved siden af hinanden, og hendes øjne kom åben, grøn klar øjne, øjne der stirrede direkte ind i min og så min hånd lege med min pik, øjne der smilede, et smil der træk hendes bred, smukke læber fra hinanden, og spidsen af hendes tunge kom frem, og slikkede dem vellystigt.

Trine holdt mit blik uden at ændre hendes bevægelser eller på anden vis reagere, men alligevel må et eller andet havde overførte sig til Helle, fordi også hendes øjne åbnede sig. Det må havde set ud som om jeg stod på hovedet, denne måde som hun lå på, på ryggen med nakken bøjede bag over så at Lars pik kunne gennem kneppe hendes mund… og jeg så også hvordan hendes kinder blev suget ind da han træk pikken ud, og hvordan de igen blev normaliseret hver gang han stødt hårdt nede i hendes hals. Der kom ingen anden reaktion fra Helle, hun fortsat ufortrødent at sutte pik på Lars.

Det er jo ikke særlig sympatisk at indrømme, men jeg var jaloux, det gjorde ikke noget at Helle havde affaire de coeur med piger, det var kun sjovt… men det var min pik hun skulle tilbede og bruge, ingen andres. Hun var tilsyneladende meget uenig. Hun slubrede endnu mere højlydt på hans stiv pik.

Trines hænder kørte rundt på hans muskuløs ryg, over tatoveringen af ørnen, ned mod hans balder. Der var ikke et hår at se, muskler, bronze hud, og Wagner’ske motiver, endda hans balder var brune… åbenbart tog han også sol på nøgen strande. Trines hænder berørte Helles på hans balder, og forsigtigt spredt hun dem en smule. Jeg kunne se hans røvhul, et mørkt stjerne mellem de to muskuløse halvkugle. Trine fugtede en finger og legede blidt med åbningen. Da Helle mærkede hvordan Lars træk tilbage med lænden for at mærke fingeren ved hans røv, træk hun hans pik ud af munden, og hiv ham frem så hun kunne slikke hans glatte nosser, mellemkødet, og nej… ikke det nej, hun slikkede ham, på hans stjerne, hendes tung søgende i hullet, fugtende, dryppende med savl fra den mundknepperi hun lige havde været i gang med.

Alt imens spredt Trine hans balder, klatrede hun nede fra Helles krop og bordet for at stå ved siden af Lars. Nu bøjede Lars sig frem over Helles krop, og tog fat om på bagsiden af hendes lår så han løftede hendes ben i vejret, men han kunne ikke nå at slikke hende i den position. Da Trine førte to finger op i hans røv, flyttede Helle sig igen for at tage hans pik i munden, og nu kastede han sig over hendes knop, med at slikke, sutte, bide, nipser, kysser, ophidser, imens han blev finger kneppet af sin kæreste og suttede af, af min kæreste!

Min bukser lå omkring mine ankler, og irriteret mig fordi jeg kunne ikke rigtig komme til at holde om mine nosser imens jeg onaneret, så jeg sparkede dem af, nu havde jeg kun en lidt for lille T-shirt på, der i virkeligheden gjord min muskuløse krop mere nøgen end den var. Jeg mærkede hvordan musklerne i mine arme voksede, blev hård, næsten ligesom min pik, med de arbejde de lavede. Jeg mærkede den fantastiske svimlende fornemmelse når man forføres af sex til at glemme alt omkring sig. Jeg mærkede den kilderen i maven, suget, spændingen og jalousien.

Trine vinkede mig hen. Vores øjne låst sammen da jeg tog de få skridt derhen.

Hun slikkede sin ene hånd med overdrevent langsom lidenskab så hun fugtede hele håndfladen og rakte ud for min pik, imens hun holdt den anden hånd på hendes kærestes røv med fingeren op i ham. Hun tog min pik under blid og kærlig pleje. Gjorden den våd, slikkede sin hånd igen og igen for at gør min pik mere og mere våd… og så træk hun i den, træk forhuden over spidsen og førte den hen til Lars brune stjerne.

Jeg var ligeglad. Han tillod sig at være sammen med min kæreste, nu skulle han mærke noget tænkte jeg. Og jeg pressede pikken mod hullet. Forhuden banede vej… mit pik hovedet slap forbi ringmusklen… jeg var ind!

Lars løftede sit hoved fra min kærestes skød og kiggede over sin skulder på mig… han smilede bare og stod helt stille imens jeg langsomt forceret min pik op i hans tarm. Ikke så blødt som når jeg gjorde det med Helle, og så snart jeg var i bund, begyndte jeg at kneppe ham, sejt og rytmisk, hele vejen ind og ud, mine hænder på hans hofter, Trines hænder der spredte hans røv… og jeg viste at Helle vil kunne se op mellem hans ben, se min pik banke op i hans hul, se mine nosser slaske mod hans, se mig tag ham.

Det var godt nok stramt og varmt i hans røv. Et lækkert fornemmelser for pikken som virkelig følte sig sensitivt til alt berøring, og det var også smukt at se, min lang pik imellem de to meget muskuløs balder og jeg ved ikke hvad der kom over mig, men jeg kørte løs, uden hensyn, uden hæmninger og det var nok ikke så mange minutter senere at jeg sprøjtede og sprøjtede med min pik langt op i hans røv.

Da jeg endeligt træk mig ud, sivede noget af mit sæd med, og løb nede over hans mellemkød til hans nosser, mere dryppede fra min pik på hans lår og balder… jeg viste ikke hvad jeg skulle sige eller gøre? Sige undskyld? Forlang en forklaring til hvorfor han kneppede med min kæreste.. men nu havde jeg jo lige gennemkneppede hans røv… og det var jo ikke mere end tre dage siden at Trine og jeg havde haft en såkaldte ”tres vite” på toilettet i en forretning vi var på indkøb hos.

Men de tre andre tænkte åbenbart ikke på mig, Helle suttede ufortrødent videre, Trine gik op og kyssede med ham, og Lars, Lars han skød sin ladning af i munden på min kæreste. Så meget så det løb ud over hendes læber, men hun forsøgt ikke at spilde, nej, hun forsøgte at slikke det i sig imens hun slikkede hans pik ren, hans sperm, hans sæd.

Der gik lidt tid og han løftede sig op og trækken pikken væk fra min kærestes mund… jeg var der straks – så hun vil kunne slikke mig rent, og jeg førte min nu slap pik mod hendes læber, men hun smilede bar og selv rejst sig op med ordene at vi to mænd trængt vis til at komme i bad!

Hvad havde hun forestillet sig. Nu skulle jeg i bad med Lars? Med manden der lige havde gennemkneppet min kærestes ansigt imens jeg ikke var hjem? …manden jeg havde lige bollet i røven?

Få sex i dag

Lars gok straks mod gangen… han viste hvor badeværelset var! Han havde været her før? Han havde været sammen med Helle før? Nå, ja. Han havde jo været her før – og spise. Helle kom hen til mig, tog om mig meget kærligt og sagde: ”Kom nu, get over it. Synes du ikke det var dejligt?” Hun havde selvfølgelig ret, jeg var jaloux. Jeg havde lige kneppet ham, jeg kneppet hendes god veninde for et godt ord, og så var det mig der var jaloux – hvilken slags menneske var jeg? Jeg blev puffet ud i retning badeværelset.

Uden egentlig at tænke mig om, tog jeg T-shirten af, og åbnede døren og gik ind lige i det sekund som Lars havde tændt for vandet. For et sekund havde jeg helt glemt at han var der. Han gav mig et bred smil, han virkede slet ikke generet af det der var sket. Så meget for at være en macho biker! Han endda inviteret mig til at stå ind under bruseren sammen med ham. Jeg kunne ikke sige nej, vel? Jeg mener, efter jeg havde lige haft den mest utrolig udløsning i hans tarm, det vil være lidt omsonst at spille kostbart nu.

Jeg trådt ind under vandet til ham. Han tog den stor flaske dusch gel og begyndte at sæbe sig ind, især mellem balderne, hvor mit sæd sivede ud af hans røvhul. Da han var rent tog han mere sæbe og rakte ud efter min pik. Jeg var slet ikke parat, jeg var målløs og viste ikke hvordan jeg skulle reagere. Han begyndte at sæbe den ind, meget grundigt. Meget, meget grundigt, og flov var jeg da den begyndte at vokse igen i hans hænder. Men Lars smilte bare og skubbede mig lidt bagud så jeg stod med ryggen op mod marmor væggen, og han gik på knæ for at tage min pik i munden.

Holdt kæft hvor var han god til det. Hvorfor er det som om mænd kan et eller andet med pik sugning som kvinde aldrig får lærte. Måske var jeg bare heldig med det par mænd jeg havde været sammen med… eller måske var det noget med at mænd der gjorde sådan noget, gjorde det fordi de kunne lide det, de var gode til det. I hvert fald arbejdede Lars på min pik med at tage den dybt ind i sin mund, så han fik den helt tilbage i halsen, derefter, slikkede han og suttede den, varmede den, legede med den, rørte den, og fik mig til at føle at jeg var ved at blive en fandens kneppe karl!

Vandet fra bruseren løb nede over os begge to, jeg var helt optaget af følelsen på min pik, i min mave, jeg havde lukket øjne. Jeg havde en hånd om hans baghoved og jeg stødt pikken rytmisk ind i hans mund. Han begyndte at lege med min forhud. Jeg var tæt på at komme for anden gang. Han listede en finger op i min røv og den ekstra stimulans var for meget for mig, jeg sprøjtede i munden på ham imens jeg skreg min forløsning ud i rummet…

Da hørte jeg stemmer. De var pigerne, de havde listet sig ind i badeværelset og havde overværet det hele. Nu grinede de. Lars sad stadig på knæ foran mig, han smilede over hele hovedet, også der hvor mit sæd var klistret til hans kind og hans hage. Trine gik nu hen til ham og kyssede ham, og slikkede min sæd fra hans ansigt, og for en god ordens skyld gav hun min pik også en kraftig sug og slik inden hun igen kyssede sin kæreste.

Så spurgte Helle mig om hvad jeg havde forestillet mig at gøre ved det? Hun pegede. Jeg fulgte fingerens retning. Retning gik direkte mod Lars stiv pik. Jeg kunne fornemme hun var ved at over tage kommando igen. Mit sex lyst var ligesom på vej væk… jeg havde lige fået to kraftige forløsninger og kunne ikke mere, og jeg havde slet ikke lyst til at blive bollet af en fyr. Ikke nu.

Fordi jeg ikke svarede med det samme, så kiggede hun mig ind i øjnene og sagde at så vil hun i hvert fald gerne kneppes af den, og jeg skulle hjælpe til. Hun lagde sig på alle fire på den varme våd gulv. Hun budt sin røv til Lars, som gik på knæ bag hende, han havde en hånd på sin pik, som han var ved at styre direkte mod hendes våd og hungrende mis. Men Helle sagde nej, hun sagde at jeg skulle føre den derhen.

Akavet, tog jeg hans pik i hånden, jeg holdte den og jeg pegede den mod hendes fisse…

”Jeg er alt for tør endnu” løj Helle, ”slik den lige så den er våd:”

Så måtte jeg slik den. Jeg løftede den op over hendes røv og tog den hurtigt i munden. Det undrede mig at den kunne både være silkeblød og stenhård. Hurtigt førte jeg den til hendes fisse og Lars tryk til så den gled ind. NU skulle jeg se en fremmede kneppe min elskede kæreste!

Jeg holdt på hendes balder, jeg viste ikke rigtigt hvad jeg skulle. Lars kneppede hende virkelig grundigt og jeg må indrømme at jeg kom lidt i stemning igen imens jeg kiggede på. Trine var kravlet nede imellem hendes ben for at slikke hende. Hun vil også have et godt kig på den pragt eksemplar af en pik hendes kæreste havde imens den kørte frem og tilbage i Helles fisse.

Min egen pik var bleven sådan halvfed, og jeg tog fat om den med den ene hånd. Det lagde Helle mærke til, og hun straks beordret mig og Trine til at bytte plads. Så var det min tur imellem hendes ben. Min tur til at se den pik fylde hende ud, køre ind og ud af hendes dejlig velsmagende, velduftende mis. Mig der skulle slikke safterne fra deres elskov op. Hendes velkendte liderlige safter, blandet med hans, ukendt.

Hans pik røg ud på et tidspunkt – jeg fik at vide at jeg skulle slikke den og put den ind igen. Jeg gjorde det. Jeg havde ingen stolthed mere. Det her var vildt ophidsende. Næste gang den røg ud behøvede Helle ikke at sige noget. Jeg tog den straks i munden og begyndte at sutte. Det var Lars selv der træk den væk for at sætte den tilbage i fissen på Helle.

I mellemtid var Trine gået i gang med at lege med min pik sammen med Helle. Helle var mere koncentreret om hvordan det føltes med min tung på hendes klit og Lars pik i hendes indre, men hun havde stadigvæk overskud til at give mig en slik eller to når Trine holdt den op til hende.

Og så kom Lars, han hamrede sin pik op i hende. Han brølede sin orgasme ud. Han sprøjtede sin sæd, og pumpede og pumpede, og jeg mærkede at Helle kom samtidige. En stor orgasme lige over hovedet på mig… det dryppede med deres safter. Jeg lå helt stille og kiggede på de få centimeter mellem mine øjne og deres køn.

Helle flyttede sig lidt og hans pik glid ud. Jeg skulle til at rejse mig, men fik at vide at jeg skulle bliv hvor jeg var og slikke Lars pik ren.

Han førte den til min mund. Jeg smagte. Hendes safter, hans sæd. Jeg slugte det hele i mig og troede at det var så det. Men jeg havde taget fejl, Helle sad nu over mit ansigt og jeg blev også beordrede til at slikke hende rent. Her var mængden af hans sperm væsentlig mere. Men jeg slikkede det hele op i mig. Det hjælp også at Trine havde taget min pik under kærlig behandling med sin mund og hænder.

Helle synes jeg var dygtigt og havde fortjent en pris. Prisen var hende! Hun fortalte mig at hun elskede mig, hun fortalte mig at hun synes jeg var sexet, og hun sat sig ovenpå min pik, og til trods for at vi begge var lidt øm og lidt spændt, rid hun os til en langsomt og dejligt orgasme imens Trine og Lars lå og kyssede og kælede med hinanden imens de så os elske.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.