BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En lidt spøjs overskrift, men den dækker over en række hændelser, som min kone udsatte mig for et års tid siden. Vi er nu skilt, men historien er, synes jeg, både lidt fræk og anderledes.

Jeg er håndværker med stort H. En stor fyr, der ikke mangler noget, hverken i det materielle eller det åndelige. Da det nu er en historie om sex, så skal jeg ikke undlade at beskrive mit udstyr mellem benene, der nok godt kunne være større uden at skræmme nogen væk. Men, som man siger, "det er ikke størrelsen, det er gørelsen". Mage til sludder. At det er noget sludder har jeg fået bekræftet på egen krop.

SEX I DAG?

Min kone, en sød lille nips, der ikke mangler noget. Hun ser hamrende godt ud, med en fast krop, der prydes af faste, brune bryster i B eller måske C størrelsen. Numsen er lille, stram og fast, rigtig indbydende. Kort sagt, så er hun én af dem, man vender sig om efter. Og det selv om hun, og jeg, har rundet de 40 år.

Vi har de to børn, som vi skal have, så jeg har fået snittet og vores sexliv er vel som de fleste andres, det går op og ned.

Nu er det sådan, at min kone arbejde i et Bo & Naboskab, et af de bedre, hvor beboerne trods alt fungerer godt. De kan være med til at lave mad, de kan finde ud af at rydde og op og den slags. Men man er aldrig i tvivl om, at de kommer fra et bofælleskab.

Det har jo i nogle år været moderne, at de ikke skal nægtes noget, så de bor mandlige og kvindelige beboere sammen, typisk i alderen fra 18-19 år til omkring 35. Det medfører, at der ind i mellem finder par dannelser sted med deraf følgende sexuelle udfoldelser til følge, hvorfor kvinderne får p-piller for at undgå uønskede svangerskaber.

Der er flydende arbejdstider idet igangværende happenings og hændelser ikke afbrydes, så overarbejde er for min kone ikke noget usædvanligt.

På et tidspunkt begyndte det dog at være mere end normalt, men som min kone sagde; det går jo op og ned og vi er jo ikke herrer over hvad der sker hvornår.

Normalt ringede hun blot hjem til mig hvis det blev alt for sent, og alt var sådan set i orden. Hvad der så fik mig til at undre mig ved jeg ikke med sikkerhed. Måske fordi hun altid var meget træt når hun kom hjem? Måske fordi hun pludselig altid skulle i bad inden jeg måtte knuse, nusse og pusse hende når hun kom hjem fra arbejde? Måske fordi, at vores sparsomme sexliv blev om muligt endnu mere sparsomt?

Jeg ved det ikke, men når jeg ringede til hende, så fik jeg altid fat på hende sammen med en fornuftig forklaring på forsinkelsen.

En dag ringede jeg imidlertid ikke til hendes egen telefon, men til arbejdsstedet. Det var mere end 2 timer efter planlagt fyraften og jeg fik fat i nattevagten. Denne var dog lidt undrende idet min kone netop denne aften havde afspadseret en time, altså fået fri kl. 22 i stedet for kl. 23. Det undrede mig meget, men jeg undlod at nævne noget for min hustru da hun vendte hjem godt en time senere. Som sædvanlig, så undgik hun mig og strøg ud i badeværelset, låste døren og gik i bad. Inde i sengen var det et flygtigt kys og så godnat….

Nogle dage senere ringede min hustru fra jobbet og oplyste, at jeg ikke skulle vente oppe, hun var nød til at tage et par timer ekstra. Ok, det var der jo ikke noget at gøre ved. Men i stedet for at gå i seng strøg jeg ud, startede bilen og kørte de 8 kilometer til hendes arbejde. Jeg kørte ind på p-pladsen og parkerede mest muligt skjult og holdt så øje med hovedindgangen. Det gik ikke lang tid før min kone kom ud, skridtede over til sin bil og kørte ud fra p-pladsen. Jeg fulgte med, så diskret som muligt, men vi skulle ikke langt. Vi endte ved et af de perifære huse, huse, hvor der bor beboere, der i højere grad kan klare sig selv og bor for sig selv.

Hun låste sig ind og der blev tændt og slukket lys her og der og til sidst var der kun lys i et enkelt vindue. Jeg må indrømme, at jeg følte mig som en tyv i natten, som en rigtig luskebusk med rigtig dårlig samvittighed da jeg sneg mig ind gennem haven, op på en flise terasse og hen under det oplyste vindue, hvor gardinerne kun dårligt skjulte hvad der skete i rummet. Og sikke et scenarie. Det var frygteligt, bizart og meget meget frækt. Og, desværre for mig, ikke noget, som nogen ægtemand vil ønske for sin værste fjende.

På en stor seng sad en spinkel fyr, vel 20 år gammel, kun iført undertrøje og underbukser. Jeg havde set ham før og vist nok også snakket med ham engang da jeg hentede min kone fra arbejde.

Over for ham stod min kone. Jeg kunne se, at hun skældte og smældte, som om han havde gjort noget galt og han sad da også og kiggede ned i gulvet medens han pillede ved sin undertrøje. Jeg kunne ikke høre hvad der blev sagt, men min kones attitude var ikke til at tage fejl af, hun var vred. Tilsyneladende.

Hun beordrede den spinkle, unge fyr til et eller andet samtidig med, at hun knaldede ham en lussing. Herefter fulgte endnu en ordre og jeg kunne se, at fyren langsomt begyndte at trække sin undertrøje af. Det gik åbenbart for langsomt, i hvert fald reddede han sig endnu en lussing og jeg kunne se, at han begyndte at få tårer i øjnene. Men trøjen kom af og han afslørede en mager, hårløs overkrop. Endnu en gang råbte min kone et eller andet og denne gang var han hurtigere til at efterkomme ordren. Det var åbenbart en ordre om at få underbukserne af, så han rejste sig op og begyndte at hive lidt ned i elastikken. Han stod primært med ryggen til vinduet og dermed til mig, men jeg måtte undertrykke et gisp da han bukkede sig ned og tog bukserne helt af. Har I, kære læsere, set en hingst, der står med slap pik under bugen? Ok, så stor var den ikke, men det var det samme syn forholdsmæssigt. Hold kæft en pik… Det var abnormt og klunkerne ligeså..

Så stod han der, med blikket fast rettet mod et eller andet på gulvet medens han ikke vidste hvad han skulle gøre ved sine hænder. Det fik min kone hurtigt lavet om på. Igen en ordre, der tilsyneladende ikke blev efterkommet hurtigt nok, en lussing blev i hvert fald uddelt sammen med en bredside af skældud.

Hun satte sig ned på sengen og selvom min kone ikke er hverken stor eller voldsom, så nærmest rev hun den unge mand ned over sine knæ. Derefter fik han en regulær røvfuld med flad hånd, den lyd kunne jeg dog høre. Den taktfaste klasken, der lød, når min kones hånd ramte de nøgne balder. Hvad der i højere grad tiltrak sig min opmærksomhed var den unge mands pik og nosser, der dinglede så langt ned, at jeg kunne se den under min kones lår, dinglende frem og tilbage i takt med slagene i røven.

Hvor mange slag det bleg til ved jeg ikke, men den unge mand græd i hvert fald. Så ophørte slagene ligesom og gled lidt mere over i noget, der lignede kærtegn. Hun smækkede ham stadig, men nu rakte nu samtidig, med mellemrum, den anden hånd ind under sine lår og nussede pikken, der hang der. Den blev ikke stiv, men den dinglede på den anden side heller ikke så meget og klunkerne, kunne jeg se, begyndte at trække sig lidt sammen.

Få sex i dag

Hun sagde et eller andet til ham, og han rejste sig op og lagde sig på sengen ved siden af hvor min kone sad sådan, at hans fødder næsten kom til at vende mod mig og mindre end 2 m fra hvor jeg stod. Min kone rejste sig op, begyndte at knappe sin skjortebluse op, så hendes bryster, der næsten aldrig er hæmmet af en bh, blottedes. Åh, disse smukke bryster….

Igen sagde hun et eller andet til fyren, der lå på sengen og næsten med det samme tog han med den ene hånd omkring sine klunker og med den anden fat et eller andet sted midt på sin koloenorme pik og begyndte langsomt at gnide på den halvslappe, tykke pølse af en pik. Det så vildt ud, hans spinkle hånd omkring denne store, blege salami og hans hånd, der næsten kun kunne rumme én testikel ad gangen. Fascinerende.

Også min kone så på optrinet, nu med skinnende øjne og røde kinder. Jeg kunne tydelig kende tegnene, hun var bare så liderlig. Først nu gik det egentlig op for mig, hvad det var, jeg var på vej til at være vidne til. Min kone var ved at være mig utro. At hun sikkert havde været det mange gange før, det skænkede jeg slet ikke en tanke.

Dernæst slog en tanke mig, at jeg kunne tage det roligt. Min kone er ikke ret stor forneden, så hun ville under ingen omstændigheder kunne få mokket denne monsterpik op i sit underliv, hvilket jeg tog som garant for, at hun ikke ville fuldføre en sex akt. Jeg skulle blive klogere..

Medens min kone efterhånden stod i bar overkrop, slå-om nederdel og bare ben var det efterhånden lykkes drengen at få sin monstrøse pik op i noget, der lignede stiv tilstand. Helt stiv var den ikke, men heller ikke slap. Den var stor og vulumiøs, og når han et kort øjeblik slap den lå den ret op ad hans mave. Det så vildt ud, han var abnorm på det felt.

Min kone kom med en skarp kommando, og omgående fjernede han sine hænder fra både pik og nosser. Min kone bøjede sig nu ned, tog forsigtigt om kalorius med begge hænder og besigtigede nu pælen. Ganske nøje, faktisk. Ja, faktisk, så begyndte hun vel at spille den af på ham med seje, rytmiske tag. Op og ned, langt op og langt ned medens hun holdt den ret op. Det stod på i nogen tid og på et tidspunkt begyndte den unge mand at stønne og støde ukontrolleret med sit underliv. Min kone stoppede omgående sit forehavende og skældte og smældte lidt igen. Han faldt til ro, og min kone rettede igen sin opmærksomhed mod pikken og spillede videre. Jeg kunne se, at den unge mand kæmpede en håbløs kamp for at ligge stille, og pludselig, så skete det uundgåelige; han sprøjtede vildt og inderligt højt op i luften, ud over sig selv, mine kones hænder og også lidt på hendes bryster. Hun vedblev at hive og flå i pikken indtil den stoppede med at sprøjte. Aldrig har jeg set så meget sperm fra en fyr, ikke engang på ansigtet af en pornomodel, der har fået spermen fra indtil flere fyre. Der var bare rigtig meget sperm overalt. Og hun blev tosset. Igen. Hun skældte og smældte, slog flere gange med flad hånd på fyrens pik og nosser medens han fik skideballe. Herefter kravlede hun op på ham, bøjede overkroppen ned over ansigtet over fyren og tvang ham til at slikke det af sit eget sperm af, der havde ramt min kone på og mellem brysterne og på halsen, alt mens han havde tårer i øjnene. Han slikkede det bedste han havde lært der, hvor min kone beordrede ham til det. Og længe efter, at spermen måtte være fjernet. Jeg kunne ikke rigtig se det da jeg mest så min kones bagdel, skjult af nederdelen, og fyrens pik, der tilsyneladende ikke havde mistet noget af sin størrelse eller stivelse, ligge op ad fyrens mave.

Fruen begyndte langsomt at rotere med sit underliv, alt mens hun havde proppet sit ene bryst ind i munden på fyren. Pludselig så jeg min kones ene hånd række bag ud, trække op i sin nederdel og derved afsløre, at hun var trusseløs. Det har jeg aldrig oplevet før. Jeg kunne se, at hendes køn var lidt åbent og meget opsvulmet. Hun sad nu næsten helt oppe på maven af fyren hvilket gjorde, at han stadig kunne sutte og babbe på hendes bryster og i øvrigt ellers holde sig helt passivt. Hans hænder, f.eks., lå slapt ud til siderne medens han suttede.

Da min kone havde fået nederdelen helt op omkring hofterne rakte hun igen ned bag sig, søgte og fik fat i spidsen af monsterpikken, som hun løftede op mod sin kusse. Hun satte pik hovedet hen mod sin kusse, kørte den godt rundt mellem skamlæberne, og jeg kunne med det samme se, at hun var overdrevent våd i skødet. I hvert fald, så skinnede pikhovedet som en våd kæmpe vindrue. På et tidspunkt holdt hun op med at fedte rundt med pikhovedet og begyndte i stedet at presse røven lidt nedad og bagud, ud mod mig, hvorved skamlæberne blev mast til side. Ret meget andet skete der ikke, og jeg stod vildt optaget af at kigge medens jeg tænkte, at ligegyldigt hvad, så var det et abnormt frækt syn. Og så før nævnt, så var jeg sikker på, at den aldrig kom ind i hendes kusse. Oooooog dog. Pludselig slap hun pikken og jeg kunne nu se, at pikhovedet var smuttet ind og hun sad stille, nøjedes med at rotere lidt med røven. Det så helt abnormt ud, altså, den lille bagdel og den store pæl, der forsvandt op i den. I kussen, ganske vist, men det gik næsten ud på et, så vildt så det ud.

Efter lidt tid begyndte min kone at rejse sig lidt op på sine arme og hæve sit underliv lidt, hvorved pikke kom op i en vinkel på omkring 45 grader. Det gjorde, at jeg fik fuld udsyn til den pæl, der var på vej op i min kones lille krop. Og det var netop hvad der skete. Min kone begyndte at kneppe sig selv på pikken, som om, det bare var en genstand man kunne bruge. Og ham, ja, han lå stadig ganske stille. Han turde vel ikke andet.

Efterhånden, så blev min kone mere og mere vild og hun kneppede vildere og vildere med sin røv. Til sidst slap hun fuldstændigt med hænderne, satte sig helt op og begyndte at ride op og ned medens pikke, våd og glinsende, gled ind og ud af min kones kusse. Jeg kom til at kigge på fyren og igen, så så han ud til at lide alverdens kvaler. Så gik det op for mig, at han var ved at komme igen og ganske rigtigt, så huggede han ufrivilligt nogle gange med underlivet op mod min kone, der havde været så langt væk, at hun ikke havde opdaget hvad der var på vej. Med andre ord, så sprøjtede han sin sperm langt op i min kone, lige nu, her, mens jeg stod og så på det…. Igen og igen sprøjtede han, og da det gik op for min kone blev hun fuldstændig afsindig. Hun råbte og skreg, stak ham den ene lussing efter den anden, mens hun fortsat sad spiddet på fyrens pik. Han forsøgte blot at dække sig det bedste han havde lært, og efter nogen tid gik min kones raseri tilbage til knepperiet. Nu skummede det blot næsten ved kussen og hun var simpelthen sejlende våd. Det medførte også, at pikken efterhånden kom helt i bund i min kone. Det imponerede mig lidt, at fyren, der trods alt havde spermet 2 gange inden for 30-40 minutter, stadig kunne holde pikken stiv. Det udnyttede min kone til at kneppe sig til en tordnende orgasme hvorefter hun slapt fald ned ved siden af fyren. Normalt ville en pik så smutte ud af kussen under en sådan manøvre, men denne pik var så lang, at den stadig havde fat i kussen med pikhovedet da hun lå med de ene ben hen over underlivet af fyren. Spermen, ja, den silede lige så stille ud af kussen, ned over nosser, pik og underliv på fyren. Igen slog det mig, at den fyr var unormal, så meget sperm kom der. Det nærmest sejlede!

Hun lå vel 20 minutter. Jeg var ikke sikker på, om hun sov eller hvad og den unge fyr turde tilsyneladende ikke røre på sig af frygt for yderligere ballade. Pikken havde nu trods alt mistet lidt af sin styrke og lå nu som en stor, tyk slange, skråt ud over underlivet på fyren.

Da min kone vågnede lidt op tog hun med den ene hånd dovent fat i den og begyndte hjemmevant at gnide på den. Og det, der ikke kan eller må ske, skete. Det rejste sig langsomt igen. Det tændte åbenbart min kone igen, i hvert fald, så gned hun hurtigere og hurtigere på den og efter lidt tid på denne måde stod den snart igen, stiv og strunk med den kendte størrelse. Igen skrævede min kone ind over pikken, denne gang med ansigtet mod mig og ryggen mod fyren. Hun rakte ind mellem sine lår, tog fat i pikke og styrede den ind i hvad jeg troede var kussen igen. Hun var dog mærkbart roligere denne gang og alting foregik langsommere. Jeg troede det var fordi hun lige havde fået én orgasme, men da hun efter nogle minutters ridt vendte sig om så hun sad rigtigt på fyren så jeg, at hun havde stukket spidsen af pikken ind i sin anus. Med andre ord, så var hun i gang med at røvpule sig selv på kæmpepikken. Dèr kom den trods alt ikke ret langt ind, og da min kone er ekstremt følsom der, gik der kun kort tid inden fik sin anden orgasme. Ikke så voldsom som den første, så da hun havde pustet lidt ud tørrede hun pikke nødtørftigt af i dyne betrækket og satte den så igen til kussen, der igen slugte pikken til roden. Denne gang red hun stille og roligt som om hun havde fået stillet den værste sult og nu blot var i gang med desserten. Det endte, igen, med, at den unge fyr fyrede kanonen af oppe i min kone, men det var så tæt på for hende også, at hun ikke blev sur over det, det gjorde jo heller ikke noget da hans pik jo ikke fald efter at have sprøjtet.

Jeg gik fra stedet nu, kunne ikke rigtig holde ud at kigge mere og i øvrigt, så havde jeg en kæmpe (?) stivert på og spillede pikken af ganske få sekunder indtil jeg sprøjtede ud på jorden.

Herefter kørte jeg hjem og ventede på min kone, der nok kunne forventes inden for kort tid. Og ganske rigtigt, så ankom hun små 3 kvarter senere. Igen, så fik jeg et flygtigt kys og hun forsøgte at komme forbi mig. Jeg greb fat i hende og spurgte hende hvad hun havde gang i. Det hele endte lidt i ragnarok med råben og skrigen, jeg iført nattøj og min kone iført nederdel og, vidste jeg, uden trusser. Så, faktisk, så måtte hun jo være plaskvåd under nederdelen. Under vores skænderi havde vi nærmet os hinanden, og ud over, at hun lugtede langt væk af sex, så ville jeg konstatere om hun havde vasket sig inden hun kom hjem. Jeg tog derfor pludselig fat i hende, snurrede hende rundt og placerede hende over mine knæ som om jeg skulle til at give hende en endefuld. Nederdelen svirpede op og afslørede hvad jeg allerede vidste: ingen trusser. Jeg stak hurtigt 2 fingre ned til kussen bagfra og fik bekræftet min bange anelser om, at hun ikke havde vasket sig efter at være blevet kneppet af ham fyren. Mærkeligt nok, så tændte det mig, så jeg fortsatte med at fingerkneppe hende, først med de 2 fingre, siden med både 3 og 4 fingre og jeg blev vildt liderlig og fik ståpik. Jeg smed hende på gulvtæppet, rejste mig op og knappede mine bukser op og afslørede for hende, at jeg var liderlig. Jeg smed mig på hende, styrede pikken op i hende og omgående slog det mig, hvor våd, fedtet og faktisk slap hun var. Jeg kunne ikke mærke synderligt omkring pikken, hvilket måske ikke var så underligt, taget i betragtning den store pik, hun havde kneppet sig med i mere end en time kort forinden for slet ikke at snakke om alt det sperm, der smurte hende.

Ikke desto mindre, så kneppede jeg mig selv til udløsning i hende på rekordtid. Om hun fik noget ud af det ved jeg ikke, jeg var også ligeglad, jeg rejste mig op, gik ud og vaskede mig og sov i gæsteværelset.

Vi snakkede i den efterfølgende tid ikke rigtig sammen og slet ikke om hendes utroskab. Hun kom nu altid direkte hjem fra arbejde hver aften, ikke mere overarbejde her. Desværre, så viste det sig kort efter, at hun var blevet gravid, bollet tyk, og da det ikke kunne være mig, ja, så måtte det jo altså være superpikken, der havde sørget for denne bedækning. Det gjorde udslaget, og vi er nu blevet skilt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.