Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg drømte om dig i nat – at jeg tog dig under bruseren. Jeg var lige blevet færdig med dagens hårde træning og stod og sæbede mig ind, da døren til brusekabinen pludselig blev trukket til side, og der stod du…. din totale nøgenhed tryllebandt mig. Du kikkede på mig med et blik, der ikke efterlod nogen tvivl om, hvad du ville. Du gled ind under vandstrålerne og kyssede mig lidenskabeligt. Jeg var i den ”syvende” himmel! Jeg begyndte at sæbe din bløde krop ind, fra top til tå, imens jeg som en legesyg killing pirrende og drillende kyssede din våde krop! Jeg tog bruseren og lod det varme vand skylle ned over dig, du skælvede, samtidig og forsigtigt masserede jeg dit underliv til du stønnede af ophidselse.

Jeg satte bruseren på plads og lod min tunge glide ned over din nøgne, glatte krop for til sidst at ende i dit varme skød. Der kyssede jeg dine mest intime dele! Du kærtegnede mit bløde hår og pressede mig ind imod dig, mens du ”gispede” lidenskabeligt. Jeg gjorde mig fri og forsatte opad og slikkede dine bryster efter tur, mens jeg langsomt lod min varme tungen ”stryge” rundt om dine hårde, stive brystvorter.

Du var tændt! Jeg var tændt! Du gik ned på knæ og tog mit dirrende lem i munden. Da du syntes jeg var tilstrækkelig stor, rejste du dig op og førte mig ind i dit åbne køn. Mine spændte, muskuløse arme omsluttede dig og løftede dig op af væggen, med et fast greb om dine balder. Vi klamrede os til hinanden, da vi kom med vandet strømmende ned over vores kroppe.

Da vi atter var kommet til os selv, bar jeg dig ind på sengen. Tanken om hvad vi netop havde lavet, var tilstrækkeligt til at gøre mig ophidset igen, og du lod til at ha´ det på samme måde! Du rejste dig op på alle fire og uden et ord, trængte jeg ind i din længselsfulde krop bagfra. Du var så ophidset, at det kunne høres, da jeg bevægede mig i dig. Jeg kærtegnede dine bløde bryster og masserede din klitoris. Samtidig bed jeg dig i øret og hviskede frække lidenskabelige ord, indtil du skælvede af ophidselse. Med et fast greb i dine hofter, bevægede jeg mig hurtigere og hurtigere til du sukkede af nydelse og jeg gav dig min varme ”…”! Igen, men denne gang udmattede, kom vi!

Vi glemte alt andet, blev bare liggende i sengen og omfavnede hinanden! Jeg nussede og strøg blidt dit hår med den ene hånd og holdt ”godt fast” i din hånd med den anden, indtil du af udmattelse omsider faldt i søvn! Du lå med ryggen til og jeg pressede mig tæt ind til dig – vi lå i ske – jeg holdt om dig! Følelsen af din varme krop fik også søvnen til at indhente mig!

I næste øjeblik blev jeg, badet i sved, vækket af vækkeuret. Jeg stod op og gik i bad, imens jeg tænkte på dig min dejlige drømmeelsker.
 

DREAMLOVER COME BACK TO ME!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.