Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er ikke mange penge man har som studerende og derfor måtte jeg indse at min sommerferie skulle afholdes hhv. på altanen og på tankstationen hvor jeg havde et fritidsjob. Jeg sad og nød solen på min altan og læste. Omkring de blokke hvor jeg bor er der en park som folk i byen ynder at komme i når solen skinner og det er varmt. Der er derfor altid en masse mennesker at se på – og det er endnu bedre når man kan lure på afstand fra sin egen altan. Jeg kiggede op fra mit blad og lagde mærke til en flok unge fyre der spillede fodbold lige ved siden af en flok unge piger. Engang imellem fløj bolden over til pigerne som hvinende kastede bolden tilbage til drengene. Grinte lidt for mig selv og så over mod tre fyre der lå og slikkede sol. De var midt i 30erne og muskuløse. Kunne mærke liderligheden boble i mig mens en hånd fandt ned til mit skød. Jeg forestillede mig at de alle tre ville tage mig og gennemkneppe mig efter tur.

Jeg må have stønnet højt for jeg hørte en rømme sig under min altan. Jeg kiggede forsigtigt udover kanten og så at det var Phillip, ejendommenes vicevært og altmuligmand. Han var sidst i 30erne, høj, mørk, muskuløs og havde de flotteste blå øjne. Jeg smilede til ham og grinte lidt undskyldende. Han så på mig og smilte mens han tørrede sveden af panden. Han var beskidt og havde smidt T-shirten og gik rundt i bar overkrop og arbejdsbukser. Jeg rejste mig og kom tilbage med en flaske koldt vand. Jeg rakte den til ham og sagde: "Den har du vidst fortjent, Phillip". Han tog flasken og tømte den næsten. Det sidste hældte han udover sig for at køle sig lidt i den bagende hede.

SEX I DAG?

Jeg har altid været lidt vild med Phillip og han havde en fast plads i mine natlige fantasier. Så på ham mens han lod en hånd køre igennem den våde, mørke hår. Jeg fik pludselig en overvældende lyst til ham. Jeg måtte have ham her og nu. "For resten, Phillip… Afløbet i køkkenet har opført sig lidt sært – er det noget du lige kan komme op og kigge på?" spurgte jeg smilende. "Ja, selvfølgelig. Jeg kommer op nu" sagde han og smuttede omkring blokken. Kort efter bankede det på døren. Jeg tjekkede mig i spejlet på ved ud i entréen. Sommerkjolen var let og en smule gennemsigtig. Jeg havde hverken bh eller trusser på og det kunne anes gennem det lette, hvide stof. Jeg var ligeglad.

Jeg åbnede døren og trådte til side så han kunne komme ind. "Her er dejligt køligt" sagde han mens han smed skoene og gik ud i køkkenet. Jeg nikkede og fulgte efter ham. Jeg stod tæt på ham mens han tjekkede mit afløb, som der i øvrigt ikke var noget i vejen med. Kunne se at han kiggede op ad mine brune, slanke ben. Han kunne sikkert også se lidt af min glatbarberede fisse. Jeg nød at mærke hans nysgerrige blikke på min 24-årige krop og stod så han kunne se endnu mere. "Jeg kan ikke lige se der er noget galt" sagde han og kiggede op på mig. "Hm… Det var sært" sagde jeg og spredte mine ben lidt så han havde frit udsyn. Lod som om jeg ikke vidste det og lod ham kigge. "Så må du undskylde jeg fik lokket dig herop for ingenting" sagde jeg og smilte til ham. Han rejste sig "det skal du slet ikke tænke på" sagde han og sendte mig en drilsk smil. "Må jeg ikke give dig et eller andet for din ulejlighed?" spurgte jeg og trådte lidt tættere på ham. Han tog fat i mig og sagde stille mens han fastholdt mit blik "jeg ved ikke om du vil give det jeg kunne tænke mig". Jeg så på ham, smilte og kyssede ham på hans lækre, fyldige læber.

Vi gik ind i mit soveværelse mens vi kyssede hinanden grådigt. Min fisse var allerede drivende våd og jeg kunne ikke vente med at mærke Phillip oppe i mig. Vi fik krænget hans bukser og boxershorts af og min kjole røg hurtigt på gulvet. Han skubbede mig ned i sengen og bad mig sprede mine ben. Jeg elsker når en mand er lidt dominerende på den måde. Jeg så på ham som han stod foran mig. Hans trænede, solbrændte krop og hans pik som stod stor og stiv lige op i luften. Den var større end jeg havde regnet med. Lang og tyk. Han lagde sig indover mig og kyssede mig hårdt og vådt. Jeg kunne mærke det store pikhoved presse mod min våde fisse. Jeg stønnede mod hans mund og bevægede mit underliv lidt. Ville have ham op i mig nu.

Han tog om pikken og styrede den mod den drivende våde kusse. Først lod han hovedet spille henover min klit. Jeg stønnede højt og liderligt. Derefter gled hovedet langsomt op i mig. Kunne mærke hvordan han allerede nu fyldte min stramme, unge fisse. Han stønnede mens han gled helt op i mig. Pikken ramte min livmoderhals og jeg følte mig spiddet på hans pik. Han begyndte at kneppe mig langsomt og roligt mens vi begge stønnede og sukkede liderligt. Han satte tempoet op og kneppede mig hurtigt og dybt. Der gik ikke længe før orgasmen skyllede indover mig og jeg nærmest skreg i ekstase.

Da jeg kom til mig selv igen vendte han mig rundt og bad mig stå på alle fire. Hurtigt og let gled han helt i bund og det føltes som om han kom endnu længere op i mig denne gang. Han begyndte at kneppe mig hårdt og hurtigt og stønnede højt. Jeg lod en finger lege med min klit mens han kneppede mig endnu hurtigere og endnu hårdere. Der gik ikke længe før min fisse igen begyndte at krampe sammen om hans pik og jeg kunne mærke den blive endnu større i mig. Jeg kommer igen i en voldsom orgasme og skriger liderligt mens Phillip pumper hans varme, lækre sperm dybt op i mit indre.

Svedige og forpustede smed vi os ved siden af hinanden på sengen. Jeg så på Phillip og smilede og grinte. Han så smilede på mig og kyssede mig. "Tak" hviskede han og fjernede en tot hår fra mit ansigt. "Du er altid velkommen" hviskede jeg smilende tilbage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.