Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil gerne fortælle en historie som skete sidste sommer. Jeg bor stadig hjemme ved min mor og far, og er 18 år, og hedder Søren. Vi bor i et beboelsesområde med folk mellem 40-60 år. Vi bor ved siden af et par som hedder Kirsten og Hans, de er et par på omkring 50 år. De er begge to meget friske og er aktive hele tiden. Det er en af de få varme sommerdage sidste år. Jeg står ude i haven og Hans spørger mig om jeg ikke kommer over og få en øl. Da jeg ringer på døren er det Kirsten der åbner, hun smiler og siger "hej Søren" kom ind. Når men vi kommer ud på terrassen og jeg sidder og snakker med Hans om lidt af hvert. Kirsten gider ikke rigtig at hører på os, og siger at hun lægger så ud i haven.

Kirsten henter noget solcreme, som Hans skal smøre på Hendes ryg, men idet Hans åbner tuben sprøjter det ud men solcreme. Han bliver sur og vil ind og have nogle nye bukser på, jeg siger til Kirsten at jeg nok skal hjælpe hende. Hun kommer over og sidder mellem mine spredte ben. Kirsten har en bikini på, hun siger at jeg skal tage hedes BH af, så jeg kan smøre hende grundigt. Kirsten lægger sig så ud i en stol i haven og hun tager sine trusser af, hvor jeg finder ud af, at hun er helt glatbarberet.

Imens jeg sidder der og nyder Kirsten, siger Hans lige pludselig om jeg aldrig har set en nøgen kvinde før. Jeg prøver at bortforklare, men det ender med at jeg siger: "Kirsten ser dejligt ud". Og med et råber Kirsten TAK SKAL DU HAVE. Hans griner bare af mig og siger, at jeg da ikke kan få jern på af sådan en gammel tøs. Jeg siger, at det tror jeg nu godt, at jeg kan. Kirsten rejser sig fra sin stol og kommer op til os.

Hun tager en cigaret og tænder den, og spørger hvad det er, vi nu diskuterer. Hans siger til Kirsten, hvad det er jeg har sagt, hvorefter hun siger "hvis jeg kan tilfredsstille dit sexbehov Hans, så tror jeg da vel også, at jeg engang imellem kan ligge og bolle med Søren". Da bliver jeg for alvor rød i hovedet. Hans siger så, at vi kan da bare ligge os ind og bolle, hvis det er det hun vil. For han tror ikke på at Kirsten kan få min pik op at stå. Kirsten siger at det kan godt komme an på en prøve, hvor Hans siger, det er helt i orden med ham. De kigger begge to over på mig hvorefter Kirsten siger til mig, "har du noget imod, at jeg lige viser Hans, at jeg godt kan få dit pik op at stå". Jeg spørger om de mener det helt alvorligt, og Hans han smiler til mig og siger "JA det gør vi". Jeg spørger om, hvor vi skal gøre det henne, Kirsten siger inde i soveværelset, hun rejser sig og går ind

Hans bliver siddende, han siger om jeg ikke skal med hende. Jeg spørger ham, om han virkelig vil have, at jeg skal ind og bolle med hans kone, "hvis du vil, så gør det da inden jeg fortryder". Jeg rejser mig og møder Kirsten iført en bikini i køkkenet, den fornemmelse, at man skal ind og bolle naboens kone er meget mærkeligt. Når men hun spørger, om jeg vil endnu, hvor jeg siger: "ja" Vi går ind i deres soveværelse, hvor Kirsten ruller ned, hun siger at hun gerne vil have noget ordentlig sex for Hans er konservativ og vil lige stikke den op og så ligge sig til at sove. Kirsten siger, at det er langt tid siden, hun har haft en god orgasme.

Jeg sidder i en stol og Kirsten kommer hen til mig, og hun kan se min store bule i bukserne, hvorefter hun siger: "det tog ikke langt tid at få den op at stå var" Vi begynder at kysse. Kirstens bryster er en stor B skål - Hendes røv er dejlig. Hun begynder at tage om min pik i mine bukser jeg tager Hendes BH af, jeg slikker og sutter på Kirstens bryster hun begynder at blive mere vild. Hun tager min T-shirt af og lægger sig ned på knæerne for at tage min bukser af, nu kan hun rigtig se min stive pik i mine underbukser. Kirsten smiler til mig imens hun tager sine hænder op til mine underbukser og med et river hun dem af.

Min stive pik står lige op, Kirsten kysser mig lidt og lader min pik glide lidt mellem Hendes bryster. Nu fører jeg Hendes hoved ned til min pik hvor hun nu begyndte at sutte den af, hun gør det meget grundigt. Jeg siger til Kirsten om vi ikke skal ligge os over i sengen, hun er helt enig. Jeg begynder igen at kysse Hendes bryster og bevægede mig langsomt ned mod Hendes navle, hvorefter jeg tager Hendes trusser af. Jeg begyndte at slikke Hendes skamlæber. Hun begyndte at reagere på det. Jeg kunne høre hende stønne, "åh ja, slik mig. Slik min fisse." Jeg spredte Hendes skamlæber og begyndte at slikke indgangen. Da jeg begyndte at slikke Hendes fissehul, greb hun fat i mit hoved og trykkede det ind mod Hendes fisse. Min tunge bevægede sig ind i hullet, og hun stønnede højt. Jeg begyndte at slikke Hendes klitoris, og samtidig stak jeg to fingre op i Hendes fisse. Jeg slikkede og suttede på Hendes klitoris, samtidig med at jeg gned Hendes G-punkt, med mine fingre. I løbet af 4-5 minutter fik Kirsten Hendes første orgasme.

Nu var Kirsten helt vild, man kunne rigtig mærke at hun nød det. Jeg lagde mig ned på sengen med min stive pik lige i vejret, Kirsten vidste godt at hun skulle ud at ride nu. Hun lagde sig oven på mig jeg førte min pik ind i Hendes fisse og hun begyndte, først i et langsomt tempo, men så satte hun tempoet helt op. Vi skreg højt, efter 5-10 min stoppede Kirsten, hun kunne ikke mere og jeg var også færdig.

Vi lå begge ned på sengen, men pludselig mærkede jeg Kirstens hånd på min stive pik, hun spillede den af nu og spermen sprøjtede ud. Hun slikkede det op og jeg sagde at vi nok hellere måtte komme tilbage til Hans. Jeg tog mit tøj på igen, og Kirsten tog bare en meget kort silkekjole på, hvor hun var helt nøgen under. Inden vi gik ud sagde jeg til Kirsten at hun var rigtig dejlig at bolle med, og at det måtte vi gøre igen. Hun sagde at vi nok skulle finde en tid snart igen.

Vi kom ud til Hans og han spurgte om vi nød det, jeg sagde "ja" og Kirsten sagde at Hans havde meget at lærer endnu. Hans sagde, om jeg så ikke kunne komme en gang om ugen og tilfredsstille Kirsten, og grinede. Kirsten sagde at vi allerede havde en tid. Jeg tog hjem, men inden sagde Kirsten til mig, du kommer bare igen Søren. Og det har jeg også gjort flere gange siden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 96 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.