Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter den seneste oplevelse i bilen, hvor jeg suttede Svends pik til den sprøjtede i min mund, var jeg nærmest besat af tanken om at komme til at bruge ham til sex. Jeg var ikke i et sekund i tvivl om, at han ville gøre hvad han kunne for at undgå hvad jeg ville opnå. Det var ikke påtaget, det, at han ikke ville kneppe udenom, men jeg var ligeglad, han havde tændt en for mig ukendt ild i mit underliv, en ild, som min mand, trods hyppig sex, ikke formåede at slukke.

Tanken om, at undertrykke en uvillig mand til sex var utrolig fræk i mit hoved. Det, at det nærmede sig voldtægt, det skænkede jeg overhovedet ikke en tanke. Jeg mener, hvem har sidst hørt om en mand, der er blevet voldtaget?? Nej vel..

SEX I DAG?

 

Utallige scenarier udspillede sig i min fantasi, lige fra, at jeg skulle komme til skade og han ville komme og redde mig og efterfølgende kneppe mig sønder og sammen. Ja, i skrivende stund, så kan jeg heller ikke lige se sammenhængen, men det kunne jeg altså lige der, lige der, hvor jeg var noget så umanerlig liderlig.

Jeg fantaserede også om at få ham overfaldet, fanget og bundet af nogle andre, for derefter at blive ført til et øde sted, hvor jeg lystigt og ubegrænset kunne fornøje mig med ham. Aner ikke hvad der gik af mig den gang.

 

Muligheden kom senere, på én af de sidste dage i ferien.

Vi var i en by, hvor der var arrangeret en stor udendørs koncert med et for mig ukendt orkester. Men selvfølgelig skulle vi da med, så vi troppede op og blev noget forbavset over hvor mange mennesker, der allerede var dukket op.

Det gjorde ikke noget, vi holdt os lidt nede bag ved og ville blot nyde musikken, vejret, øllet og den gode stemning generelt. Lige indtil de begyndte at spille. De spillede vildt godt, fede rytmer og virkelig dejlig dansemusik.

Det fik fyret lidt op under Svend, der, som gammel musiker, gerne ville lidt mere op foran og ind i midten for derved at få en bedre stereooplevelse. Og lige pludselig, så var også jeg interesseret i at høre musikken i stereo. Jeg ved ikke helt hvad jeg forventede, men jeg lod ikke en chance gå fra mig. Ikke sådan at forstå, at jeg var liderlig i bogstavelig forstand, min mand havde kneppet mig efter aftensmanden, lige inden vi tog ud til koncerten, så jeg var ikke liderlig, bare våd efter hans udløsning i min kusse. Svend kiggede lidt mørkt på mig, men trak herefter på skulderen og begyndte at gå fremad.

 

Haps, jeg tog fat i skulderen på Svend, der begyndte at bane sig vej ind i menneskemængden, der blev tættere og tættere. Jeg måtte således også hægte mig mere og mere fast i ham og kom derved også tættere og tættere på hans krop. Det satte gang i min fantasi og jeg begyndte at spekulere på, hvordan jeg kunne få noget ud af situationen. Samtidig, så satte det også gang i min egen liderlighed, og kussen, der før mest var våd efter nys modtaget sperm, begyndte nu at blive mere våd af kussesafter.

 

Endelig, så kom vi derhen, hvor Svend ville være, ind foran mixer tårnets afspærring, hvor han lænede sig op ad gitteret, ved siden af mange andre, der dog villigt gjorde plads til én til, der ville nyde musikken. Musikken var stadig fed og bas og trommer dunkede i kroppen, hvilket ikke just var med til at sænke den seksuelle temperatur i kroppen.

Som sagt, så stod vi som sild i en tønde, og jeg, der ikke er ret stor, snoede mig ind foran Svend for at være lidt i sikkerhed.

Og med al den masen , asen og skubben , så varede det ikke længe inden jeg stod med min ryg og røv tæt presset ind mod Svends brystkasse og underliv. Jeps, underliv, det var jeg ikke i tvivl om, for jeg, der er ligeså glad for musik og dans som de fleste andre, stod naturligvis ikke stille. Jeg dansede, rokkede, rytmede og brugte i det hele taget hele kroppen sammen med musikken. Dvs., det var ene og alene en kamuflage for at kunne gnide min frække røv mod Svends underliv og pik.

Jeg ville ønske, at Svend ville tage armene ned fra luften, lægge dem om mine bryster og behandle dem som et par patter ved at kramme dem, kæle dem, nulre min brystvorter og alt, hvad der ellers hører til fed sex. Men intet skete, Svend var kommet for at høre musik og ignorerede mig totalt, nøjagtig som i bilen på vej til bageren.

 

Ikke om han skulle have held til at afvise mig, min opmærksomhed var nu total rettet mod hans pik, jeg ville have den op i mig og det lige nu!

 

Jeg var ikke så heldig af være trusseløs, jeg var jo trods alt lige blevet tilfredsstillet inden vi kørte til koncerten, men med alle de mennesker, så var det ikke svært ubemærket at få lusket trusserne ned om hofterne, ned over lårene og videre ned om den ene ankel, der blev løftet op og trussen foldet i hånden.

Denne hånd med trusse satte jeg op til Svends ansigt, åbnede hånden lidt, så han både kunne se og snuse hvad jeg havde i hånden.

En mørk skygge gled hen over hans ansigt og jeg så ham kigge sig rundt som efter en flugt mulighed. Det var der ikke sådan lige, menneskemængden var pakket yderligere sammen omkring os, så skulle han væk, så skulle han først skubbe mig væk og derefter mase sig gennem mængden.

 

Trusserne stak jeg ned i hans lille lomme i hans shorts hvorefter jeg stak begge hænder ned til hans skridt, den ene inden i shortsen og den anden udenpå og fik derved dobbeltgreb om hans slappe pik.

Svends hænder sank langsomt ned til siderne og han kiggede nu igen op mod musikken. Hans pik begyndte at røre lidt på sig, at reagere på mine små kvindehænder, og jeg vendte mig om, så jeg igen stod med ryggen til ham, nu med begge hænder i hans bukser, travlt beskæftiget med hans nu hastigt voksende pik.

Pludselig mærkede jeg ham bukke sig ned mod mig og hans mund nærmede sig mit øre. Hvorfor gør du det her mod os? Du får mig skilt fra min hustru, ved du det? Jeg kan ikke lyve, hvis hun spørger mig, så er jeg nød til at sige alt, jeg kan ikke lyve for hende, det kan jeg ikke!

Jeg svarede ham ikke, jeg ænsede vel ikke alvoren i hans stemme men var i stedet travlt optaget af, hvordan jeg kunne komme til at blive kneppet af pikken lige her. Det var ikke så meget faren for at blive opdaget, det var mere, at jeg ikke er så stor, så jeg ville ikke kunne nå op og få pikke op i mig. Det løste sig selv på mest glimrende vis. Én af sikkerhedsvagterne havde set mig og mine vanskeligheder med at nå op og se scenen, så han havde fået fat i en lille træ frugtkasse, som jeg kunne stå på. Som havde han læst mine tanker .

 

Op med lille mig på kassen, og da musikken satte gang i et rigtig swingende rock`n roll nummer, hvor mængden begyndte at rokke med, så var det en smal sag for mig at få svirpet min kjole op bagtil, Svends pik blev listet ud over kanten af hans shorts, og så var det ellers bare om at få pikhovedet hen til mit voldsomt opsvulmende og nu meget våde køn.

Det var nu ikke så nemt at på pikken ind mellem mine skamlæber, sådan i en lidt skæv vinkel. Men idet vi stod så tæt, så kunne jeg komme til at støtte på dem foran mig samtidig med, at jeg hævede mig helt op på tæer. Hjælp fra Svend forventede jeg ikke, så stor var min overraskelse da han pludselig bøjede lidt ned i knæ, skubbede sit underliv lidt tilbage hvorved pikken snildt smuttede ind mellem mine balder og smukt lagede sig til rette just ud for min skedeåbning. Samtidig hvæsede han i mit øre; Så lad mig da kneppe dig tøs, hvis du så til gengæld lover at lade mig være i fred fremover, aftale?

Jeg var helt væk, om han så havde sagt, at han ville skyde mig og alle andre, så havde jeg bare nikket for at han skulle blive ved, jeg var helt væk, ville bare have den store, fede hestepik op i min lille, stramme kusse i stående stilling.

 

Oh, gud, hvor var det skønt. Jeg var så pladdervåd, at det næsten ikke gjorde ondt, da kæmpepikken i et langt, drøjt drev, pløjede sig op i mit underliv, op i min kusse, ja, helt op og kysse min livmoder. Det var vildt dejligt, vildt frækt og jeg kom næsten på stedet som reaktion på, at jeg i næsten en halv time havde aset og maset med både pik og kusse. Jeg var helt væk, havde nogen set på mig ville de med garanti tro, at jeg var på stoffer.

Svend kneppede mig ikke i egentlig forstand. Helt sikkert var det, at han havde begravet sin pik i min kusse og at der ikke kunne komme så meget som én centimeter pik mere ind i min krop, ikke i den åbning i hvert fald, men Svend ligesom trak mig, med sine hænder på mine hofter, hele mit underliv frem og tilbage, ikke op og ned, på sin store pik, hvorved den ligesom kom til at gnubbe på min anus udvendig og mit g-punkt indvendig. Tror aldrig, at jeg har oplevet noget så fedt, selvfølgelig også som følge af omstændighederne, men det var vildt stimulerende.

Kort tid efter kom jeg i en tordnende orgasme og Svend stoppede omgående sine bevægelser og jeg vel nærmest hang helt udkneppet på hans pik. Nå, helt færdig var jeg dog ikke, for da han gjorde anstalter til at ville trække sin pik ud af mig, så tog jeg fat i hans håndled og begyndte nu selv at arbejde med underlivet, lidt ligesom i bilen under køreturen.

Jeg blev tændt igen, og jeg kunne mærke, efter en rum tid, at det også begyndte at virke på Svends pik.

Det endte med, at hans knæ næsten kollapsede, så voldsomt kom han i mig, i min lille kusse, der igen i den grad blev overspulet med hed sperm. Jeg lukkede øjnene og flød igen væk i en skøn orgasme, der var ved at få mig til at skrige og miste fodfæstet. Trods alt, så kunne Svend ikke undgå at komme til at støde endnu hårdere op i mit underliv i takt med, at han sprøjtede sin sperm op i mig.

Da vi havde stået lidt ville jeg sådan set gerne til at have hans pik ud af mit ømme underliv, som sagt, at er jeg lidt følsom efter orgasme og som altid, så lagde Svends pik sig ikke sådan lige, men vedblev at være stor, stiv og meget tyk oppe i min lille fisse.

Og på den anden side, så var det, trods flere orgasmer, stadig vildt frækt at stå der, midt mellem masser af mennesker, og bedrive utroskab med en ordentlig pik oppe i sig.

 

Alt godt får jo en ende, og jeg slap hans håndled, han slap mine hofter og sank stille og langsomt lidt ned i knæ hvorved jeg kunne mærke min kusse langsom give slip på sit dejlige legetøj.

Da han var kommet langt nok ned slap kussen nu helt sit greb om pikhovedet og Svend, ja han ordnede omgående sit tøj og begyndte at møve sig ud af området, vel at mærke uden mig, der nu havde et lille problem. Jeg mener, jeg stod der med en kusse, der netop havde haft besøg af en pik med et hoved på størrelse med en mindre appelsin og smaskfyldt med sperm. Og mine trusser, ja, det var stadig i Svends shorts lomme. Det medførte, at spermen med foruroligende hast forlod min kusse og silede ned af mine lår. Bedre blev det ikke af, at jeg fysisk arbejdede for at komme ud af menneskemængden, men jeg valgte at se på den lyse side af sagen; der ville formentlig ikke være meget sperm tilbage når jeg kom frem til toiletterne. Og lidt frækt var det jo også, ik.

 

Svend så vi ikke mere den aften. Han var blevet dårlig, tilsyneladende, så vi andre nød et par glas rødvin hjemme i forteltet.

 

Den sidste gang på denne ferie, hvor jeg skulle nyde godt af hvad Herren havde udstyret Svend med af forplantningsudstyr, kom som følge at et grimt uheld, der bandt Svend til en hospitalsseng indtil han kunne blive fløjet hjem.

 

Selv tror jeg også, at det var der, at de uønskede følger af mine små sidespring blev plantet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.