Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter oplevelsen i bilen under kørslen, forsøgte jeg flere gange at blive alene med Svend. Det lykkedes ikke, og jeg var klar over, at han bevidst undgik mig. Både fysisk, men også med øjenkontakt.

Det var frustrerende. Jeg mener, jeg ser, for at sige det lige ud, hamrende godt ud, er, som tidligere nævnt, en lille, veltrænet spirrevip med de dejligste brune B-skåls bryster og en lille fræk røv. Min vægt, tja, den er vel på ca. 50-52 kg, så jeg plejer at kunne dreje hovedet på de fleste mænd. Men bare ikke Svend og det irriterede mig. Især når jeg var så liderlig. Bevares, jeg kneppede da lystigt med min mand, men det var ligesom ikke det samme mere, det andet, det med Svend, det var uhyre frækt, forbudt, kinky og meget uartigt.

SEX I DAG?

 

Lejligheden kom dog 2 dage senere. Stadigvæk, så irriterede det mig, at han ikke delte min lyst til fed sex, især når det så viste sig, at han overhovedet ikke fik noget hos hans kone. Hvorfor, det fandt jeg aldrig helt ud af, men det lod til, at de begge fungerede fint uden sex. Men tilbage til dagen, hvor jeg tvang Svend til at lade sig bruge . For det var faktisk det, der skete.

 

Vi havde festet lidt om aftenen, vel som stort set hver aften siden feriens start, og denne morgen var det så Svend, der skulle hente og sørge for morgenmad. Det aftalte vi altid om aftenen, så ikke alle behøvede at stå op og ikke alle behøvede at holde igen med de våde varer. Men denne aften, da holdt også jeg lidt igen for at jeg ikke hverken skulle sove for længe eller vågne med hoved på.

Jeg hørte Svends mobil alarm vække ham kl. 0600 og derefter kunne jeg høre ham rumstere for at komme ud af køjen. Også jeg smuttede ud af tæpperne og iførte mig en sommerkjole. Denne gang undlod jeg blot at iføre mig trusser. Hvis min plan holdt, så ville de alligevel blot blive griset til. Ja, faktisk, så ville de på nuværende tidspunkt allerede være godt på vej til at blive gennemblødte.

 

Svend var kommet i tøjet, shorts og T-shirts. Det var allerede varmt i vejret og solen var godt på vej op på himlen, og medens Svend satte kursen over mod de fælles toilet faciliteter, så smuttede jeg ubemærket ind i bilen på bagsædet.

Kort efter kom han tilbage, satte sig ind, startede og satte kursen mod den nærliggende by for at købe brød, pålæg, æg mm.

Da vi var kommet godt af sted på asfaltvejen, gav jeg mig til kende og kravlede om på forsædet ved siden af ham.

Han blev herre overrasket, men fik styr over både sig selv og bilen igen. Ingen af os sagde rigtig noget, men mit blik på ham, hele min holdning og mine hænder efterlod ikke tvivl hos ham om, hvad mit ærinde var. Han oplyste dog straks, at det ingen interesse havde, at han ikke ville være Jette utro, også selvom deres sexliv var nærmest ikke eksisterende. Også min lille øvelse i bilen for nogle dage siden havde han en mening om, at det da havde været dejligt at få taget trykket, men at han havde været så angerfyldt i tiden derefter, at han var på nippet til at afbryde ferien under et eller andet påskud og rejse hjem. Jeg har ham mistænkt for at være mere kristen end vi ellers går og tror, at han faktisk er rigtig troende!!

Alt mens han talte havde mine hænder fundet vej i hans skød, og det kan godt være, at hans hjerne sagde nej nej, men hans krop sagde noget heeeeelt andet. Og med hans krop, så mener jeg især hans pik, hans skønne, store, tykke, lange og velformede hestepik. Stiv blev den ikke sådan lige, men den voksede og voksede og blev til en tyk slange, der lå lidt på tværs i hans skød i hans tynde shorts. Det var badeshorts, der var lidt løse i elastikken, så det varede ikke længe inden pikhovedet, der nu næsten var på størrelse med en lille appelsin, kiggede op over buksekanten. Det var også unfair, han var nød til konstant at have mindst én hånd på rattet, medens begge mine hænder var travlt i hans skød. Jeg trak min sommerkjole op til omkring hofterne og afslørede derved, at jeg ikke havde trusser på, og han kunne nu ved selvsyn se den lille frække kusse, som hans pik havde besøgt få dage forinden med anseelige mængder udsilende sperm til følge.

Jeg dyppede et par fingre i min nu meget våde fisse og førte fingrene op til hans næse og lod ham lugte til dem. Ja, faktisk, så lykkedes det mig at få min fisse safter smurt lidt ud i hans ansigt idet han forsøgte at undgå mine fingre. Igen, lidt unfair fra min side, idet han jo til stadighed skulle styre bilen.

Efter nogen tid på denne måde, hvor det eneste, der skete var, at jeg blev mere og mere liderlig og frustreret og hans pik trods alt vedblev at vokse, så var det som om han gav lidt op, resignerede lidt. Måske han troede, at hvis jeg fik lov til mit forehavende, så ville jeg nok lade ham være i fred. I hvert fald, så stirrede han nu sammenbidt ud af forruden med begge hænder fast knugende på rattet. Det gav mig mulighed for at dykke ned i hans skød og snuse til pikken, der nu var blevet noget mere stiv end før og var begyndt at væske lidt fra spidsen. Den duftede skønt, ja, nærmest liderligt af brunst. Eller var det bare mig, der var brunstig? Muligt, men jeg nød det, for helvede, hvor jeg nød det.

Da jeg havde snuset lidt til den var det på tide at smage på pikken og de safter, den nu leverede. Jeg fik hevet lidt ned i hans shorts uden, at han overhovedet gjorde ansats til at hjælpe til ved f.eks. at lette lidt på rumpen. Men lidt ned kom shortsene, og jeg kunne få ordentligt fat i krabaten. Og en krabat, det var det. Jeg kunne holde på den med begge mine hænder og stadig, så var der masser af pik tilbage.

Ind i munden kunne jeg ikke få pikhovedet, nu, da pikken var blevet helt stiv, så jeg måtte nøjes med at suge på det jeg kunne, at suge den første, friske sperm ud af pik hullet medens jeg masserede hans temmelig store, spændte testikler, hans tunge nosser. Gud, hvor jeg nød det, gud, hvor var jeg liderlig.

Vi nærmede os åbenbart byen for Svend satte farten ned og annoncerede, at vi altså snart var nød til at stoppe. Jeg var ligeglad, jeg var ikke til at stoppe, jeg suttede og slikkede det bedste jeg havde lært medens min anden hånd heftigt skiftevis gned på min klitoris og borede 2-3 fingre ind i min lille våde kusse, der mere end noget andet ønskede at blive gennemkneppet.

Da jeg ikke havde til sinds at standse mit forehavende, mærkede jeg Svend sagtne farten og dreje ned af en mindre gade og der standse helt. Han gjorde ikke andet, tog ikke fat i mig, rørte mig overhovedet ikke, sad bare stille med begge hænder på rattet, mens jeg fornøjede mig.

 

Selv ikke en kristen som Svend kunne stå imod naturen, det uundgåelige. Og inden der var gået mere end 5-6 minutter, så kunne jeg mærke de velkendte tendenser; pikken begyndte at vokse igen, der begyndte at komme lidt spasmer i muskulaturen dernede og der kom øget produktion af for-sperm ud af pikken. Og pludselig, så undslap der, trods alt, et dæmpet suk, en kort stønnen fra Svend og så var jeg jo godt klar over, hvad der var på vej.

Jeg masede min mund ned over pikken det bedste jeg kunne for forberedte mig på hvad der var på vej. Og belært af sidste oplevelse, så var jeg vidende om, at det ikke var små mængder, der var på vej.

Ganske rigtig, det første sprøjt var ikke så voldsomt, blot omfangsrig, men jeg kunne uden besvær synke den varme sperm. De næste skud, for det var hvad det var, skud, derimod, de ramte mig direkte i ganen bagerst i munden og gjorde, at jeg var ved at kløjs i spermen. Synke spermen nåede jeg ikke, og pludselig, så føltes min mund helt fuld af varm varm sperm, og det var som om pikken bare blev ved med at sende glohed sperm ind i min mund. Jeg var liderlig som aldrig før, jeg nægtede at fjerne munden fra denne sprøjtende hestepik, jeg ville have det hele, om jeg så skulle drukne i det, så skulle intet gå til spilde eller komme uden for min mund.

Endelig, så aftog sprøjtene men ikke spasmerne i pikken, den blev ved med at pumpe i min mund og jeg hjalp den med at tømme sig helt ved at tage fat helt nede om roden og ligesom klemme spermresterne ud af røret og ud i min mund.

 

Da der ikke kom mere og pikken var holdt op med at rykke, fortsatte jeg med at fingerkneppe mig selv. Jeg var helt syg efter at mærke pikken dybest muligt oppe i mit underliv, men jeg orkede ikke at overtale eller tvinge Svend til at kneppe mig lige nu, så jeg brugte fingre og klitoris og nåede da også et brag af en orgasme, der var dejlig langtrukken, helt omme fra rygraden, ned i tæerne og ud i mine brystvorter. Hold kæft, hvor var det dejligt.

Jeg var fuldstændig væk, havde slet ikke opdaget, at Svend havde pakket pikken væk i sine shorts igen, på trods af, at den, igen, ikke havde mistet noget af sin størrelse og havde startet bilen og sat kursen mod den lokale bager igen.

 

Hjemme igen gik jeg direkte i køjen igen. Min mand kunne ikke helt forstå hvorfor, normalt er jeg A-menneske og altid i fuld vigør.

Han skulle bare vide ..

 

Efter denne oplevelse bestemte jeg med mig selv, at Svend, det pjok, ikke skulle få lov at bestemme, om han skulle kneppe mig eller ej, det skulle jeg nok. Faktisk, så var jeg måske lidt besat af at komme til at bruge ham, at bruge ham som legetøj og kneppedyr. Lidt perverst, faktisk.

 

Men det lykkedes også, faktisk mere end jeg selv havde turdet håbe på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.