Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lisbeth sidder i flyet på vej hjem fra en vel overstået ferie ved Middelhavet. Ved siden af hende sidder datteren Vibeke og Vibekes ven Victor. Lisbeth sidder og læser lidt i en bog. Hun kikker ud af vinduet og bemærker at de i øjeblikket flyver hen over Alperne. Hun vender sig mod Vibeke og Victor. De sidder begge og sover. Vibeke med sit hoved lænet mod Victors skulder. Lisbeth tænker tilbage på sit første møde med Victor.

Det var lige efter nytår ca. en uge før Vibekes 20 års fødselsdag. Vibeke kom hjem til Lisbeth og Jens, Lisbeths mand og Vibekes far, og fortalte at hun i år havde tænkt sig at fejre sin fødselsdag ved at invitere Victor, hendes nye ven, til middag hos Lisbeth og Jens. Hun fortalte at Victor var "lidt ældre" end hende - ja han var faktisk fyldt 40 sidste efterår. Hun fortalte også at hun havde truffet ham ved en fest hos en veninde for en måneds tid siden.

SEX I DAG?

"I er jo jævnaldrende," havde Vibeke sagt, "så er der jo en mulighed for at I kan få en fornuftig konversation med Victor."

Såvel Lisbeth som Jens havde været lidt skeptiske. Men Vibeke ville at de skulle møde Victor. Så, sådan blev det.

Victor kom til den aftalte tid. Han medbragte en flot bukket blomster til Lisbeth. Desuden medbragte han en pænt indpakket fødselsdagsgave til Vibeke. Hun pakkede den straks op. Det var en blonde body med g-streng. Vibeke insisterede på at prøve den med det samme. Den sad perfekt. Den fremhævede hendes pæne bryster og hendes solarie brune, velformede baller. Mens Vibeke poserede, blev Lisbeth grebet af misundelse. Hun prøvede at tænke tilbage på, hvornår Jens sidst havde foræret hende en sådan. Til jul og til hendes fødselsdag bad han hende som regel selv om at købe sig en gave, og når hun så viste den til ham, bemærkede han altid:

"Den ser da meget pæn ud, men er du ikke lidt for gammel til at gå i sådan én."

Efter at Vibeke havde taget sin kjole på igen, satte de sig til bords. Under middagen havde Victor på Jens' opfordring fortalt lidt om sig selv. Han var uddannet i datalogi ved Århus Universitetet. Efter at han havde afsluttet sit studie, var han rejst til København og var begyndt at undervise i matematik og EDB på en teknisk skole. Det havde han fortsat med indtil sidste år. Der havde han sagt ja tak til et job, som EDB konsulent, i et mindre EDB firma. Jens fortalte Victor, at han var medejer af et børsmægler firma. Han berettede at firmaet igennem de sidste fire år hvert år havde forøget sin indtjening med 25%. Endvidere fortalte han at Lisbeth også havde været ansat i firmaet indtil for et par år siden. Men eftersom afkastet fra firmaet var 'ret fornuftigt nu', havde han ment at Lisbeth godt kunne overlade sin plads til en anden, og således få mere tid til at passe deres hus og deres have.

"Lisbeth var virkelig dygtig til 'det med haven'," sagde han, "hun kendte alle blomsterne ved navn, og i sin urtehave dyrkede Lisbeth de bedste kartofler 'man kunne tænke sig'."

Efter middagen satte de sig ind i opholdsstuen og fik kaffe og cognac. Under kaffen fortalte Vibeke, at hende og Victor havde aftalt, at de næste dag ville tage ind til byen for at bestille en rejse til Middelhavet en gang i slutningen af maj. Vibeke begrundede det således:

"Hvis vi tager sydpå i maj, så er vi jo allerede solbrune, når vi skal på stranden herhjemme. Det er så sjovt at se de andres misundelige blikke."

Vibeke havde derefter spurgt Lisbeth, om hun havde lyst til rejse med. Lisbeth havde tøvet lidt med at svare. Men Jens mente at det ville være alle tiders idé. Derfor blev det besluttet at Lisbeth sammen med Vibeke og Victor skulle på ferie i 2 uger i slutningen af maj.

Efter sit første møde havde Victor flere gange sammen med Vibeke besøgt Lisbeth og Jens' hus. Som oftest var Jens ikke hjemme. Han var enten optaget på kontoret eller på forretningsrejse. Efterhånden som tiden gik, fandt Lisbeth Victor mere og sympatisk. Ja hun var faktisk begyndt at blive lidt jaloux på Vibeke.

Den dag de skulle rejse, havde de aftalt at mødes i afgangshallen. Her havde Victor stået og ventet på Lisbeth og Vibeke. Han havde taget deres bagage og deres billetter og var gået hen for at checke dem in sammen, således at de kunne få plads ved siden af hverandre.

På turen derned havde de talt om, hvad de skulle se dernede og om stedet, hvor de skulle bo. De skulle bo i en ferie lejlighed med to separate værelser og en opholdsstue med køkken niche og udgang til egen altan.

De blev ikke skuffet. Deres lejlighed havde 2 store lyse værelser, hver med en stor dobbeltseng. Opholdsstuen havde foruden et spisebord med plads til 4 personer også et stort sofa arrangement med to sofaer og et sofabord. Deres altan lå således at de havde udsigt ud over havet. Altanen var solbeskinnet det meste af eftermiddagen. Og den lå ugenert og beskyttet fra nysgerrige blikke. Straks da Vibeke så altanen havde hun henvendt sig til Lisbeth og sagt:

"Har du set mor! Her har vi virkelig muligheden for at få sol på vores bagdele uden at nogen kan beglo os."

De blev hurtigt enige om hvem der skulle bo hvor. Efter at de havde pakket ud og de havde fået et bad, var det blevet mørkt. De blev enige om at gå ned i byen og 'snuse lidt rundt' for at finde et sted at spise. Da de havde spist, gik de videre og fandt en lille bar, hvor de gik ind for at få en drink, før de gik tilbage til lejligheden. De fandt atmosfæren i baren meget hyggelig. Derfor blev siddende og talte sammen i et par timer. De talte om hvad de skulle næste dag. Vibeke og Victor havde foreslået at de tog til stranden straks efter at de havde spist morgenmad. De kunne jo altid tage på sightseeing en anden dag.

Da baren lukkede, gik de tilbage til lejligheden. Vibeke og Victor sagde: "God nat!" og gik ind på deres værelse. Lisbeth gik ud på altanen for at nyde den lune sommer aften. Hun stod et øjeblik og så ud over havet. Derefter gik hun tilbage til opholdsstuen. Hun gik hen til køleskabet tog vandflasken frem og skænkede sig et glas vand. Herefter satte hun sig hen i sofaen. Hun kunne høre at Vibeke og Victor talte sammen. Hun blev siddende et øjeblik, drak lidt vand og lyttede til de lyde, som kom fra Vibeke og Victors værelse. Hun kunne høre at de bevægede sig i sengen. Hun kunne også høre at Vibeke begyndte at stønne højt samtidig med, at hun bad Victor om at tage hende.

Lisbeth tømte sit glas, rejste sig, gik hen til køkkenvasken og stillede glasset fra sig. Derefter gik hun ud på toilettet. Da hun kom tilbage fra toilettet gik hun direkte ind på sit værelse.

Næste morgen havde Vibeke anrettet morgenbordet, da Lisbeth stod op. Victor var gået efter brød til morgenmaden. Vibeke spurgte hende om hun havde sovet godt. Hun mente selv at det havde været lidt for varmt om natten.

Victor vendte tilbage. Han havde fundet en bagerbutik i det indkøbscenter, som lå i forbindelse med lejlighedskomplekset, som de boede i. Han havde købt brød, smør skinke og ost. Vibeke havde kogt vand og var i færd med at lave te. Mens de spiste morgenmad talte de om hvor de skulle gå hen for at finde den bedste strand. Victor fortalte at han på sin tur til bageren havde set et kort over stedet. Det havde vist at der var ca. 15 minutters gang hen til stranden.

Efter morgenmaden havde de pakket deres badetøj og en strandkurv med lidt brød og nogle flasker vand. Derefter var de taget afsted til stranden. De havde opholdt sig på stranden hele dagen. Sidst på eftermiddagen var de vendt tilbage til lejligheden. Victor ville godt nå at motionere lidt inden det blev mørkt. Han havde derfor hurtigt iklædt sig sit løbetøj. Han havde fortalt at han forventede at han ville komme tilbage igen en times tid senere.

Vibeke havde straks, da de var kommet tilbage til lejligheden, smidt alt tøjet og var gået ud på altanen. Hun råbte nu på Lisbeth. Hun ville godt have hende til at smøre lidt solcreme på ryggen af sig. Hun fortalte at hun var lidt bange for at hun måske ville blive solskoldet. Da Lisbeth var færdig med at smøre hendes ryg, havde Vibeke opfordret hende til også at smide tøjet og få lidt sol på bagdelen. Lidt tøvende havde Lisbeth fulgt hendes opfordring og havde lagt sig på tæppet ved siden af Vibeke.

De var begge faldet i søvn og havde ikke bemærket at Victor var vendt tilbage. Sveddryppende gik han ud på altanen og begynde at tage først løbeskoene og derefter det af sved gennemblødte tøj af. Herefter var han gået ind for at hente noget vand. Han tog en hel flaske vand fra køleskabet samt tre glas og gik tilbage til altanen. Vibeke satte sig op og spurgte Victor om han gav et glas vand. Efter at havde givet Vibeke et glas, fyldte han det sidste glas og rakte det over til Lisbeth. Lisbeth var ikke tryg ved situationen. Hun havde aldrig før optrådt nøgen sammen med en mand. Derfor blev hun liggende på maven og rakte ud efter glasset. Hun rejste sig lidt op for at drikke, men kom til at spilde vandet.

"Hvorfor sætter du dig ikke op, mor?" havde Vibeke spurgt. "Du behøver da ikke at skamme dig over din krop. Se på Victor, han er jo næsten lige så gammel som du er."

Herefter havde Lisbeth lidt modvilligt sat sig op, mens Victor havde hældt et nyt glas vand op til hende.

De blev siddende indtil solen forsvandt fra altanen. Da de gik ind, aftalte de at Victor skulle gå først i bad. Han kunne så gå ned og hente nogle øl og noget vin mens Lisbeth og Vibeke tog bad.

Da Victor kom tilbage sad Lisbeth i sofaen iklædt badekåbe og med et håndklæde om håret. Han spurgte hende om hun ville have en øl. Hun svarede at hun hellere ville have et glas rødvin. Han gik hen til køkkenafdelingen, åbnede vinflasken, tog et glas, gik tilbage til sofa arrangementet, skænke op og rakte Lisbeth glasset. Selv tog han en øl og satte sig herefter i den anden sofa. Mens de sad og drak deres øl og vin fortalte Victor om de ting han havde set på sin løbetur rundt i området. Lisbeth spurgte ham, om han havde set nogen restauranter, hvor de kunne spise i aften. Han svarer at der lå en hyggeligt udseende restaurant et kvarters gang derfra.

Mens de sad og talte sammen, kom Vibeke ud fra badet, nøgen og med et håndklæde i hånden. Hun gik hen til dem, tog først Lisbeths glas for at smage på vinen og derefter Victors øl.

Få sex i dag

"Jeg tar øl," sagde hun og var gået hen til køleskabet, havde åbnet det for at tage en øl og var gået, stadig nøgen, hen og havde sat sig ved siden af Victor.

"Har I fundet et sted hvor vi kan spise i aften," spurgte hun.

Victor havde svaret at han havde set en restaurant et kvarters tid fra lejligheden, og at han har foreslået Lisbeth, at de går derhen og spiser i aften.

"OK!" havde Vibeke sagt, "men jeg vil godt lige have noget tøj på før vi går, hvis ikke I har noget imod det?"

De havde alle tre let lidt af Vibekes bemærkning, hvorefter Vibeke og Lisbeth var gået ind for at klæde sig på og gøre sig klar. Derefter var de gået ud for at spise.

De følgende dage var gået som den første. De benyttede dagene til enten at gå på stranden eller til at tage på sightseeing. Altid alle tre sammen. Dette fik Lisbeth til at føle sig mere som veninde af parret Vibeke og Victor, end som mor til Vibeke. Denne følelse af fællesskab bevirkede også at Lisbeth kastede sin blufærdighed bort og begyndte som Vibeke og Victor at gå nøgen rundt på badestranden.

Pludselig var ferien gået. Sidste dag havde de siddet som sædvanligt på altanen sidst på eftermiddagen og snakker sammen. De havde talt lidt om de oplevelser de havde haft. Vibeke havde spurgt til Lisbeths oplevelse af ferien. Lisbeth havde svaret oprigtigt, at hun ikke kunne huske hvornår hun sidst har haft så dejlig en ferie. Hun havde spurgt Vibeke om de ikke kan tage på ferie sammen igen en anden gang. Vibeke havde svaret at hun også i fremtiden var velkommen til følge med hende og Victor på ferie. Samtidig havde Vibeke spurgt om ikke hun savnede Jens.

"Jeg ved at Victor og jeg ikke altid har været alt for stille om natten. Men mor du ved jo godt selv hvor svært det er at være stille når det er allerbedst. Du må da savne far!" havde Vibeke sagt.

Lisbeth havde svaret, at ud fra det synspunkt havde hun ikke savnet Jens.

"Han er altid så optaget af sit arbejde, at han ikke har tid til mig," havde Lisbeth svaret.

Victor havde bestemt at han ville først i bad den dag, han ønskede lige at gå en tur ned i butikscenteret inden de skulle ud og spise. Mens Victor var i bad, forsatte Lisbeth og Vibeke deres samtale.

Efter at Lisbeth og Vibeke havde været i bad, var de alle tre gået ud for finde et sted at spise. Efter middagen blev de enige om at tage et glas vin sammen i lejligheden. De gik tilbage til lejligheden og mens Victor fandt en flaske vin og tre glas, satte Vibeke og Lisbeth sig til rette i sofagruppen ved siden af hinanden. Victor åbnede flasken og skænkede op til dem alle tre. De skålede og begyndte at tale om deres oplevelser på ferien.

De talte sammen en halv times tid, hvorefter Vibeke havde sagt at hun var træt og ønskede derfor at gå i seng. Hun rejste sig, gik over til Victor, gav ham et kys vendte sig mod Lisbeth og sagde:

"God nat!, vi ses i morgen."

Victor havde taget flasken og havde skænket mere vin op til Lisbeth og sig selv. Derefter havde han sat sig over i sofaen ved siden af Lisbeth. Hun kunne dufte hans aftershave. Den duftede godt. Hun havde spurgt ham hvilket mærke aftershave han brugte. Han havde svaret at det var Carl Lagerfelt. Han havde købt den i lufthavnen i København da de rejste derned. Han spurgte om hun kunne lide den. Hun havde svaret ja, og havde lænet sig over mod ham for at dufte til den endnu en gang. Hun havde mærket hans varme og havde fået lyst til at læne sig ind til ham. Hun havde lagt sit hoved mod hans bryst og havde lukket sine øjnene. Hun var blevet lidt forskrækket da han havde ladet sin hånd glide gennem hendes hår. Hun havde åbnet øjnene, havde vendt sig mod ham og havde smilet til ham. Han havde gengældt hendes smil, løftet hendes hoved lidt og kysset hende krævende. Hans tunge havde søgt langt ind i hendes mund og var begyndt at lege udfordrende med hendes. Hun havde gengældt hans kys, og havde mærket en vidunderlig varme brede sig rundt i sin krop. Hun havde løftet sig lidt op og havde trykker sit bryst mod hans. Victor havde med sin ene hånd åbnet de øverste knapper i hendes bluse, hvorefter hånden var gledet ind under hendes bluse og begyndt at kærtegne hendes ene bryst.

De var fortsat med at kysse og kærtegne hinanden et stykke tid, hvorefter Lisbeth havde rejst sig op og var begyndt at åbne hans skjorte. Efter at hun har taget skjorten af ham, havde hun åbnet hans bukser og trukket dem af ham. Hun havde smidt hans bukser over på den anden sofa. Hun havde åbnet sin nederdel og ladet den falde ned på gulvet. Hun var trådt ud af nederdelen og havde sparket sine sko af ind under sofaen. Hun havde åbnet de sidste knapper i sin bluse og havde taget den af og smidt den over ved siden af hans bukser. Til sidst havde hun vendt sig bort fra Victor og havde, mens hun koket havde vrikket lidt med bagdelen, langsomt taget sine trusser af. Herefter havde hun vendt sig igen mod ham og havde kastet sine trusser over i hovedet på ham med et lille smil, hvorefter var hun gået hen til ham og havde trukket hans trusser af.

Deres læber var mødtes i et varmt kys. Han havde lagt hende blidt ned på sofaen, spredt hendes ben og var begyndt at kærtegne hendes skød. Mens han havde kærtegnet hendes skød, havde han bøjet sig ned og havde kysset først hendes ene, derefter hendes andet bryst. Han havde ladet sin tunge lege med hendes hårde brystvorter. Hun havde ligget med lukkede øjne og havde hørt sig selv stønne sagte.

Han havde spredt hendes ben lidt mere, havde lagt sig ned til hende, havde kysset hende og var begyndt at elske hende. Hun havde slået benene rundt om hans lår. Havde trykket sit bryst ind mod hans. Hun havde stønnet højt og havde bevæget hovedet hurtigt fra side til. De havde elsket i, hvad hun havde følt som en evighed.

Hun havde følt hans krop tungt mod sin. Deres læber havde endnu engang mødtes i et langt og inderligt kys. Han havde rejst sig. Bøjet sig ned og havde kysser hendes bryster blidt. Derefter var han gået ud på toilettet. Hun havde samlet sit tøj sammen og var gået ind på sit værelse. Hun havde lagt sig ned på sengen og var straks faldet i søvn.

Næste morgen vågnede Lisbeth først da Vibeke satte sig ned på hendes seng. Vibeke var uden at Lisbeth havde opdaget det kommet ind på Lisbeths værelse. Hun havde strøget sin hånd hen over Lisbeths pande og gennem hendes hård og havde sagt:

"Er ham Victor ikke dejlig, hva', mor?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.